Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 16de week van 2024
Foto
Bij steffie

29-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-een..

Een  ..

Een dag die voor veel mensen een dag van stilte is maar   ook  een dag  waar  we terug denken aan de  mensen die ons ontvallen zijn ! Daarom eerbiedigen we  hier die stilte !

liefs


>> Reageer (7)
28-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een heel goede morgen gewenst van ons hier in 't Rommelkotje ! Vind je zo iets een rare naam ???? Wel toen ik jaren geleden op het seniorennet starte dan vroegen de kinderen me " Hoe kom jet toch aan die naam" Die naam is iets uit het verleden toen ze allen klein waren en zoals alle moeders weten dan staat  soms alles  wel wat op zen kop en dan was steenvast  men komentaar  " verdraaid het lijkt  hier weer een soort  rommelkotje te zijn  en dat was  het eerste woord die in me opkwam toen we een naam moesten  kiezen voor de blog ... en zo is jaren terug het rommelkotje geboren ( en zal hopelijk nog een tijdje zo blijven ) Voila de gedachten waren even afgedwaalt en we zijn terug bij het nu en het is vandaag ...

Geniet rvan je dag - liefs 

 


>> Reageer (8)
27-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27-een ...

Een goede morgen of het een zonnige morgen en dag word ??? dat zullen we nog even moeten afwachten maar zo te zien probeert die zon door die grijze wolken te boren en zoals  we hier altijd koppig blijven houden aan de woorden " wat nu niet is kan nog komen " Blijven we hopen dat zoiets werkelijkheid word voor vandaag ! Verdraais daar zijn we weeral eens aan kleten over het weer Pfff ! Och we moeten het niet onder stoelen of banken steken het weer heeft een groete invloed op ons leven ( en ook een beetje op ons humeur ????)Als dit een waarheid is dan is het volgend ook van tel ...

." Een bloem zien of kriggen kan een glimlach op je gezicht toveren " Wel daarom dit om jullie een heel gezellige zonnige dag te wensen !

liefs


>> Reageer (8)
26-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-een ..

Een heel goede zelfs voor nu een zonnige  morgen of het zo zal blijven ... daar hopen we op ! Vandaag meegerekend is het ...

Dat was dan voor vandaag even mee tellen met de kleine bubbeltjes die maar aan een ding denken en dat is " op Paaszondag mogen we eitjes zoeken en dat extra snoepen mag dan ook "! De mamas kijken op die dag wel even door de vingers( wat ik ook deed) als ze zien hoe gelukkig hun kleintjes dan zijn !Och wat spreken we nu over die kleine bubbeltjes maar  .. zijn jullie ook niet tevreden als je bij het boorschappen doen rond deze dagen soms een paassnoepje  of een extraatje  zomaar kado  krijgt ??? als we eerlijk zijn zoiets geeft een mens een goed gevoel !  Verdraaid we zoeken het weer ver vandaag ... zal het maar houden bij dit ... Zon ???? geniet ervan zoveel je kan ! 

liefs


>> Reageer (5)
25-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- een..

Een ...

We stappen weer  een nieuwe week in en het is een heel aparte week want die Brengt ons naar het verlengd  Paasweekend en zover zijn we nu nog niet Maar die dagen gaan tegenwoordig zo vlug dat voor we er erg in hebben is het zover Pasen  ! Maar we zijn vandaag in ons gewone doen de klusjesmaandag en daar hoort dan ook een koffiestop bij ( om even terug op adem te komen )!Ook nog altijd mistige lucht bij jullie ? hier laat die beloofde zon het boorlopig nog afweten maar ... "wat nu nu niet is - kan nog komen " ! Die koffiestop zit erop dus wens ik jullie voor de rest van deze Maandag   een heel mooie  & stralende zonnige dag toe  ! 

liefs


>> Reageer (9)
24-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..

Een heel ..

.

Ook al wil dat weer niet bepaald haar mooie kant tonen -het is Zondag een dag waar alles mag en kan om er van te genieten !zelfs dat weer krijgt ons niet klein nè ! Het krabbeltje van vandaag is hier alvast op er Zondags  ... aan de korte kant wat niet wil zeggen dat ik iedereen geen gezellige Zindag wil wensen hoor ! Geniet van je dag is het niet buiten dan is het gezellig lekker warm binnenen verwen dan ook iedereen rondom je en je zelf niet vergeten è 

liefs 


>> Reageer (12)
23-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-een ..

Een ...

 

Nog zon( voorlopig ) maar  met een vedraaid frisse waaiende wind en dat is dan het weer waarmee we het Weekend  moeten mee  starten ! Erg mooi is het niet bepaald maar we blijven optimist en kunnen  inplaats van over dat weer te morren er zelf iets moois van maken zoals... met  een glimlach zoiets is gratis en kan wonderen doen in je omgeving en voor jezelf ! Dus we zijn vast besloten en niemand kan ons tegen houden ... we make er  met zen allen een gezellig Weekend van en geniet van ieder moment !

liefs 


>> Reageer (4)
22-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-een...

Een Goede Morgen en voor nu na al dat koeken bakken ...

Een heerlijk rustig koffiemomentje moet ook kunnen (wat er dan nog bij komt kijken  hoef ik niet te vertellen zeker ?)In de aanloop naar het Weekend werd het iedere dag wat grijzere lucht we zullen een zonnig Weekend mogen vergeten zo te zien ! Maar Weekend is en blijft Weekend wat het weer ook is of word... we zullen weer  eens lekker dwars zijn en  starten  deze avond al  met dat Weekend met  een lange rustige avond van bankhangen  .... Zalig !! Maar zover zijn we nog niet en dat koffiemomentje zit erop dus terug aan de slah-g ! wat deze Vrijdag ook is of word ... geniet er van ! 

liefs


>> Reageer (11)
21-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21///

Een heel ..

.

Ook al laat de zon het vandaag afweten ( hier toch )en het  een grijze dag word   hoeft daarom toch voor ons  niet persoonlijk   een grijze dag te worden ! Je weet nooit wat deze dag ons zal brengen want " soms zijn het de kleine niemedalletjes die ons vleugels van geluk kunnen geven " Wel een mooi gezegde maar ... is dit soms wel  niet wat te rooskleurig afgeschilderd ??? We weten allen  dat er op onze levensweg soms hobbels waren ( en zijn ) die onze levensweg  moeilijk  maakten en toch konden we onze weg verder zetten ! Zou er dan toch iets van waarheid inzitten in dat gezegde ???? ! Genoeg laat ons gewoon genieten van deze dag en wat er komen kan of zal komen 

liefs


>> Reageer (8)
20-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- een ..

Een goede Morgen en ..

" Als je goed kijkt dan  kan je in elke dag wat moois vinden " Vandaag hoef je zelf geen moeite doen om goed te kijken ... simpelweg door het raam kijken want  je kan er niet naast kijken om het mooiste van vandaag te zien " de Zon " Al zijn al die woorden totaal overbodig want we hebben  waarschijnlijk allen het zelfde gevoel " die Lentekriebels "  in ons koppeke !Dus houden we het bij de volgende  woorden voor iedereen ( ook onszelf è )" Geniet van de zon - de warmte en je woensdag  !

liefs


>> Reageer (8)
19-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- een ...

Een  ..

Langzamerhand breekt het zonnetje door de wolken en word het weer een zonnige dag  hopen we roch en zo te zien als ik door het raam kijk  zal die hoop werkelijheid worden ook ! Geen dag om lang te kletsen maar om buiten te genieten van het mooie weer !Daarom einde koffiestop - vlug die klusjes afmaken want.... dat terassje buiten wenkt me al om daar te   zitten rustig genietent van wat we nu hebben ..Stralende zon geniet ervan !  

liefs


>> Reageer (7)
18-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een ...

Een heel goede morgen en we beginnen  vandaag bij de start van een nieuwe week met een gezegde " Blog...

Wat het weer betref  voor die eerste dag van de nieuwe  week dat zal nog even afwachten  worden want zo te zien zijn ze daarboven ook niet zeker of  niet allen akkord of  de beslissing nu word " zonnig of grinze lucht "dus we zullen wel zien ! Dit doet me denken aan het land  waar er  gisteren verkiezingen waren .... zou daar iedereen akoord gaan met de uitslag van die verkiezingen ???? Zullen er maar  proberen niet teveel aan te denken wat de gevolgen ervan kunnen zijn ! Wat het ook word  wat het weer en de rest betreft dat is een teken van " Geniet van het nu - want je weet nooit wat er later nog kan komen " Geniet van je dag en het Nu  !

liefs


>> Reageer (6)
17-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17-een

Een...

Daar zijn we dus weer terug al is het niet bepaald een zonnige dag hier is het al weer regen Pff ! Maar het is Zondag en we laten die dag niet verpesten door het weer... we maken er het beste van ! Maar hier is zoals iedere Zondag wat kort want zit er hier( weeral)eentje ons Stefke  in de koekenkasten als ik niet wil dat  alles op de grond beland kan je wel raden waarom het hier zo kort word zeker? ! Dus geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (7)
16-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- een ...

Een ...


Die Lente schoonmaak van de computer is ook weer achter de rug ...Oef !!! Verdraaid is niet om mee te lachen als je plots niet meer op dat peeceeke kan tokkelen , dan pas besef je als door een of andere reden zonder pc of laptop of tablet zou geraken  hoezeer je die dingen zou missen gelukkig is alles weer tiptop in orde oef en nog eens oef ! Wel.... we zijn vandaag het Weekend gestart word het een Weekend met of zonder zon ???? Zo te zien probeert die zon toch door die wolken te boren - hopelijk lukt het maar ... wat het ook word geniet van je ( zonnige ?) Zaterdag !

liefs

Het lult weer niet om iets te versturen of opteladen  daarom langs deze weg dan maar

Amaai... was me dat een prachtige zonnige dag vandaag !
Echt een Lentedag waar we al die ganse Winter van droomden !



Nog een vriendelijke groet van ons met veel liefs
en bedankt voor je bezoekje

 


>> Reageer (5)
15-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ..

Een ..



Voila sè we zijn weer toe aan de laatste dag van de werkweek ( al zeggen de jongeren steeds dat wij senioren een ganse week Weekend hebben ) Hoop dat alles weer in orde is op het seniorennet en dat we dan ook weer in alle rust s' avonds op bezoek kunnen komen want ... is verdraaid ver van plezant als het niet lukt  ( dan zou je die pc kunnen buiten bonjoeren Pfff ) ! Wens jullie een gezellige dag of het nu met of zonder zon word ... geniet er van ! 

liefs 


>> Reageer (8)
14-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- een ...

Een ...



Zou ik nu weer beginnen over de problemen die er gisterenavond weer ondervond om op sommige blogs een krabbeltje op te laden ????? Neen en nog eens neen !!!  Is  verdorie  veel te mooi weer om hier een klaaglied te   zingen !Die was hangt vrolijk te dansen aan de wasdraden en een mens krijgt zin om dat voorbeeld te volgen ... al zullen we het  hier toch braafjes  houden bij volop genieten van wat we nu hebben... een stralende zon ( zondezr dat dansen )Geniet zo veel je kan van deze zonnige dag !!! 

 

Slechts bij enkele bloggers kunnen opladen
Dus van hieruit een vriendelijke groet en ...

Liefs en bedankt voor het bezoekje !


>> Reageer (7)
13-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-een ...

Een Goede morgen Ook al is het ( Voorlopig ? ) een grijze dag !  Voila sè het is weer zover ...




ieder jaar als die magnolia in bloei staat kan ik het  ieder jaar weer  opnieuw echt niet laten om Vlug met de de Gsm in de hand naar buiten te crossen voor een foto van al die mooi bloeiende bloemen  ..al is zoiets  met de gsm in de hand  niet bepaald men ding ! Blozmzn kunnen een mens een goed gevoel geven en....zo te zien buiten is die zon op komst ???? hopelijk wel dus wens jullie een gezellige ( zonnige ?) dag!

liefs

Het is weer avond na  gisterenavond  waar alles weer prima verliep zonder problemen  is het vanond weer van datte Pff ! Op vele blogs kan je niets opladen dus ... langs deze weg wens ik jullie een  goede aond  en voor straks Slaapwel !


>> Reageer (9)
12-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-een ...

Een Goede Morgen en ook een ..




.

gewenst ! We zijn hier deze dag  gestart vol vertouwen hopende dat die bezoekjes  aan de blogmaatjes deze avond terug gewoon kunnen doorgaan en niet zoals gisterenavond ( ook al kon ik er niets aan verhelpen ) bijna volledig aan men hoela was Pfff !We zullen wel zien !Maar dat is nu genoeg daarover punt en uit ! Als je buiten kijkt is er nog wat mist maar de zon probeert daar door te boren dus duimen we dat ze het kan en het haar ook zal lukken ! We laten alles achter ons van gisterenavond en maken er  vandaag een gezellige dag van en dat is wat ik ook iedereen van harte wens ( we zijn en blijven een optilist )

liefs  


>> Reageer (7)
11-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- een ... ...

Een ...



Al vrees ik dat we voor dat moois van de dag wel zelf zullen moeten zorgen want het weer werkt weer totaal  niet mee we hebben weer ...Regen ! Olaba ... zijn we  hier weeral aan het kletsen over dat weer???? Genoeg daarover we zullen wel zien wat het word dus afwachten is de boodschap en ondertussen genieten we ( zoals hier )van onze koffiestop  !  Waarom ook niet zelfs op Klusjesmaandag lopen die klusjes niet weg en  ze wachten braafjes af tot onze koffiestop erop zit .. zoals hier nu dus ....

liefs en geniet van je regenmaandag eender hoe 


>> Reageer (5)
10-03-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- een ...

Een ..



"

Wat je ook doet ...doe het met veel plezier" want dat is nu juist de bedoeling van het Weekend en vooral  die Zondag , een dag om alle zorgen even opzij te zetten en - je omgeving( en je jezelf) te verwennen en op adem te komen ! Ook al is de zon niet van de partij en vielen er reeds enkele regendruppels maakt het beste van deze dag met veel ...

liefs uit 't rommelkotje 


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • goede avond Steffie
  • lieve donderdaggroetjes Steffie
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • fijne dag...


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!