RABARBER TAART
Ingredientenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
· 1 koffietas Zelfrijzende bloem
· 2 Tassen Suiker
· 1 ¼ Koude melk
· 1 Pakje vanillesuiker
· 1 ei
· Bladerdeeg
· Rabarber
Bereiding
Smeer een schotel in.
Leg de bladerdeeg in de vorm en doorprik het deeg.
Schil de rabarber en snij in kleine stukjes.
Schik de rabarber op de bladerdeeg (volledig vol).
Meng de bloem, de suiker, melk en het ei onder elkaar.
Giet dit mengsel over de rabarber.
Strooi de vanillesuiker erover.
Bak op 200° 10min,
Na 10 min verminderen van temp 175° 40 min.
Afwerking
Snij de schillen van de rabarber fijn en laat ze krullen.
Frituur ze even en laat op keukenpapier uitlekken.
Bestrooi de krullen met bloemsuiker en leg ze op de taart.
Je kan ook deze taart met appeltjes maken .
Smakelijk !!! Ingeroosje
|