*** In memorie tara en ali ***


Huisdieren van mijn blogmaatjes

.

.

.

.

.

My Guardian Angels of the Sunny Dogs
They say memories are golden
well maybe that is true
I never wanted memories,
I only wanted both of you.

A million times I needed you,
a million times I cried.
If love alone could have saved you
you never would have died.

In life I loved you dearly,
In death I love you still.
In my heart you hold a place
no one could ever fill.

If tears could build a stairway
and heartache make a lane,
I'd walk the path to heaven
and bring you back again.

Till we meet again my angel.

29-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man aan verkeerde kant van de muur na dichtmetselen kelder


Klik hier voor meer gratis...

In Duitsland heeft een bejaarde man zichelf opgesloten in zijn kelder nadat hij die had dichtgemetseld.

De 64-jarige man ontdekte pas na de klus dat hij zich aan de verkeerde kant van de muur bevond. Hij spendeerde een weekend in de ruimte en besloot vervolgens met een sloophamer een andere muur te lijf te gaan.
Meer bepaald de muur van de buren - met wie hij al geen al te beste verstandhouding had.

De buren verwittigden daarop de politie.

Kan voorvallen toch


» Reageer (6)
24-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwergnijlpaard geboren in Overloon
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Voor het eerst in de geschiedenis van het park is er een dwergnijlpaardje geboren in Zoo Parc Overloon. Moeder Bagatelle beviel maandagnacht van een gezonde dochter.

Het baby'tje weegt ruim zeven kilo. Het is de eerste keer dat Bagatelle voor nageslacht zorgt.

Klik hier voor meer gratis...

Dwergnijlpaarden komen oorspronkelijk voor in West-Afrika, met name in tropische bossen langs rivieren. Het is een bedreigde diersoort waar Europese dierentuinen een fokprogramma voor hebben opgezet. Er worden weinig dwergnijlpaarden geboren in dierentuinen. Als er jongen worden geboren, zijn het meestal vrouwtjes.

Klik hier voor meer gratis...


» Reageer (15)
22-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw schiet kat dood
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In Florida is een vrouw gearresteerd omdat zij een kat doodschoot. De 52-jarige Polly Boykin handelde naar eigen zeggen uit zelfverdiging omdat de kat haarzelf, haar hond en haar zus bedreigde.
 

Het incident begon toen de kat, Skeeter genaamd, in de tuin van Boykin ronddoolde. De poes werd weggejaagd door de pitbull van de vrouw en zocht beschutting onder de camper van een buurman.

Eén welgemikt schot
Toen de zus van Boykin de kat vanonder die camper probeerde te jagen, werd ze naar eigen zeggen aangevallen door het dier. Op dat moment verschijnt Polly Boykin ten tonele met een revolver. Met één welgemikt schot hielp ze de poes naar de kattenhemel.

Aan de politie verklaarde de schutster dat ze uit zelfverdediging handelde. Haar zus beweert dat de kat haar hand had opengekrabd en dat die wonde geïnfecteerd is. Zij moest zich laten verzorgen in het ziekenhuis.

Ander verhaal
De buren van de kattendoodster zien het verhaal enigszins anders. Zij beweren dat er geen nekele reden was om het dier neer te knallen vermits het zich op de eigendom van een buur verscholen had. De buren verklaren bovendien dat de vermoorde kat eigenlijk werd bedreigd door de pitbull van Boykin.

De schutster werd gearresteerd. Ze wordt beschuldigd van dierenmishandeling en het afvuren van een wapen in het openbaar !!


Tags: Florida, hond
» Reageer (8)
17-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schapen onverdoofd geslacht voor offerfeest


Het is de jaarlijkse periode van het moslimfeest, het offerfeest en vooral in Antwerpen is dat niet zonder betekenis. Voor zo’n 24.000 moslims werden dinsdag (gisteren) 4000 schapen geslacht.
 Zonder verdoving vernamen we.

Klik hier voor meer gratis...

Meteen komt de problematiek van het onverdoofd ritueel slachten van dieren weer naar boven.  De politiek kijkt daar niet naast. Ook bij N-VA niet.

Kamerlid Flor Van Noppen heeft naar aanleiding hiervan zijn wetsvoorstel om daar komaf mee te maken, opnieuw ingediend. 
Tijdens de vorige legislatuur werd  het niet behandeld.
In het voorstel wordt het artikel uit de dierenwelzijnwet geschrapt, dat bepaalt dat dieren die in een slachthuis geslacht worden, niet moeten verdoofd worden, als ze geslacht worden volgens speciale methoden die vereist zijn voor religieuze riten. 

"We kunnen als maatschappij niet langer aanvaarden dat dieren op een dergelijke manier aan hun einde komen", zegt Flor Van Noppen, die  voor de goedkeuring van zijn voorstel rekent op de steun van alle politici die het onverdoofd ritueel slachten verwerpelijk vinden.

Maar het offerfeest blijft een religieus gebeuren, waarbij traditioneel een schaap wordt geslacht.
Onze vleesproductie vraagt uiteraard dat dieren worden gekweekt, getransporteerd en uiteindelijk gedood.
Hoe zouden we anders vlees op ons bord krijgen?

Maar het is zo dat daarbij zeer strenge regels moeten worden gevolgd om het zo diervriendelijk mogelijk te laten verlopen. Dat er uitzonderingen bestaan voor het onverdoofd slachten van dieren - om welke reden dan ook - is voor de N-VA in strijd met alle inspanningen op dit vlak.
In de meeste Europese lidstaten is het trouwens al lang verboden.

Van Noppen wil een halt toeroepen: "Uit dossiers van GAIA blijkt dat slachthuizen om economische redenen nogal soepel omspringen met het begrip ‘rituele slachting’.
Bijna elk schaap en een vijfde van alle kalveren in ons land wordt blijkbaar ritueel geslacht. Dit misbruik moet stoppen."

Het verbieden van het onverdoofd ritueel slachten is dus zeer eenvoudig. Het vraagt enkel de schrapping van de uitzondering voor rituele slachtingen uit de dierenwelzijnwet. Flor Van Noppen heeft het voorstel om die uitzondering uit de wet te halen, dus opnieuw ingediend en rekent op een snellebespreking en goedkeuring ervan in de Commissie Volksgezondheid van de Kamer.


» Reageer (13)
15-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 'onreine' hond maar pony voor blinde Moslima

Vervolg van het verhaal hieronder....
Passagiers met honden : een belediging voor de moslims
dan maar een pony

DEARBORN - De blinde moslima Mona Ramouni gaat zonder blindengeleidehond door het leven. Aangezien dit volgens haar religieuze ouders onreine dieren zijn.
Ze willen geen hond in huis, maar wel een pony.


Klik hier voor meer gratis...

De Amerikaanse Ramouni werd kort na haar geboorte blind, maar mocht door haar geloofsovertuiging geen blindenbegeleidehond in huis nemen. In april 2008 hoorde ze over pony's die hetzelfde kunnen als honden. "Ik was hier zelf nooit op gekomen. Dus spaarde ik voor een pony die getraind wordt om me te begeleiden."

Sinds de moslima pony 'Cali' heeft, is haar leven ontzettend veranderd. De pony helpt haar uit de auto en baant zich een weg door de massa. Het dier is 76,2 centimeter groot en opgeleid om binnenshuis stil te staan.
"Het is een geweldig dier. Dankzij haar heb ik opnieuw het zelfvertrouwen dat ik als kind had."

Klik hier voor meer gratis... 

geen commentaar !


» Reageer (9)
10-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagiers met honden : een belediging voor de moslims


Waar gaan we naartoe ??????

Een wereldstad als Londen....uit welke mensen bestaat daar het stadsbestuur dat ze zoiets kunnen toelaten....

Straks zitten we hier allemaal op een matje

Dit is echt niet meer normaal !

Klik hier voor meer gratis... 

 

In Londen worden  op bepaalde lijnen geen passagiers met hond meer  toegelaten. 
 
De reden is niet dat het hier om  bijzonder grote, luide of gevaarlijke honden gaat..... neen, de reden is dat het honden zijn en honden zijn nu  eenmaal een belediging voor de  moslimgevoelens.  

Een chauffeur verduidelijkt dat een “moslimdame” zich beledigd zou kunnen
voelen in de nabijheid van een hond. 
 
De  passagier met hond moet wachten op de volgende bus en hopen dat daar geen “moslimdame” zit, of te voet gaan.
  
Als bij de volgende bus een  “moslimchauffeur” aan het stuur zit, dan is
elke kans op een rit sowieso uitgesloten.

Dit komt uit Engeland overwaaien...

Bron:  Telegraph
10/11/2010


» Reageer (23)
08-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chihuaha verzorgt vier puppies en drie kittens


Klik hier voor meer gratis...


Normaal gezien zijn kat en hond niet de beste vriendjes, maar Tinkerbell, een kleine chihuaha, lijkt niet zo van clichés te houden. Het hondje heeft het tegenwoordig erg druk, ze neemt immers niet alleen de zorg voor haar eigen vier puppies op zich, maar ontfermt zich ook maar al te graag over drie piepjonge poesjes.

Dierenziekenhuis
 Tinkerbell onderging een keizersnede in het Hobart Dierenziekenhuis in Australië nadat er zich wat problemen hadden voorgedaan die een gewone bevalling uitsloten. Het resultaat waren vier sterke, kerngezonde chihuaha-pups.

Koud en hongerig

Terwijl Tinkerbell's baasje, Angie Reynolds ongeduldig wachtte aan het ziekenbed van haar kleine hondje, bracht een man drie pasgeboren kittens binnen die hij had gevonden. De kleintjes hadden het koud en waren hongerig. De dokters van het ziekenhuis schatten de overlevingskansen van de weesjes erg klein in, en planden om de katjes te doen inslapen. Maar dat was buiten Angie gerekend.

Accepteren
Zij besloot de diertjes mee te nemen naar huis en op te voeden met het flesje. "Toen we thuiskwamen zette ik de kittens bij de hond om te zien of Tinkerbell ze zou accepteren", zo getuigt mevrouw Reynolds. En tot ieders verbazing accepteerde het hondje de poesjes wonderwel: "Tinkerbell heeft de katjes niet alleen aanvaard, ze wast ze, knuffelt ze en wordt helemaal wild als ik er eentje ophef."

Kroost
Tinkerbell de heldin verzorgt de poesjes nu samen met haar eigen kroost. Ze gaat er op exact dezelfde manier mee om. Het flesje is ook niet meer nodig aangezien de poesjes mogen meedrinken van haar melk.

Angie Reynolds plant de poesjes voor adoptie op te geven zodra ze oud genoeg zijn.
 
Klik hier voor meer gratis...


Klik hier voor meer gratis...

(vbd)


» Reageer (7)
03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond kan weer zien dankzij extreme facelift !

 
Klik hier voor meer gratis... 

Achter deze lieflijke uitdrukking gaat een dierentrauma schuil.
Molly werd twaalf maanden geleden geboren met ontropion, een aandoening waarbij stukjes huid tegen het oog schuren.
De Shar-Pei (bekend voor z'n rimpels) riskeerde zelfs blijvende blindheid.

"Heel aanhankelijk"

Een extreme face-lift bracht daar echter verandering in. "In het begin sliep ze de hele tijd omdat ze zoveel pijn had", vertelt baasje Louise Walsh uit het Britse Romford. "Nu speelt ze constant, verkent ze de wereld en jaagt ze op kraaien.
Ze is een geweldige hond en toont zich heel aanhankelijk."

Klik hier voor meer gratis...

Molly heeft de geweldige ommekeer te danken aan dierenarts Richard Marks.
Hij was diegene die de cruciale operatie uitvoerde. "Eigenlijk gaf ik haar een extreme facelift.
Ik sneed een groot stuk huid weg en hechtte de rest weer vast aan de achterkant van haar hoofd.
Drastisch ja, maar het was dat of definitief blind worden."

Fout kweekproces
Marks legt de schuld bij een fout kweekproces.
"Het uitzicht van de hond is altijd belangrijker dan de gezondheid", betreurt hij.

Mevrouw Walsh legde vorige maand 570 euro op tafel om Molly te kopen, maar gaf intussen al over de 800 euro uit aan dierenartskosten.
Ze is dan ook van plan om de vorige baasjes uit Wales voor de rechter te dagen.
"Ze waren niet eerlijk over haar gezondheidstoestand", luidt de klacht ...

HLN


» Reageer (17)
01-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinneringen...


Klik hier voor meer gratis...

Als de zon schijnt
Dan schijnt hij voor jullie

Als de wind waait
Is elk zuchtje voor jullie

Als het gaat sneeuwen
Is elk vlokje voor jullie

Als er hagelstenen vallen
Is elk hagelsteentje voor jullie

Als er dauw op jullie grafjes ligt
Glinstert elk druppeltje voor jullie

En weet je waarom?
Omdat ik van jullie hield
en nog steeds van jullie hou...


» Reageer (7)
28-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitser heeft 7.000 euro veil voor niertransplantie van kat


Klik hier voor meer gratis...

Hoe ver kan een mens gaan in zijn liefde voor een dier ?

Heel ver als het van de Thomas Raetsch afhangt.
De man uit Hannover ziet zijn kat Max zo graag dat hij er duizenden euro's voor veil heeft om haar gezond te houden.
Max lijdt aan acuut nierfalen en heeft dringend een niertransplantatie nodig.
Die kan enkel in de Verenigde Staten uitgevoerd worden voor het duizelingwekkende bedrag van bijna 10.000 dollar (zo'n 7.000 euro).
Toch is dierenweldoener Thomas vastbesloten om zoveel geld aan de ingreep te spenderen.
......


» Reageer (10)
25-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft je hond een depressie?


Klik hier voor meer gratis...
 
De hond van Jennifer Aniston deed een tijdje vreemd.
De actrice ging met haar viervoeter naar de hondentherapeut die meedeelde dat haar huisdier depressief is.
Hoe herken je een depressie bij een hond?

1) Als je hond zich niet goed in zijn velt voelt, heeft hij minder eetlust. Het kan natuurlijk ook wijzen op een gebitsprobleem. Dat moet je dus uitzoeken. Bij een depressie zal je hond naast minder eten ook minder drinken.

2) Als je hond fysiek kerngezond is, maar toch fel gewicht verliest, dan check je best of je huisdier zich niet down voelt.

3) Is je hond minder actief dan anders? Houdt hij het bij veel slapen en trage bewegingen? Ook dat kan wijzen op een dip.

4) Is je hond niet meer geïnteresseerd als je met hem speelt? Negeert hij zijn hondenspeelgoed? Misschien helpt het om eens iets nieuws te kopen en hem weer op te fleuren. Blijft hij langer tam, dan zoek je best uit of er niet meer aan de hand is.

5) Wil je hond ook niet meer mee naar buiten voor een wandeling? Ook al is er lichamelijk niets aan de hand? Alweer een teken aan de wand.

6) Bij een depressie kunnen er ook vachtproblemen ontstaan. We spreken dan over haarverlies dat niet tot de gewone rui behoort.

7) Ook agressief gedrag of juist rusteloos en angstig gedrag kan een symptoom van depressie zijn.

8) Ben je overdag vaak weg en zit je hond in die zware periode veel alleen? Schakel dan wat hulp in om je hond toch uit te laten of bezig te houden.


» Reageer (9)
20-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar komt Halloween vandaan?


Klik hier voor meer gratis... 

Onze moderne viering van Halloween
stamt af van het oeroude Keltische vuurfestival
dat "Samhain" genoemd wordt,
het wordt uitgesproken als 'snow in'
waarbij 'sow' rijmt met cow...


» Reageer (21)
18-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klok


Klik hier voor meer gratis...

De geest van de mens is als een klok
die steeds afloopt
en voortdurend opgewonden moet worden...


» Reageer (12)
07-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leven...

Klik hier voor meer gratis...


Is een woord dat niet in een woordenboek voorkomt.

Voor mij heeft het echter een reële bestaanswaarde.
Het leven is een aaneenschakeling van ups en downs.

Een palindroom (spiegelwoord)* dat verder gaat in het zichtbare
of onzichtbare oneindige.


 Wat is een spiegelwoord ?
*Een woord dat ook van achteren naar voren gelezen kan worden maar dan een geheel ander woord is wordt een spiegelwoord of keerwoord genoemd
zoals hier levensnevel = levensnevel


» Reageer (44)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.donderdag


Klik hier voor meer gratis...

De adelaar verloor nooit zoveel tijd als toen hij erin toestemde van de kraai te leren


» Reageer (1)
23-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The tigers


3 Tigercubs

Klik hier voor meer gratis... 


Tiger cub

Klik hier voor meer gratis... 


Tiger Lights

Klik hier voor meer gratis...


» Reageer (54)
14-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dingen die we van een hond kunnen leren


Klik hier voor meer gratis...

Laat nooit de kans op een leuk uitstapje
uw aan neus voorbijgaan
.

Onderga de ervaring van frisse lucht
en de wind in uw gezicht
als pure extase.

Als geliefde personen thuiskomen
ren ze dan altijd tegemoet
om ze te begroeten.

Als het in uw voordeel is, pas dan
altijd uw gedrag aan.

Laat anderen weten dat ze zich op
uw territorium bevinden.

Doe een dutje als u de kans krijgt
en rek u altijd uit voor
u overeind komt.

Ren, stoei en speel dagelijks.

Eet met smaak en enthousiasme.

Wees loyaal

Doe u niet anders voor dan u bent.

Als iets wat u wilt begraven ligt,
graaf dan net zo lang
tot u het vindt.

Als iemand een slechte dag heeft,
wees dan stil, ga dichtbij zitten
en besnuffel hem zachtjes
.

Geniet met volle teugen van het simpele genoegen
van een lange wandeling

 Vermijd bijten als een simpele
grom ook volstaat.

Drink op warme dagen veel water en ga
in de schaduw onder een boom liggen.
.

Het geeft niet hoe vaak u ook wordt bekritiseerd
voel u niet schuldig, ga niet mokken.
Ren gelijk terug en wordt weer vrienden.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Shadow.


» Reageer (24)
13-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windje


Klik hier voor meer gratis... 

waarom wordt er gelachen
met een windje?
of hij nu komt van een man,
vrouw of een kindje,
het is toch puur natuur,
zelf gemaakt, luchtig van structuur,
en wat kan het een opluchting zijn
zo'n windje te laten, gedaan de pijn
vooral in je darmkanaal
windjes laten we allemaal.

Klik hier voor meer gratis...

Er zijn er bij die worden gelaten
alsof twee mensen met elkaar praten,
sommige komen fluisterend naar buiten
zijn er ook wel die piepen of fluiten
wat er ook gebeure, eender welk geluid
eens gevormd moeten ze eruit.
Zo'n wind voelt zich beter in de wijde wereld
dan in de ruimte van je enge buik.
Knijp je billen dus niet meer dicht

Klik hier voor meer gratis...

laat gaan die wind en voel je verlicht
doe niet meer achterbaks,
wees spontaan
en zeg "sorry, ik heb het gedaan"
"zal in het vervolg naar buiten gaan "

Klik hier voor meer gratis...


» Reageer (4)
08-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logisch maar niet legaal, legaal maar niet logisch !



Klik hier voor meer gratis... 

 


Na gebuisd te zijn op zijn examen logistiek en organisatie gaat een student de confrontatie met zijn professor aan.

Student: "Professor begrijpt U wel iets over het onderwerp?"
Professor: "Dat spreekt van zelf, zo niet was ik geen professor."
Student: "Goed, dan wil ik U nu graag een vraag stellen.
Indien U mij het correcte antwoord kan geven, aanvaard ik de buis op
mijn examen, als U echter het antwoord schuldig blijft geeft U mij een
A op mijn werk."

 

Professor: "Oké, wat is de vraag?"
Student: "Wat is legaal, maar niet logisch, logisch maar niet legaal
en daarbij noch logisch noch legaal?"
Na lang nadenken en alles in overweging te nemen blijft de professor
het antwoord schuldig en verandert zoals afgesproken de examenpunten
in een A

 

Nogal gefrustreerd, besluit de man die vraag aan zijn beste student
voor te leggen.


Deze antwoordt direct: "Kijk professor, U bent 65 jaar en gehuwd met
een vrouw van 30 jaar, dat is legaal maar niet logisch.
Uw vrouw heeft een minnaar van 25 jaar, dat is logisch maar niet legaal.
Maar het feit dat U de minnaar van Uw vrouw een A geeft voor zijn
examen alhoewel hij gebuisd is, is niet logisch en ook niet legaal."

gesnopen ????


» Reageer (10)
06-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zal je misschien raken tot diep in je hart, want het is een fantastisch verhaal!


In Phoenix, Arizona, keek een 26jarige moeder neer op haar zesjarige zoon, die
leed aan terminale leukemie.

Klik hier voor meer gratis...

Hoewel haar hart vol droefheid was, voelde ze zich ook vastbesloten.
Zoals elke ouder wenste ze dat haar zoon opgroeide en zijn dromen kon waar maken.
Nu was dat niet langer mogelijk.

Leukemie zou daar voor zorgen.
Maar ze wilde toch dat de droom van haar zoon

vervuld zou worden.


Ze nam de hand van haar zoon en vroeg:
‘Billy, dacht jij ooit aan wat je wilde

worden als je groot zult zijn?
Heb je ooit gedroomd en gewenst wat je met je

leven zou willen doen?'


'Mamma, ik wilde altijd brandweerman worden wanneer ik groot ben.’


De moeder glimlachte en zei, ‘Laten we eens zien of we jouw wens in vervulling
kunnen laten gaan.’


Die dag nog ging ze naar de lokale branweerkazerne waar ze brandweerman Bob
ontmoette, die een hart had zo groot als Phoenix.

Ze legde uit wat de laatste wens van haar zoon was en vroeg of het misschien mogelijk was haar zesjarige zoon mee te nemen in een brandweerwagen voor een ritje rond de kazerne.

 

Brandweerman Bob antwoordde:

 ‘We kunnen beter doen dan dat. Als je zorgt dat

je zoon woensdagmorgen om 7 uur klaar staat, maken we hem erebrandweerman voor de hele dag.
Hij mag meekomen naar de kazerne, eten met

ons, meegaan naar alle oproepen, alles erop en eraan!

En als je ons zijn maten geeft,
zorgen we voor een echt uniform voor hem,
met
een echte brandweerhelm – geen speelgoed –
met het logo van de Phoenix

Brandweer erop, een gele jas zoals wij dragen en rubber laarzen.

Ze worden hier in Phoenix gefabriceerd, dus we kunnen ze snel hebben.’

Klik hier voor meer gratis...

Drie dagen later pikte brandweerman Bob Billy op,
deed hem zijn uniform aan en

begeleidde hem van zijn ziekenbed naar de wachtende ladderwagen.

Billy ging achter in de wagen zitten en reed mee terug naar de kazerne.
Hij was in de hemel.

Er waren die dag drie oproepen in Phoenix en Billy mocht mee naar alle drie deze oproepen

 

Hij reed mee in verschillende brandweerwagens, in de ziekenwagen en zelfs in de auto van de commandant.

Hij werd ook gefilmd voor het lokale nieuwsprogramma.

Nu zijn droom, die hem met alle liefde en aandacht geschonken werd, waarheid geworden was, werd Billy zo diep geraakt,
dat hij drie maanden langer leefde dan

de dokters voor mogelijk hielden.


Op een nacht begonnen zijn vitale functies dramatisch achteruit te gaan en de
hoofdzuster in het verpleeghuis voor terminale patiënten,
die vond dat niemand
eenzaam mocht sterven,
begon de familieleden te bellen om naar het ziekenhuis

te komen.

Toen herinnerde ze zich de dag die Billy doorgebracht had als
brandweerman en ze belde de brandweercommandant en vroeg of het mogelijk was een brandweerman in uniform te sturen naar het ziekenhuis om bij Billy te zijn

wanneer hij overging naar de overzijde.

De commandant antwoordde: 'We kunnen beter dan dat.
We zijn er binnen de vijf minuten. Wilt u me een plezier doen?

Wanneer u de sirenes hoort en de zwaailichten ziet, wilt u dan via het

omroepsysteem aankondigen dat er geen brand is?



Het is de brandweer die een van haar fijnste leden nog eens wil zien.
En wilt u het
raam van zijn kamer openen?

Ongeveer vijf minuten later arriveerde een ladderwagen bij het ziekenhuis en schoof de ladder uit tot Billy's open raam op de derde verdieping


16 brandbestrijders klommen via de ladder tot in Billy’s kamer !

Met de toestemming van zijn moeder knuffelden ze hem en vertelden hoeveel ze van hem hielden.


Met zijn laatste adem keek Billy op naar de commandant en vroeg:

‘Commandant,

ben ik nu een echte brandweerman?’

‘Billy, dat ben je, en de hoofdcommandant, Jezus, houdt je hand vast,’ zei de commandant.


Op deze woorden glimlachte Billy en zei, ‘Ik weet het, Hij houdt mijn hand al de
hele dag vast en ik hoorde de de engelen zingen’.

Hij sloot zijn ogen voor de laatste keer.

Heb dit per mail ontvangen en mijn opdracht was dit verhaal te zenden naar minstens vier mensen van wie ik

hoop dat ze door God gezegend worden, heb het dus op mijn blogje
geplaatst...


Een waar gebeurd verhaal uit het Engels vertaald door Rick.


» Reageer (9)



     Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl
     
           

   Image and video hosting by TinyPic 


Ter nagedachtenis aan mijn 2 poedeltjes

 Als tranen een trap konden bouwen en herinneringen een brug,
 dan klom ik hoog de hemel in en brachten jullie terug..

 Wees vrij en blij lieve Tara en Ali 
ik mis jullie .....
         
           

Image and video hosting by TinyPic

       Image and video hosting by TinyPic

Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl    
         
 Even voorstellen
Ben vr. 60 +er en 
  dieren betekenen veel voor mij, 
Ben hondentrimster geweest
wat ik met héél veel plezier
 gedaan heb 

Heb zelf 2 poedeltjes gehad 
 die reeds overleden zijn in 1994
 ze hebben de prachtige leeftijd
    van 18 gehaald 
waar ik erg trots op ben !

 Ik kijk terug 
naar een mooie verleden met hen.....
                     

   ©©©©




   Image and video hosting by TinyPic 




Hier in deze harde wereld vol ellende en verdriet, ben je vaak onzeker en vertrouw je je vrienden niet, wat is er dan mooier in je korte bestaan om met dieren als vrienden door het leven te gaan, je kunt ze voor eeuwig vertrouwen ze geven vreugde en plezier, en hun liefde zal je nooit berouwen, daarom hou ik van het dier !!!
Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl



    Image and video hosting by TinyPic

  Niets kan tot stand komen
    zonder eenzaamheid.
   Ik heb een eenzaamheid
   voor mijzelf gecreëerd
    die niemand
   zich kan voorstellen
.

Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl



 



Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl



  Image and video hosting by TinyPic 




Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl




Image Hosted by bewaarjeplaatje.nl





Image and video hosting by TinyPic



       Image and video hosting by TinyPic




        Image and video hosting by TinyPic 



     Image and video hosting by TinyPic




 

 

Image and video hosting by TinyPic                                                      



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!