NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zwitserse Witte Herders Hobbykennel
The Silver Wolfsfarm'89
Het dagelijkse leven met onze Zwitserse Witte Herders, met fokteefjes, dekreuen en onze pups. Niet te vergeten onze oudjes, vroegere fokdieren die nu op pensioen zijn en hun oude dag genieten samen met nakomelingen.
Welkom op mijn blog!Momenteel langharige pups! Nog enkele zoeken nieuwe thuis! Info via mail!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Willekeurig SeniorenNet Blogs
chauffeurke
blog.seniorennet.be/chauffe
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • Oproep eigenaren honden van Silver-Wolfsfarm
 • Nieuw fotos van het stel bij Monique!
 • Wat een fokker lijden kan!
 • 1 mei dag van de arbeid ! Of van de regen?
 • Ik ben bomma 9X!!!

  Rainbowbridge!!!
  Tot onze spijt moesten we het afgelopen jaar en zelfs deze eerste tijd van het nieuwe jaar van verschillende van onze oudjes afscheid nemen. Soms na een slopende ziekte, dan kan je jezelf erop voor bereiden. Soms totaal onverwachts zoals bij onze Sunny. Dat was op 3 dagen afgelopen, gelukkig voor haar, keihard voor mij. Ik had gedacht dat ze makkelijk de 13 in september zou halen. Het mocht niet zo zijn.
  Utah Lady's Boy oTSW 8/96-10/94 leverkanker
  Kingsmeadow Silver-Star 8/93-3/05 leverkanker
  Una Silver Queenie oTSW 10/96-7/05
  Zilver Indian Princess oTSW 10/96-7/05
  Royal Snowlily oTSW 3/92-11/05 kanker
  Rising Sunny oTSW 9/92-2/06 hart versleten
  Snowprince oTSW 3/93-2/06 botkanker in poten

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  De laatste goede daad!

   

  Als ik straks oud ben, ziek en zwak, en pijn verjaagd de slaap;
  als onrust bezit van mij neemt, doe dan wat onvermijdelijk is.

  en laat me gaan.....  De laatste goede daad.
   XML:NAMESPACE PREFIX = O />

  Beslis voor mij en wees niet laf.

  Past eigenliefde bij de vriendschap die ik gaf,
  of uitstel... tot het beter past bij een verloren strijd?
  Ik ben niet bang tijdens die laatste gang.
  Jij loopt niet weg: je kijkt me aan,
  Je noemt me bij mijn naam en houdt me stevig vast.

   

  Vandaag voor het laatst, groet ik je met mijn hondenstaart,
  Wat jij liet doen, deed je voor mij:
  je hebt me nog meer pijn bespaard, voor zinloos lijden mij bewaard,
  Een zwaar besluit?  Nee, ...huil nu niet.

  Een wijs besluit dat werd gegrond, op een oud en uniek verbond:
  jij bent mijn baas en ik jouw hond,

   

  tekst. Annelies Koopman.

   

  07-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte berichtgeving!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons toekomstig hulphondje is omgedoopt van Odin naar Wolf. Elke nieuwe groep pups in opleiding heeft zijn eigen letter, nu was het de beurt aan de W, Wolf was dus de ideale naam voor hem. De eerste probleempjes van diarree en moeilijk eten zijn opgelost. Hij stelt het uitstekend
  Morgenavond gaat Vienna waarschijnlijk weg, ze blijft wel in de streek wonen, nl in Vlierzele.
  Ik hoop in godsnaam dat die loopse teven vannacht doorslapen inplaats van altijd uit te breken, die zijn nog erger als de reuen die zich momenteel in huis vrij rustig houden.Deze nacht, iedere keer dat ik bijna in slaap was,  zat er een aan de keukendeur te krabben om terug binnen te mogen.Ze klommen gewoon over de afsluiting van hun kamer.Het is hier een vierkantshoevetje, ooit een watermolen geweest, er zijn dus allemaal grote kamers rond de binnenhof. Het zint de dames dus duidelijk niet dat ze kamerarrest hebben. Ons Snowy kan dus echt huilen als een wolf klinkt helemaal anders, dan wanneer de anderen huilen, ze ziet er dan nog uit als een wolf ook. Ge zoud gewoon zelf gaan twijfelen als ge ze ziet.
  Heb vanavond ook nog gauw confituur gemaakt, rode besjes uit de voorhof en braambessen geplukt van de zomer op de wei waar de fjorden stonden, Zandor hielp zelfs mee! Met plukken, maar hij at ze op! Ik moest nog rap zijn of er schoot niks over voor mij.De gulzigaard!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  07-04-2006, 01:25 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  05-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse Witte Herder Belgie Rasvereniging.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met al die drukte ben ik eigenlijk nog wat belangrijks vergeten te melden. Sinds eind maart zijn we dus eindelijk lid van de ZWHB, de Zwitserse Witte Herder vereniging Belgie de enige door het FCI erkende rasvereniging voor de witte herder in Belgie. Wij hebben in 1990 de 1° rasclub voor onze witjes opgericht en geleid tot er niet veel animo meer was omdat het ras niet erkend werd. Nu de erkenning er in 2003 eindelijk door kwam vond ik dat ik genoeg gedaan had en mijn honden nu op de eerste plaats kwamen.Nadat er gedurende de laatste 2 jaar enkele plooien zijn gladgestreken zijn we dus eindelijk lid geworden. Onze volgende taak is, om onze jonge garde hun registratie in orde te krijgen. Ze moeten 2 tentoonstellingen lopen en minstens de quotering zeer goed bekomen. Normaal gesproken schept dit geen probleem. Alleen tijd en trainen.Er was mij hulp aangeboden om de honden te trainen en te helpen showen. Maar spijtig genoeg komt daar weeral niks van terecht. Gaan ze ineens samen wonen in Holland en van die toestanden dus , ik zal het alleen moeten zien te klaren. Dus weet ik weeral wat doen. De foto is onze eerste witte, het teefje Lady at The Silver Wolfsfarm in Ndl gefokt, zij stond als 1°witte herder op de St.Hubertus show te Antwerpen in 1990 op de Brabo show en kreeg daat in de jeugdklasse ze was pas 1 jaar oud een Zeer Goed, buiten wedstrijd omdat het ras nog niet erkend was.Zij was het boegbeeld van de eerste Belg. rasclub.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  05-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodmoe!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben doodmoe, probeer elke dag wat extra aan opkuiswerk buiten te doen, maar lukt niet altijd. Zeker vandaag niet, verschrikkelijk slecht geslapen. Mij dood ongerust gemaakt in Eldor het overblijvende reutje van 28 dec. Komt altijd in mijn bed gekropen, om bij mij te slapen. Meestal heeft hij koude voetjes , is hier een stenen vloer. Deze nacht echter gloeiend hete oren droog heet neusje en zijn buikske kond ge eieren op bakken zo heet. Was ook een beetje kortademig. Maar hij is direkt in slaap gevallen, ben regelmatig wakker geworden met dat heet stoofke naast mij, tegen de morgen was de hitte echter weg. Wie was er het eerste bij het eten denk je, hij natuurlijk, hij heeft de ganse dag goed gegeten, maar heeft wel meer geslapen als anders.Toch maar in de gaten houden, maar hij begint nu wel eindelijk wat vlees op de ribbekes te krijgen en te groeien ook, het verschil met de zusjes is niet meer echt opvallend groot. Ik zal hem eens terug wassen en een foto maken.Als ik daar een nieuw baasje voor vind zal het wel een moeilijk afscheid worden, van mijn troetelbeertje.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  02-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep en vraag?
  Een vraag wie heeft er bekenden in Rusland en kan mij misschien adressen bezorgen van witte herderkennels in Rusland????Alle hulp is welkom!!!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  02-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  01-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.\'t Is niet waar zeker!!!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is GEEN aprilgrap, maar pure waarheid, waar ik heel trots op ben. Onze Elisa,Lisa genoemd van het nest van 28 december, wordt maandag opgehaalt. Ze krijgt vandaag haar volwassen enting en hondsdolheid vaccinatie want ze gaat de grens over. Naar waar? Dat geloof je nooit. Met een diplomaten echtpaar naar Rusland, naar Moskau.
  Het zijn al drukke dagen geweest en daarmee heb ik niet veel tijd gehad om te schrijven, maar dat haal ik wel weer in..De periode van de loopse teven gaat ook weer beginnen. Ambiance a volonte, met ons reuen.Ze kunnen op slag allemaal jodelen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  28-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke dag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze nacht fotos ontvangen van Eros in zijn nieuwe thuis. Hij lijkt al goed ingeburgert te zijn. Drukke dag vandaag, vanmorgen al 2 pups van Lady gewassen, was hoognodig je kon amper nog zien wat voor ras het was.Wolfke en Laika vertrokken onverwacht samen naar een nieuwe thuis. Ze gaan beiden de hondesport en de fok in. Dan houden we Wolfkes zusje Onyx maar bij ons hun eenmalige afstamming is te goed om verloren te laten gaan. Zowel karakter als uiterlijk zijn deze 3 echte toppers.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  28-03-2006, 16:46 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  27-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chika!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nieuw foto van Chika uit het asiel!
  Blanka is vandaag met de wagen meegereden en was heel rustig. Blijkbaar houd ze er wel van. Prima want ze mag altijd met vrouwtje mee.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  27-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  26-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blanka in haar nieuwe thuis!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteravond fotos gekregen van Blanka in haar nieuwe thuis.Je ziet aan haar gezicht dat ze zich nog over alles verwondert. Maar binnenkort zullen er wel fotos komen van een gelukkige Blanka.Tenslotte is de scheiding van haar zus ook niet niks. Maar voor haar is het beter daar ze anders haar ganse leven gedomineerd word door zus Chika.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  26-03-2006, 09:39 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  25-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen regen, MAAR ZON!!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Lijkt wel of ze ons willen verdrinken, of zijn jullie allemaal een regendans aan het doen? Nu stop daar dan maar mee, die is duidelijk gelukt. Bewijs nu maar dat ge de zonnedans ook kunt, hopelijk lukt die ook zo goed!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  25-03-2006, 22:28 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ups en downs!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zal maar met de downs beginnen zeker dan hebben we dat achter de rug. Eind juli '05 verkocht in 2 nestzusjes Blanka en Chika naar Ndl. Ze mochten in huis leven, een vereiste van mij en op het grote landgoed vrij rondlopen en spelen. Waren geen arme mensen en hij beweerde hondeervaren te zijn. Het leek dus een droomtehuis voor hen. De werkelijkheid blijkt heel anders  Ik kreeg eergisteren een mail van de nieuwe eigenaar van Blanka, hij heeft haar uit het asiel gehaald, ze zijn beiden niet meer zindelijk, ze zijn nu 14 maanden en op 6 maand waren ze dat wel, ook waren ze vrij van karakter en blijken nu een panische angst voor mannen en heel raar voor bos te hebben. Wat is daar gebeurd?????Ze kunnen het ons spijtig genoeg niet vertellen, maar goed zal het zeker niet geweest zijn. Gelukkig is Blanka bij een gedragsterapeute terecht gekomen en gaat het elke dag beter. Chika is nog wel vrij van karakter, maar zit nog in het asiel. Ik ben reeds 2 dagen aan het rondmailen om iemand voor haar te vinden. Een vriendin in Duitsland zou haar graag willen. Nu is de kunst het asiel zo ver te krijgen dat ze Chika naar Duitsland laten gaan.Foto Chika als pup.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  25-03-2006, 22:20 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulphond voor mindervaliden.!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Onze kleine Odin is eergisteren, donderdag dus, vertrokken om aan de opleiding voor hulphond voor mindervaliden te beginnen.We hopen natuurlijk dat hij het goed gaat doen. Het zou het zoveelste bewijs zijn dat witte herders fantastische honden zijn.
  In de beginjaren '90 gingen er van onze kennel trouwens reeds 2 honden naar de SOHO stichting in Nederland.Een van hen werd demonstratiehond. Deze kans zit er voor Odin ook in. Afwachten maar hoe onze kleine jongen zich bewijst.Veel geluk Odin!!!Foto, Odin rechts


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  25-03-2006, 22:17 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eros, ons echt langhaarreutje vertrok!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Eros, het mooie echte langhaarreutje vertrok gisteravond met zijn nieuwe baasje Robbie naar Liedekerke . Dat is niet zo heel ver weg van hier. Gezien het echte langhaar fijner, zachter en langer is als van de gewone langstokhaar en dus meer onderhoud vraagd, heeft hij de ideale baas .Want Robbie is in opleiding voor hondetrimmer.Dus dat is echt een heel gelukkig toeval.We mogen weleens geluk hebben ook vind ik.De foto is niet Eros, wel een pup van hetzelfde type.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  25-03-2006, 22:05 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  21-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera!!! De lente begint vandaag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Maar ik zal hier zelf bloemekes moeten zetten denk ik, want moeder natuur laat het nog efkes afweten. Ik heb trouwens al de ganse dag koud. Het zonnetje zou dus welkom zijn.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  21-03-2006, 15:24 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  20-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik puzzel tot het lukt!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar fotos op photobucket geplaatst en nu maar hopen dat het lukt he! Der klopt precies iets niet????????????????Ze zeggen dat ze de fotos verkleinen!!!!! Ik noem dat anders vergroten ze vallen bijna van mijn scherm! Dat krijg ik niet opgelost zene. Alle ze staan er, dat is tenminste gelukt.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  20-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  19-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaai, wat ne zondag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Van alles gepland van kuiswerk, nu het droog is, maar de plannen liepen wel in het honderd.Heel de nacht aan de pc, advertenties plaatsen enzo. 's Morgens kontakt met Gloria uit Nieuw Zeeland, dat was een tijd geleden dus even bijgepraat(geschreven ) op MSN, toen was het al 11 uur. Dan honden uitgelaten hun eten gemaakt, pups eten gegeven. Eros zijn pelske verzorgt zat al vol knoopkes en reklameren dat dat klein bazeke kan. Deed me denken aan een onwillig kleuterke dat het op een krijsen zet omdat het zijn zin niet krijgt. Het is dus een echte langhaar zonder onderwol, zeldzaam dus, maar heel mooi. Ging daarna voor een uurtje plat rond 14.30 uur, normaal maken de honden me wel wakker. Niet dus ik schrok om 21.30 wakker. Kwaad op mezelf. Dus als een hazewind eten voor de pups gemaakt en gegeven  en het nodige kuiswerk gedaan. Het extra geplande zal dus voor morgen zijn.
  Enkele dagen geleden heb ik onze ponys vernoemd dus nu dan maar een foto van vorige zomer, dan kent ge die ook ineens.
  Pech, fotos van vorig jaar zijn te groot, dus een van over 2 jaar Zandor, de isabelkleurige met Blanco de eigen gefokte witte hengst onderts naar Sabine in Duitsland gegaan die ook zijn moeder Zena heeft overgenomen van mij.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  19-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  18-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pups van 27 januari!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De pups van 27 januari zijn ook geen reuzen,kleine fijne met heel goed pigment,dwz, pekzwart neusje, voetzolen pekzwart, alhoewel der ziet ge niet veel van want daar lopen ze op. Donker oogskes, waar soms de deugnietery uitstraalt. Het zijn er maar 5, 2 teefjes en 3 reutjes. De teefjes heb ik net gewassen en fotokes getrokken.Resultaat komt hier bij te staan. Deze meisjes heetten Fienna de grootste (links)en het fijnste heet Fidji(rechts) een klein maar pittig dingske. Het is hier niet de gewoonte dat er 2 nesten gelijk zijn, maar vermits we wat renovatiewerk gepland hebben. Het is hier 400 jaar oud maar het is er duidelijk aan te zien. Met behulpzame pups erbij wordt dat wat moeilijk, want die helpen u meestal van de kant in de gracht.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  18-03-2006, 01:52 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  17-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste fotos van Exan oTSW en nieuw baasje!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Op deze foto kunt ge goed zien, hoe een klein prutske het nog is, dit 7weken oud herdertje, lijkt eerder iets van een klein ras. Hij bracht die dag slechts 1,700 kg op de weegschaal.Gisteren bleek hij al 4,700 kg te wegen het gaat dus heel goed met hem. Waarom zo klein vraagt U zich misschien af. Wel das is een samenloop van omstandigheden. Pech hebben noem ik dat. Ten 1° het 1° nest van mama Bella-Cara, ineens een nest van 11, waarvan 9 in leven. Melkproductie geraakte slechts moeilijk op gang en de 4 reutjes waren bij de geboorte opmerkelijk kleiner als de teefjes.Het nest werd dus zeker de reutjes dag en nacht bijgevoerd. Exan was nauwelijks 10 cm en ik had nooit gedacht dat hij de nacht zou overleven. Dit deed hij dus wel en de eerste weken ontdekte ik dat Exan een vechter is, een hondje met karakter en een wil met grote W dat melde Andre het baasje gisteren ook. Maar deze wil en karakter heeft hem wel in leven gehouden. DE grootste van de 4 broers nl Enox heeft ook een thuis gevonden, Eros de witste en Eldor iets wildkleur aan de oortjes(cremekleur)sterk gelijkend op Exan zoeken nog een thuis en de zussen natuurlijk. Enkel Elana vertrok ook vorige week richting Zonhoven, zij zal daar ook naar de hondschool gaan en zal daar onze vriendin Monique leren kennen, zij heeft witte herderkennel 't Witte Beverhof.Op de rechtse kant vanonder ziet ge de mama Bella-Cara oTSW en daaronder Papa Asco.Dit is het 1° nestje 7° generatie eigen fok langs Caras kant, haar vader is Atlas-Star leeft ook bij ons en haar moeder was onze te jong vorig jaar gestorven Una Silver Queeny oTSW.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  17-03-2006, 06:51 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  16-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch bloemekes gevonden op de PC .
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Al zijn het dan maar waterlelies, het is beter as niks. Maar er is hoop!!!!!!!In den voorhof, ja als ge die wildernis zo kunt noemen, staat al 10 cm van de paasbloemen boven de grond. Naast het huis aan de straatkant zullen ze er dan ook wel staan, maar daar moet ik rap bijzijn. Er zijn er hier nog die graag bloemen zien denk ik. De laatste 2 jaar zie ik er niet veel van, ze komen ze altijd afsnijden.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  16-03-2006, 06:01 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van harte welkom iedereen,
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Verwacht hier van mij geen technische hoogstandjes want die kan ik niet. Ik heb absoluut geen technische knobbel. Het gaat hier over het dagelijkse leven van een hobbykennel. Aan de ene kant elke dag hetzelfde werk, kuisen en de honden hun voeding verzorgen. Dit 365 dagen per jaar zon-en feestdagen ziek of niet ziek de dieren moeten hun verzorging hebben.'s Winters is het soms zwaar door de weersomstandigheden, 's zomers natuurlijk veel plezanter en aangenamer ook voor de honden zelf natuurlijk.Morgen komt er meer, ik ga nu nog wat puzzelen hoe dat het hier allemaal in mekaar zit. Oh ja jullie willen zien hoe die honden eruit zien? Deze foto was van juni vorig jaar, dan zien ze natuurlijk wit. Momenteel zak ikzelf tot aan mijn knieen in de modder, Zandor, Vienna en veulen Fury bijna zo groot als moeder Vienna lopen er nu op. Dus...wei naar de knoppen voor efkes. Dat 3 tal zijn een fjordenruin, isabelkleur en een blauwe fjordenmerrie met hengstveulen Fury van een warmbloed. Maar Fury denkt dat Zandor zijn papa is, zelf denkt die dat ook geloof ik. Is er blijkbaar nog altijd niet achter dat hij daarvoor bepaalde attributen mist en dat na 3 jaar.Oke dat was het tot straks of tot morgen!!!!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
  16-03-2006, 04:19 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  15-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom
  Klik op de afbeelding om de link te volgen                                       Welkom aan iedereen, wereldschokkende zaken gaan hier zeker niet gebeuren hoogstens, gaat ge misschien kunnen lachen met mijn gekluns om van alles te proberen. Wat dan meestal toch niet lukt. Allez als ik grijs haar krijg weet ik tenminste van wat.Degene die van dieren houden, krijgen misschien wat meer inzicht wat er bij fokken zoal allemaal komt kijken.Nu maar hopen dat mijn welkom poort opengaat maar dat schijnt niet te lukken.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  15-03-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Foto
  Foto
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be/wolven
 • The Silver Wolfsfarm'89 pers.HP
 • Witte Herders
 • Witte Herderwereld.
 • Wolven
 • Hier wonen Fear en Flasch oTSW
 • Saarlooswolfshonden Tunka en Shala in Frankrijk
 • Zwitserse Witte Herder vereniging Belgie
 • The Silver Wolfsfarm Kleine Ndl Site
 • Wolf Temper
  Blog als favoriet !
  Archief per week
 • 04/09-10/09 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006

  Herplaatshonden zoeken nieuwe thuis voor de rest van hun nog lange leven!!!
  Het is onmogelijk alle honden tot hun dood bij ons te houden. Op een gegeven moment krijgt men te maken met dominantie problemen. We houden er trouwens niet van om een hond apart op te sluiten, zeker niet omdat ze de roedel gewend zijn. Dat is ook de reden dat we geen hond alleen plaatsen. Steeds met 2 tenzij er reeds een witte herder in het gezin aanwezig is en ze tesamen kunnen. Momenteel zoeken we een thuis voor volgende honden:
  Kortharige reu geboren juli'98: kat en kindvriendelijk heeft enkele jaren in gezin met 5 kinderen geleefd. Is wel zeer nerveus, ook dominant, kastratie zou waarschijnlijk een optie zijn.
  Langstokharig teefje geboren September'04 : lief en vriendelijk, speelt ontzettend graag met pups en jonge honden, zeer snel en wendbaar, zou ideaal zijn voor agilythy beoefening. Heeft wel wat tijd nodig om te wennen.
  Langstokharige reu geboren april'05: prachtige knuffelbeer, lief en zacht karakter  Groot en robuust gebouwd. Niet voor agylithy
  Langstokharige teefjes 2 geboren december'05: vrije karakters, mooie hondjes wel met wildkleur aan de oortjes.
  MET DEZE HONDEN MAG ABSOLUUT NIET GEFOKT WORDEN,WIJ HOUDEN TOEZICHT OP DEZE HONDEN.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Een beetje uitleg over de fotos, bovenste, Bella-Cara moeder nest 28 dec.05, Asco papa vd 2 nestjes.Alpha-Lady mama vd pups van 27 jan 06, daaronder haar nestbroer Atlas-Star met grootva Kingsmeadow Silver-Star enkele maanden voor zijn dood. Het vergelen van zijn vacht was een teken van zijn ziekte.
  Foto
  <a href="http://products.amfibi.com/" target="_top"><img src="http://banners.amfibi.com/small/orange.gif" border="0" alt="Amfibi Shopping Search"></a>
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ribbedebiekampeerauto2
  blog.seniorennet.be/ribbede
  http://www.honden-top.be//images/stembutton.jpg
  <center><a href="http://www.submitexpress.com/"><img SRC="http://www.submitexpress.com/submitexpress.gif" BORDER=0 height=31 width=88></a>
  <br><a href="http://www.submitexpress.com/">Search Engine Optimization and Free Submission</a></center>
  Zoeken met Google


  Zoekmachines
 • Rexa Directory
 • Zoekgids.com-de snelle internetgids
 • Zoekmachine
 • Zoekmachine
 • Hondentop
 • Dierenaanbod
 • Treffend, gratis marktplaats.
 • form action="http://www.websquash.com/ssearch/smartsearch.cgi" method="get">


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!