NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zwitserse Witte Herders Hobbykennel
The Silver Wolfsfarm'89
Het dagelijkse leven met onze Zwitserse Witte Herders, met fokteefjes, dekreuen en onze pups. Niet te vergeten onze oudjes, vroegere fokdieren die nu op pensioen zijn en hun oude dag genieten samen met nakomelingen.
Welkom op mijn blog!Momenteel langharige pups! Nog enkele zoeken nieuwe thuis! Info via mail!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Willekeurig SeniorenNet Blogs
mitje
blog.seniorennet.be/mitje
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • Oproep eigenaren honden van Silver-Wolfsfarm
 • Nieuw fotos van het stel bij Monique!
 • Wat een fokker lijden kan!
 • 1 mei dag van de arbeid ! Of van de regen?
 • Ik ben bomma 9X!!!

  Rainbowbridge!!!
  Tot onze spijt moesten we het afgelopen jaar en zelfs deze eerste tijd van het nieuwe jaar van verschillende van onze oudjes afscheid nemen. Soms na een slopende ziekte, dan kan je jezelf erop voor bereiden. Soms totaal onverwachts zoals bij onze Sunny. Dat was op 3 dagen afgelopen, gelukkig voor haar, keihard voor mij. Ik had gedacht dat ze makkelijk de 13 in september zou halen. Het mocht niet zo zijn.
  Utah Lady's Boy oTSW 8/96-10/94 leverkanker
  Kingsmeadow Silver-Star 8/93-3/05 leverkanker
  Una Silver Queenie oTSW 10/96-7/05
  Zilver Indian Princess oTSW 10/96-7/05
  Royal Snowlily oTSW 3/92-11/05 kanker
  Rising Sunny oTSW 9/92-2/06 hart versleten
  Snowprince oTSW 3/93-2/06 botkanker in poten

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  De laatste goede daad!

   

  Als ik straks oud ben, ziek en zwak, en pijn verjaagd de slaap;
  als onrust bezit van mij neemt, doe dan wat onvermijdelijk is.

  en laat me gaan.....  De laatste goede daad.
   XML:NAMESPACE PREFIX = O />

  Beslis voor mij en wees niet laf.

  Past eigenliefde bij de vriendschap die ik gaf,
  of uitstel... tot het beter past bij een verloren strijd?
  Ik ben niet bang tijdens die laatste gang.
  Jij loopt niet weg: je kijkt me aan,
  Je noemt me bij mijn naam en houdt me stevig vast.

   

  Vandaag voor het laatst, groet ik je met mijn hondenstaart,
  Wat jij liet doen, deed je voor mij:
  je hebt me nog meer pijn bespaard, voor zinloos lijden mij bewaard,
  Een zwaar besluit?  Nee, ...huil nu niet.

  Een wijs besluit dat werd gegrond, op een oud en uniek verbond:
  jij bent mijn baas en ik jouw hond,

   

  tekst. Annelies Koopman.

   

  28-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spijtig!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Spijtig genoeg heeft het kleinste meisje het niet gehaalt. Als laatst geborene en de kleinste van allen, had ze nog steeds last van vocht in de longen na 3 dagen, men zag dat ze niet zo goed bijkwam. Deze morgen lag ze dood. Spijtig, maar je kan er weinig aan verhelpen. De andere 6 doen het echter uitstekend. Ze hebben nu bijna allemaal een gitzwart neusje en voetzooltjes.
  Deze middag Fidji het teefje van Lady gewassen, zij was wel iets minder geduldig als Fellow over een paar dagen. Straks komt er misschien iemand kijken voor Fedor en misschien mag Chinook mee. Nu kruip ik er echter in, het heeft en lange dag geweest. Welterusten iedereen!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  28-04-2006, 02:52 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  25-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wasdag vandaag!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag is het toch echt de grote wasdag, goesting of niet . Er moeten er minstens 2 gewassen worden,Fjordy en Erika .Er zijn nl 2 Duitse fokkers die belangstelling hebben, dus er moeten fotokes gemaakt worden en dus moeten ze er netjes uitzien. Blij zullen ze er niet mee zijn, want ze spelen heel graag buiten. het zal toch efkes moeten, als ze droog zijn kunnen ze voortspelen.
  Het is dus toch gelukt, half dan toch, Fjordy is gewassen. Ik heb gewacht tot hij moegespeeld was, toen eten gegeven. Toen aan de klus begonnen, viel anders heel goed mee, lag zelfs half te slapen terwijl ik hem aan het droogfohnen was. Daarna zelfs fotokes gemaakt. Die zet ik er morgen op.Staan nog niet op de PC. Erika is volop aan het verhaaren, puppy pluisvacht is ze bijna kwijt. Haar volwassen vacht die eruit komt is sneeuwwit. Met goed borstelen en kammen krijg ik ze waarschijnlijk zo wel proper. Het regent weeral. Hopelijk is het straks droog, want nu ze het buitenspelen ontdekt hebben kan ik me aan een revolutie verwachten als ze niet buiten kunnen. Morgen proberen om Fidji te wassen en daarna Fedor.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  25-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  24-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super goed nieuws!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een telefoontje gekregen uit Oostenrijk! Wie is er de nieuwe langstokreu kampioen ????????
  Dat kunt ge haast niet geloven! Ik ook eerst niet!
   DANCING ONYX OF THE SILVER WOLFSFARM openklas langstokreuen  KAMPIOEN VAN OOSTENRIJK 2006  Dat is een der mooiste beloningen dat ge als fokker kunt krijgen, beter nog als wanneer een eigen hond wint. Zelf hebben ze ook nog een mooie reu waar ze weinig geschikte teven voor vinden. In Oostenrijk zijn de meeste honden zeer eng aan mekaar verwant en er komen meerdere genetische fouten en ziekten uit. Dit is de reden dat Sonja en Kurt met die bloedlijnen niks te maken willen hebben.Maar het nestje van ons Greifa is voor hen zeer interessant. Greifa is tevens ook de grootmoeder van Dancing Onyx. Dus Sonja begint vandaag een zwaar offensief om Kurt te overhalen een pup teefje van Greifa te komen halen. Ik denk dat we met Kurt even wat medelijden moeten hebben!!!Dancing Onyx staat als pup op de foto bij en der vorige dagen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  24-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weeral maandag!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De tijd vliegt nogal he? Ge zijt oud voor ge het weet. Alle pups hebben al 2 dagen een ganse namiddag kunnen buitenspelen. Als ik ze dan 's avonds , hun eten in de keuken geef en daarna ze terug bij hun mamas breng hoor ik niet veel meer. Ze slapen dan ook de ganse nacht door.Fellow is zaterdag namiddag met zijn nieuw baasje vertrokken.Met het 7 tal van Greifa gaat het goed, zijn wel kleintjes maar met eten en slapen groeien die wel. Zeker opgemerkt dat ik maar 3 jongensnamen gaf? Die 4° was ik nog aan het zoeken. Heb hem nu gevonden dat zal Freewolf worden, Wolf als roepnaam. Momenteel heeft hij al donkergrijze voetzooltjes en neusje, die waren trouwens lichtgrijs toen  hij geboren werd.
  Deze maand nog zal Fury het hengsteveulen ook opgehaalt worden door zijn bazinneke. Ben benieuwd? Heb al verwittigd om volk genoeg mee te brengen, want dat wordt de reinste rodeo. Hij is enorm vrijgevochten en ik kan hem langs geen kanten baas. Mijn vroegere veulens waren steeds van de eerste dag handtam en kon ik alles mee doen. Fury heeft als vader een warmbloedhengst, en hoe mooi hij ook is, voor ons Vienna geen dekking meer met een warmbloed.
  Als ze er in juni terug beter uitziet, zal ze gedekt worden door mijn eigen Welshengst sectie B Quinto een mooie schimmelhengst van maar 1,30m. Hij heeft al 2 veulens gegeven bij mijn andere 2 fjordenmerries die drachtig verkocht zijn. Ik heb wel fotos van die veulens gezien en ze waren zeer mooi en heel braaf en handelbaar ook volgens de eigenaars. Quinto zelf is ook een hele brave en luisterd bijna als een hond. Hij staat in Blankenberge en wordt daar opgeleerd en verzorgt. Nu kruip ik erin ben ook geen 20 meer en dat begin ik te voelen. Welterusten en tot morgen!!!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  24-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  21-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haar, haar, overal haar, witte wolken haar!!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik heb nog geen werk genoeg op het moment beginnen ze toch allemaal gelijk te ruiven zeker!!!!!De wolken haar vliegen rond mijn oren, loop konstant met de kam in mijn hand om zoveel en rap mogelijk de plukken eruit te kammen.
  OPROEP!!!!Wil er iemand witte hondeharen om te weven of  te spinnen ???????De meesten zijn langharig hebben dus heel fijne zachte wol. Meld het even dan spaar ik het in zakken en kan je het ophalen.
  Met de pups van Greifa gaat het prima!!!Ik ga snel voortwerken, nu met het mooie weer ervan profiteren om buiten op te ruimen! Tot straks misschien!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  21-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  20-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greifas pups!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ons Greifa haar pupkes zijn er nu allemaal, het zijn 4 jongens en 3 meisjes. De jongens heten, Fame, Ferdy en Filos Grieks voor vriend, de meisjes heten Fiesta, Flair en Fleur.Nu maar eten, slapen en groeien.
  Het was wel prachtig om te zien hoe de pups van Lady die trouwens de dochter uit Greifas eerste nest is, bij in de werpkist gingen liggen om het ganse gebeuren te volgen en elk nieuw pupje voorzichtig gingen besnuffelen en likjes gaven. Dit kan volgens mij enkel bij onze witten.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
  20-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  19-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snelnieuws!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Even snel wat nieuws plaatsen! Heb met Pasen 2 filmpjes gekregen van Blanka haar baasjes. Was natuurlijk een schoon Paasgeschenkske. Het eerste filmpje toonde Blanka met de 15 jarige huisgenoot Cas en het 2° was Blanka in het park, vrij en vrolijk naar andere honden toelopend om te spelen. e is dus terug een vrije vrolijke hond. Gelukkig maar! Als we nu voor haar zus Chika ook nog een goede thuis vinden, maar dat schijnt maar niet te lukken!!!
  Gisteravond laat Eldor nog gewassen, meneerke was daar duidelijk niet mee akkoord! Maar ziet er nu toch beter uit, nu ziet ge tenminste dat het een witte is. Foto van propere Eldor zo snel mogelijk, maar heb nu even geen tijd want Greifa is aan het bevallen.Het zijn er al 3. Dat is ons laatste nest voor dit jaar, denk ik toch. Eerst moeten alle pups een thuis vinden, de renovering moet gedaan zijn voor het terug winter word, en zo snel mogelijk onze jonge honden geregistreerd krijgen voor St Hubertus. Daar gaat ook een hoop tijd inkruipen en geld. Waarom dat allemaal zo duur moet zijn snap ik niet, er wordt toch verondersteld dat het allemaal hobbyfokkers zijn? Lijkt wel alsof daar maar een ding belangrijk is geld  en de honden waar het allemaal omdraait lijken wel laatst te komen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  19-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  16-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wensen verstuurd!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit heb ik gemaakt en aan het ganse adresboek verstuurd.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  16-04-2006, 01:45 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  15-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste nieuws!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik zal maar beginnen met het slechte eerst. We hebben spijtig genoeg nog steeds geen nieuw baasje gevonden voor onze Chika. Ik had zo gehoopt dat het wel zou lukken haar met Pasen een nieuwe thuis te bezorgen.Niet gelukt dus.
  Met Blanka haar zusje gaat het uitstekend, zij heeft al vrolijk met andere honden gespeeld en toond zich zeer beschermend tegenover de oude 15 jarige hond in het gezin.
  Met dit rotweer natuurlijk ook geen belangstelling voor de pups. Uitgezonderd een mailtje uit Duitsland van een fokster.Het word anders tijd voor de oudsten om te vertrekken. Ze gaan met de groten mee buitenspelen en doen daar ook reeds hun behoeften. Het zijn nog 3 teefjes en 1 reutje.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  15-04-2006, 20:25 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige en vrolijke paasdagen!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het kan natuurlijk nog vrolijker, vooral de kleintjes zullen dit wel leuk vinden!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  15-04-2006, 00:53 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  14-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een zonnig kleurtje gekozen om iedereen wat op te vrolijken met dit archie slechte weer.Ik wens hierbij vooral de wat eenzamere onder ons toch wat gezellige en prettige paasdagen toe te wensen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  13-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoere jongen Fear oTSW
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is de stoere jongen Fear oTSW 600 gr bij geboorte aub.Zijn zusje Fonyx ook een echt brokske blijft bij ons.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (31 Stemmen)
  13-04-2006, 17:15 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotos gekregen van Flasch en Fear oTSW
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze morgen fotos gekregen van Flasch en Fear, halfzus en halfbroertje, gezamelijke papa Asco. Dit is Flash het zusje van Wolf die als hulphond is weggegaan.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  13-04-2006, 17:12 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  12-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud brrrr!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Moet dat nu zo koud zijn?????Die regen heb ik ook niet om gevraagd, maar ja die krijgt ge hier in Belgie gratis. Het wordt dus een natte en koude Pasen. Wie koopt er nu met zo een weer een hondje???? Niemand dus, zelfs geen mails voor info. Met goed weer in deze periode hebben we dat al anders meegemaakt.
  Een mailtje gekregen in de week-end dat alles met Fienna nu Fien genoemd in orde is. Gisteren Dirk stamboom gaan afgeven bij Elisa, zij is vanmorgen met de baasjes richting Moskou vertrokken met een minibusje, dat is dus een hele trip.
  De grotere pups maken van hun oren als ze niet buiten mogen als het regent. Maar ze zien al zwart genoeg vind ik.Erika,Erna Elly en ook broertje Eldor zouden direkt mogen vertrekken als er goede baasjes zich zouden melden Zijn vrije, blije karaktertjes, hondeschool wordt aan bevolen, zeker voor Eldor die een stalen willetje heeft en verschrikkelijk boos wordt als hij zijn zin niet krijgt. Maar hij kan ook verschrikkelijk lief zijn.Ik ga nu snel voortwerken, de moed er maar trachten in te houden. Had me verheugd op een volle vaas paasbloemen, maar ze hebben ze uit de tuin gepikt. Weer pech wie doet nu zoiets?
  Foto,Erna bij het spelen, ge ziet ook direkt wat ik bedoel, dat renoveringswerken hier dringend aan de orde zijn. Heel de binnenplaats vol beton gedaan met modderkiekskes.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  12-04-2006, 16:06 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  10-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroege zondag en koud!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Amaai! Onze Falco ziet dat duidelijk niet zitten al die loopse teven naast zijn deur. Huilen, janken en jodelen dat het een lieve lust is! Maar goed dat ik blijkbaar stalen zenuwen heb. Ge zoud van minder een zenuwcrisis krijgen. Huisroedel dan maar uitgelaten, pups eten gegeven, huisroedel terug naar binnen, rapper als gewoonlijk. Ja maar zeg die leggen zich allemaal en slapen terug, ja ik ook dan zene 't is tenslotte zondag en zoveel heb ik ook nog niet geslapen deze week.
  's Namiddags Fellow de grootste van de 3 broertjes gewassen. Dat wassen zelf valt mee, maar dat fohnen duurt verschrikkelijk lang. Gelukkig laten die van dit nest het zich goed welgevallen, dat hebben we weleens anders meegemaakt. Fotos gemaakt, maar zijn niet al te best.
  Fury het veulen vrij gemaakt van de omheiningsdraad. Was zichzelf zo een beetje aan het inpakken als Paas geschenk. Beviel blijkbaar toch niet erg.
  Miko ons zwarte kattin staat krols, dat was te verwachten, zij en Micky de zwarte kater met witte sokken zijn op 2 dagen hun dochter Ambra van het augustusnest 05 en zoon Junior  2 jaar oud evenbeeld van pa kwijt.Junior lag langs de kant van de weg. Met tween zitten ze al de ganse week te treuren. Is dat nu zoveel moeite om even te vertragen!!!Het erge is dat ze eigenlijk niet veel buitenliepen, hoogstens via de voortuin het brugeske over naar het bos, geen van de 4 heb ik ooit betrapt op de overkant van de baan op de wei zelfs niet als de ponys er stonden die ze tenslotte kennen.Dus sterliseren word toch maar uithesteld, ik kan het niet over mijn hart krijgen.
  Dit is het voor vandaag, nog wat advertenties zetten om baasjes te vinden voor de overblijvende pups en dan kruipen we er weer in! Wel te rusten allemaal!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  10-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  08-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo bloggers allemaal!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo bloggers allemaal, bedankt dat jullie mij allemaal komen bezoeken. Spijtig genoeg heb ik nu geen tijd om zelf veel bezoekjes af te leggen, in de toekomst ga ik dat zeker inhalen. Het rare is als ik dan eens een bezoek afleg en in het gasteboek een pootje wil achterlaten dat de PC blokkeert die kist lijkt hier wel een eigen leven te leiden.
  Deze avond is Fienna met een overgelukkig vrouwtje naar haar nieuwe thuis in Vlierzele vertrokken.We zullen in de toekomst nog wel horen hoe ze het stelt en wat ze op de hondeschool zoal uitsteekt.
  Dat was het voor vandaag, ik kruip er maar is vroeger in, wil morgen Fidji en de 3 broertjes wassen. Wel te rusten allemaal.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  08-04-2006, 00:56 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  07-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Korte berichtgeving!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ons toekomstig hulphondje is omgedoopt van Odin naar Wolf. Elke nieuwe groep pups in opleiding heeft zijn eigen letter, nu was het de beurt aan de W, Wolf was dus de ideale naam voor hem. De eerste probleempjes van diarree en moeilijk eten zijn opgelost. Hij stelt het uitstekend
  Morgenavond gaat Vienna waarschijnlijk weg, ze blijft wel in de streek wonen, nl in Vlierzele.
  Ik hoop in godsnaam dat die loopse teven vannacht doorslapen inplaats van altijd uit te breken, die zijn nog erger als de reuen die zich momenteel in huis vrij rustig houden.Deze nacht, iedere keer dat ik bijna in slaap was,  zat er een aan de keukendeur te krabben om terug binnen te mogen.Ze klommen gewoon over de afsluiting van hun kamer.Het is hier een vierkantshoevetje, ooit een watermolen geweest, er zijn dus allemaal grote kamers rond de binnenhof. Het zint de dames dus duidelijk niet dat ze kamerarrest hebben. Ons Snowy kan dus echt huilen als een wolf klinkt helemaal anders, dan wanneer de anderen huilen, ze ziet er dan nog uit als een wolf ook. Ge zoud gewoon zelf gaan twijfelen als ge ze ziet.
  Heb vanavond ook nog gauw confituur gemaakt, rode besjes uit de voorhof en braambessen geplukt van de zomer op de wei waar de fjorden stonden, Zandor hielp zelfs mee! Met plukken, maar hij at ze op! Ik moest nog rap zijn of er schoot niks over voor mij.De gulzigaard!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  07-04-2006, 01:25 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  05-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwitserse Witte Herder Belgie Rasvereniging.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Met al die drukte ben ik eigenlijk nog wat belangrijks vergeten te melden. Sinds eind maart zijn we dus eindelijk lid van de ZWHB, de Zwitserse Witte Herder vereniging Belgie de enige door het FCI erkende rasvereniging voor de witte herder in Belgie. Wij hebben in 1990 de 1° rasclub voor onze witjes opgericht en geleid tot er niet veel animo meer was omdat het ras niet erkend werd. Nu de erkenning er in 2003 eindelijk door kwam vond ik dat ik genoeg gedaan had en mijn honden nu op de eerste plaats kwamen.Nadat er gedurende de laatste 2 jaar enkele plooien zijn gladgestreken zijn we dus eindelijk lid geworden. Onze volgende taak is, om onze jonge garde hun registratie in orde te krijgen. Ze moeten 2 tentoonstellingen lopen en minstens de quotering zeer goed bekomen. Normaal gesproken schept dit geen probleem. Alleen tijd en trainen.Er was mij hulp aangeboden om de honden te trainen en te helpen showen. Maar spijtig genoeg komt daar weeral niks van terecht. Gaan ze ineens samen wonen in Holland en van die toestanden dus , ik zal het alleen moeten zien te klaren. Dus weet ik weeral wat doen. De foto is onze eerste witte, het teefje Lady at The Silver Wolfsfarm in Ndl gefokt, zij stond als 1°witte herder op de St.Hubertus show te Antwerpen in 1990 op de Brabo show en kreeg daat in de jeugdklasse ze was pas 1 jaar oud een Zeer Goed, buiten wedstrijd omdat het ras nog niet erkend was.Zij was het boegbeeld van de eerste Belg. rasclub.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  05-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodmoe!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ben doodmoe, probeer elke dag wat extra aan opkuiswerk buiten te doen, maar lukt niet altijd. Zeker vandaag niet, verschrikkelijk slecht geslapen. Mij dood ongerust gemaakt in Eldor het overblijvende reutje van 28 dec. Komt altijd in mijn bed gekropen, om bij mij te slapen. Meestal heeft hij koude voetjes , is hier een stenen vloer. Deze nacht echter gloeiend hete oren droog heet neusje en zijn buikske kond ge eieren op bakken zo heet. Was ook een beetje kortademig. Maar hij is direkt in slaap gevallen, ben regelmatig wakker geworden met dat heet stoofke naast mij, tegen de morgen was de hitte echter weg. Wie was er het eerste bij het eten denk je, hij natuurlijk, hij heeft de ganse dag goed gegeten, maar heeft wel meer geslapen als anders.Toch maar in de gaten houden, maar hij begint nu wel eindelijk wat vlees op de ribbekes te krijgen en te groeien ook, het verschil met de zusjes is niet meer echt opvallend groot. Ik zal hem eens terug wassen en een foto maken.Als ik daar een nieuw baasje voor vind zal het wel een moeilijk afscheid worden, van mijn troetelbeertje.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (1)
  02-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep en vraag?
  Een vraag wie heeft er bekenden in Rusland en kan mij misschien adressen bezorgen van witte herderkennels in Rusland????Alle hulp is welkom!!!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  02-04-2006, 00:00 geschreven door Silverke
  Reacties (0)
  Foto
  Foto
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Foto
  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be/wolven
 • The Silver Wolfsfarm'89 pers.HP
 • Witte Herders
 • Witte Herderwereld.
 • Wolven
 • Hier wonen Fear en Flasch oTSW
 • Saarlooswolfshonden Tunka en Shala in Frankrijk
 • Zwitserse Witte Herder vereniging Belgie
 • The Silver Wolfsfarm Kleine Ndl Site
 • Wolf Temper
  Blog als favoriet !
  Archief per week
 • 04/09-10/09 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006

  Herplaatshonden zoeken nieuwe thuis voor de rest van hun nog lange leven!!!
  Het is onmogelijk alle honden tot hun dood bij ons te houden. Op een gegeven moment krijgt men te maken met dominantie problemen. We houden er trouwens niet van om een hond apart op te sluiten, zeker niet omdat ze de roedel gewend zijn. Dat is ook de reden dat we geen hond alleen plaatsen. Steeds met 2 tenzij er reeds een witte herder in het gezin aanwezig is en ze tesamen kunnen. Momenteel zoeken we een thuis voor volgende honden:
  Kortharige reu geboren juli'98: kat en kindvriendelijk heeft enkele jaren in gezin met 5 kinderen geleefd. Is wel zeer nerveus, ook dominant, kastratie zou waarschijnlijk een optie zijn.
  Langstokharig teefje geboren September'04 : lief en vriendelijk, speelt ontzettend graag met pups en jonge honden, zeer snel en wendbaar, zou ideaal zijn voor agilythy beoefening. Heeft wel wat tijd nodig om te wennen.
  Langstokharige reu geboren april'05: prachtige knuffelbeer, lief en zacht karakter  Groot en robuust gebouwd. Niet voor agylithy
  Langstokharige teefjes 2 geboren december'05: vrije karakters, mooie hondjes wel met wildkleur aan de oortjes.
  MET DEZE HONDEN MAG ABSOLUUT NIET GEFOKT WORDEN,WIJ HOUDEN TOEZICHT OP DEZE HONDEN.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Een beetje uitleg over de fotos, bovenste, Bella-Cara moeder nest 28 dec.05, Asco papa vd 2 nestjes.Alpha-Lady mama vd pups van 27 jan 06, daaronder haar nestbroer Atlas-Star met grootva Kingsmeadow Silver-Star enkele maanden voor zijn dood. Het vergelen van zijn vacht was een teken van zijn ziekte.
  Foto
  <a href="http://products.amfibi.com/" target="_top"><img src="http://banners.amfibi.com/small/orange.gif" border="0" alt="Amfibi Shopping Search"></a>
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  nukerke
  blog.seniorennet.be/nukerke
  http://www.honden-top.be//images/stembutton.jpg
  <center><a href="http://www.submitexpress.com/"><img SRC="http://www.submitexpress.com/submitexpress.gif" BORDER=0 height=31 width=88></a>
  <br><a href="http://www.submitexpress.com/">Search Engine Optimization and Free Submission</a></center>
  Zoeken met Google


  Zoekmachines
 • Rexa Directory
 • Zoekgids.com-de snelle internetgids
 • Zoekmachine
 • Zoekmachine
 • Hondentop
 • Dierenaanbod
 • Treffend, gratis marktplaats.
 • form action="http://www.websquash.com/ssearch/smartsearch.cgi" method="get">


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!