ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
10-12-2023
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

.

.images-12



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (24)

14-12-2023
Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-3073681-Z9-Ks-ZFD

Goedemorgen lieve vrienden.Eindelijk kan ik starten want ik had controle voor mijn diabetes van de diabetes verpleegster van het Wit-Gele Kruis.Het is donderdag en we durven reeds stillekes naar het weekend lonken.Hier is het licht tot zwaar bewolkt maar het blijft grotendeels droog en hier in het Westen gaan we terug af en toe het zonneke zien schijnen.De tempertuur geraakt vandaag niet boven de dubbele cijfers.Ik ben geen supporter van Antwerp maar alle lof voor hun overwinning tegen het grote Barcelona en Arthur Vermeeren,de jongste van de ploeg is een super talent en zal het enorm ver brengen,trouwens hij scoorde het eerste doelpunten en was overal op het veld te vinden.Hij was dan ook terecht de man van de wedstrijd.Morgen moet ik om 10 uur bij de dokter zijn voor mijn griepvaccin en een bloedafname voor mijn diabetes.Ik wens Jullie nog een fijne donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag lieve Ani.Ik heb deze voormiddag controle gekregen van de diabetes verpleegster en morgen moet ik om 10 uur bij de dokter zijn.Als ik klein was moest dit allemaal niet.Geniet van Je donderdag en het zou droog blijven met enkele zonnestralen in het Westen en de kust.Dus een wandelweertje.

14-12-2023, 11:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Ani ,,
14-12
En weer beginnen we aan een nieuwe dag ,,dus een goede morgen kom ik u even wensen , Geniet van wat u hebt , en we zien wel wat er nog komen mag ,, hou u goed en een groetje Ingrid .

14-12-2023, 08:21 geschreven door Ingrid.


samen naar Kerst ...

istockphoto-1081417256-612x612.jpg
in deze tijd voor Kerst
wens ik jou intens vreugdevolle dagen
geniet van elke dag
dat je wordt aangereikt   !
liefs meeuw

14-12-2023, 07:46 geschreven door meeuw


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-67193.jpg

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

14-12-2023, 03:04 geschreven door Patty en Freddy


13-12-2023
Ik ben toch hier geraakt

Die sfeer van Kerst geeft een mens de dag van vandaag een duwtje in de rug want van het weer zullen we dat niet krijgen... Geef me dan maar vorst en overdag een winterzonnetje dat vind ik stukken beter! Maar hierover hebben we niets te piepen hé Ani, het is zoals het komt . Gaat het een beetje?

 Een hartelijke groet

 <a href="http://blog.seniorennet.be/natoken"><img src="https://i.postimg.cc/76mcbcjt/vis.gif"border=0></a>

13-12-2023, 17:23 geschreven door NATOKEN


almaar regen nu ...

christmas-decoration-home-144627-43696.webp
al heb je thuis niet veel plaats
zoek een plekje
waar jij ook van Kerst kan genieten   ...
liefs meeuw

13-12-2023, 14:43 geschreven door meeuw


Het is aftellen naar het mooiste FEEST op aarde !!! Christmas is coming !!!
oie-3073942-OSCV9-VIH

Goedemorgen lieve blogvrienden.Deze middag delen we terug de werkweek richting weekend.Het ziet er buiten terug triestig uit en ik hoorde deze morgen op de radio dat er op enkele plaatsen in de Westhoek terug overstromingen waren.Gisteren kregen we hier af en toe de zon te zien en die momenten moeten we koesteren want het zijn korte dagen en lange avonden en nachten en daarom had ik liever het zomeruur behouden.Voor mij alleen zijn die lange avonden een gesel daar ik een kortslaper ben.Ik moet lang opblijven om niet om 2 of 3 uur klaar wakker te liggen.Ja de herfst en de winter maken me gewoon kapot en na al die problemen met die verzekering is het nu nog veel erger.Nu wacht ik nog enkel op mijn verzekeringspapieren voor 2024 want die moet eerst betaald worden en dan pas sturen ze me mijn groene kaart.We zijn vandaag de dertiende en de tijd begint te dringen.Verder wens ik Jullie een fijne midweek en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne woensdag lieve Ani.Hier heeft het de ganse nacht geregend en ik hoorde op de radio dat er terug overstroming was ergens in de Westhoek.Het vroegere pretpark van Dadizele gaan ze uitgraven om er een waterbuffer te maken.In Thailand heb ik er veel gezien na die tsunamie.Geniet van Je woensdag lieve Ani.

13-12-2023, 10:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-19335.gif

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

13-12-2023, 02:17 geschreven door Patty en Freddy


12-12-2023
. . .

Ik zie dat je toch steeds weer moeite doet om hier iets te zetten, mooi toch dat je het hier blijft vol houden, zo verder doen zou ik zeggen en niet opgeven.  Dat had ik vandaag ook tegen mezelf moeten zeggen maar in de namiddag viel ik toch in slaap, had dan in de voorbije week weer wat pijn aan die heup en als je dan tegen de avond aan een pijnstiller in neemt om nadien toch ook weer goed te kunnen slapen, dan wreekt zich dat de dag erna ook weer wanneer je op stap gaat en nog wat afspraken probeert af te werken.  Maar ik kan toch nog stappen en ik doe het ook graag, al heb ik in de laatste dagen misschien nog wat veel gedaan maar ja, de volgende dagen probeer ik het rustiger aan te doen, ik hoop dat ik daarin zal lukken !  Nog een heel fijne dag verder Ani, geniet ook maar van ieder moment en probeer zo verder te doen.  Groetjes en een lieve knuffel !

12-12-2023, 19:50 geschreven door Chris


Dag Ani ja voor de ene is Kertsmis vieren voor de andere is het een treurige tijd ik heb mijn moeder ook Kerstavond verloren en dat zijn dagen die je toch bij blijven maar we maken er maar het beste van

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

12-12-2023, 17:20 geschreven door Roosje


Begrijpelijk, Ani, maar probeer ondanks alles todch een beetje gezellig te maken

1-24 Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

12-12-2023, 10:39 geschreven door Annie & Rogier


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-1273625-FNCmm-W6-E

Goedemorgen lieve vrienden.Een nieuwe dag,maar ook nieuwe kansen.Toen ik uit mijn wagen stapte aan de warme bakker waaide er reeds een stevig windje bij een temperatuur van 7 graden en hier op de onderste balk van mijn computer meldt men me dat het straks gaat regenen.Dus na nagenoeg twee droge dagen zullen ze de hemelsluizen terug open zetten.Maar hier in het Westen hebben we de meeste kans om het zonneke af en toe eens te zien.Ik wens Jullie een fijne dinsdag en geniet van alles wat Je doet of zult doen vandaag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Volgens Frank Deboosere zullen we het vandaag niet droog houden,doch hier in het Westen en aan zee zouden we wel de zon af en toe kunnen zien.Dan is het de moment om eens het hoofd buiten te steken en eens een toertje gaat wandelen.Geniet van Je dinsdag lieve Ani.

12-12-2023, 09:28 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Ani ,,

Gelukkig hebt u mooie herinneringen Ani ,, en blijft u lief altijd verder leven in hart ,, het is een mooie tijd van het jaar , voor vele mensen ook een moeilijke tijd ,, maar we zullen zo ook weer in het nieuwe jaar gaan zijn .

12-12
Goede morgen Ani ,, overal zijn de kerstbomen al zichtbaar en komt de sfeer voor kerstmis er weer aan ,, elke dag weer een stukje korter bij ,, maar voor vandaag wens ik u een aangename dinsdag laat het u goed gaan ,, met en vriendelijke groet van mij Ingrid .

12-12-2023, 07:38 geschreven door Ingrid.


wens je moois vandaag !

istockphoto-510691352-612x612.jpg
vandaag is er eentje om van te genieten
hou geluk
met beide handen vast  !
liefs meeuw

12-12-2023, 06:56 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-60867.png
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

12-12-2023, 04:06 geschreven door Patty en Freddy


11-12-2023
Dag Ani, ik hen jaaaaren volleybal gespeeld, dat was trainen in altijd dezelfde zaal. Maar ook dat was plezant. Dus wandelen op dezelfde plaatsen, ..... buiten komen is de bedoeling.

aa-6

11-12-2023, 20:48 geschreven door eddy meuris


Goeie avond Ani

Ik kan het best geloven dat Kerst bij  jullie nooit echt feesten is. Iemand verliezen komt altijd slecht binnen maar juist op die dag.... Goed dat jullie samen dan toch nog goeie herinneringen hebben!

Ik zou het ook bij een kleinere Kerstboom houden maar de rest van de familie ( op de zoon na die vindt al dat gedoe maar niks) vindt dat die boom erbij hoort al sze hier Kerstavond aankomen. Dan hangt iedereen zijn eigen kerstbal met naam erop in de boom en de pakjes worden bij oma's pakjes gelegd!... Een drukte van jewelste met 12 maar zolang ik het aankan dan blijft Kerstavond hier onze familieavond!

Na Kerst wordt alles hier snel afgebroken want begin jan. is het weer van dat!!! Donde esta el sol? smiley-laughing.gif

Nog een aangename avond en top dat we jouw hier af en toe zien en ook om de blog!

Groetjes

vis.gif

11-12-2023, 18:24 geschreven door NATOKEN


Kerst en andere feestdagen

Het zijn moeilijke dagen voor hen die net toen iemand moesten verliezen die hen dierbaar waren!

Maarten-nieuw.gif

11-12-2023, 11:36 geschreven door Martin


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-118574632-Wf-Ykqr
Goedemorgen lieve blogvrienden.Eindelijk kan ik beginnen bloggen en ik wens Jullie een fijne maandag en een goede maar vooral een gezonde nieuwe week toe.Het was 8u30 toen de verpleegster hier was en daarna moest ik nog ontbijten.Het is voor mij onmogelijk te plannen wanneer ik kan starten.Met die diabetes 2 is alles 's morgens in de war gestuurd.Gisteren won KRC.Harelbeke met 2-1 tegen Jong Essevee B ( Waregem ).Daardoor deed mijn ploeg een zeer goede zaak in de rangschikking.Verder wens ik Jullie een zo droog mogelijke maandag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Zoals Je alles hier beschrijft zijn we het met elkaar volledig eens dat Kerstmis een familiefeest is.Oos ging mijn lief moederke van me heen op 2 januari 2012 en ook kan ik nieuwjaar niet meer vieren.Na Kerstmis is dit als een barriere voor mij.Geniet zoveel Je kan met Je familie.Ik echter ben alleen.

11-12-2023, 10:12 geschreven door Jos Vande Ghinste


. . .

De tijd van het jaar brengt ons deze melancholie met zich mee, ook ik zit nu vaak temijmeeren, ik denk er dan aan dat het bijna twee jaren geleden is dat je bent overleden, wat vliegt de tijd toch snel en hoeveel mis ik je, dat gemis zal steeds blijven hangen maar de pijn van het verlies wordt steeds zachter, tenzij die dagen waar toen alles gebeurd, daar denk je steeds weer aan ik voel dan zowel het gemis als het verdriet en dat er tranen bij horen . . . tot nu toe toch, ook dat zal later wel minder worden, hoop ik dan.

De mensen die je steeds het liefste zag die vergeet je niet, ook niet hun verjaardag, en dat zijn dagen dat ik niet graag gans alleen thuis blijf zonder dat er eens iemand binnen wipt om even met je te praten, dat heeft iedereen wel nodig denk ik dan, ik ben niet alleen, je bent er altijd in onze gedachten, zeker wanneer er plezier wordt gemaakt, ook al spreken we dan niet altijd over je, je bent er bij, geloof me, we missen je nog steeds.  Ook op dagen zoals zaterdag bij het vieren van de 25ste verjaardag van onze oudste kleindochter !

11-12-2023, 08:28 geschreven door Chris


zachtjes naar Kerstmis toe ...

merry-christmas-happy-holidays-hand-600nw-2230356789.webp
het mooie aan Kerst is
om straks iemand blij te maken
het hoeft niet groot en duur te zijn  !
liefs meeuw

11-12-2023, 08:22 geschreven door meeuw


10-12-2023
Hallo Ani

Ja kerst wekt bij velen gemis op, het is een emotionele tijd smiley-cry.gif Zeker als je dierbaren in deze periode verloren bent zoals jij op kerstdag zelf, dan is kerst nooit meer hetzelfde smiley-frown.gif Dan leef je nog juist op herinneringen, je kunt u troosten dat het wel goede zijn. En je een goede band hebt met uw kinderen en kleinkinderen, wat ook veel waard is. Nog even! en zie je ze weer allen samen. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 
PS mooie foto's bericht hieronder smiley-smile.gif 

10-12-2023, 23:06 geschreven door alfyvo


dag Ani

dat de Kerstperiode voor jou een moeilijke tijd is kan ik heel goed begrijpen...ik leef met je mee.

hier is het net eender...onze oudste zoon was normaal uitgerekend voor Kerst...hij werd geboren op 28 december...hij overleed eind november net voor hij 20 jaar werd...we moeten hem dit jaar reeds 30 jaar missen en Kerst, hoe mooi dit feest ook telkens was, het is nooit meer hetzelfde... 

en ook al hebben we de herinneringen, het gemis blijft...zo hard !

hele lieve groet en warme knuffel.   

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

10-12-2023, 17:47 geschreven door Cecile


Dag Ani, mijn opa langs vaderskant heb ik ook nooit gekend. Hij is jong gestorven, net zoals zijn zoon, mijn vader.

aa-5

10-12-2023, 17:13 geschreven door eddy meuris


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!