ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
12-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moederdag

..

boeket-van-roze-tulpen-met-doos-boeket-van-roze-tulpen-boeket-van-tulpen-980226-29321



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (30)

16-05-2024
Ene fijne dag Ani. Nu schijnt de zon bij ons, vanmorgen regen.

aa-12

16-05-2024, 10:41 geschreven door eddy meuris


Regen - regen en nog eens regen.Het steekt verdorie tegen !!!
oie-1672417-TCc-Lgdi1

Goedemorgen beste vrienden.Gisteren was de dag nat begonnen doch eens het over was hebben we toch nog een tamelijke mooie droge midweek gehad.Na mijn boodschappen ben ik bijna de rest van de namiddag buiten gezeten met nu en dan wat zon en een zeer aangename temperatuur,maar vandaag is het in het ganse land code geel afgekondigd en er werd reeds wateroverlast gemeld.Triestig dat de lente tot nu toe haar naam niet waardig is.We mogen het niet aan ons hart laten komen en er toch het beste proberen van te maken.Ik wens Jullie dus een fijne en een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve regengroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag lieve Ani.De regen houdt ons binnen.Niet leuk maar ja wat kunnen we er aan doen.Hier is het nu over maar straks zullen we een zware bui moeten verwerken.Ik hoop dat Je U rreds wat beter voelt.Dikke steunknuffel.

16-05-2024, 09:41 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Anietje ,,
16-5-2024
Goede morgen Ani en we beginnen de dag met regen ,, maar toch kom ik u en aangename dag wensen ,, laat het u goed gaan met een vriendelijke groet van mij Ingrid .
Een bloemetje van mij om alles eeen beetje op te vrolijken ,, 

16-05-2024, 06:41 geschreven door Ingrid.


15-05-2024
Joehoe

Ik kom alsnog je een mooie moederdag wensen... wel wat laat maar ik voel me niet lekker en dat is al 2 weken zo... ik zie dat jij genoten hebt van je "verwendag"... doet goed nietwaar... ik moet nog wachten tot augustus... hou je gezond maatje!

15-05-2024, 16:18 geschreven door Myette34


fijne mid-week

welkom op Bunic Jos

15-05-2024, 11:14 geschreven door Bunic Jos.


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-1573242-IBu-Q4-Na

Goedemorgen beste vrienden.Voor het ogenblik is het hier een triestige natte bedoening.Na die enkele mooie lentedagen was het terug weer veel te droog geworden.Arme lente tot nu toe.Ze heeft nog een maan de tijd om haar blazoen op te poetsen.Enfin we moeten er door op deze woensdag die weerom deze middag de werkweek de goede richting instuurt want dan krijgen we terug een verlengd weekend van Pinksteren.Ik wens Jullie hopelijk toch een beetje zon tussenin de regendruppels en dit met vele lieve en hartelijke groeten vanwege Jullie blogvriend Jos en om 10u30 verlaat ik bloggenland zeker voor 1 uur want mijn wilde haren moeten gekortwiekt worden en op de middag is het winkelen geblazen naar de Colruyt in Kuurne en we zien wel hoe ver we komen,anders is de rest voor deze namiddag.Fijne midweek lieve Ani.Niettegenstaande de regen houden we er de moed in.We moeten nemen zoals het komt.Ik kom eens kijken hoe het met Je gaat en ik wens Je niettegenstaande het slechte weer een gezellige midweek toe.

15-05-2024, 09:26 geschreven door Jos Vande Ghinste


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-2Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

15-05-2024, 08:03 geschreven door Annie & Rogier


fijne dag Ani !

2i7w9sj.jpg
jonge onschuldige liefde
hoe mooi kan dit zijn
het zou altijd zo moeten blijven   ...
liefs meeuw

15-05-2024, 07:52 geschreven door meeuw


14-05-2024
fijne dag...

welkom op Bunic Jos

14-05-2024, 11:41 geschreven door Bunic Jos.


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-1481118-Zjs-G72cy

Goedemorgen lieve vrienden.En de dinsdag brengt ons nog een lentedagje en ziet er zo een beetje uit als gisteren.Zon - wat meer wolken en wie pech heeft enkele regendruppels en we krijgen zo een 20 graden.Gisteren heb ik kunnen genieten op mijn terras met een kleine wolken passage rond 15 uur maar een licht windje stoorde soms een beetje als de zon achter die wolken verdween.We mogen niet klagen.Als het vandaag goed is zou dat de zevende dag op rij zijn en voor ons hier is dit reeds een mini record.Dus wens ik Jullie een fijne en een gezellige dinsdag toe en morgen om 9u30 vlam ik naar de kapper in Stasegem om mijn beatle haren te kortwieken.Geniet van deze dinsdag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Ik kom eens kijken goe het met Je gaat.Vandaag krijgen we nog een mooie dag en als Je kan geniet ervan.Fijne dinsdag lieve Ani.

14-05-2024, 10:05 geschreven door Jos Vande Ghinste


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-128Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

14-05-2024, 07:54 geschreven door Annie & Rogier


liefs op deze nieuwe dag !

istockphoto-1318666449-170667a.jpg
richt je naar de zon
geniet van elke dag
blij zijn met iets kleins
daar beginnen we mee   ...
liefs meeuw

14-05-2024, 07:42 geschreven door meeuw


Dag Anitje ,,

Ik spring even binnen ,, hopelijk hebt u genoten van die mooie dagen Ani ,, en laten er nog maar erg veel volgen ,, doe alles rustig aan en op tijd eens een mooie wandeling ,

14-5-2024
Goede morgen en een fijne dinsdag gewenst ,, geniet van wat u gaat doen vandaag,, hou u goed met en vriendelijke groet van mij Ingrid .

14-05-2024, 06:34 geschreven door Ingrid.


Ja Ani, kastelen zijn er volop in onze streek.

aa-10

14-05-2024, 06:17 geschreven door eddy meuris


13-05-2024
Hallo Ani

Ik had hier al een heel bericht, en ik veeg over mijn PC en weg bericht smiley-laughing.gif Dan maar even iets anders gedaan, want de zin was over smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif Je hebt een fijne week gehad met je zonen denk ik, en dan nog zo'n goed weer erbij smiley-cool.gif Nu kan je nog veel nagenieten dan. Het weer ging wel wat minder worden, maar echt koud toch ook niet meer "hopen we toch smiley-smile.gif" Ik rij veel langs grote banen maar altijd op fietspaden, goed of slecht als het maar van de weg af is smiley-smile.gif Op de zogezegd rustige banen? moet je ook oppassen, dat is dan hier in de villa wijken. 30km is zowat de max voor mij, en dan fiets je toch veel hetzelfde. Langs het kanaal kan het ook druk zijn, en dat vind ik soms saai! altijd maar rechtdoor smiley-laughing.gif In de straten heb je nog wat afwisseling. Ik heb er wel van genoten smiley-smile.gif Wens je nog een fijne week, misschien met je vriendin als ze kan? Heel veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 

13-05-2024, 17:42 geschreven door alfvyo


En werd je ook verwend door je lieverds Ani?

Verwend worden met bloemen en dat bij mooi weer mijn weekend kom niet meer kapot en vandaag toch nog een droge dag met zon dus is dat verder genieten en je hoort mij niet klagen.

Een hartelijke groet

 <a href="http://blog.seniorennet.be/natoken"><img src="https://i.postimg.cc/76mcbcjt/vis.gif"border=0></a>

13-05-2024, 16:59 geschreven door NATOKEN


fijne maandag

welkom op Bunic Jos

13-05-2024, 14:04 geschreven door Bunic Jos.


. . .

Ja, lap, ik deed wat verkeerd en mijn tekst weg, dan maar herhalen wat ik eerder hier al had neergezet.  Ik heb gisteren een heel fijne dag gehad, het was gewoon genieten, lekkere pizza gegeten, al is dat niet echt mijn dagelijks eten maar als de mannen dat willen klaar maken voor hun vrouwen, dan heb ik daar niks tegen.  De jongste van de hoop is wel in slaap gevallen op Wietse zijn schoot, we hebben haar in de wagen in de stoel gezet en zijn daarna weer terug naar huis gereden, de ene naar hier en de andere naar daar, enkelen met de fiets en anderen met de wagen.  Zelf ben ik naar huis gevoerd door onze jongste dochter, ik had met haar afgesproken dat ik zou zeggen om ook een ijsje te gaan eten op kosten van onze gastheer, hij betaalde.  Het was een fijne dag van genieten voor de vrouwen, al waren een paar ervan wel in de weer om te helpen, ook bij het opruimen.
Nog een fijne nieuwe week en geniet van een wandelingetje, eender welke afstand je af legt, alles telt, bewegen moeten we doen want na een dag niet zoveel uitvoeren, voel ik dat telkens in mijn heupgewricht.  Groetjes en lieve knuffel.

13-05-2024, 11:49 geschreven door Chris


Zonnige groetjes op deze heerlijke maandag aan al mijn blogvrienden.
oie-1375549j5qcjn-GX

Goedemorgen beste vrienden.Het ziet er naar uit dat ze ons vandaag toch nog eens zullen belonen met een warme lentedag.Messchien een paar wolkjes meer en een paar graden minder en zo goed als droog en het is terug genieten van het mooie van de lente.Als Je het goed bekijkt zijn de mensen veel vrolijker en vriendelijker en fietsers hebben gisteren overuren gereden.Ganse gezinnen waren op stap want het was de laatste dag van het verlengde Hemelvaart weekend.Nu is het druk want scholieren komen hier af en aan voorbij en Je moet goed uit Je doppen kijken om hier de straat over te steken.Voor degenen die nog in verlof zijn of op rust kan de lastige maandag niet meer stuk.Ik wens Jullie een zalige en een meestal zonnige maandag en ook een goede start van alweer een nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani.Moederdag is weer voorbij,doch moederdag duurt 365 dagen.En tis weeral maandag en daarom wens ik Je een mooie maar wel een gezonde nieuwe week toe.Geniet ervan.

13-05-2024, 09:35 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goedemorgen blog vrienden

bloem.png

Goedemorgen weer een nieuwe start.
We hebben alweer een paar mooie dagen gehad.
Afwachten wat het gaat worden buien op komst.
Geniet maar van het zonnetje, en blijf vooral gezond.
gr.Dirk

13-05-2024, 09:20 geschreven door 't Vosken


fijne nieuwe dag !

devushka-blondinka-plate-4356.jpg
hou van het leven zoals het is
aan jou om er iets moois van te maken
zeker de moeite waard   !
liefs meeuw

13-05-2024, 08:51 geschreven door meeuw


Lieve groetjes
The-Twin-Sisters
Ik wens je een hele mooie nieuwe week, al zal het minder warm zijn.

13-05-2024, 08:07 geschreven door annie


12-05-2024
Dag Ani fijne moederdag ook al is de dag bijna om en zeker moet je genieten van de mooie dagen want we hebben al slecht weer genoegd gehad

Welkom bij powerpoint Roosje

Als een bloem zo is het leven,

't begin is teer en klein.

De een die bloeit uitbundig,

de ander geurt heel fijn.

Sommige bloemen blijven lang,

weer anderen blijven even.

Vraag niet bij welke bloem je hoort,

dat is 't geheim van het leven.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

12-05-2024, 23:08 geschreven door Roosje


Dag Ani, nog ene fijne zondag.

aa-9

12-05-2024, 14:15 geschreven door eddy meuris


Ik vier mijn moeder die straks 95 jaar wordt!
Maarten-nieuw.gif

12-05-2024, 12:04 geschreven door Martin


Moederdag !!!
oie-12754113-AG3-NT3l

Goedemorgen beste vrienden.Vandaag zetten we alle mamas - omas en plusmamas waar ook ter wereld in de bloemetjes en laten ook een traan voor wie vandaag zijn moeder mist.En we doen dit nog eens over op 15 augustus.Ik heb vandaag mijn short en tshirt aangetrokken en voel me reeds in vakantiesfeer.Jammer dat het morgen reeds een stuk minder zal worden.Verder wens ik Jullie nog een mooie en een hele zonnige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag lieve Annie.Ik voel me een beetje verweesd daar ik dat mooie feest niet meer kan vieren.Geniet van deze mooie zondag.

12-05-2024, 09:03 geschreven door Jos Vande Ghinste


Een fijne Moederdag

fond-motherday-2-mother-love
Ik wens je van harte een prachtige Moederdag
met een bloemetje voor jou
geniet van deze heerlijke dag

Jos-Inanna-nummer-7
Veel liefs José

12-05-2024, 08:26 geschreven door José


mams ...

360-F-790123452-Pteuzc6j-HCT6l3-C5-D7-Dbo-Hu-RUOx-Pyppl.jpg
ze blijft voor altijd in jouw hart
ons ma
die zoveel betekende
ons leerde lief te hebben  ...
liefs meeuw

12-05-2024, 07:26 geschreven door meeuw


Leve moeder !

1Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

12-05-2024, 06:34 geschreven door Annie & Rogier


Dag Anietje

Jajaj ik hoop dat u vandaag in de bloemetjes zal gezet worden Ani ,, geniet ervan zou ik zeggen ook het weer is zeker geen spelbreker ,, heerlijk zo een wandelingetje he Ani ,, en we komen van die mooie dingen tegen ,, zoals de waterhoen met haar kleintjes zo mooi ,, ook die zorgen goed voor hun troost hoor .

Moederdag

Vandaag 12-5-2024 is de dag ,, dat we de Mama's en oma's eens in de bloemetjes zetten ,, Ik wens elke moeder een fijne moerderdag en geniet van het samen zijn ,en natuurlijk ook van het weer ,, zalig is het nu ,, fijne zondag en vriendelijke groet Ingrid.

12-05-2024, 06:09 geschreven door Ingrid.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!