Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotenaar huwt vandaag Miss USA 2008

Schotenaar huwt vandaag Miss USA 2008

http://oi60.tinypic.com/2ekiqg3.jpg

Maxime Sebrechts (34) zal straks zijn Amerikaans droomhuwelijk beleven. Het Schotens model en de zoon van voormalig burgemeester Tony Sebrechts, heeft niemand minder dan actrice en Miss USA 2008 Crystle Stewart aan de haak geslagen. "We feesten vier dagen lang, omringd door familie, vrienden en beroemdheden."

Alles is bijna klaar voor de grote dag in Texas. Meer dan 300 genodigden staan op de gastenlijst en daarvan komen een kleine 100 uit België. "De Belgische delegatie is net aangekomen dus het is hier wel redelijk hectisch. Maar we zijn er klaar voor. Naast de Belgen vliegen er ook nog heel wat vrienden uit LA over en dat maakt dat we nagenoeg heel het hotel hier bezetten", lacht Maxime Sebrechts.

Beroemdheden
"Het wordt echt een groots huwelijk met heel veel volk. Wij Vlamingen doen het toch iets kleiner en intiemer. Dat was voor mij ook prima geweest. Maar Crystle kent nu eenmaal veel mensen die we moeilijk niet konden uitnodigen. Daarnaast hadden we ook niet verwacht dat al die uitgenodigde vrienden ook effectief zouden overvliegen."

Op de gastenlijst staan dan ook heel wat klinkende namen. "We verwachten wel wat beroemdheden. De Amerikaanse regisseur en acteur Tyler Perry is zeker een van de grootste. Daarnaast komt ook de voltallige cast van de serie waarin Crystle meespeelt (For Better Or Worse, red.)", zegt Maxime. Of de mannelijke Astrid Bryan ook zijn vrouwelijke tegenhanger mag ontvangen? "Nee, Astridje zal er niet bij zijn. Wij zijn al lang goede vrienden en ik zie haar regelmatig in LA maar mijn vrouw kent haar niet zo goed. Daarom moesten we ons echt wel beperken tot vrienden en familie die dicht bij ons allebei staan."

Voor het magische trouwfeest werden alle registers opengetrokken. "Ons feest duurt vier dagen en we hebben kosten noch moeite gespaard. Veel mensen doen moeite om te komen dus is het aan ons om hen te entertainen. Daarom starten de feestelijkheden vanavond met een echte poolparty. Daarna hebben we een rode loper-event gepland. De plaatselijke burgemeester heeft morgen ook allerlei dingen georganiseerd voor het burgerlijk huwelijk en hij heeft ook de lokale media uitgenodigd, dus dat wordt nog spannend. Verder zal er ook een 'mechanical bull' (mechanische stier) zijn, altijd leuk."

Later vandaag bereiken de feestelijkheden hun hoogtepunt. "De religieuze ceremonie is ongetwijfeld het belangrijkste voor de Amerikanen. Er zullen meer gasten aanwezig zijn tijdens die dienst dan op het feest nadien. Helemaal anders dan bij ons dus."

Na het feest zullen Crystle en Maxime gewoon weer aan het werk gaan. "We hebben al een kleine huwelijksreis gehad op het privé-eiland van Tyler Perry in de Bahamas. Dat was echt een droomvakantie. Het is mogelijk dat we eind dit jaar nog op een echte 'honeymoon' vertrekken, maar nu kwam dat slecht uit met de opnames van Crystles serie", besluit Maxime.

09-08-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razende Loridon botst op inbrekers bij politiekantoor

Razende Loridon botst op inbrekers bij politiekantoor

http://oi61.tinypic.com/vztovb.jpg

Basketballer Pieter Loridon heeft last van inbrekers, en daar is ie duidelijk niet blij mee. De BV'er spuide op Facebook zijn ongenoegen over de drie dieven die zijn koffie- en theezaak Café Couture onveilig maakten.

Vrijdagnacht werd er ingebroken in de shop van Loridon in Hopland. Maandag hadden de dieven al eens geprobeerd om binnen te geraken, maar toen ging het alarm. Een buurman zag ze toen weglopen. Op vrijdag stonden ze er weer, en wist dezelfde buurman de politie te verwittigen, die de dieven kon vatten.

Loridon is niet te spreken over de inbraak, en uitte zijn ongenoegen op Facebook: "Buurman politie gebeld en hebben onze 2 Noord Afrikaanse & 1 Belgische vriend. THX BUURMAN! Erna ga ik even naar de Politie persoonlijk vragen of ik met onze 3 helden mag praten om te vragen welke van 48 blends hun favoriete Thee is. Dan ga ik zorgen dat ze hem kunnen proeven ... keep you posted! Here we come! FUCKERS! DIEVEN! LOSERS!", klinkt het welbespraakt.

De kwade man kwam de dieven daarna nog tegen aan het politiebureau. Hij nam nog een foto, maar zijn advocaat raadt wijselijk af om die op de socialenetwerksite te smijten.

09-08-2014 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston gaat nooit aan de botox

Jennifer Aniston gaat nooit aan de botox

http://oi62.tinypic.com/2vn3rxc.jpg

Jennifer Aniston wil er niet aan denken om ooit botox in haar gezicht te laten spuiten. De actrice zegt tegen Yahoo! Beauty dat ze de hele obsessie om er jong uit te blijven zien sowieso niet begrijpt.

'In Hollywood is er de druk om er leeftijdloos uit te zien. Ik heb gezien hoe vrouwen zichzelf van alles aandoen om hun jeugdigheid te behouden. Ik ben dankbaar dat ik kan leren van hun fouten. Ik ga namelijk nooit troep in mijn gezicht spuiten', aldus een vastbesloten Jennifer.

Pistool
Aniston heeft medelijden met vrouwelijke sterren die cosmetische ingrepen hebben laten doen. "Ik denk dan: Als je eens wist hoeveel ouder je eruit ziet. Ze proberen de tijd stil te zetten, maar alles wat je ziet is een onzeker persoon die zichzelf niet ouder laat worden." Bovendien ziet Justin Theroux het op zijn zachtst gezegd niet zitten als zijn geliefde iets aan haar gezicht zou laten doen. "Ik heb een verloofde die een pistool tegen mijn hoofd zet als ik mijn gezicht aanraak."

Jennifer vind het wel heel belangrijk haar uiterlijk en lichaam goed te verzorgen. De actrice geeft toe bijna geen koolhydraten te eten. "Ik mag van mezelf brood eten in de weekenden, maar mijn lichaam is niet dol op koolhydraten. Als ik het voor het kiezen had zou ik twee kilo afvallen. Ik heb me altijd het beste gevoeld als ik rond de 50 kilo weeg. Maar het is moeilijker op deze leeftijd."

09-08-2014 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leden Radiohead meest invloedrijke artiesten

Leden Radiohead meest invloedrijke artiesten

http://oi61.tinypic.com/16hsshf.jpg

De mannen van Radiohead zijn de meest invloedrijke artiesten van dit moment. Dat blijkt uit de lijst van 100 meest invloedrijke artiesten die muziektijdschrift NME publiceerde.

In de lijst staan onder anderen muzikanten en bands als David Bowie, Kate Bush, Nirvana, Nick Cave, Kanye West, The Smiths, Aaliyah en Björk. "Artiesten die momenteel een nieuwe generatie inspireren", aldus NME.

'Oude' grootheden zoals The Beatles en The Rolling Stones komen bewust niet voor op de lijst. "Invloed is een concept dat geen vaste vorm heeft. Dus in plaats van opnieuw de legendes te eren, willen we nu een keer de grootste invloeden uit de hedendaagse muziekwereld noemen."

09-08-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters neemt risico met eigen modebedrijf

Tanja Dexters neemt risico met eigen modebedrijf

http://oi57.tinypic.com/2m82n2o.jpg

Tanja Dexters start haar eigen modehuis. De 37-jarige blondine heeft net haar eerste eigen collectie aan handelaars voorgesteld en wil met haar creaties een blijver worden in de modewereld. "Dit is een grote investering met héél veel risico. Maar dit wilde ik altijd al doen", aldus de blondine.

Omdat Tanja Dexters haar eigen spaarcenten in haar nieuwe modehuis stopte, neemt ze een groot risico met haar nieuwe carrièrestap. De kledinglijn Dexters zal draagbare stukken met 'a touch of glamour' bevatten, maar de blondine belooft democratische prijzen. "Het wordt dus een commerciële lijn, geen onbetaalbare haute couture. Voor een jurkje of jumpsuit van 'Dexters' bedraagt de prijs tussen 150 en 220 euro. De eerste ontwerpen zullen komende lente in de winkels liggen."

De blondine heeft zelf de prints gekozen en trok naar China om er zelf de nodige stoffen te kopen. Tanja volgt het volledige productieproces op, maar noemt zichzelf geen ontwerpster.

Afgelopen maandag werd de lijn voorgesteld aan handelaars. De ex-Miss België zelf spreekt van een succes, de bestellingen zouden intussen al vlot binnenlopen.

09-08-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plusmodel dingt mee naar titel Miss Bum Bum

Plusmodel dingt mee naar titel Miss Bum Bum

http://oi61.tinypic.com/rk57pd.jpg

De 27 kandidates voor de vierde editie van Miss Bum Bum zijn bekend. De verkiezing van de fraaiste billen van Brazilië is inmiddels een instituut geworden dat miljoenen wereldwijd lijkt te boeien. Opmerkelijk dit jaar is dat ook een plusmodel meedingt naar de begeerde titel.

Juliana Bittencortt is de afgevaardigde van de staat Para. In de eerste ronde schuift elke van de 27 Braziliaanse staten een kandidate naar voren voor een publieke online stemmingsronde. In november kiest een jury de winnares uit de 15 finalistes. Die mag naar huis met 22.000 dollar en wereldwijde roem.

Dit jaar dingt ook een tweeling mee naar de titel van mooiste kont: Graziella en Rafaella Fornazie. Met haar 39 jaar is Patricia Oliveira de oudste kandidate ooit.

De Braziliaanse Miss Bum Bum verkiezing kent al spin-offs in Miami en in Japan. Voor de wereldbeker voetbal werd een bijzondere Braziliaanse editie ingelast.

09-08-2014 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eigen kweek' krijgt tweede en derde seizoen

'Eigen kweek' krijgt tweede en derde seizoen

http://oi58.tinypic.com/2s7fg44.jpg

Goed nieuws voor de fans van 'Eigen kweek', de succesvolle reeks over een West-Vlaamse boerenfamilie die in de cannabisteelt stapt om het hoofd boven water te houden. De vrt kondigt vandaag aan dat Jos, Steven, Frank, Julita en co er meteen twee seizoenen bijkrijgen.

Seizoen twee van 'Eigen kweek' verschijnt wel pas in het najaar van 2015 op de buis. Wanneer seizoen drie verschijnt, is nog niet bekend.

Het zijn acteurs Dirk Van Dijck en Sebastien Dewaele, die de rol van vader Jos en zoon Steven op zich nemen, die het nieuws vandaag aankondigen op YouTube: "Weinigen weten dat de aardappelplant in feite een tweejarig gewas is. Als wij de aardappelen twee jaar in de grond laten zitten, worden ze steviger, en lekkerder, en voedzamer. Dus, als gij denkt dat uw eerste patatten lekker zijn, wacht dan maar tot de tweede seizoensoogst op uw talloor verschijnt."

'Eigen kweek' is een productie van Eén en Eyeworks FIlm & TV en zal in zijn tweede en derde seizoen met dezelfde cast als in het eerste seizoen werken.

Wie in afwachting van het nieuwe seizoen zijn steenkolenengels nog wat wil oefenen, kan terecht op het Engels-met-Frank-soundboard van Eén.

09-08-2014 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermomde prins Harry toch herkend op feestje

Vermomde prins Harry toch herkend op feestje

http://oi61.tinypic.com/j09zsp.jpg

Prins Harry (29) houdt wel van een feestje. Dat werd weer eens duidelijk tijdens het festival Secret Garden Party bij Huntingdon, waar hij zich goed vermaakte in een zweefmolen.

De Britse tabloid The Sun heeft beelden van de prins op het festival waar zo'n 20.000 muziekliefhebbers aanwezig waren. Hij is te zien met een strooien hoedje waarop de vlag van het Verenigd Koninkrijk staat afgebeeld.

Harry draagt daarbij een zonnebril en een nonchalante outfit. Toch werd hij herkend door festivalgangers. Maar daar lijkt de prins zich niet veel van aan te trekken.

De beelden van Harry in de zweefmolen laten zien hoe hij kort een robotdansje uitvoert. "Hij had het erg naar zijn zin en zwaaide met zijn armen om anderen aan te moedigen", aldus degene die de prins vastlegde. Harry werd ook dansend gezien bij optredens van Clean Bandit en Foxes.

09-08-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doctor Who maakt terugkeer op het witte doek

Doctor Who maakt terugkeer op het witte doek

http://oi60.tinypic.com/2meollu.jpg

Op 23 augustus zenden bioscopen over de hele wereld de gloednieuwe, langverwachte aflevering 'Deep Breath' van de BBC-reeks 'Doctor Who' uit. Het zal de eerste nieuwe reeks zijn met de nieuwe Doctor, gespeeld door acteur Peter Capaldi.

Doctor Who vertelt het verhaal van 'The Doctor', die met zijn ruimtetuig de TARDIS (Time And Relative Dimension In Space) doorheen tijd en ruimte kan reizen. De sci-fi serie vierde vorige jaar zijn vijftigste verjaardag en is daarmee een echte tv-klassieker. De populariteit van 'The Doctor' kent in het Verenigd Koninkrijk geen grenzen, maar zelfs in België bestaat er een fanclub: Belgian Whovians United.

In totaal bestaat Doctor Who uit 26 seizoenen (Classic Series) en de acht seizoenen van de New Series. In 'Deep Breath' zal Peter Capaldi voor de eerste keer de rol van 'The Doctor' op zich nemen.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal wereldwijd uitgezonden worden op groot scherm. Belgische fans kunnen terecht in de Kinepoliscomplexen in Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. De voorstellingen beginnen om 20.45 uur.

09-08-2014 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde niet langer bestuurder bij Stichting Astrida

Mathilde niet langer bestuurder bij Stichting Astrida

http://oi60.tinypic.com/fz3d4n.jpg

Koningin Mathilde heeft een stap opzij gezet als bestuurder bij de Stichting Astrida, een stichting van openbaar nut die werd opgericht door wijlen koning Boudewijn. Prins Guillaume (Willem) van Luxemburg, de 51-jarige neef van koning Filip, werd aangeduid als nieuwe bestuurder. Dat blijkt uit een publicatie vandaag in het Staatsblad. Het paleis bevestigt, zonder commentaar.

Van het ontslag van koningin Mathilde uit de raad van bestuurder van de stichting werd al in november vorig jaar akte genomen, enkele maanden nadat haar man Filip koning der Belgen was geworden. Het vrijdag in het Staatsblad verschenen document werd eind juli neergelegd bij de griffie. Mathilde was sinds juli 2011 bestuurder.

Prins Guillaume is de jongste zoon van de Luxemburgse groothertog Jan (die in 2000 de troon doorgaf aan Henri, de oudste broer van Guillaume) en zijn overleden vrouw prinses Joséphine-Charlotte van België. Zij was dan weer de zus van koning Boudewijn en koning Albert II.

De stichting Astrida werd in maart 1992 opgericht door koning Boudewijn. Ze heeft als doel "de neven en nichten van koning Boudewijn - de kinderen van Albert II en die van Joséphine-Charlotte - en de neven en nichten van koningin Fabiola, alsook al hun afstammelingen, te helpen op religieus, wetenschappelijk, artistiek en pedagogisch vlak", zo staat in de statuten. Die stipuleren ook dat steeds twee bestuurders afkomstig moeten zijn uit de familietak van de neven en nichten van koning Boudewijn, en twee uit de familietak van de neven en nichten van koningin Fabiola. De stichting wordt voorgezeten door Fabiola.

Vorig jaar werden de activa van het omstreden Fons Pereos, dat was opgericht door koningin Fabiola, getransfereerd naar de Stichting Astrida. Zij zou ook het koninklijk domein van Opgrimbie beheren.

09-08-2014 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia mysterieus over nieuwe liefde in haar leven

Natalia mysterieus over nieuwe liefde in haar leven

http://oi61.tinypic.com/efqo0j.jpg

Gisteren heeft Natalia op Radio 2 onthuld dat ze opnieuw verliefd is. "Er is nu iemand", aldus de zangeres tijdens het programma 'Plage préférée'. Maar voorlopig houdt de souldiva de lippen stijf op elkaar over wie de gelukkige is.

Natalia blijft voorzichtig over haar liefdesleven door haar voorgaande ervaringen. Dus houdt de zangeres haar nieuwe liefde nog even privé, vertelde ze aan presentatrice Kim Debrie. "Ik heb geen behoefte om daarover uit te weiden. En ik zal ook niet binnenblijven met mijn vriend. Absoluut niet. Maar ik ga er ook niet mee te koop lopen." De Kempense voegde er nog aan toe dat ze heel erg gelukkig is en dat zij en haar nieuwe vriend alles tegen elkaar kunnen zeggen.

In het verleden had Natalia gedurende vier jaar een relatie met volleyballer Koen Bayens en na een romance van 1,5 jaar maakte de zangeres bekend in december 2009 dat het liefdessprookje tussen haar en acteur Kevin Janssens voorbij was.

09-08-2014 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biograaf: "Malcolm Young komt niet terug bij AC/DC"

Biograaf: "Malcolm Young komt niet terug bij AC/DC"

http://oi60.tinypic.com/14mh07o.jpg

Gitarist Malcolm Young komt niet meer terug bij de hardrockgroep AC/DC. Dat zei de biograaf van de groep Jesse Fink vandaag in een gesprek met het Amerikaanse radiostation 100.7 WZLX.

In april van dit jaar werd bekendgemaakt dat gitarist en oprichter Malcolm Young om gezondheidsredenen voorlopig afstand nam van de band. Een maand later begon de groep aan de opnamen van een nieuw album - hun eerste sinds 2008 - in het Canadese Vancouver waarbij de plaats van Malcolm werd ingenomen door diens neef Stevie. Fink benadrukt nu dat die vervanging waarschijnlijk definitief is.

Jesse Fink werd geïnterviewd naar aanleiding van zijn nieuwe boek The Youngs: The Brothers Who Built AC/DC over de broers Angus en Malcolm Young die de kern van de groep vormen. Hoezeer de fans ook hopen op een terugkeer van Mangus, dat is geen realistische optie, zegt Fink die veel mensen in de directe omgeving van de band kent. Afgelopen maand tekenden diverse media nog uit de mond van zanger Brian Johnson op dat de gitarist in het ziekenhuis was opgenomen.

Schooluniform
AC/DC werd in 1973 opgericht door de broers Malcolm en Angus Young, beiden gitaristen. Laatstgenoemde, die al vele jaren in Nederland woont, gaf de band een herkenbaar gezicht door tot op de dag van vandaag op te treden in een schooluniform, compleet met korte broek. AC/DC, dat de humor altijd hoog in het vaandel heeft gehad brak eind jaren zeventig door met hits als Whole Lotta Rosie en Highway to Hell en groeide uit tot één van de grootste hardrockbands ter wereld.

Aan welke ziekte Malcolm Young precies lijdt is niet bekend. Daarover houden alle betrokkenen de lippen stijf op elkaar. Ondanks de grote populariteit van AC/DC zijn de Youngs altijd extreem discreet geweest met betrekking tot hun privéleve

07-08-2014 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney trouwt in september

George Clooney trouwt in september

http://oi59.tinypic.com/1oomr8.jpg

De Amerikaanse acteur George Clooney, die lange tijd door het leven ging als een van de meest gegeerde én begeerde vrijgezellen van Hollywood, trouwt in september. De 53-jarige acteur en zijn 36-jarige verloofde Amal Alamuddin prijken op de lijst met huwelijksaangiften die uithangt aan de Chelsea Town Hall in London, zo melden verschillende media vandaag.

Britten die in het huwelijksbootje willen stappen, zijn wettelijk verplicht om hun huwelijk minstens zestien dagen op voorhand door het gemeentehuis te laten aankondigen. Clooney's verloofde, de in Libanon geboren advocate en mensenrechtenactiviste Amal Alamuddin, is een Britse.

Clooney heeft volgens de vakpers al in april om de hand van Alamuddin gevraagd.

Volgens de huwelijksaangifte zal het stel in Italië trouwen. Verschillende media melden dat het huwelijk op 20 september zal plaatsvinden, maar dat is nog niet bevestigd. En ook over de precieze locatie bestaat nog onduidelijkheid: volgens sommige berichten zal het huwelijk in Venetië plaatsvinden, volgens andere gebeurt dat dan weer aan Clooney's optrekje aan het Comomeer.

07-08-2014 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins William heeft een nieuwe baan

Prins William heeft een nieuwe baan

http://oi59.tinypic.com/f89hc.jpg

Prins William heeft een nieuwe baan. De hertog van Cambridge gaat aan de slag bij de East Anglian Air Ambulance als piloot van een traumahelikopter, dat heeft Clarence House laten weten.

"De hertog van Cambridge gaat aan de slag als helikopterpiloot bij de East Anglian Air Ambulance. Hij begint in de lente van 2015", twittert Clarence House. Op de officiële website van het Koninklijk Huis staat dat de zoon van prins Charles in de herfst en winter begint aan zijn trainingsperiode, zodat hij in de lente echt kan beginnen. Hij zal zowel dag- als nachtdiensten gaan draaien.

De prins begint zijn functie als co-piloot, maar kan opklimmen tot gezagvoerder. Deze nieuwe baan wordt het belangrijkste waar de prins zich mee bezig zal gaan houden, maar daarnaast zal hij ook regelmatig koningin Elizabeth vertegenwoordigen, zowel in binnen- als buitenland. Het salaris dat William iedere maand krijgt, zal hij doneren aan een goed doel, laat het Koninklijk Huis weten. Dat wordt geschat op bijna 40.000 euro per jaar.

Prins William werkte voorheen als Search & Resue Pilot bij de Royal Air Force (RAF). Hij nam deel aan meer dan 150 reddingsoperaties. In september 2013 stopte hij hiermee. Hij is nu de eerste Britse prins die een contract tekende bij een bedrijf en inkomensbelasting zal betalen.

07-08-2014 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musicalcast trakteert metroreizigers op flashmob

Musicalcast trakteert metroreizigers op flashmob

http://oi61.tinypic.com/al3vqb.jpg

De cast van de musical 'The Lion King' heeft het weer gedaan. De groep artiesten trakteerde een volle metro in New York op een flashmobversie van The Circle Of Life.

Wie op 28 juni in New York een metro nam, heeft misschien de sterren van de musical 'The Lion King' gezien. De groep staat zo ongeveer elke avond op het podium te zingen, maar krijgen er maar niet genoeg van.

De acteurs stapten allemaal in gewone kledij op de metro, en deden alsof hun neus bloedde met een koptelefoon of boek. Tot een van hen luidkeels de hit van Elton John 'The Circle of Life' begint te zingen. En haar collega's vallen haar maar al te graag bij.

Het is niet de eerste keer dat de cast haar omgeving trakteert op een gratis optreden. Toen ze eerder dit jaar een vlucht namen in Australië, kregen die passagiers eveneens een serenade te horen. Al is het duidelijk veel moeilijker om New Yorkers te imponeren; de metroreizigers verrokken nauwelijks een spier bij het horen van de (erg luide) vertolking van het nummer.

07-08-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mrs. West wil snel een tweede baby van Kanye

Mrs. West wil snel een tweede baby van Kanye

http://oi60.tinypic.com/24b0rde.jpg

Kim Kardashian lijkt momenteel vol voor haar gezin te gaan. Gisteren maakte de realityster via Instagram bekend voortaan als mevrouw West door het leven te willen gaan. En vandaag vertelt Kim in een interview met Entertainment Tonight dat zij en manlief hard proberen opnieuw zwanger te worden.

"Nieuwe paspoortfoto #Mrs.West #NameChange", schreef Kim eerder deze week bij een foto op Instagram waarop ze recht in de camera kijkt.

Op Instagram en Twitter noemt de brunette, die in mei trouwde met rapper Kanye West, zich al een tijdje Kim Kardashian West. Al voor de bruiloft vertelde Kim dat ze van plan was de achternaam West aan te nemen en haar meisjesnaam als tweede voornaam te gebruiken. Nu lijkt ze daad bij woord te voegen.

Tweede baby
Mrs. West is nog niet in verwachting van een tweede baby, maar ze is "hard aan het proberen" zwanger te worden. Dat vertelt de realityster aan Entertainment Tonight.

Op de vraag of er na North al snel een tweede kind te verwachten is, antwoordt Kim: "Ik hoop het wel. Eigenlijk wilde ik tegelijk met Kourtney zwanger zijn. Zij is al over de helft, dus we zijn hard aan het proberen."

Gekke toestanden
Volgens Kim wordt het een gezellige boel als zij en haar zussen tegelijk zwanger zijn. "Er zijn altijd al veel gekke toestanden thuis, dus waarom daar niet nog wat zwangerschapshormonen aan toevoegen? En het is ook fijn om anderen bij je te hebben die precies weten wat je tijdens je zwangerschap meemaakt."

07-08-2014 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."VRT wil geen tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

"VRT wil geen tweede seizoen 'Wauters vs. Waes'"

http://oi59.tinypic.com/9gat83.jpg

Er komt wellicht geen tweede seizoen van het kijkcijferkanon 'Wauters vs. Waes'. Dat zei Koen Wauters bij Marcel Vanthilt in 'Hotel M'. "Omdat de VRT dat niet wil", verduidelijkte hij.

Tien weken lokten de duels tussen de VTM- en VRT-figuur tot twee miljoen kijkers. Het programma, dat zowel op VTM als op één werd uitgezonden en eindigde met de overwinning van Tom Waes, zal evenwel geen vervolg krijgen. VTM wilde dat wel, maar de VRT heeft er geen zin in. "Ik vind het heel spijtig, maar het ziet er echt naar uit dat het niet meer terugkomt", verzuchtte Wauters gisteren. Hij verklaarde ook dat zowel hij als Waes wel een tweede seizoen wilden opnemen.

07-08-2014 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit keer zonder Photoshop: Britney straalt in lingerie

Dit keer zonder Photoshop: Britney straalt in lingerie

http://oi59.tinypic.com/1685r1z.jpg

Zangeres Britney Spears worstelt al jarenlang met haar gewicht. Gisteren bewees ze met een onbewerkte foto tijdens een fotoshoot voor haar zelfontworpen lingerielijn dat ze weer helemaal in vorm is. Bij een eerdere foto die zelf op Instagram zette, kreeg de popzangeres de kritiek dat ze wat hulp had gekregen van digitale snufjes omdat ze er iets te perfect uitzag.

De 32-jarige mama heeft nu iets gedaan wat de meeste sterren, en doorsnee mensen, niet durven: een naturel foto van zichzelf in lingerie op Instagram delen. La Spears nam een foto van het schermpje van een camera, wat garandeert dat het om een kersverse, onbewerkte foto gaat.

Met deze nieuwste foto bewijst Britney dat haar gezweet in het fitnesscentrum en haar drukke werkschema haar geen windeieren heeft gelegd. In een zwart slipje en een kort topje showt de zangeres haar strakke buikspieren. De foto werd genomen door de bekende fotograaf Jeff Lipsky. Britney was duidelijk en terecht trots op het resultaat. "Geweldige shoot met @jefflipsky vandaag. Ben hard aan het werk deze zomer. Ben klaar voor de tweede concertreeks volgende week."

07-08-2014 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phaedra stuurt welgemeende fuck you naar 'de boekskes'

Phaedra stuurt welgemeende fuck you naar 'de boekskes'

http://oi60.tinypic.com/somplc.jpg

Phaedra Hoste is boos. En dat laat ze even duidelijk weten op Twitter. "TV Familie en Story, als jullie mij niet hadden om al die onzin over te schrijven, dan waren jullie al failliet." La Hoste verspreidt de boodschap samen met een niet mis te verstane foto met 'fuck you' op.

Zowel TV Familie als Story schreven de voorbije weken dat Phaedra op de steenrijke zakenman Jef Cavens (60) aasde. Volgens 'de boekskes' heeft de relatie dan ook weinig kans op slagen. Het is niet de eerste keer dat haar liefdesleven breed uitgesmeerd wordt in de media, en dat is er deze keer dus te veel aan.

07-08-2014 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robby Longo van 'The Voice' stelt tweede album voor

Robby Longo van 'The Voice' stelt tweede album voor

http://oi60.tinypic.com/2ihnlea.jpg

Een jaar na de geboorte van zijn debuutalbum 'Country Man' heeft Robby Longo zijn opvolger klaar. Gisteren werd 'Take it Easy' in Heist-op-den-Berg voorgesteld in aanwezigheid van vrienden, familie en bekende showbizz-collega's.

De eerste kopie kreeg de countryzanger uit handen van Voice-winnaar Tom De Man, die voor het eerst weer ten tonele verscheen sinds hij de talentenjacht won. Met meer dan honderd optredens op de teller en bijna 25.000 verkochte platen kunnen de meeste Voice-winnaars alleen maar dromen van een carrière als die van Robby. Al heeft de countryzanger daar een verklaring voor.

"Het probleem met 'The Voice' is dat je zo hard wordt betutteld met de beste muzikanten, de beste geluidsmixers, het chicste podium. Als je dan in een klein dorpje komt en je moet optreden op een baal hooi met twee boksen erlangs, is dat wennen. Ik heb daar nooit mijn neus voor opgehaald. Omdat ik heel graag zing. Ik zing zelfs op een bak bier als het moet. Natalia heeft mij van bij het begin de raad gegeven: ofwel doe je alles, ofwel doe je niets. En daar pluk ik nu de vruchten van."

Al is hij nog niet binnen. Financieel mag hij dan wat meer vrijheid hebben, Robby werkt nog steeds fulltime als mechanieker en rijdt zelfs nog af en toe met de vrachtwagen. "Om een zekerheid te hebben in het geval dat het volgend jaar allemaal gedaan is. Ik heb dan wel veel platen verkocht, rijk ben ik er nog niet van geworden. Plus: het helpt me om met mijn voeten op de grond te blijven. Mijn moeder zou me een slag met een pan verkopen mocht ik beginnen zweven."

Op 'Take it Easy', dat vanaf 11 augustus in de rekken landt, gaat de countryzanger opnieuw de cover-toer op, al staat er voor het eerst ook een nieuw nummer op de plaat, geschreven door Will Tura. Daarnaast staat er ook een duet op met Aron Watson, een Amerikaanse countryster die in zijn thuisland grote potten breekt.

06-08-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!