Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

https://www.mupload.nl/img/ftvub5ziwnz4n.jpg

De schijnbaar simpele tactiek om in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ genadeloos toe te slaan met perfecte foto- en filmrondes, is ex-VRT-Nieuwsbaas en huidig Amerika-watcher Björn Soenens bij zijn vijfde deelname zuur opgebroken. Zijn wankele ronde zorgde meteen voor een retour per direct naar New York. 

“Het was hopeloos”, gaf Soenens na afloop van de finale grif toe. Mogelijk mag hij wel nog opdraven voor de finale-weken, midden december. Terwijl Soenens nog maar een schim was van de zelfzekere man die de voorbije afleveringen verbaasde met een zeer gefocuste aanpak, was het nieuwkomer Dina Tersago die aangenaam verraste. De voormalige Miss België en presentatrice bij VTM heeft blijkbaar het ideale profiel voor een quiz als ‘De Slimste Mens’. Ze had wegens zwanger erg veel tijd om veel te lezen en te leren, ze is verslingerd aan nutteloze weetjes, zoals de voornamen van kinderen van BV’s en van internationale sterren, ze legt goede linken en ze heeft enig geluk bij het gokken. Een goeie mix om het ver te schoppen in het spelletje van Van Looy.

15-11-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

https://www.mupload.nl/img/pt9dy08u647oj.jpg

Na muzieksterren als Bono, Madonna en Shakira, sporticonen als Lewis Hamilton en filmvedetten als Keira Knightley, duikt nu ook de acteur Jean-Claude Van Damme op in de Paradise Papers. Dat berichten De Tijd, Knack en Le Soir, de drie Belgische media die meewerkten aan het internationale onderzoek naar de Panama Papers.

De gelekte documenten bewijzen dat de 57-jarige actieheld al een kwarteeuw zijn weg kent in de wereld van de belastingparadijzen. Met daarin tussen 1993 en 2014 een bijrol voor zijn inmiddels 83-jarige vader die in België woont en die acht van zijn films mee heeft geproduceerd. Van Damme richtte onder meer enkele postbusvennootschap op op Aruba, Curaçao en de Britse Maagdeneilanden. Zijn vader was dan soms aandeelhouder en directeur, en natuurlijk waren de belastingsvoorwaarden telkens heel gunstig.

Van Damme reageert gepikeerd. “De gedeeltelijke bevindingen in uw artikel zijn gebaseerd op gelekte en gestolen documenten”, reageert zijn advocaat in De Tijd. “De meeste informatie is oud en achterhaald. Het is niet illegaal om bedrijven op te richten in andere landen. (..) Mijn cliënt heeft alle wetten en regels strikt opgevolgd.”

15-11-2017 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

https://www.mupload.nl/img/fxtijnoiqrbww.jpg

Josje Huisman komt weer in opspraak sinds ze dinsdag een foto van zichzelf op Instagram postte. Fans reageerden geschrokken: “Kijk nu, ze is graatmager. Echt niet meer mooi.” 

De foto, gemaakt voor een betaald partnerschap met autofabrikant Smart, trok geen aandacht voor de auto, maar des te meer voor het lichaam van de zangeres. Fans maken zich zorgen wanneer ze haar schouders en borstkast zien. Reacties variëren van “Waar is die frisse meid van toen?” tot simpelweg “Eet”. 

Josje zelf gebruikte als bovenschrift: “Laat me mijn eigen gang maar gaan...”

15-11-2017 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

https://www.mupload.nl/img/ugdcu024nogta.jpg

De kerstdagen zitten eraan te komen, en dan is ‘Home Alone’ een vaste waarde op tv. De familiefilm is intussen al 27 jaar oud, maar toch duiken er nog nieuwe weetjes op over de uitzonderlijke kerst van Kevin. Zo spotte een Redditor een belangrijk detail in het verhaal.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe Kevins familie hem thuis kon vergeten? Dat ze niet merkten dat hij niet in de wagen zat, tot daar aan toe. Maar had hun dollar niet moeten vallen op de luchthaven toen ze ineens een ticket te veel hadden? Reddituser ‘bobcobble’, een superfan met veel tijd, heeft nu een antwoord kunnen vinden op dat vraagstuk. Hij vond een fragment terug waarin Kevins vader zijn vliegtuigticket bij het afruimen van de tafel in de vuilnisbak gooit. Wie heel goed kijkt, ziet dat er een ticket van American Airlines met Kevins naam erop tussen de rommel ligt. 

Mysterie opgelost. Al verdenken heel wat fans Kevins vader nu van kwaad opzet. “Mr. Mcallister wist exact wat hij deed. Hij heeft zijn zoon moedwillig achtergelaten”, klinkt het online. Maar dáárvoor is voorlopig nog geen bewijs gevonden.

15-11-2017 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Virginie Claes komt voor de rechter

Moeder Virginie Claes komt voor de rechter

https://www.mupload.nl/img/kdtnkczvu6vs4.jpg

De moeder van ex-Miss België Virginie Claeus moest vrijdag voor de correctionele rechtbank in Hasselt verschijnen. De zaak komt er nadat ze haar man met een mes in de borst strak. 

Virginie’s moeder staat terecht voor poging tot doodslag. De feiten dateren van woensdag 15 juni, dit jaar. Ze zou te diep in het glas hebben gekeken, waarna een ruzie uitdraaide op een steekpartij. 

Onder voorwaarden mocht ze na een maand de gevangenis verlaten, mits ze een alcoholverbod zou naleven en verplichte begeleiding kreeg. Het proces is nu officieel van start gegaan.

11-11-2017 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel en ex-vrouw reageren op scheiding

Gers Pardoel en ex-vrouw reageren op scheiding

https://www.mupload.nl/img/sqy3lddowzxs8.jpg

Gers Pardoel en zijn ex-vriendin Sélina zijn al ruim anderhalf jaar uit elkaar. Dat laat Sélina weten op Facebook. Eerst werd er in de Nederlandse kranten gesproken over slechts een paar maanden. 

“De relatie is al sinds april 2016 voorbij, de kinderen en ik zijn ook sinds mei 2016 ergens anders woonachtig”, verduidelijkt Sélina. “Reden voor de breuk was en is het gedrag van de ander en geen andere vrouw.”

Een officiële verklaring werd nog niet naar buiten gebracht. Wel heeft ook de zanger zijn Facebook status intussen veranderd naar vrijgezel. Gers bevestigt met andere woorden dus de breuk. 

Gers en Sélina hebben samen twee kinderen: dochter Rocci van 2 jaar en zoon Goud van 4.

11-11-2017 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae openhartig: “Zonder mijn broer zou ik zelfmoord hebben gepleegd”

Stromae openhartig: “Zonder mijn broer zou ik zelfmoord hebben gepleegd”

https://www.mupload.nl/img/dszulhgelaccp.jpg

Het was zorgwekkend nieuws, toen zanger Stromae in 2015 al zijn optredens moest annuleren door ernstige bijwerkingen van de malariapillen die hij nam. In een documentaire van de Franse zender France Ô vertelt Stromae nu openhartig hoe diep hij toen werkelijk zat.

Paul Van Haver, zoals Stromae in het echt heet, heeft nu nog altijd last van de medicatie die hij in 2015 moest slikken tegen malaria. De zanger moest zijn tour door Afrika toen volledig annuleren, en keerde onmiddellijk terug naar Brussel. 

“Zo uitgeput”

“Ik was zo gestresseerd, zo uitgeput”, legt de zanger nu uit tegen de Franse zender France Ô, die er de documentaire ‘Malaria Business’ over maakte. ”Oké, dat zat er wellicht al een tijdje aan te komen, maar dat geneesmiddel was de versneller. Tijdens de concerten besefte ik dat niet, dan voel je die terugslag niet. Maar uiteindelijk word je paranoia.”

“Hij heeft mijn leven gered”

Stromae vertrouwt de camera openhartig toe hoe diep hij heeft gezeten. Zijn broer Luc, die ook zijn manager was, heeft zijn leven gered. “Hij heeft bij mij de klik gemaakt. Hij vertelde me het ook altijd wanneer ik onterecht paranoia was. En ik denk, als hij er niet geweest was, dat ik die ene nacht zonder twijfel zelfmoord had proberen plegen. Dat is zeker. Ik wik en weeg mijn woorden, ik meen het. Maar als hij er niet was geweest toen, dan zou ik hier waarschijnlijk niet met jullie aan het praten geweest zijn.”

11-11-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“In plaats van te ontkennen, moet Bart De Pauw misschien een keer echt zijn excuses aanbieden”

“In plaats van te ontkennen, moet Bart De Pauw misschien een keer echt zijn excuses aanbieden”

https://www.mupload.nl/img/me7aw5fmqyc7m.jpg

Paul Lembrechts, gedelegeerd bestuurder van de VRT, zou het “een mooie geste vinden naar de slachtoffers toe” als Bart De Pauw een knieval doet en zijn excuses aanbiedt. Dat heeft hij gezegd in ‘Terzake’, waar hij de beslissing om de samenwerking met De Pauw per direct stop te zetten, kwam toelichten.

Volgens Lembrechts zijn de feiten die gemeld zijn “voldoende ernstig en erg voor de betrokkenen die het hebben meegemaakt”. De CEO zegt dat VRT het vertrouwen hoog wil houden. “Als dat vertrouwen door iemand op die manier geschaad wordt, heb ik geen andere keuze dan daar tegen op te treden.”

Hij benadrukt ook dat de VRT die beslissing niet zomaar heeft genomen. “Ik hoop dat de kijkers van de VRT begrijpen dat je als eindverantwoordelijke van dit huis dit soort beslissing niet neemt op basis van anekdotische elementen. Ik zou morgen nog hetzelfde doen als wat ik gisteren gedaan heb.”

“Mooie geste”

Lembrechts reageert ook op de stelling van Bart De Pauw eerder vandaag dat hij “is opgepakt en opgehangen zonder verhoor”. “Ik denk dat het een bijzonder mooie geste zou zijn naar de slachtoffers toe als Bart De Pauw in plaats van een continu ontkenningsgedrag te vertonen, misschien een keer een knieval doet en echt zijn excuses aanbiedt voor wat er zich heeft voorgedaan de voorbije jaren.”

11-11-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilde Van Mieghem: “Door alle reacties hebben de slachtoffers van Bart De Pauw nu nog meer schrik”

Hilde Van Mieghem: “Door alle reacties hebben de slachtoffers van Bart De Pauw nu nog meer schrik”

https://www.mupload.nl/img/krgawy8fk8d2n.jpg

Hilde Van Mieghem is niet verrast door het nieuws over Bart De Pauw. De actrice en regisseur kent verschillende slachtoffers persoonlijk, zo vertelde ze aan VRT NWS. “De feiten die ik ken zijn ver voorbij de grens. De slachtoffers zijn bang en willen het liefst van al onderduiken”,  klonk het.

In ‘Terzake’ gaf de actrice nog wat meer duiding. “De paar dingen die ik gelezen heb, zijn zeer pornografisch, vulgair en vies. De slachtoffers hebben nu nog meer schrik, zeker met alle reacties die nu volgen. Ik weet niet of ze nog gaan durven praten, ze kruipen steeds meer in hun schulp. En dan is er ook nog de manier waarop De Pauw zich opstelt. Het is een publiek figuur die heel veel steun krijgt.”

“Ik wil hier zijn proces niet maken, dat moet uitgevochten worden in een rechtbank. Ik wil enkel tegengas bieden tegen de veronderstelling dat het om flirterige sms’jes zou gaan en dat hij nooit bij iemand aan een deur heeft gestaan. Alsof hij nooit iets gedaan heeft dat grensoverschrijdend is en na een ‘nee’ onmiddellijk ook stopte: dat is gewoon niet waar, punt.”

“Meer dan handvol slachtoffers”
Over hoeveel slachtoffers het dan precies gaat? “Meer dan een handvol. En dan zijn er nog veel waarvan ik het niet weet. Ik heb vandaag telefoon gekregen van vrouwen die er wel mogelijk iets willen van zeggen en daar wist ik het niet eens van. De angst van de vrouwen is terecht, want dit kan zo als een boemerang terugkomen. Ik ken dat spelletje.”

“Ik word op deze manier een beetje de moeder Teresa van de misbruikte vrouwen: dat vind ik ook lastig, maar blijkbaar ben ik de enige die er iets durft over zeggen.”

Voorbeeld van Zweden
“Wat ik graag zou hebben, is dat het voorbeeld van Zweden gevolgd zou worden. Daar zijn 450 vrouwen naar buiten gekomen met een groot artikel. Onder hen ook slachtoffers, maar zo weet het grote publiek niet wie ze zijn. Door zo’n massale aanklacht komt er wel een stem op gang. Het is toch heel eenvoudig: als iemand zegt dat ze niet wil, dan wil ze niet. Daar stopt het.”

Van Mieghem, die zelf meermaals seksueel geïntimideerd werd, luidde enkele weken geleden al de alarmbel in het Canvasprogramma ‘Alleen Elvis blijft bestaan’. Naar aanleiding van het seksschandaal in Hollywood zei ze toen dat er “ook bij ons iets broeit”. Nu geeft ze toe dat ze toen verwees naar gevallen waarbij Bart De Pauw betrokken was.

VRT-CEO Paul Lembrechts benadrukte in de Canvas-studio ook nog eens dat de feiten zwaar genoeg wegen. “Het gaat om heel andere dingen dan waar De Pauw het nu over heeft (in een zatte bui een ongepaste sms versturen bijvoorbeeld; nvdr). Het gaat om een stortvloed van sms’en naar één individu, dagen- en wekenlang. Dat is stalking. Ik zou het een mooie geste vinden als hij echte excuses zou aanbieden aan de slachtoffers in plaats van continu te ontkennen.”

11-11-2017 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

Vrouw Ellen DeGeneres: “Steven Seagal ritste zijn broek open”

https://www.mupload.nl/img/fi3f1conplruj.jpg

De Australische Portia de Rossi, bij ons vooral bekend als de vrouw van talkshowhost Ellen DeGeneres, heeft acteur Steven Seagal er op Twitter van beschuldigd “zijn broek los te maken” in haar bijzijn.

Één scherpe tweet. Meer heeft de wederhelft van de Amerikaanse talkshowhost niet nodig om acteur Steven Seagal te beschuldigen van seksuele intimidatie. Hij is de zoveelste naam in de nog steeds lager wordende lijst van daders van seksueel misbruik. 

“Broek opengeritst”

Portia beweert op Twitter dat Seagal zijn broek heeft opengeritst, toen zij hem in zijn kantoor ontmoette voor een auditie. “Terwijl hij dit deed, vertelde hij me hoe belangrijk het was om buiten het werk chemie met elkaar te hebben”, schrijft ze.

Gevlucht

De actrice was zo onder de indruk, dat ze meteen is weggevlucht. Ze belde ook haar agent op, zo schrijft ze. “Ach, ik wist niet zeker of hij jouw type was”, zou die echter hebben gereageerd. Woordvoerders van zowel De Rossi als Seagal hebben nog geen tekst en uitleg gegeven bij de tweet. Portia is trouwens niet de eerste die Seagal beschuldigd van ongepast gedrag: actrice Julianna Margulies ging haar al voor.

09-11-2017 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

George Clooney zet acteercarrière op laag pitje: “Ik heb het geld niet meer nodig”

https://www.mupload.nl/img/nttfxiunzk29s.jpg

Slecht nieuws voor de fans van George Clooney. De acteur heeft besloten om zijn acteercarrière op een laag pitje te zetten om een wel erg opvallende - en eerlijke - reden. “Acteren was wat ik deed om de huur te betalen, maar ik heb net een tequilabedrijf verkocht voor een miljard, ik heb het geld niet nodig”, zegt Clooney in The Sunday Times. Al geeft hij ook nog een andere verklaring. “Ik ben al lang aan het acteren, maar ik ben 56 jaar oud nu. Ik ben niet meer de kerel die het meisje krijgt aan het einde van de film. En dat zou ik in ieder geval ook niet meer moeten zijn.”

09-11-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

Dan toch nog een huwelijksreis(je) voor Willy Sommers

https://www.mupload.nl/img/oey1rri3mzomo.jpg

Zes weken nadat Willy Sommers volmondig ja zei tegen zijn Cindy, heeft hij nog steeds geen tijd gehad om te bekomen. “Het is zo druk dat onze kinderen aan de alarmbel trokken: ‘papa, je moet op reis met ons!’. Oké, dan maken we er meteen een huwelijksreisje van”, zegt hij.

In de kerstvakantie trekt Willy met z’n kersverse vrouw en hun twee kinderen voor vier dagen naar Spanje. “Eventjes weg van alle drukte en de dagelijkse sleur. Tijdens de herfstvakantie zijn we al drie dagen naar zee geweest met het gezin. Ik ben eens gaan shoppen met m’n dochter, naar een voetbaltornooi van mijn zoon gaan zien. Maar als je hier op straat loopt, herkennen de mensen je constant hé. Dat is leuk, maar de kinderen willen hun papa eens voor zichzelf en dat snap ik volledig”, glimlacht hij. “Het programma van Nathalie Meskens, ‘De Laatste 24 uur’ - waarin o.a. zijn huwelijk werd voltrokken - heeft me daar wel bij doen stilstaan. Door mijn werk heb ik weinig tijd over, maar het doet zoveel deugd om er eventjes samen tussenuit te zijn. Het is heel belangrijk om daar tijd voor te màken. Ook al zijn Cindy en ik dan niet alleen op ‘huwelijksreis’”, lacht hij. “Maar wij zijn al 20 jaar samen hé, veel is er niet veranderd door te trouwen. We zijn nog altijd even gelukkig.”

Ook professioneel lacht de toekomst hem toe. Letterlijk, want Willy is zelfs al tot in 2021 geboekt. “Dat is vreemd om te zien, want je weet niet wat er op vier jaar tijd allemaal kan gebeuren… Maar dat is wel superfijn. Da’s een teken dat ze heel tevreden zijn hé. Ik zie het zeker niet als een extra druk of zo, integendeel. Ik denk lang nog niet aan stoppen. Ik schrijf nog dagelijks nieuwe teksten, ik heb nog zoveel nieuwe muziek in petto!”

09-11-2017 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

De Kreuners maken comeback én stellen meteen nieuwe single ‘Viktoria’ voor

https://www.mupload.nl/img/8raosyasultsl.jpg

Vijf jaar na hun afscheid in het Sportpaleis zijn De Kreuners weer helemaal terug. Met een nieuwe single ‘Viktoria’ (hieronder te beluisteren) en een nieuw avontuur langs de zomerfestivals. “Ik heb de tijd genomen om mijn kinderen te zien opgroeien, maar nu was de goesting te groot”, aldus Walter Grootaers. “We klinken beter dan ooit. Of beter nog: we gaan eindelijk goed klinken.” (lacht)

“Eigenlijk is het allemaal begonnen als grap”, vertelt Grootaers. ”‘Zodra Jan Van Eyken minder dan 100 kilo weegt, maken we er werk van’, zei ik twee jaar geleden op de radio. Allemaal in de gedachte dat dat nooit mogelijk zou zijn, natuurlijk. Maar een jaar later belt Van Eyken me plots op. ‘Hé Walter, ik weeg 84 kilo. Wanneer gaan we spelen?’ (lacht) Toen kon ik niet meer terug.”

09-11-2017 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

Dalilla Hermans mikpunt van racistische brief, maar ze krijgt veel steun: “Je bent een topwijf”

https://www.mupload.nl/img/3lbutfa2firfi.jpg

De afgelopen dagen maakte Dalilla Hermans furore in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De journaliste wist maar liefst negen keren door te stoten, en laat met die score voorlopig iedereen achter zich. Welverdiend, vinden velen. Maar één iemand kan Dalila duidelijk niet appreciëren.

De schrijfster kreeg namelijk te maken met een gemene brief, waarin iemand verwijst naar alle heisa rond de Oerwoudfuif van een tijdje geleden. Hermans vond het toen niet kunnen dat de scouts van Hansbeke een stereotiepe afbeelding van een zwarte had gebruikt om reclame te maken voor hun jaarlijkse fuif in het gelijknamige thema. 

Het was zanger Tijs Vanneste, beter bekend als Jef Van Echelpoel, die de kwetsende brief deelde via zijn Facebookprofiel. ​“Geen praatjes van een illegaal aub!!! afrikanen naar africa!!”, schrijft de afzender onomwonden. Vanneste en Dalila waren samen in ‘De Slimste Mens’ te zien, hij reageert ontzet. 

“Zo triestig”

“Zo triestig dat het bijna lachwekkend is”, begint hij zijn relaas. ”Een beetje exposure door een f****ng SPELprogramma op tv en dit soort briefjes krijgt Dalilla (overigens een topper EN verstandig!) dus in haar brievenbus...”

“Kijk, je hoeft een niet eens te zijn met haar kritische kijk op de dingen... bijlange nie zelfs”, gaat hij verder. “In een vrije samenleving is iedereen vrij om te denken en te vinden wat hij/zij wil, daarover wordt dan gepraat als volwassen mensen (of zo zou het toch moeten zijn) maar dit soort dingen zijn in mijn ogen gewoonweg schaamtelijk. En dan bedoel ik niet alleen de spelfouten.... Als ik mijn ietwat publieke status van het afgelopen jaar ERGENS voor wil gebruiken is het dit wel!!”

De zanger waarschuwt er ook voor enkele vriendschappen in de vuilbakken te gooien: “Mochten er zich onder mijn 5000 virtuele fb-vrienden mensen bevinden die het niet eens zijn met mij in deze, gelieve u dan ASAP uit mijn vriendenlijst te schrappen en ruimte te maken voor weldenkende mensen ;-) You go girl!”

Hartverwarmende reacties

In de vele reacties onder de post willen tientallen mensen Dalila Hermans nu een hart onder de riem steken: “Wat nen triestige mens heeft zen eigen daar mee bezig gehouden Zeg??? Hoe achterlijk kunde zijn!!! Dalila ge zijt een topwijf en een knappe verschijning ook en trekt u alstublieft niks aan van die domme onnozelaars die van die briefjes sturen”, klinkt het.

09-11-2017 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

Griet Op de Beeck na getuigenis over misbruik: “Mijn leven is op dit moment geen feestje”

https://www.mupload.nl/img/iiujoxzliknnq.jpg

Schrijfster Griet Op de Beeck heeft er zware maanden op zitten, sinds ze op de Nederlandse televisie getuigde over het seksueel misbruik door haar vader. Toch heeft ze geen spijt dat ze erover heeft gesproken, zo zei ze gisteren in De afspraak. “Ik ben meer dan ooit overtuigd van het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen.”

Sinds de schrijfster in De wereld draait door voor het eerst vertelde hoe ze als kind door haar vader misbruikt werd, is haar leven grondig op zijn kop gezet. “Het is ongelooflijk heftig”, zei ze in De afspraak over de emoties en de vele reacties op haar verhaal. “Mensen hebben plots een mening over je, hoewel ze je nog nooit gezien hebben.”

Maar Op de Beeck kreeg ook veel hartverwarmende reacties van mensen die haar openheid toejuichen. “De hele #MeToo-beweging bewijst ook dat daar nood aan is”, aldus de auteur, die in haar jongste boek, Het beste wat we hebben, het incestthema aansnijdt.

Ontkennen is misdadig

“Het taboe is nog groter dan ik dacht”, aldus Op de Beeck. “Seksueel misbruik vinden we vervelend, zeker als het binnen de familie gebeurt. We hebben allemaal een vader en sommigen zijn het ook.” Toch is ze overtuigd van “het belang om ongemakkelijke waarheden te benoemen, ook al heb ik er zelf een prijs voor betaald”.

“Mijn stem klinkt blijkbaar iets luider en dan zou het misdadig zijn om te ontkennen wat aan de hand is, zowel voor mezelf als voor iedereen die zoiets heeft meegemaakt. Het zou mijn schuld en schaamte in stand hebben gehouden. Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan, maar intussen is de boel wel opengereten en is mijn leven op dit moment niet echt een feestje.”

08-11-2017 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

Dit zijn de eerste beelden van ‘de nieuwe Benny’ in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/uit6jvp4fkusz.jpg

Pas vanaf 11 december maakt de ‘Familie’-kijker kennis met de vervanger van Roel Vanderstukken. Maar nu al kunnen wij tonen hoe Govert Deploige eruit ziet in het personage van Benny Coppens.

Actrice Jasmijn Van Hoof (Stefanie, de dochter van Benny in ‘Familie’, red.) toonde vandaag via haar ‘stories’ op Instagram de eerste beelden van Govert Deploige op de set van ‘Familie’. Govert vervangt Roel Vanderstukken tijdelijk, omdat die moet revalideren na zijn zware hartoperatie. ‘De nieuwe Benny’ is overigens geen onbekende in ‘Familie’. Govert speelde al twee keer een gastrol in de soap. In 2009 was hij te zien als Geert Van Loo, een ingenieur die een revolutionair project kwam aanbieden bij VDB Electronics, maar in werkelijkheid een mannetje was van slechterik Xavier Latour. In 2013 dook hij opnieuw op als Wouter Dewynter, een architect die geraadpleegd werd door Véronique Van den Bossche en gevoelens voor haar kreeg.

08-11-2017 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of Heidi Klum het nog heeft!

En of Heidi Klum het nog heeft!

https://www.mupload.nl/img/3vxof6xerw6kx.jpg

Officieel is de Duitse al een tijdje met pensioen als model. Maar hier toont ze dat  ze er als gepensioneerde nog best mag zijn.

Dat bewees Heidi tijdens opnamen voor haar tv-show ‘Germany’s Next Topmodel’. Op het strand van de Dominicaanse Republiek toonde ze de jonge kandidates in haar show hoe het moet. In een minuscule bikini bewees la Klum dat ze op haar 44ste best nog catwalkwaardig kan zijn. Vraag is nu of ze die meisjes op die manier inspiratie gaf dan wel of ze hen compleet ontmoedigde...

08-11-2017 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

‘Slimste Mens’: Elodie opende met een erg straffe eindscore

https://www.mupload.nl/img/xkxch28yayerp.jpg

Komen, zien en winnen. Dat deed Elodie Ouedraogo bij haar nieuwe deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ze droogde niet alleen haar echtgenote Jeroom keihard af – de immer gortdroge moppentapper zat er, wellicht mooi in scène gezet, meer dan eens voor spek en bonen bij-, maar knalde met een topscore ook genadeloos naar een straffe overwinning. De voormalige hordenloopster en gouden medaille van de 4 x 100 meter, landde op de zesde plaats in de top tien van beste scores sinds seizoen 7. 

Dit is de nieuwe top tien:

1. Gilles van Bouwel (seizoen 14) 559 seconden

2. Danira Boukhriss Terkessidis (S13) 548

3. Sophie Matthys (S14) 545

4. Eva De Roo (S14) 543

5. Bieke Ilegems (S14) 542

6. ELODIE OUEDRAOGO (S15) 541

7. Eva Daeleman (S11) 538

8. Gert Verhulst (S12) 533

9. Jonas Geirnaert (S14) 528

10. Bert Kruismans (S9) 523

Hoogste scores van de winnaars sinds seizoen 7. Voordien werd er met lijstjes gespeeld en niet met foto’s (seizoen 1-5) en in seizoen 6 en 7 kreeg je maar 10 seconden per gevonden foto, nu 15 seconden.

08-11-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

Gezin dient klacht in tegen VTM-programma: “We kregen ongevraagd details over de dood van onze zoon te zien”

https://www.mupload.nl/img/lbbxomjgcokot.jpg

Het gezin Janssen uit Knokke-Heist dient een klacht in tegen productiehuis Geronimo dat verantwoordelijk is voor het VTM-programma ’Helden van Hier: in de lucht, schrijft Het Nieuwsblad. Zonder dat ze op de hoogte waren, kregen ze beelden te zien van hulpverleners die naar het station van Beernem gingen omdat er even voordien een wanhoopsdaad gebeurde.

“We kregen details te zien waar ze ons bewust van gespaard hadden”, aldus papa Luc Janssen. De mama van Timothy (34) zat nietsvermoedend naar de aflevering te kijken en had al snel door dat het over haar zoon ging. Luc kreeg achteraf pas te horen wat er gebeurd was omdat zijn vrouw en dochter de aflevering gewist hadden. 

Het gezin nam contact op met VTM en productiehuis Geronimo. ”Ze hebben zich wel geëxcuseerd, maar veel meer niet.” Ze raadpleegden een advocaat, die nu een deontologische klacht gaat indienen. “Ze hadden die mensen op voorhand moeten verwittigen”, aldus de advocaat.

“Details moeten zien en horen”

“Als ik op de hoogte was geweest, had ik de uitzending niet tegengehouden, maar ik had het op een andere manier willen zien. Wij waren bewust niet op de hoogte van de details, maar hebben ze nu toch moeten aanhoren. Dit is de zoveelste mokerslag”, aldus Luc.

VTM betreurt wat er gebeurd is en wil benadrukken dat het productiehuis met de grootste zorg tewerk gaat en strenge procedures hanteert. “We willen uitdrukkelijk onze excuses aanbieden”, aldus Sara Vercauteren.

08-11-2017 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

Ze zijn goed bezig: Familie Planckaert slaat aan het bloggen

https://www.mupload.nl/img/hn3y4twyvfhtk.jpg

Het is al een tijdje gelden dat we de familie nog elke week op tv konden bekijken, maar online kan je nog wel een blik binnenwerpen ten huize Planckaert. 

Stephanie Planckaert en echtgenoot Christopher hebben hun eigen B&B, die toepasselijk Ten Huize Planckaert gedoopt werd. Hoewel het in het verleden eerder rustig was op hun Facebook pagina, is er nu volop leven in de brouwerij. 

In enkele recente blogfilmpjes, ofwel ‘vlogs’, kan je onder andere zien hoe de kids verkleed waren met Halloween, maar ook hoe je de lekkerste wafels kan bakken. Iluna, Mageno en Elara weten precies hoe dat moet. 

Extra schattig: Het begint steeds duidelijker te worden dat oudste dochter Iluna als twee druppels water op haar moeder lijkt.

06-11-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!