Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: “Doe dat niet!”

Natalia krijgt kritiek op foto achter stuur: “Doe dat niet!”

https://www.mupload.nl/img/xdxjdqlcw1x69.jpg

Natalia ligt onder vuur nadat ze een selfie postte op Instagram. In de reflectie van haar zonnebril is te zien dat ze de foto nam terwijl ze aan het rijden was. Fans maken zich nu zorgen om haar veiligheid. 

“Mooie foto, maar zou ik persoonlijk toch niet doen achter het stuur,” klinkt het in de reacties. “Wie bezorgt deze foto aan de federale politie voor het nemen van selfies tijdens het rijden? Misschien eens deelnemen aan een praatronde van doodrijders die met hun gsm bezig waren. On-voor-stelbaar,” gaat het verder.

Anderen menen dan weer dat ze het slechte voorbeeld geeft als rolmodel, of sturen links naar www.beloofd.be, een site waarop heel wat mensen - waaronder ook heel wat BV’s - plechtig beloven dat ze hun gsm niet zullen gebruiken wanneer ze rijden. 

Natalia reageerde al op de commotie: “Veeel erger dat er zoveel ‘beloftes’ worden gemaakt die niet worden nagekomen... ,” schiet ze terug. “En wat ligt er op jullie eigen bord?”

18-11-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malcolm Young, gitarist en oprichter van AC/DC is overleden

Malcolm Young, gitarist en oprichter van AC/DC is overleden

https://www.mupload.nl/img/iutqa8oei7zaj.jpg

Malcolm Young, de gitarist en oprichter van AC/DC, is overleden. Dat heeft de band via Facebook meegedeeld. Hij is 64 jaar geworden.

Malcolm Young was de oudere broer van Angus Young en oprichter van de groep AC/DC. Hij speelde slaggitaar. In september 2014 werd bekend dat hij aan dementie lijdt en opgenomen was in een verzorgingshuis; in de band werd hij vervangen door zijn neef Stevie Young. De 64-jarige Young overleed in het bijzijn van zijn familie.

Thunderstruck

Malcolm Young richtte in 1973 de Australische rockband AC/DC op samen met onder meer zijn broer Angus Young. De band werd daarna wereldberoemd met rocknummers als ‘Whole lotta Rosie’, ‘Highway to hell’, ‘Back in black’, ‘Thunderstruck’ en ‘Hells Bells’. De groep heeft wereldwijd meer meer dan 200 miljoen albums verkocht.

Hoewel de immer in schooluniform optredende Angus Young met de meeste aandacht ging lopen, had Malcolm volgens velen de leiding in de band. Hij droeg ook de meeste ideeën aan voor songs.

Malcolm Young leed al zeker sinds 2014 aan dementie. Hij werd als slaggitarist vervangen door zijn jongere broer Stevie Young. ‘Black Ice’ (2008) was dan ook de laatste studioplaat waarop hij te horen was.

Eind vorige maand was zijn oudere broer George Young al op 70-jarige leeftijd overleden. George was producer van onder meer AC/DC en speelde zelf ook bij The Easybeats en Flash and the Pan.

“Het is met diepe droefheid dat AC/DC vandaag het overlijden van Malcolm Young moet melden”, staat te lezen op de Facebookpagina van AC/DC. “Malcolm was, samen met Angus, de oprichter van AC/DC. Met een enorme gedrevenheid en toewijding was hij de drijvende kracht achter de band.”

“Als gitarist, songwriter en visionair was hij een perfectionist en een unieke man. Hij bleef altijd trouw aan zijn visie en deed én zei precies wat hij wou. Hij was trots op wat hij ondernam en zijn loyaliteit aan de fans was onovertroffen.”

“Als broer is het moeilijk in woorden uit te drukken wat hij voor mij betekent heeft tijdens mijn leven. De band die we hadden was uniek en heel bijzonder. Hij laat een enorme erfenis na die voor altijd zal verder leven.”

18-11-2017 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twijfel over een kledingstuk? Deze app laat je vriend(inn)en mee beslissen

Twijfel over een kledingstuk? Deze app laat je vriend(inn)en mee beslissen

https://www.mupload.nl/img/usjxoomluwwgy.jpg

In je eentje gaan shoppen is vaak efficiënter dan met een hele hoop vriendinnen. Het enige nadeel is de afwezigheid van een tweede mening als je twijfelt over dat ene jurkje. De nieuwe Belgische app Fittin’ Room schiet te hulp: laad een foto op vanuit het pashokje, en je krijgt onmiddellijk feedback.

Kopen of niet kopen? Soms raak je alleen niet uit het dilemma, waardoor het vaker wel dan niet ‘kopen’ wordt, en het stuk eenzaam in de kleerkast blijft hangen. Deskundig advies nodig van vriendinnen, broers en zussen of partners? Met de Belgische app Fittin’ Room kan je instant feedback krijgen op de gepaste outfit. 

Laad een foto van jezelf op in het pashokje, en deel die in de app Fittin’ Room met je persoonlijke sociale netwerk van ‘Fitters’. Zij kunnen dan vanop afstand tips, advies en hun persoonlijke mening over het kledingstuk geven. Je hebt de keuze uit je outfit ‘privé’ of ‘publiek’ delen. Je kan ook andere ‘Fitters’ volgen om geïnspireerd te raken door hun kledingkeuzes en hen van de gepaste feedback te voorzien.

18-11-2017 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze interieurtrend lokt hevige reacties uit op sociale media, zie jij waarom?

Deze interieurtrend lokt hevige reacties uit op sociale media, zie jij waarom?

https://www.mupload.nl/img/aojccfnjlz13k.jpg

Een rijkelijk gevulde boekenkast staat vaak mooi in een interieur. Maar wat als je niet bepaald trots bent op je persoonlijke bibliotheek? Of je vindt de kleuren van de boeken niet echt bij je interieur passen? Simpel, aldus interieurwebsite Apartment Therapy, je draait de boeken gewoon om. Maar die eenvoudige tip lokt heel wat reactie uit op sociale media. 

Lifestyle blogger Carrie Waller van Dream Green DIY deelde recent met interieurwebsite Apartment Therapy haar ultieme tip voor een slordige boekenkast in de woonkamer, met alle kleuren van de regenboog. “Passen je boeken niet bij je interieur? Niet getreurd. De belachelijk makkelijke oplossing? Draai de boeken om voor een perfect uitgebalanceerd resultaat.”

De post van Carrie werd gedeeld door de interieurwebsite en kreeg meteen meer dan 14.000 likes. Maar toch bleken de meningen verdeeld over deze truc. Meerdere verontwaardigde volgers vermoeden dat het om een grap gaat en vragen zich af hoe je dan ooit nog je boeken terugvindt. “Perfect als je de Kleine Zeemeermin bent en denkt dat boeken gewoon dienen om dingen te versieren,” reageert iemand ironisch. Of “Als het doel van boeken is om je interieur er goed te doen uitzien, dan verdien jij geen boeken.” Iemand anders ziet er de humor wel van in: “Dat doe ik met mijn seksboeken als mijn ouders op bezoek komen.” Al zijn er ook enkelen die wél positief reageren en er het nut van inzien.

18-11-2017 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij en je partner lusten waarschijnlijk dezelfde dingen graag

Jij en je partner lusten waarschijnlijk dezelfde dingen graag

https://www.mupload.nl/img/ci8cuxqtemk7y.jpg

Wat schaft de pot vanavond? Wie al langer in een relatie zit, zal misschien wel makkelijker tot een compromis komen. Een Pools/Duits experiment suggereert dat koppels eenzelfde smaakvoorkeur ontwikkelen naarmate ze langer samen zijn.

 Wie in een lange relatie zit, neemt automatisch trekjes, gewoonten en zelfs bacteriën van de ander over. Een nieuwe studie van Duitse en Poolse wetenschappers voegt daar nu nog een extra element aan toe: ook onze smaakpapillen zouden op elkaar afgestemd worden, als we een tijdje samen zijn. 

De studie analyseerde 100 koppels, die ergens tussen 3 maanden tot wel 45 jaar samen waren. Ze testten de reuk- en smaakvoorkeuren van de proefpersonen door ze aan verschillende geuren te laten ruiken, zoals roos, eucalyptus, gerookt vlees en leer. Ook kregen ze smaken op hun tong: zoet, zuur, bitter, zout en umami. Conclusie? Hoe langer de koppels samen waren, hoe groter de kans dat ze dezelfde voorkeuren hadden voor smaak en geur. Hoe gelukkig ze waren in de relatie, had geen invloed op de onderzoeksresultaten. 

Nog geen verklaring

Een sluitende verklaring voor dit fenomeen hebben de onderzoekers niet, al kunnen ze wel voorzichtige vermoedens uiten op basis van eerder onderzoek. “Een gedeelde omgeving en gewoonten, en het voortdurend worden blootgesteld aan dezelfde geuren en smaken, kan voor dezelfde voorkeuren zorgen bij koppels,” schrijven de wetenschappers. Al zou het omgekeerd natuurlijk ook kunnen dat je voor een partner kiest met dezelfde voorkeuren qua voeding. Om het fenomeen te kunnen verklaren is nog meer onderzoek nodig, aldus de wetenschappers. Laat in tussentijd die gedeelde maaltijd vooral smaken vanavond.

18-11-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiss-frontman Gene Simmons mag Fox News nooit meer binnen na obsceen gedrag

Kiss-frontman Gene Simmons mag Fox News nooit meer binnen na obsceen gedrag

https://www.mupload.nl/img/zn8hdaylu75x8.jpg

Gene Simmons, de excentrieke bassist en medefrontman van rockband Kiss, was tot voor kort een graag geziene gast bij de Amerikaanse nieuwszender Fox News. Daar hielden ze immers van zijn conservatieve ideeën in een ruig rockersjasje. Maar nu is de liefde is voorbij: Simmons heeft op te veel teentjes getrapt.

Woensdag was Gene Simmons te gast in enkele Fox-talkshows om zijn nieuw boek ‘On Power’ te promoten. Nadien werd hij verwacht voor een interview bij de medewerkers van FoxNews.com, maar eerste wandelde hij ongevraagd een redactievergadering binnen.

“Hey vrouwen – klaag me aan!” riep hij terwijl hij hen zijn bovenlijf ontblootte, zo vertelde een bron aan The Daily Beast. Vervolgens begon Simmons pedofiliemopjes over Michael Jackson te vertellen en tikte hij twee medewerkers met zijn boek op het hoofd, terwijl hij vernederende opmerkingen maakte over hun intelligentie.

Die escapades van de rockster schoten bij Fox in het verkeerde keelgat en de directie heeft nu beslist dat hij nooit nog een voet mag binnenzetten in de Fox-gebouwen. De bewakingsagenten kregen de instructie om hem niet meer binnen te laten.

Testosteron

Eerder op de dag had Simmons tijdens de talkshow ‘Mornings with Maria’ nog zijn mening gegeven over de Weinstein-affaire en de nasleep ervan. “OK, ik ben een machtige en aantrekkelijke man en wat ik ga zeggen is bloedserieus,” zei hij: “Mannen zijn eikels. Van kindsbeen af hebben we testosteron. Ik keur dat niet goed of verdedig dat niet.”

Vrouwelijke seksualiteit

Simmons veroorzaakte recent al ophef toen hij tijdens een interview over zijn boek ‘On Power’ (‘Over macht’, red.) aan de New York Post vertelde dat het voor vrouwen niet mogelijk is om een carrière en een gezinsleven te combineren. “Zet je over je biologische noden heen. Het is natuurlijk om kinderen te willen, maar sorry, je kunt niet beide hebben. Je moet je ofwel inzetten voor je carrière of je gezin. Het is erg moeilijk om beide te hebben,” stelde de muzikant.

Imagoherstel

De beslissing van Fox News om Simmons persona non grata te verklaren, kadert in een poging van de zender om zijn reputatie te herstellen na het schandaal rond de voormalige presentator Bill O’Reilly. Het nieuwsanker moest in april het netwerk verlaten nadat uitlekte dat hij voor miljoenen dollars schadevergoedingen had betaald aan vrouwen die hem beschuldigden van aanranding. In september werd ook presentator Eric Bolling geschorst omdat hij ongepaste foto’s naar medewerksters zou hebben gestuurd. In juli 2016 vertrok CEO Roger Ailes omdat hij eveneens beschuldigd werd van aanranding.

17-11-2017 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Nee, ze liegt niet”: Ben Affleck zegt sorry voor seksueel wangedrag

“Nee, ze liegt niet”: Ben Affleck zegt sorry voor seksueel wangedrag

https://www.mupload.nl/img/722wmmwkmtzxa.jpg

Gisteren was Ben Affleck te gast bij ‘The Late Show’ om er zijn nieuwste prent ′Justice League’ te promoten. Het duurde echter niet lang voor presentator Stephen Colbert ook een gevoeliger onderwerp aansneed: de beschuldigingen van seksuele intimidatie aan zijn adres...

Het is zijn visagiste Annamarie die acteur Ben Affleck ervan beschuldigd dat hij haar onzedelijk heeft betast. Dat deed ze via Twitter. Eerder had ook al actrice Hilarie Burton de acteur beticht van “seksueel ongepast gedrag”. 

Niet verzonnen

“Dit is een comedyshow, toch?”, probeerde Affleck, die het eens was met Colbert dat het Weinstein-schandaal een discussie op gang heeft gebracht, de vragen nog te ontwijken. “Een vrouw beweert dat ik haar borsten heb aangeraakt terwijl ik haar een knuffel gaf”, zei Affleck over het incident. “Ik herinner het me niet, maar ik bied mijn excuses hiervoor aan. Ik denk zeker niet dat ze liegt of dit verzint.”

De 45-jarige acteur gaf toe dat hij en andere mannen “bewust” moeten omgaan met hun gedrag tegenover vrouwen. “Als ik ooit deel van het probleem was, wil ik veranderen en deel uitmaken van de oplossing”, aldus Ben. “Ik denk dat het belangrijkste is om de stemmen die naar voren zijn komen nu te ondersteunen, en te geloven.”

“Bevoorrecht als man”

De acteur en regisseur vertelde verder dat hij de omvang van het schandaal nooit had kunnen inschatten. “Ik dacht dat ik er een idee van had, dat ik er weet van had. Maar dat is dus niet de waarheid”, zei Affleck. “Ik weet gewoon niet hoe het is om te worden betast, lastiggevallen, onderbroken, overmand, minder betaald, of gekleineerd. Ik was bevoorrecht als man om alle dingen waar vrouwen mee worstelen nooit mee te moeten maken.”

17-11-2017 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo romantisch: Nancy en Dieter stappen in huwelijksbootje in ‘Thuis’

Zo romantisch: Nancy en Dieter stappen in huwelijksbootje in ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/yar9sq5wcpdne.jpg

Twee weken na de catastrofale bruiloft van Tom en Judith zijn ook Nancy en Dieter in ‘Thuis’ getrouwd. Ondanks de vele speculaties van kijkers op voorhand op fansites, gebeurde dat zonder enige heisa. Want Nancy’s ex, den Eddy, hield zich verrassend koest.

De voorbije weken leefden de kijkers enorm mee met de trouwplannen van de twee benefietvrienden, Nancy en Dieter. Dat bleek uit de vele reacties op fansites. Dat het koppel het tumult bij het huwelijk van advocaat Tom en dokter Judith onmogelijk kon overtreffen, was op voorhand wel duidelijk. Maar dat hun mooiste dag ook met de nodige hindernissen zou verlopen, evenzeer.

En zo geschiedde ook. Dieter moest ’s morgens serieus bekomen van zijn vrijgezellenavond, Nancy oversliep zich pijnlijk en haar ex Eddy zorgde met zijn emotionele brief voor onverwachte twijfels in het hoofd van de bruid. Maar de plechtigheid en het feest gingen uiteindelijk toch door.

Strikt geheim

De meeste scènes van de plechtigheid werden in augustus in Heist-op-den-Berg ingeblikt. De tv-makers moesten extra hun best doen om de beelden strikt geheim te houden, want op dat moment was Nancy voor de kijker nog niet officieel ten huwelijk gevraagd door Dieter. Dat gebeurde pas in september op tv.

“Alles werd afgezet met hekken met daartegen zwarte doeken om de vele nieuwsgierige blikken te weren”, herinnert Raf ‘Dieter’ Jansen zich. “Iedereen voelde dat het om bijzondere opnames ging.”

“Dat stiekeme gedoe zorgde voor een soap naast de soap, waar we zelf ook echt van gesmuld en genoten hebben”, zegt Ann ‘Nancy’ Pira. “Zo moest ik die dag onherkenbaar met een zonnebril en sjaal naar de set te komen. Ik vond dat pure rock and roll! Doordat de mensen niet naar binnen konden gluren, kreeg alles iets onwezenlijk!”

“Ik ben nog altijd niet vergeten dat ik destijds met een piepkleine gastrol in ‘Thuis’ ben begonnen”, gaat Raf verder. “Ik herinner me nog steeds hoe ik opkeek naar de vaste cast. En na al die jaren zat ik daar plots als bruidegom aan de eretafel met al die collega’s om me heen, naar wie ik nog steeds opkijk. Dat voelde heel speciaal aan.”

Wat met Eddy?

Het nieuwe begin van Nancy en Dieter, lijkt ook het einde van het samenspel tussen Nancy en Eddy, dat gedurende 13 jaar vonken opleverde.

“Soms pruttelen de kijkers wel eens tegen, als er in een soap verschuivingen zijn, zoals nu”, besluit Ann. “Maar verandering van spijs doet eten en zorgt ervoor dat soaps kunnen blijven duren. Anders dreigt het toch alleen maar saai te worden. Het verhaal van Eddy en Nancy is trouwens nog niet uitverteld. Wij zijn nu wel een gescheiden koppel, dat samen een kind heeft. Maar wat ik nu met Daan Hugaert mag spelen, is zeker zo interessant.”

17-11-2017 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeziene scène uit Titanic maakt het einde nog aangrijpender

Ongeziene scène uit Titanic maakt het einde nog aangrijpender

https://www.mupload.nl/img/9ozi4lnuroywq.jpg

De film ‘Titanic’ is dit jaar 20 jaar oud, maar boet nog lang niet in aan populariteit. Momenteel wordt de film voor de gelegenheid opnieuw vertoond in Amerikaanse bioscopen, en trekt daar opnieuw volle zalen. Heel wat mensen kennen de prent van achter naar voor. En toch kon een editor van Buzzfeed nog een onbekende scène ontdekken.

Aan dramatische scènes heeft ‘Titanic’ nooit een gebrek gehad, maar blijkbaar was het einde van de film oorspronkelijk nog een stuk aangrijpender. In de beelden die de uiteindelijke versie nooit gehaald hebben, toont regisseur James Cameron enkele extra momenten na de ramp. Rose, duidelijk getraumatiseerd, wordt aan boord van de Carpathia gehaald, waar een heleboel slachtoffers wanhopig wachten op nieuws van hun vermiste geliefden.

Er komen nog wat andere bekenden in voor, waaronder Joseph Bruce Ismay. Wie zich niet meer herinnert wie de man is: hij was de manager van de White Star Line die de kapitein aanspoorde om zo snel mogelijk te varen. Hij verovert een plaatsje in een van de reddingsboten, maar wordt op de Carpathia beschuldigend aangekeken door de overlevenden.

We krijgen ook het meisje te zien die de verloofde van Rose (Cal) gebruikte om een plaats in een reddingsboot te veroveren. Hij deed alsof het zijn dochter was. Cal zelf is echter niet te zien.

En ten slotte komen we ook de moeder van Rose tegen, die wanhopig op zoek is naar haar dochter. Maar elke fan weet dat ze haar nooit zal terugvinden.

17-11-2017 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis tikte Bart De Pauw al op de vingers na opnames ‘Loft’

Woestijnvis tikte Bart De Pauw al op de vingers na opnames ‘Loft’

https://www.mupload.nl/img/9m1lvxfwbxvd2.jpg

Bart De Pauw werd na de opnames van ‘Loft’ in 2008 al eens op de vingers getikt. Dat meldt De Morgen. Hij zou op de set een medewerkster lastiggevallen en geïntimideerd hebben. Volgens verschillende bronnen leidde zijn grensoverschrijdend gedrag ertoe dat De Pauw vertrok bij Woestijnvis.

Bart De Pauw trok in 2008 na elf jaar de deur dicht bij productiehuis Woestijnvis. “Het is tijd voor iets anders”, klonk het toen. De Pauw liet weten “de drive van de eerste jaren” te missen. Een ex-Woestijnvismedewerker verklaart nu aan De Morgen dat een ernstig incident weleens aan de basis zou kunnen gelegen hebben van zijn vertrek. Tijdens de opnames van ‘Loft’, de film waarvoor De Pauw het scenario schreef, zou hij een medewerkster veelvuldig lastiggevallen hebben. Hij zou de vrouw in kwestie ook meermaals ongepaste boodschappen gestuurd hebben.

“Wouter Vandenhaute heeft Bart toen samen met zijn vrouw bij hem ontboden”, zeggen twee topfiguren uit de Vlaamse tv-wereld. “Vandenhaute heeft hem de duidelijke boodschap gegeven dat zijn gedrag problematisch was en dat het moest stoppen”, voegt een ex-Woestijnvisser toe. De vergadering had echter niet het gewenste effect, zeggen de drie bronnen.

De Pauw en zijn vrouw zouden boos opgestapt zijn met de melding nooit meer voor Woestijnvis of Vandenhaute te willen werken. Volgens verschillende bronnen speelde het incident dan ook ook een rol in het vertrek van De Pauw bij Woestijnvis.

Het incident op de set van Loft zou weleens een reden kunnen zijn waarom bekende koppen als Erik Van Looy, Michiel Devlieger of Tom Waes hun steun (nog) niet uitgesproken hebben voor De Pauw. Dat deed tot nu toe enkel Tom Lenaerts.

17-11-2017 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: The Weeknd verliet vannacht het appartement van ex

Gespot: The Weeknd verliet vannacht het appartement van ex

https://www.mupload.nl/img/k4gujsfugd9wy.jpg

Enkele dagen terug kon je bij ons nog lezen hoe de ex-partners van Justin Bieber en Selena Gomez het wel erg goed met elkaar konden vinden. Maar net wanneer je dacht dat de saga niet gekker meer kan worden, heeft de zanger intussen alweer zijn zinnen gezet op zijn ex, Bella Hadid.

Rapper The Weeknd had tot voor kort een relatie met Selena Gomez, maar het koppel brak eind vorige maand met elkaar. De breuk zou het resultaat zijn geweest van de verzoening tussen Selena en Justin Bieber. Die zijn sinds dan opnieuw een koppel. 

Wilde nacht

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd jin het echt heet, bleef echter niet bij de pakken zitten, wel integendeel: enkele dagen na de breuk werd model Yovanna Ventura gefotografeerd toen ze  in de wagen van de zanger was gestapt, om samen met hem de nacht in te trekken. 

Meermaals samen gezien

Maar nu, amper drie dagen later, zou The Weeknd dus opnieuw zijn pijlen hebben gericht op zijn ex-lief Bella Hadid. De twee werden namelijk samen innig gezien op restaurant. Bovendien werd The Weeknd gisterennacht gespot, toen hij de woning van Bella in hartje New York stiekem probeerde verlaten

Maar wat met Drake?

De vraag die velen zich nu echter stellen: wat met rapper Drake? Ook hij zou de voorbije weken verschillende keren op date zijn geweest met het zusje Hadid. Al is dat probleem volgens bronnen van de baan. ’Drake is Bella al vergeten”, klinkt het.

16-11-2017 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Puur racisme” vs “Incompetent”: vuile oorlog bij Britse Vogue aan de gang

“Puur racisme” vs “Incompetent”: vuile oorlog bij Britse Vogue aan de gang

https://www.mupload.nl/img/klwo6ak9bbw9b.jpg

De modewereld is verdeeld over Europa’s belangrijkste modemagazine Vogue nadat de nieuwe hoofdredacteur een woordenoorlog ontketende.

Even kort resumeren wat vooraf ging. Eerder dit jaar stapte Alexandra Shulman na 25 jaar hoofdredacteur te zijn geweest op bij de Britse modebijbel Vogue, al beweren sommigen ook wel dat ze naar de uitgang gewerkt werd. Afhankelijk van de relatie met Shulman, reageerde de hele modewereld verbijsterd of opgelucht op het vertrek. Alexandra was dan ook niet de minste. Binnen de internationale Vogue-familie stond ze immers geboekstaafd als de op één na machtigste hoofdredacteur. Al slaagde ze er af en toe ook wel in om oppergodin Anna Wintour (de hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue) naar de kroon te steken. Haar ontslag kon je dus gerust een revolutionaire ontwikkeling noemen in de modewereld. Zeker toen bekend raakte wie haar zou opvolgen. Edward Enninful, een Brit met Ghanese roots, werd de eerste zwarte én mannelijke hoofdredacteur in de 100-jarige geschiedenis van het blad. Zijn komst bleef uiteraard niet zonder gevolgen. De uitdrukking ‘nieuwe bezems vegen schoon’ was meteen van toepassing. En de bezem van Eninnful veegde snel én meedogenloos.

Nieuwe baas, nieuwe gezichten

De nieuwe hoofdredacteur verving meteen enkele vaste waarden op de redactie door nieuwe figuren die een belangrijke rol zullen gaan spelen op zijn redactie. Zo trok hij ex-topmodellen Naomi Campbell en Kate Moss aan die elke maand bijdragen zullen leveren. Ook de zwarte regisseur Steve McQueen en de Londense burgemeester Sadiq Khan mochten in het eerste nummer onder Enninful hun ding komen doen. En die nieuwe redactie liet meteen van zich spreken. Door behoorlijk hard uit te halen naar de vorige, bijvoorbeeld. “Vogue was gewoon te ‘wit’. Er was geen diversiteit genoeg op die redactie”, zei Naomi. “Vogue was niet meer representatief voor de maatschappij.” De nieuwe hoofdredacteur trad haar meteen bij. “Toen ik er als redacteur werkte was ik samen met één andere collega de enige gekleurde medewerker. Ik voelde me er soms een indringer. Dat moest dus veranderen.” En dat benadrukte hij in het nieuwe nummer. Met het zwarte model, feministe en gelijke kansen-activiste Adwoa Aboah op de cover en heel wat maatschappelijk relevante artikels in het blad. Opvallend, maar de modewereld spaarde haar kritiek niet.

“Geen modeblad meer”

Veel modehuizen en couturiers bleken niet al te enthousiast te zijn over het nieuwe nummer.  “Is de Britse Vogue een politiek blad geworden?”, vraagt de modewereld zich luidop af. “We herkennen het magazine niet meer. Mode en lifestyle lijken wel bijkomstig te zijn. Het lijkt wel alsof Edward zich van ons af wil keren.” De negatieve reacties zijn natuurlijk wel een beetje een probleem voor de nieuwe hoofdredacteur. “Tot nader order zijn de modehuizen en cosmeticaproducenten nog altijd de belangrijkste adverteerders in het blad”, zegt een ongeruste bron bij uitgeverij Condé Nast. “Zij brengen de centen binnen. Als zij zich van het blad afkeren... Tja.” Lees: dan zal Edward niet lang hoofdredacteur blijven.

Niet populair bij couturiers

En het ziet er echt wel naar uit dat Edward een probleem heeft met de modewereld. “Hoewel hij al vele jaren in de modewereld werkt, heeft Edward weinig vrienden bij de modehuizen. Dat bleek ook op het herlanceringsfeestje waarop hij zijn eerste cover presenteerde. Daar waren wel een paar mensen uit de modewereld zoals Stella McCartney, Cara Delevingne en Gigi Hadid. Maar veel modehuizen waren er niet vertegenwoordigd.′ Eén en ander zou ook te maken hebben met de beslissing van Edward om Lucinda Chambers te ontslaan. Zij was de Fashion Director van het blad en werkte al 36 jaar voor Vogue. “Lucinda was enorm populair bij veel ontwerpers én topmodellen. Haar ontslag werd erg slecht onthaald in het wereldje. Niemand kon het begrijpen. Edward maakte er zich niet populair mee.” En dus wordt hij achter de schermen ‘incompetent’ genoemd. “Hij betekent niets in de modewereld. En zo iemand gaven ze de belangrijkste job in de Europese modejournalistiek! Dat is gewoon te belachelijk voor woorden.”

Razende Naomi

Opmerkingen die voor woede zorgden bij de voorstanders van Edward. En dus woedt er momenteel een stevige woordenoorlog over het blad én de hoofdredacteur. Met name vertrouwelinge Naomi Campbell trok fel van leer tegen de critici. “Ik zit al meer dan dertig jaar in dit vak en dit maakte ik nooit mee. Edward is een topjournalist. Hij kreeg de job om de juiste redenen. Ik vind het flauw dat de vriendjes van de vorige, witte, hoofdredactie hem nu aanvallen. Ik vind het puur racisme, eigenlijk. Het gaat hier duidelijk om een vendetta. Zij die vrezen nu minder aan bod te komen omdat Alexandra en Lucinda weg zijn, spuwen nu hun gal. Jammer voor hen. Ze moeten maar wennen aan de nieuwe situatie. Een nieuw tijdperk is aangebroken. De rassendiscriminatie in de modewereld zal eindelijk verdwijnen. Dankzij Edward.” Die lijkt zich ook niet te laten intimideren door critici. “Ik meen dat ik me niet langer puur op de modewereld moet baseren om te zien wat er leeft in deze maatschappij. Trends en hypes worden niet langer alleen gecreëerd door modeontwerpers. Creatieve mensen op de sociale media en op straat zijn veel belangrijker geworden. En ook celebs hebben een veel grotere impact dan wat er op een catwalk gebeurt. Ik en het blad zullen ons daar nu meer op richten.” Of hoe ook dat weer een nieuwe oorlogsverklaring aan het adres van de modehuizen lijkt te zijn!

16-11-2017 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldtournee Coldplay op twee na meest winstgevende tour ooit

Wereldtournee Coldplay op twee na meest winstgevende tour ooit

https://www.mupload.nl/img/sdhzfuk34vqgg.jpg

‘A Head Full of Dreams’, de wereldtournee van de Britse groep Coldplay komt op de derde plaats terecht van de meest lucratieve tournees ooit. Dat zegt concertorganisator Live Nation.

Gisteravond sloot Coldplay de wereldtournee af in Argentinië. De ticketverkoop bracht 523 miljoen dollar (444 miljoen euro) op, zo luidt het. Daarmee strandt Coldplay net achter ‘A Bigger Bang Tour’ van The Rolling Stones een tiental jaar geleden. De Ierse rockers van U2 staan helemaal bovenaan de lijst: hun ‘U2 360° Tour’ van 2009 tot 2011 bracht 784 miljoen dollar in het laatje.

‘A Head Full of Dreams’ werd in maart 2016 op gang geschoten in Buenos Aires en ook de laatste show, de 114de, vond plaats in de Argentijnse hoofdstad. De tournee bracht Chris Martin en de zijnen ook naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel, waar ze in juni dit jaar twee keer optraden. In totaal lokte Coldplay bijna 5,4 miljoen toeschouwers.

16-11-2017 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw koppel: Danira en Bouba van ‘De Mol’ zijn verliefd

Nieuw koppel: Danira en Bouba van ‘De Mol’ zijn verliefd

https://www.mupload.nl/img/2kkuae2cgikii.jpg

Vlaanderen is een showbizzkoppel rijker. Danira Boukhriss Terkessidis (27) is gevallen voor de charmes van ‘De Mol’-kandidaat en ‘Festivolhouder’ Bouba Kalala (20). De twee zijn al even samen en verstoppen hun liefde niet langer.

Een romantisch frituurbezoek en lange gesprekken in de backstage van een wereldberoemd festival: na maanden aftasten lijkt de vonk nu helemaal overgeslagen tussen nieuwbakken VRT-presentatrice Danira Boukhriss en de zeven jaar jongere Bouba uit ‘De Mol’. Meer zelfs, de twee zijn — volgens onze bronnen — inmiddels al een aantal weken samen en verstoppen hun liefde niet langer voor vrienden en familie. 

Speculatie

Voor Danira komt daarmee meteen een einde aan het eindeloze gespeculeer over de verhouding met haar goede vriend Kobe Ilsen. En voor de kijkers van ‘Steracteur Sterartiest’ wordt nu ook duidelijk waarom Bouba — vrouwenmagneet sinds zijn festivaldoortocht voor StuBru — wekelijks een vast zitje heeft tussen de bekende koppen die te gast zijn bij het programma. Hoe verrassend de nieuwe liefde ook mag klinken, uit de lucht vallen komt ze niet. 

Onafscheidelijk

De twee leken deze zomer vaak onafscheidelijk achter de schermen van de zomerfestivals en werden recent ook gespot bij het delen van één kaaskroketje in een frituur rond Bouba’s woonplaats. Zelf wensten ze gisteren niet te reageren, al liet Bouba wel weten “niets te willen zeggen over zoiets intiems”. Plots lijkt het leven dus wel een ponykamp.

16-11-2017 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieverslag: Stallone dwong 16-jarig meisje tot een trio

Politieverslag: Stallone dwong 16-jarig meisje tot een trio

https://www.mupload.nl/img/vxjlecl0sptuj.jpg

Sylvester Stallone werd in de jaren 80 beschuldigd van seksueel misbruik. Tijdens het inblikken van een film in Las Vegas randde hij een 16-jarig meisje aan, en verplichtte haar tot een trio met zijn bewaker. Dat meldt Daily Mail op basis van een politieverslag.

Volgens dat politierapport was de actieheld 40 toen hij het tienermeisje intimideerde en dwong om seks te hebben met hem en zijn bodyguard. De feiten speelden zich af in juli 1986, in het Hilton-hotel in Las Vegas.

Bodyguard

Uit de documenten blijkt dat er bewijs is dat het meisje seks had met Stallone. De acteur moedigde zijn bodyguard Michael ‘Mike’ De Luca aan om zich bij hen in bed “aan te sluiten”. Op dat moment voelde het meisje zich “erg ongemakkelijk”, maar had ze “geen keuze”. De Luca dwong haar tot orale seks, voordat hij “bij haar binnendrong”.  Stallone bevredigde haar oraal. 

Zedenpolitie

De toenmalige chef van de zedenpolitie in Las Vegas, John Samolovitch, bevestigt de inhoud van het verslag aan Daily Mail. “Ze hebben een kopie van het originele politierapport”, zegt hij. Stallone zou zijn slachtoffer ook bedreigd hebben en geëist dat ze zou zwijgen. Zowel hij als zijn lijfwacht waren getrouwd. 

Geen klacht

Uiteindelijk koos het slachtoffer ervoor om geen klacht in te dienen, omdat ze zich “vernederd en beschaamd” voelde en “bang” was voor represailles. Stallone werd nooit gestraft, De Luca werd in 2013 doodgeschoten bij een politieactie.

16-11-2017 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘De Cock’ geëerd met eigen brug

‘De Cock’ geëerd met eigen brug

https://www.mupload.nl/img/pqsqfqrgppqh3.jpg

In Amsterdamse wijk Slotervaart wordt een brug vernoemd naar de vijf jaar geleden overleden acteur Piet Römer (1928-2012). 

Een van zijn bekendste rollen was die van de Amsterdamse rechercheur Jurriaan de Cock (‘met cee oo cee kaa’) in de langlopende tv-serie Baantjer, die ook bij ons jarenlang op Eén werd uitgezonden.

 Ook speelde Römer lange tijd de rol van hoofdpiet bij de intocht van Sinterklaas. Römer is een van de vele prominenten die een eigen brug hebben gekregen in Amsterdam. Vorige week maakte het stadsbestuurd bekend dat er bruggen worden vernoemd naar cursiefjesschrijver Simon Carmiggelt, schrijfster Annie M.G. Schmidt, pianist Harry Bannink en auteur Willem Frederik Hermans.

15-11-2017 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

Die keer dat Donald Trump ‘dag’ kwam zeggen tegen Dina Tersago

https://www.mupload.nl/img/ftvub5ziwnz4n.jpg

De schijnbaar simpele tactiek om in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ genadeloos toe te slaan met perfecte foto- en filmrondes, is ex-VRT-Nieuwsbaas en huidig Amerika-watcher Björn Soenens bij zijn vijfde deelname zuur opgebroken. Zijn wankele ronde zorgde meteen voor een retour per direct naar New York. 

“Het was hopeloos”, gaf Soenens na afloop van de finale grif toe. Mogelijk mag hij wel nog opdraven voor de finale-weken, midden december. Terwijl Soenens nog maar een schim was van de zelfzekere man die de voorbije afleveringen verbaasde met een zeer gefocuste aanpak, was het nieuwkomer Dina Tersago die aangenaam verraste. De voormalige Miss België en presentatrice bij VTM heeft blijkbaar het ideale profiel voor een quiz als ‘De Slimste Mens’. Ze had wegens zwanger erg veel tijd om veel te lezen en te leren, ze is verslingerd aan nutteloze weetjes, zoals de voornamen van kinderen van BV’s en van internationale sterren, ze legt goede linken en ze heeft enig geluk bij het gokken. Een goeie mix om het ver te schoppen in het spelletje van Van Looy.

15-11-2017 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

Jean-Claude Van Damme vertoeft al kwarteeuw in belastingparadijzen

https://www.mupload.nl/img/pt9dy08u647oj.jpg

Na muzieksterren als Bono, Madonna en Shakira, sporticonen als Lewis Hamilton en filmvedetten als Keira Knightley, duikt nu ook de acteur Jean-Claude Van Damme op in de Paradise Papers. Dat berichten De Tijd, Knack en Le Soir, de drie Belgische media die meewerkten aan het internationale onderzoek naar de Panama Papers.

De gelekte documenten bewijzen dat de 57-jarige actieheld al een kwarteeuw zijn weg kent in de wereld van de belastingparadijzen. Met daarin tussen 1993 en 2014 een bijrol voor zijn inmiddels 83-jarige vader die in België woont en die acht van zijn films mee heeft geproduceerd. Van Damme richtte onder meer enkele postbusvennootschap op op Aruba, Curaçao en de Britse Maagdeneilanden. Zijn vader was dan soms aandeelhouder en directeur, en natuurlijk waren de belastingsvoorwaarden telkens heel gunstig.

Van Damme reageert gepikeerd. “De gedeeltelijke bevindingen in uw artikel zijn gebaseerd op gelekte en gestolen documenten”, reageert zijn advocaat in De Tijd. “De meeste informatie is oud en achterhaald. Het is niet illegaal om bedrijven op te richten in andere landen. (..) Mijn cliënt heeft alle wetten en regels strikt opgevolgd.”

15-11-2017 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

Josje weer onder vuur: “Ze is graatmager”

https://www.mupload.nl/img/fxtijnoiqrbww.jpg

Josje Huisman komt weer in opspraak sinds ze dinsdag een foto van zichzelf op Instagram postte. Fans reageerden geschrokken: “Kijk nu, ze is graatmager. Echt niet meer mooi.” 

De foto, gemaakt voor een betaald partnerschap met autofabrikant Smart, trok geen aandacht voor de auto, maar des te meer voor het lichaam van de zangeres. Fans maken zich zorgen wanneer ze haar schouders en borstkast zien. Reacties variëren van “Waar is die frisse meid van toen?” tot simpelweg “Eet”. 

Josje zelf gebruikte als bovenschrift: “Laat me mijn eigen gang maar gaan...”

15-11-2017 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

Superfan vindt piepklein detail in ‘Home Alone’ en lost daarmee een prangende vraag op

https://www.mupload.nl/img/ugdcu024nogta.jpg

De kerstdagen zitten eraan te komen, en dan is ‘Home Alone’ een vaste waarde op tv. De familiefilm is intussen al 27 jaar oud, maar toch duiken er nog nieuwe weetjes op over de uitzonderlijke kerst van Kevin. Zo spotte een Redditor een belangrijk detail in het verhaal.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe Kevins familie hem thuis kon vergeten? Dat ze niet merkten dat hij niet in de wagen zat, tot daar aan toe. Maar had hun dollar niet moeten vallen op de luchthaven toen ze ineens een ticket te veel hadden? Reddituser ‘bobcobble’, een superfan met veel tijd, heeft nu een antwoord kunnen vinden op dat vraagstuk. Hij vond een fragment terug waarin Kevins vader zijn vliegtuigticket bij het afruimen van de tafel in de vuilnisbak gooit. Wie heel goed kijkt, ziet dat er een ticket van American Airlines met Kevins naam erop tussen de rommel ligt. 

Mysterie opgelost. Al verdenken heel wat fans Kevins vader nu van kwaad opzet. “Mr. Mcallister wist exact wat hij deed. Hij heeft zijn zoon moedwillig achtergelaten”, klinkt het online. Maar dáárvoor is voorlopig nog geen bewijs gevonden.

15-11-2017 om 11:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!