NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

29-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van je familie moet je het hebben

De vader én de halfzus van Meghan Markle klagen steen en been over de houding van Meghan.  Ze voelen zich genegeerd.  En dat wordt dan breeduit geëtaleerd in allerlei tabloids en roddelblaadjes.  Ik kan me niet uitspreken over wie al dan niet gelijk heeft, maar verstandig is hun reactie niet.  Het komt over als een blijk van jaloezie.  Wat ze hiermee hopen te bereiken is me niet klaar, maar een verzoening zal het waarschijnlijk niet zijn.  Ach, families!!!  Je kan ze jammer genoeg niet kiezen!!!

Afbeeldingsresultaat voor familieruzie

29-07-2018 om 12:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wablieft?

Een zesjarig meisje wordt sexueel misbruikt in een interneringskamp en moet dan een document tekenen waarin ze verklaart "afstand te zullen nemen van haar belager";  de agressor in kwestie is een oudere jongen in datzelfde kamp.  Hallo!?  Hebben de volwassenen die verantwoordelijk zijn voor dit alles dan absoluut géén geweten?  En steek je niet weg achter " het is mijn job" aub; er is nog zoiets als fundamentele menselijkheid!!!  Dat kind moet beschermd worden, punt uit!  En zonder de verachtelijke praktijken van Trump en co was ze nooit in dat kamp beland!  Mogen ze branden in de hel!!!  

Dat arme kind is getraumatiseerd voor jaren, en zoals zij zijn er nog honderden die weerloos, zonder ouders, overgeleverd zijn aan perverten.  Een absolute schande!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif schande

29-07-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.62.500 euro

Zoveel bedragen de kapperskosten van President Macron en zijn echtgenote.  Oftewel € 5208 per maand, oftewel € 173 per dag.  Een mens moet en mag proper voor de dag komen, geen enkel probleem, maar of dit echt nodig is!?

Afbeeldingsresultaat voor Macron en echtgenote

Afbeeldingsresultaat voor kapper

28-07-2018 om 13:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Brexit: komt ie er of komt ie er niet?

 Steeds meer Britten beginnen zich te realiseren dat uit Europa stappen zeer zware gevolgen kan/ zal hebben.  En de onderhandelingen zitten muurvast, terwijl de uitstapdatum akelig dichtbij komt.  Een meerderheid van de Britten zou een tweede referendum wensen.  Of daar ook een politiek draagvlak voor is valt vooralsnog af te wachten.  Ik benijd Theresa May niet.  Het is een quasi onmogelijke opdracht waar zij voor staat.  En de grote voorstanders hebben ontslag genomen, als ratten het zinkend schip verlaten... Gemakkelijk!  Dan kan je volop kritiek geven zonder te zoeken naar werkbare alternatieven.

Mijn neef, die in Engeland woont en werkt, maakt zich grote zorgen over zijn toekomst en die van andere expats.

Afbeeldingsresultaat voor Brexit

28-07-2018 om 13:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premier Michel

In de weekendeditie van Het Nieuwsblad las ik een interview met onze premier.  Hij is heel tevreden over het beleid en de resultaten van zijn regering ( valt over te twisten ), vindt dat Trump een vriendelijk en warm persoon is ( Hoe warm was het tijdens dat gesprek? ) en reageert op de kritiek van advocaat Sven Mary dat politici zich steeds meer proberen te moeien met uitspraken van rechters door te zeggen dat "men in België en ook in de rest van Europa geconfronteerd wordt met rechters die het recht willen veranderen".  Raar dat de journalist hier niet verder op ingaat!  Want hier zou ik toch wel wat concrete voorbeelden willen horen: over welke vonnissen gaat het dan?  Volgens mij zijn rechters toch gebonden aan de wet, aan wat in het wetboek als straf wordt voorzien voor een overtreding/ misdrijf.  De scheiding der machten is het fundament van onze rechtsstaat, beste premier.  Nu zijn  er bepaalde pafrtijen in uw coalitie die daar moeite mee hebben, maar dan moeten zij de parlementaire weg bewandelen, zoals in de grondwet is voorzien.  de rest is- pardonnez-moi l'expression- "bullshit"!

Afbeeldingsresultaat voor rechtspraak

28-07-2018 om 13:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smartphones zijn ergerlijk

Steeds meer mensen ergeren zich aan het smartphonegebruik van kennissen, vrienden, partner...  Begrijp ik volkomen!  Als je met iemand samen bent en die zit voortdurend op dat ding te staren is dat eigenlijk zoveel als aangeven dat je gewoon minder interessant bent dan...  En heel veel mensen doen het!!!  Op een terrasje, op restaurant... let er maar eens op; i.p.v. met elkaar te praten zijn mensen vaak op hun eentje met hun toestel bezig.  Ik ben nog zo'n zeldzaam fenomeen: ik heb een doodgewone GSM, geen smartphone.  En anderen vinden dat "raar" en "ouderwets"; kan mij lekker niet schelen!!!  Ik hoef niet zonodig elk moment van de dag bij te blijven met de laatste nieuwtjes.  Als ik op internet wil, zoals nu, ga ik aan mijn bureau zitten met de laptop.  Ik vind computeren leuk maar menselijk contact nog véél leuker!

Afbeeldingsresultaat voor smartphoneverslavi ng

Afbeeldingsresultaat voor gif smartphoneverslaving

28-07-2018 om 13:07 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een flop...

Doodjammer, maar de maansverduistering is aan mij voorbij gegaan.  Veel te bewolkt.  Ben wel meerdere keren gestoken door allerlei insecten.  Sta vol rode boebels.  En jeuken!!!  Er is een Chinese vloek die luidt als volgt: "Ik wens je veel jeuk en korte armpjes".  Begrijp het volkomen!  Maar de temperatuur is vandaag stukken draaglijker.  Het heeft zelfs geregend. En ons ma voelt zich ook beter.  Genieten zolang het duurt, want vanaf maandag zou het kwik weer tot 30° oplopen.

Afbeeldingsresultaat voor insectenbeten

Azijn helpt wel, maar esthetisch is het niet.  

Afbeeldingsresultaat voor gif insecten

De liefde is niet wederzijds!!!

28-07-2018 om 12:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:nq
>> Reageer (0)
27-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakken en braden

Amai, amai, amai!  Wat een hitte!  Ben net naar binnen gevlucht om de sites van de kranten te bekijken en wat toe te voegen aan mijn blog.  Ons ma ( 89 jaar ) was deze namiddag echt mottig, maar het gaat nu beter.  Er viel wat regen, maar veel te weinig en veel te kort om verkoeling te brengen.  Ik denk niet dat ik ga koken: een omeletje en wat tomaatjes en voilà.  Dit weekend wordt wat koeler weer voorspeld, god zij dank.  En vanavond de maansverduistering bewonderen.  Wat een zomer!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

27-07-2018 om 17:27 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen ziektedagen opsparen meer voor ambtenaren

Ik heb 43 jaar les gegeven en zoals in het onderwijs mogelijk is had ik 30 "ziektedagen" per jaar die ik kon meenemen naar de volgende jaren.  Ik heb het geluk gehad een robuuste gezondheid te hebben en had dus aan het einde van mijn loopbaan 27 maand "ziektedagen" over.  Ik heb die NIET opgenomen door "ziek te worden" zoals inderdaad heel wat collega's doen.  Waarom niet?  Omdat die dagen bestemd zijn om op te nemen als je echt ziek bent en niet om "uit te bollen".  Voor wie echt ziek wordt is dit een prima systeem, maar zoals overal wordt er misbruik gemaakt en dan is het jammer dat iedereen dit moet bekopen.  A propos, in mijn eerste jaar pensioen heb ik dan darmkanker gekregen.  Indien ik toen nog had gewerkt had ik kunnen thuisblijven met 100% loonbehoud.  Gedurende 1 jaar, want wie boven de 60 jaar is kan niet langer dan 1 jaar lang ziek zijn. En dan wordt je verplicht op pensioen gestuurd. Trouwens, in het onderwijs is het zo- ook voor jongere mensen die vastbenoemd zijn- dat je, als al je ziektedagen verbruikt zijn en je kan nog niet gaan werken je voor een speciale commissie moet komen die dan kan beslissen dat je op pensioen moet.  Een pensioen, berekend op de reeds gewerkte jaren.  Voor een jong iemand die bijvoorbeeld kanker krijgt kan dit een serieuze financiële strop betekenen!

Afbeeldingsresultaat voor ziektedagen ambtenaren 

Maar ik kan het niet laten: de mensen die dit beslissen krijgen een royaal pensioen na véél minder dienstjaren!  Mensen zouden maatregelen zoals deze makkelijker aanvaarden indien de politici ook eens in eigen vel zouden snijden.  Wishful thinking, dat spreekt!!!  Welke politicus denkt nu eerst aan de mensen en dan pas aan eigenbelang?  Er zijn er misschien, maar het zullen witte raven  zijn!

Afbeeldingsresultaat voor witte raven

27-07-2018 om 13:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een klein land inderdaad klein kan zijn

De militairen die na de aanslag van 22 maart spontaan in actie schoten en mensen hebben gered en verzorgd in afwachting van de hulpdiensten krijgen geen eremedaille.  Hoe kleintjes!  Terwijl dit toch een blijk van waardering zou zijn! 

Afbeeldingsresultaat voor militairen in Zaventem 22 maart 2017 

Dankbaarheid is een mooie deugd!!!

27-07-2018 om 12:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
26-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te warm!

Ben net verhuisd naar de living.  Heb ons ma opgehaald uit het dagzorgcentrum en het was ongelooflijk heet buiten!  Niet te doen gewoon!  Ik beklaag iedereen die in  deze hitte moet werken!  Denk dat ik pas om 7 u aan de kookpot ga beginnen en pas ga wandelen met de Carlos na 9 u vanavond.  Goddank slaap ik nog goed; wel wat minder uren dan normaal, maar toch zo'n 7 u continu.  Daarover valt niet te klagen. Heb daarnet gelezen dat er mogelijk onweer komt en kans op wateroverlast en hagelbollen... Wat een zomer!

Afbeeldingsresultaat voor gif hitte

26-07-2018 om 17:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trump-ster vernield

Voor de tweede keer is de ster met Trumps naam erop vernield; deze keer door een man met een pikhouweel.  Ondertussen is de vernielde ster al een toeristische attractie geworden.

Afbeeldingsresultaat voor ster trump vernield

26-07-2018 om 17:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google- ,perikelen

Google heeft dit kwartaal meer winst gemaakt dan ooit.  Fantastisch, zou je dan zeggen.  Niet dus!  Voor het eerst in de geschiedenis van google maken MINDER mensen er gebruik van en dat heeft voor een paniekreactie gezorgd bij aandeelhouders.  Het aandeel is met niet meer dan 20% gezakt, waardoor Google meteen miljarden minder waard is.  Geld is toch een raar beest!!!  En geldzucht nog veel meer!!!

Afbeeldingsresultaat voor aandeel goog;le

26-07-2018 om 17:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straf van God

De uitspraak van een Griekse bisschop dat de bosbranden "een straf van God" zijn omdat de Griekse premier atheïst is, is TE DOM VOOR WOORDEN!!!  Doe zo voort, makker, en binnenkort is er niemand meer bereid lid van jouw clubje te worden of te blijven!

Of plan een carrièreswitch en voeg je bij IS; daar zitten nog debielen zoals jij!

Dit maakt me nu zo kwaad!!!  

Afbeeldingsresultaat voor gif boosheid

26-07-2018 om 12:30 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boycot Ryanair!

De manier waarop Ryanair reageert op de stakingen is echt tenenkrullend!  De enige taal die zij verstaan is die van de portemonnee.  Daarom: kies een andere vliegtuigmaatschappij; werk niet mee aan het instandhouden van asociale toestanden!  Ook als dat wat meer kost!  

Afbeeldingsresultaat voor staking ryanair

26-07-2018 om 12:13 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op weg naar een dictatuur

Het Witte Huis heeft de opname van de persconferentie Trump- Poetin gecensureerd!  Du jamais vu!  Een journaliste van CNN mag niet meer naar persbriefings komen omdat haar vragen "ongepast" zijn.  Er wordt geen lijst meer gegeven van mensen die de president bezoeken, geen verslag van wat er werd gezegd... De USA glijdt af naar het niveau, een rechtsstaat onwaardig!!!  En Trump, hij doet rustig verder en niemand kan hem raken blijkbaar.  "1984" en "2018" beginnen akelig veel ,op elkaar te lijken

Afbeeldingsresultaat voor persvrijheid

Afbeeldingsresultaat voor persvrijheid

26-07-2018 om 10:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triest!

In Wichelen wordt een dame en haar 2 volwassen zonen al jarenlang gestalkt door de zoon van haar buren.  De man bedreigt haar, gooit rommel in de tuin, steekt haar banden plat, smijt vuiligheid tegen de gevel enz...  Zelfs na herhaaldelijke klachten blijft dit spelletje duren.  Moet er eerst een moord gebeuren eer de autoriteiten ingrijpen?  Een absolute schande!!!

Afbeeldingsresultaat voor stalking

26-07-2018 om 10:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbod om te scheiden

Een Britse dame heeft van de rechtbank geen toestemming gekregen om te scheiden.  "Al 40 jaar vastzitten in een liefdeloos huwelijk" is geen juridische grond tot echtscheiding.  Ze moet dus 5 jaar officieel apart van haar man wonen eer ze officieel kan scheiden.  Als de wet zo is, ok...  Maar waarom je partner niet loslaten als die absoluut een relatie niet meer ziet zitten?  Dat snap ik niet goed.  Tenzij het een machtsspelletje is om haar nog wat langer te k.....

Afbeeldingsresultaat voor echtscheiding

26-07-2018 om 10:35 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar ging het weer mis!

Het monitoringcomité had kritiek op de begrotingscijfers van de regering; oplossing: ze hoeven geen begrotingsanalyses meer te maken!?  En dan achteraf, als er een enorm tekort is, zullen de gewone burgers het weer voelen.  Wat een bende knoeiers!!!

Afbeeldingsresultaat voor monitoringcomité

26-07-2018 om 10:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truuken van de foor!

n

26-07-2018 om 10:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
25-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Water op Mars

Belangrijke ontdekking: een ondergronds meer met vloeibaar water op Mars.  Zou een teken kunnen zijn dat er ooit leven is geweest op de rode planeet of, wie weet, dat er nog leven is! 

Afbeeldingsresultaat voor Mars planeet 

Afbeeldingsresultaat voor water op Mars

25-07-2018 om 19:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is geen "fake news"

Lees en huiver...

Afbeeldingsresultaat voor handelsoorlog

25-07-2018 om 12:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat dan geen "socialisme"?

Als gevolg van het protectionisme van het beleid Trump komen steeds meer boeren inn de USA in problemen.  Nu gaat Trump hen financiële compensaties geven !!! Hallo!?  Dus gezondheidszorg voor iedereen is "socialisme" maar dit is "staatssteun"?  Hier gaat het wel om zijn eigen kiezers natuurlijk!  Wat een ongelooflijk DOM beleid!!!  Eens benieuwd of de ultieme poging van Juncker om een handelsoorlog met Europa te vermijden succes zal hebben.  En hierbij 2 vragen: Is Juncker nuchter genoeg deze keer?  En als er een akkoord komt, hoe lang eer de Amerikaanse president alweer van mening verandert?  

Afbeeldingsresultaat voor handelsoorlog

25-07-2018 om 12:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hij zit weer proper!

Boris is tevreden!  Zijn kooi is weer proper.  Alles om onze logé tevreden te stellen.  En dat beest kan vreten: witloof, rucola, wortelen, pastinaak, selder, peterselie, radijsjes, kropsla... het vliegt er in sneltempo door!  En dan nog speciaal hooi en korrels.  't Is een luxebeestje!  

Afbeeldingsresultaat voor zwarte cavia

En hij blinkt van gezondheid!

25-07-2018 om 12:31 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevaarlijk protest

Wereldwijd zijn in 2017 207 milieuactivisten vermoord.  Vooral in Brazilië, Colombia en de Filippijnen is het gevaarlijk protest aan te tekenen tegen de machtige agro-industrie.  En dat terwijl onze planeet stilaan afstevent op een ecologische catastrofe!  Een wijs man zei ooit: " Als de laatste boom is geveld, het laatste meer is vergiftigd, dan pas zal de mens inzien dat je geld niet kunt opeten"...  Maar dan nis het te laat!

Afbeeldingsresultaat voor milieu  

25-07-2018 om 10:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om dringend aan te pakken!

Slechts 10% van alle Vlaamse bus-en tramhaltes is toegankelijk voor minder mobiele mensen.  En dat zijn nu vaak mensen die via het openbaar vervoer veel onafhankelijker zouden kunnen zijn!  Gemeenten en steden, dit is alvast een nuttige en sociaal aanvaardbare investering!

Afbeeldingsresultaat voor mobiliteit

25-07-2018 om 10:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit geloof je toch niet!

Een nieuwe trend duikt op in de USA, Japan en het Verenigd Koninkrijk: "trouwen met jezelf".  U leest het goed!  Er bestaan workshops, duur betaald overigens, die mensen klaarstomen om "zichzelf trouw te beloven" met alles erop en eraan: een ring, een taart, een feestje...  Is de wereld gek geworden?  Of is narcisme besmettelijk?  Hoe egocentrisch/ onzeker/ ongelukkig/ ... moet je zijn om in zoiets mee te stappen?  En zijn de "therapeuten" die dit promoten  niet beschaamd?  Jezelf graag zien is ok, maar er zijn grenzen...

Afbeeldingsresultaat voor egocentrisch 

25-07-2018 om 10:12 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pedofiel opgepakt in Frankrijk

Een pedofiel die al 9 jaar door ons gerecht werd gezocht is opgepakt in Frankrijk.  Dank zij oplettende ouders!  Dat snap ik nu niet: ondanks het ééngemaakte Europa kan die man zolang onderduiken in een buurland!  Wat is dan de taak van Europol?  Worden die gegevens niet doorgespeeld aan elkaar?  Wedden dat een verkeersboete als je in Frankrijk geflitst wordt véél sneller zal worden behandeld?  Europa kost véél geld, ok, maar dan mogen burgers toch meer efficiëntie verwachten, zeker wat de algemene veiligheid betreft. In zoiets kan ik me dan druk maken.  Geen goed idee bij deze warmte, ik weet het!

Afbeeldingsresultaat voor pedofiel

25-07-2018 om 10:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij mogen nog van geluk spreken

In Griekenland- alsof die mensen al niet genoeg problemen hebben!- raken de bosbranden maar moeilijk onder controle.  Tientallen doden en vele, vele mensen die al hun bezittingen kwijt raakten.  En zeggen dat die branden waarschijnlijk zijn aangestoken!  Die daders mogen ze wat mij betreft jarenlang opsluiten in een hete cel zonder airco!

Afbeeldingsresultaat voor bosbranden griekenland

25-07-2018 om 10:01 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.typisch Belgisch

Code oranje in alle Vlaamse provincies.  Alleen: geen homogene regelgeving want elke provincie vult het begrip anders in.  Je moet dus gaan opzoeken wat het in jouw geval betekent, wat je wel of niet mag doen...  Aan een buitenlander niet uit te leggen!

Afbeeldingsresultaat voor code oranje

25-07-2018 om 09:56 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-07-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La douce France

Net gechat met dochterlief die met man en kroost in Gorges-du-loup zit.  Ook daar is het snikheet!  Maar het is er mooi en het eten is lekker... wat moet een Vlaming nog meer hebben? 't Is bijna half 9; ik ga een wandelingetje maken met Carlos.  Na 50 minuten zijn we allebei uitgeput!  Hij in zijn bench en ik- na een verfrissende douche- met een lekker biertje in de zetel.

Afbeeldingsresultaat voor biertje

24-07-2018 om 20:15 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij met een dode mus

Ach, ach, ach... onze politici denken toch echt dat het kiesvee doof, blind en dom is.  Wat een halfslachtige maatregelen weer.  En weer besparen op de rug van de zwaksten.  Business as usual!   Het is te warm om me er echt druk over te maken, maar op mijn stem moeten ze in oktober NIET rekenen!!!

En als Arco- coöperant heb ik de hoop om ook maar een fractie van mijn centjes weer te zien al lang opgegeven. Schandalig hoe mensen weer worden gesust met een dooie mus!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif bedriegers

Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven... oud Vlaams gezegde!  Ook hier van toepassing!  

24-07-2018 om 20:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn nederige excuses

Nog niet volldedig in orde toch!  Ineens was mijn tekst weg .  Sorry!!!

Afbeeldingsresultaat voor gif sorry

24-07-2018 om 17:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer agressie

Naar het schijnt worden mensen minder productief en agressiever als het heel warm is.  Zou best kunnen!  Baden innje eigen zwzzt

Naar het schijnt zijn we minder productief en agressiever als het extreem warm is.  Lijkt me logisch.  Baden in je eigen  zweet is geen aangenaam gevoel, toch?    En wie heeft zin om te werken als de temperatuur boven de 30° Celsius aangeeft?  Nog een geluk dat het vakantieperiode is ; ik beklaag de stakkers die nu moeten presteren! 

Afbeeldingsresultaat voor werken

 

24-07-2018 om 17:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ls je 89 le,tes

Amai!  Heb de site een aantal dagen moeten missen en, ik geef het toe, 't is leuk om terug te zijn! Kindjes, hebben jullie ook zoveel last van de warmte? Ik ga wandelen met de hond van dochterlief, na half 9 's avonds en dan kom ik nog bezweet thuis!  Ons moeder zit op het terras te genieten van haar portootje; 't is haar gegund!  Als je 89 lentes telt mag je een paar ondeugden hebben!  Deze zomer wordt vergeleken met die van 1976.  Toen was ik 22 en ik herinner mij de luie namiddagen met onze pa, luisterend naar de uitzendingen over de Ronde van Frankrijk.  Fantastische zomer voor zonnekloppers maar voor de landbouw stilaan een catastrofe!  Nou ja, we maken er het beste van!

Afbeeldingsresultaat voor zon

  

24-07-2018 om 17:06 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard

  Inhoud blog
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...
 • Vaderdag
 • De fiere judoka's
 • Waardig en mooi afscheid
 • Fiere oma
 • Doemdenken 2
 • Doemdenken?
 • Herdenking D-day
 • Simonne
 • R33
 • Oef!
 • Dominiek Sneppe
 • Noodweer
 • Simonneken
 • Gelukkig zijn
 • De vreugde van het ouderschap
 • Staatsbezoek
 • Martine Bijl
 • Toon Hermans
 • Het zal je moeder maar zijn!
 • de steppe zal bloeien
 • Voor Simonne ...
 • Superwarme dag
 • Onwerkelijk ...
 • Simonne
 • Bezoek
 • Echt niet goed...
 • Slecht nieuws
 • Gelijk hebben ze!
 • 25 % meer in 4 jaar tijd
 • Hahaha ...
 • Hanne Lore
 • Doet ie het of doet ie het niet?
 • Business as usual
 • Doorgaan ...
 • Half 6 ... eerste uitslagen
 • Familie
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP
 • Hanne Lore: 13
 • Verjaardagscadeau
 • En dat is nog niet alles!
 • 44° werkjaar liturgie jebron
 • sweet 13
 • Eliot
 • Alweer!?
 • Ontroerend
 • Dit is te absurd voor woorden
 • Belgische wapens
 • Zwitsal
 • Vaste benoeming
 • Verdriet, onmacht, woede
 • Boodschappen met ons ma
 • koninklijke baby
 • Veel te jong
 • Julie
 • Noordstation (vervolg)
 • Noordstation
 • Maria en Martha
 • 56%
 • Begrijpelijk
 • En dit is ook walgelijk!
 • Karel De Gucht
 • Lokale verkiezingen Groot- Brittannië
 • Jan en Luc
 • Nog eens Dordrecht
 • Verjaardagen
 • Jan
 • Geniaal in zijn eenvoud
 • Diploma's
 • Goed begin van de dag
 • Venezuela
 • Fake news versus feiten
 • KV Mechelen
 • Toffe namiddag met slot in mineur
 • Nog wat oefenen
 • The Monkees
 • 1 mei
 • De bankperikelen
 • Mijn afspraak in de bank
 • Liegen, liegen en blijven liegen
 • God zij dank geen slachtoffers
 • 100% !
 • Fiscaal niet aantrekkelijk
 • jezelf bloot geven
 • boos (vervolg)
 • ik ben boos!
 • Euthanasie
 • Leerachterstand
 • mijn blog is verjaard
 • Opdracht 2 ... nog maar eens
 • Cursus GIMP
 • Teleurgesteld


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!