NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Hallo daar!

23-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcohol in het Parlement

Jan Penris was dronken toen hij Carina Van Cauter "een trut" noemde.  Wordt dat verondersteld een verzachtende omstandigheid te zijn? En hoeveel benevelde politici zitten daar terwijl ze debatteren en stemmen over wetten die ons aller leven bepalen?  Bier en wijn zijn blijkbaar gratis te verkrijgen in de "koffiekamer".  Ik wil niet heiliger zijn dan de paus maar alcohol op de werkvloer is toch verboden?  Niet voor de heren politici blijkbaar!

Afbeeldingsresultaat voor alcohol in het parlement

Voor alle duidelijkheid, deze foto is genomen tijdens een of ander evenement en niet in het Parlement zelf!

23-02-2019 om 13:39 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar Pasen!

Deze voormiddag een samenkomst gehad met de drie liturgiegroepen die de Paasdriedaagse zullen verzorgen.  Thema dit jaar: "Niets is sterker dan HET WOORD dat niemand hoort.  Heeft voor de rest niets met het lied van Clouseau over autisme te maken.  Wij hebben de Paasviering met als "ondertitel": "Wij kunnen niet niet spreken over HET WOORD dat wij horen"

Een dankbaar thema, vind ik.  Heb er al wat over nagedacht en ...  het komt goed!  Voobereiding Paasviering op 19 maart.  We hebben dus nog wat tijd ...

Afbeeldingsresultaat voor Pasen: verrijzenis

23-02-2019 om 13:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog maar eens de uitwassen in de modewereld

Het Britse model Ellie Campbell - maatje 36 - werd geweigerd voor een show op de Milaanse Fashion Week omdat ze te zwaar is...

Niets kopen van het modehuis in kwestie, zou ik zeggen...

Afbeeldingsresultaat voor ellie campbell

23-02-2019 om 13:25 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prioriteiten

De federale politie heeft onvoldoende financiële middelen.  Op computers, nieuwe combi's, zelfs stylo's wordt maandenlang gewacht...  en toch is er wél geld voor de aankoop van super-de-luxe auto's voor het vervoer van  staatshoofden.  Ter waarde van 25 miljoen euro!  Is dat nog ernstig?  En de politievakbonden waren- zeggen ze- niet eens op de hoogte!  Om moedeloos van te worden en ik begrijp de woede en frustratie van "het plebs" vis-à-vis de arrogantie van een top die blijkbaar alle contact met de realiteit is verloren...

Afbeeldingsresultaat voor geen geld voor combi's, wel voor superlimousines

Afbeeldingsresultaat voor versleten combi politie

23-02-2019 om 13:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
22-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trut!

Tijdens een debat ,over het lot van Belgische Syriëstrijders noemde Vlaams Belanger Jan Penris  Open VLD'er Carina Van Cauter een "trut"...  2x!  Niveau, niveau!  En tekenend voor de verruwing wereldwijd en de polarisatie.  

Afbeeldingsresultaat voor Jan Penris- Carina Van Cauter

22-02-2019 om 10:55 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Go fuck yourself

Aldus reporter Fox News Carlson Tucker tot Nederlands journalist Rutger Bregman toen die de hypocrisie van de nieuwsdienst in kwestie aankaartte...  Grinnik, grinnik... En dat voor een christelijke steunpilaar van de gemeenschap!  Dit interview dat amper 1 minuut duurde zal alvast niet worden uitgezonden door Fox News.  Wel door Bregman dus!  Op zo'n moment ben je blij met het internet want het wordt moeilijker om zaken te ontkennen of te negeren.

Afbeeldingsresultaat voor Bregman- Tucker

Bregman  zegt dat als alle superrijken correct belastingen zouden betalen er geen financiële problemen meer zijn.  Een taal die de rijken in kwestie niet graag horen! En aangezien Fox News een spreekbuis is van het "stabiele genie" en alle ankers daar zelf miljonair zijn...  Need I say more?

22-02-2019 om 10:51 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teleurstellend

Nee, politici hebben het nog altijd niet begrepen.  De speech van Juncker in het Europees Parlement was nietszeggend.  Struisvogelpolitiek.  Maar de klimaatbeweging zal niet stoppen!    Ongeacht de economische belangen en de macht van lobby-groepen...  En de klimaatspijbelaars verwachten méér dan lippendienst aan de "groene zaak".  Terecht!  Het gaat over ons aller toekomst!

Afbeeldingsresultaat voor ontmoeting Juncker- Greta

Er zal méér nodig zijn dan een handkus, hoe galant ook!

22-02-2019 om 10:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onder bewind gesteld

Dat betekent dat oudere mensen die niet meer in staat zijn hun financiën te beheren dat moeten overlaten aan een derde, een zoon of dochter bijvoorbeeld of een advocaat.  Blijkbaar wordt dat door de rechtbank vlot toegekend.  Mijn ma is nu bijna 90 en ik doe al jaren haar financiën maar ik zeg altijd wat er is betaald en hoeveel er op haar rekening staat.  Dat is toch een kwestie van respect!  Wie controleert of er geen louche dingen gebeuren met de zuurverdiende centjes van... ?  Ik las in de krant dat er advocaten zijn die tientallen bejaarden "onder hun hoede hebben".  En die worden daar natuurlijk voor betaald.  Ik noem dat de kat bij de melk zetten!  Lucratieve business!  Ik zal er wel voor zorgen dat ik zelf een vertrouwenspersoon aanstel als het ooit nodig mocht zijn.  Mijn dochter natuurlijk want die vertrouw ik blindelings.  Mijn schoonzoon ook!  

Afbeeldingsresultaat voor ouderen en geld

Ons ma heeft nog weinig benul van de waarde van geld.  Maar ze heeft wel graag wat centjes in haar portemonnee.  Is toch volkomen normaal?  

21-02-2019 om 08:43 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luiheid

Ook een grote ondeugd.  Ik sla mea culpa!  Het is "boontje komt om zijn loontje"

Afbeeldingsresultaat voor spreekwoord boontje komt om zijn loontje

21-02-2019 om 08:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Och arme, de stakkers!

Topvoetballers hebben blijkbaar last van stress, onzekerheden, faalangst, alcoholverslaving, depressies enz...  Weet je, té weinig geld leidt ook tot dat soort problemen.  Klink ik nu onsympathiek?  Foert!  Die luxebeestjes worden walgelijk veel betaald en gaan dan nog klagen ook?  Sorry hoor, maar daar heb ik weinig begrip voor!

Afbeeldingsresultaat voor gif voetbalBlijf met je voetjes op de grond en leg geld opzij en verwacht niet dat je het middelpunt van het universum blijft.  Een supergroot ego, dat is het probleem van veel van die vedetten!

21-02-2019 om 08:24 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In nauwe schoentjes

Peter Maes is de eerste "grote vis" die door spijtoptant Veljkovic aan de galg wordt gepraat.  Tja, rijkelijk betaald en toch nooit genoeg!  Er zijn er veel in hetzelfde bedje ziek.  En niet enkel in de sport!  Hebzucht is één van de grote ondeugden ...  En ik geloof in karma.  Vroeg of laat komt loontje om zijn boontje.  Of is het omgekeerd?  Boontje om zijn loontje?  Ben te lui om het op te zoeken... 

Afbeeldingsresultaat voor gif hebzucht

21-02-2019 om 08:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 3 uur per dag

Zo lang zijn wij gemiddeld bezig met de smartphone.  Dat is toch ontzettend lang, niet?  3 uur per dag waarin je toch veel leukere en socialere zaken kunt doen.  Binnenkort heb ik er ook één, na lang zagen van dochter en schoonzoon die me een "fossiel" noemen.  Maar ik ben vast van plan er geen misbruik van te maken en dat ding niet altijd en overal binnen nhandbereik te hebben.  Of er voortdurend op te tokkelen i.p.v. gezellig te babbelen met de mensen om me heen.

Afbeeldingsresultaat voor smartphonegebruik

Ik blijf dit enorm asociaal vinden!

20-02-2019 om 10:22 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld

Zeker en vast een modemonument.  Maar ik herinner me een interview waarin hij zich heel denigrerend uitlaat over vrouwen "met een maatje méér".  En voor hem was dit al vanaf maat 40!  Lagerfeld heeft het quasi onbereikbare schoonheidsideaal mee in stand gehouden en gestimuleerd.  En dat is niet ok!  Ook mat mogen de media wel eens vernoemen!

Afbeeldingsresultaat voor karl lagerfeld

20-02-2019 om 10:17 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kussende matroos

Een iconische foto op 14 augustus 1945 op Times Square New-York.  De matroos in kwestie is gestorven.  Hij is op 2 dagen na 96 jaar oud geworden.  en nee, hij is niet getrouwd met het meisje in kwestie !

Afbeeldingsresultaat voor foto kussende matroos Times Square 14 augustus 1945

19-02-2019 om 11:53 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met plezier voor de klas

Uit een Britse studie blijkt dat een gelukkig leraar voor de klas ook een positieve invloed heeft op het geluksgevoel van leerlingen.  Reden te meer dus om ons mooie beroep te herwaarderen!

Afbeeldingsresultaat voor gid gelukkige leraar

En in het algemeen zijn gelukkige werknemers ook productievere werknemers!  Daarvoor heb ik geen dure studies nodig, enkel wat gezond "boerenverstand"...

19-02-2019 om 11:48 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheidsrechters

Scheidsrechters hebben een dik vel nodig, want ze horen vaak weinig stichtelijke praat!  Maar ermee dreigen dat je "zijn kop zal afsnijden"?  Dat gaat er toch ver over!  Respect aub voor mensen die willen een wedstrijd fluiten voor een minimale vergoeding, uit liefde voor de sport.  Geen scheidsrechters meer, geen voetbal meer.  Daar al eens aan gedacht ?

Afbeeldingsresultaat voor gif scheidsrechter

19-02-2019 om 11:44 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zussen vinden elkaar

Als babies achtergelaten en geadopteerd.  De ene in de USA, de andere in België.  Na 47 jaar elkaar teruggevonden...  Net een sprookje!

Afbeeldingsresultaat voor elkaar weer terugvinden

19-02-2019 om 11:40 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-02-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een prachtige dag!

De zon schijnt volop!  Straks te voet naar slager, bakker en Proxy.  Want aangezien ik niet bij Betty eet zal ik zelf iets moeten voorzien.  We hebben nog wat seldersoep over.  En dan  aardappeltjes, erwtjes en worteltjes en een italiaanse hamburger.  En morgen chili con carne.  Net nog een portie ontdekt in de vriezer!  En nog 3 konijnen gevonden...  binnenkort dus konijn op het menu.  Dat is lang geleden! Hopelijk smaakt het nog lekker, want die zitten er al een tijdje in.  Heb een leuk receptje opgezocht...

Afbeeldingsresultaat voor konijnstoofpot

... met kikkererwten.  Nog nooit geprobeerd.

18-02-2019 om 11:16 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotkarwei achter de rug

Ik zou bij Betty gaan oefenen, maar ze moest naar een begrafenis.  Dus heb ik - met frisse tegengoesting - mijn diepvrieskist uitgekuist.  Het was lang geleden. Door de chemo is het er verleden jaar niet van gekomen omdat de kou té pijnlijk was aan mijn handen.  Veel ijsafzetting dus.  Een rotkarwei!!!  Maar het is gebeurd en de groenten die ik heb weggedaan kunnen morgen mee in de GFT- bak.  Die diepvriezer is nog door mijn ma gekocht.  Een kist dus, zeer onpraktisch, en eigenlijk veel te groot voor ons tweetjes!  Er zit ook wel wat gerief van de overburen in, want die hebben dan wel een té klein vriezertje.  Enfin, zolang hij niet stuk is koop ik geen andere.  en is het eenmaal zover, zeker een kastmodel met lades en een pak kleiner!

Liebherr vrieskist GTL 4905-40

Afbeeldingsresultaat voor diepvriezer kastmodel

Geef toe, zo'n ladesysteem is toch veel overzichtelijker!

18-02-2019 om 11:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Inhoud blog
 • Toon Hermans
 • Ontdekking!
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!

  Startpagina !

  Categorieën

  Inhoud blog
 • Toon Hermans
 • Ontdekking!
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!

  Inhoud blog
 • Toon Hermans
 • Ontdekking!
 • Schandalig lui...
 • Niet bijgelovig
 • Fyre Festival
 • Nog een bewerking voor de jarige
 • Fietsen door de bomen
 • een dagje te vroeg ...
 • Luie zondag achter de rug
 • Trump ... alweer!
 • Verdorie toch!
 • Goede morgen!
 • Nog wat vroeg ...
 • aan het kliederen
 • Buurtonderonsje
 • Te weinig personeel voor De Lijn
 • Fietsen tussen de bomen
 • Tegengewicht
 • Muzikale ontdekking
 • Regen
 • Verdriet en vreugde
 • Onnozel, ik weet het ...
 • Dodo ...
 • Klaar voor het weekend!
 • Wraakroepend
 • Bejaarden achter het stuur
 • Slaap wel!
 • Zalig
 • Potverdorie!
 • en hier word ik evenmin vrolijk van...
 • Jammer, maar ...
 • Goede vooruitzichten!
 • Einde schooljaar
 • Vanavond wordt het leuker!
 • Het moet vandaag gebeuren ...
 • Politieke cartoons
 • Sorry
 • antisemitisch?
 • antisemitisch?
 • We kunnen weer wassen!
 • 't Is in orde!
 • Francesco Vanderjeugd
 • CD&V
 • gebrek aan respect
 • Hmmm
 • Gevulde dag
 • Ijverig!
 • Examen GIMP
 • Kommer en kwel
 • Zo lief!
 • Veel te jong
 • Gerard
 • Papa wordt verwend
 • de ene vader is de andere niet ...
 • Vaderdag
 • De fiere judoka's
 • Waardig en mooi afscheid
 • Fiere oma
 • Doemdenken 2
 • Doemdenken?
 • Herdenking D-day
 • Simonne
 • R33
 • Oef!
 • Dominiek Sneppe
 • Noodweer
 • Simonneken
 • Gelukkig zijn
 • De vreugde van het ouderschap
 • Staatsbezoek
 • Martine Bijl
 • Toon Hermans
 • Het zal je moeder maar zijn!
 • de steppe zal bloeien
 • Voor Simonne ...
 • Superwarme dag
 • Onwerkelijk ...
 • Simonne
 • Bezoek
 • Echt niet goed...
 • Slecht nieuws
 • Gelijk hebben ze!
 • 25 % meer in 4 jaar tijd
 • Hahaha ...
 • Hanne Lore
 • Doet ie het of doet ie het niet?
 • Business as usual
 • Doorgaan ...
 • Half 6 ... eerste uitslagen
 • Familie
 • Ons ma geniet
 • Opdracht volbracht
 • Verkiezingszondag
 • Grijs ...
 • ????
 • Tof!
 • Mona Lisa
 • Zwemmen
 • Yes!!!
 • Niet 100% goed nieuws
 • Nog even Liselotte
 • Economie boven belang van mensen
 • Demiclowns
 • Nederland weer voorop
 • Nog maar eens de Brexit
 • Allez vooruit...
 • Alweer een leuke namiddag
 • Lichtelijk verslavend!
 • Brexit
 • Groepsverkrachting
 • Deus
 • Leven rekken tot in het oneindige
 • Opvoeding dus
 • Dapper achter de computer
 • Uitstel van "executie"
 • Vincent Kompany
 • Ons ma (bis)
 • Ons ma
 • Adieu, weekend
 • Julie Van Espen
 • Belgian Pride
 • Eurosongfestival en co
 • 26 mei ( vervolg )
 • Nog 1 week te gaan ...
 • Champagne
 • Verjaardagswensen
 • shoppen met dochterlief
 • Vulgair, maar waar!
 • Familieperikelen
 • Ons ma
 • Zie "opdringerig"
 • Brugge- Genk
 • Scan
 • GIMP
 • Blanco
 • Opdringerig
 • Nog meer van dat
 • Anuna bis
 • Anuna De Wever
 • Met Hilde om schoenen
 • Jeugdsentiment
 • Intiem afscheid
 • Nog steeds moederdag!
 • Indrukwekkend
 • Het Verschil
 • onnozele trien ...
 • Moederdag
 • Nog meer GIMP
 • Hanne Lore: 13
 • Verjaardagscadeau
 • En dat is nog niet alles!
 • 44° werkjaar liturgie jebron
 • sweet 13
 • Eliot
 • Alweer!?
 • Ontroerend
 • Dit is te absurd voor woorden
 • Belgische wapens
 • Zwitsal
 • Vaste benoeming
 • Verdriet, onmacht, woede
 • Boodschappen met ons ma
 • koninklijke baby
 • Veel te jong
 • Julie
 • Noordstation (vervolg)
 • Noordstation
 • Maria en Martha
 • 56%
 • Begrijpelijk
 • En dit is ook walgelijk!
 • Karel De Gucht
 • Lokale verkiezingen Groot- Brittannië
 • Jan en Luc
 • Nog eens Dordrecht
 • Verjaardagen
 • Jan
 • Geniaal in zijn eenvoud
 • Diploma's
 • Goed begin van de dag
 • Venezuela
 • Fake news versus feiten
 • KV Mechelen
 • Toffe namiddag met slot in mineur
 • Nog wat oefenen
 • The Monkees
 • 1 mei
 • De bankperikelen
 • Mijn afspraak in de bank
 • Liegen, liegen en blijven liegen
 • God zij dank geen slachtoffers
 • 100% !
 • Fiscaal niet aantrekkelijk
 • jezelf bloot geven
 • boos (vervolg)
 • ik ben boos!
 • Euthanasie
 • Leerachterstand
 • mijn blog is verjaard
 • Opdracht 2 ... nog maar eens


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!