Hallo daar!

22-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Autoloze zondag
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nou ja, met de wagen tot de ring en dan te voet naar het centrum; ons mannen wel met de fiets gekomen!  Gezellig getafeld in Café de Paris op de Grote Markt en daarna naar een tentoonstelling in het Emmaüshuis; heb een beeldje van Ili Van Holsbeeck gekocht ( de kleine prins ) ... We kunnen er weer tegen!  De week kan beginnen !

22-09-2019 om 17:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen excuses meer

Nu de viering van 6 oktober klaar is en ik pas deze namiddag naar ons ma ga heb ik geen excuses meer: de oefeningen GIMP moeten vandaag herhaald worden ... Maar eerst een boke eten !

Ik had deze morgen geen honger en heb enkel een koffie gedronken.  Het is nu kwart voor 10 en  ik rammel!

Afbeeldingsresultaat voor gif "honger"

21-09-2019 om 09:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nogmaals ons ma

Gisteren dus verhuisd naar kamer 219.  Ik vond haar al in het zithoekje naast haar kamer van waaruit ze de hele gang kan overzien.  Lekker in het zonnetje met een kopje koffie.  En ze was tevreden!  Vandaag komen Carine en Fernand, dochterlief en haar gezin en ik ook natuurlijk ... En ik heb aan de technische dienst gevraagd haar kruisbeeld en trouwfoto op te hangen.  Zo oogt het meteen wat huiselijker.  Alleen jammer dat er nog geen kleerkast is, maar ik hoop dat mijn broer dat voor volgende week ziet zitten.  Zoiets monteren is niet echt mijn ding.  Ons ma was wel slechter te been dan normaal ... en haar benen deden pijn, zei ze.   Die flubitis speelt haar parten.  Maar al bij al ben ik vertrokken met een positief gevoel!  Houden zo!

Gerelateerde afbeelding

21-09-2019 om 09:34 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat een ruimte weer!

Gisteren is het bed , gehuurd van de CM , opgehaald.  Wat een ruimte ineens in mijn living !  En buurman Luc heeft een kast die van de living naar de gang was verplaatst om ruimte te maken voor het bed van ons ma weer naar de living gebracht.  Zodat ook de hal veel ruimer oogt.

Afbeeldingsresultaat voor hospitaalbed

21-09-2019 om 09:28 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi

Collega Heidi die mij vroeger bijstond als het ging over computertoestanden is hier gisteren geweest en ik was heel blij nu eens voor de verandering haar te kunnen helpen!  Ze wou voor een bijeenkomst van afgestudeerden van haar vroegere middelbare school placemats maken met foto's uit hun schoolperiode.  Maar ze wist niet hoe dat moest.  Dank zij GIMP heb ik dat probleemloos gefikst !!!  Toch tof de opgedane kennis nu eens te kunnen gebruiken voor iets praktisch ...

En na het werk hebben we nog een fles champagne gekraakt; niet op ons eentje want dochterlief was er ook bij.  Leuke avond weer ! 

21-09-2019 om 09:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen

In november verschijnt een postuum album van de Leonard.  Negen nummers, gemaakt in zijn laatste dagen, bewerkt door zoon Adam.  Het zal "Thanks for the dance" heten, een nummer dat vaak vertolkt werd door Cohen's vrouw Anjani Thomas.  Ik heb op spotify al een voorproefje beluisterd en was meteen verkocht. 

Afbeeldingsresultaat voor postuum album Leonard Cohen 

21-09-2019 om 09:18 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
20-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Utopia

De Aalsterse bib is verkozen tot beste bib van Vlaanderen en Brussel.  Niet onterecht!  Het is er zeer aangenaam vertoeven en heel wat bezoekers denken er eveneens zo over!  Een aanwinst voor de stad !  Ik kom er haast wekelijks, niet alleen om boeken te ontlenen maar ook om gezellig iets te drinken in de cafetaria.  

Afbeeldingsresultaat voor utopia aalst

Afbeeldingsresultaat voor cafetaria utopia aalst

20-09-2019 om 08:02 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlands a.u.b.

Het gemeentebestuur van Asse wil dat marktkramers hun klanten in het Nederlands bedienen.  Het politiereglement wordt daarom gewijzigd.  De gemeente wil vermijden dat Brusselse marktkramers enkel in het Frans in Asse hun waren komen slijten.  Ik ben hier niet tegen!  Om de  taaleigenheid te bewaren zijn zo'n maatregelen soms nodig.  Alhoewel, als ze in staat zijn Nederlands te spreken en te begrijpen is dat voor mij al voldoende; hen verbieden om Franstalige klanten in het Frans te bedienen ... Dat weet ik zo niet! 

Afbeeldingsresultaat voor Marktkramers Asse moeten Nederlands spreken 

20-09-2019 om 07:58 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Preutsheid

Brussel krijgt zijn eigen Monopolyversie.  Op de doos natuurlijk dé bekendste Brusselaar: Manneke Pis ... mét een broekje aan!  Want Hasbro, de eigenaar van het spel, wil geen piemel, zo open en bloot ...  Nou ja, we kennen die Amerikaanse preutsheid.  Jammer dat Hasbro niet even hard protesteert tegen de "concentratiekampen" van Trump en zijn aanhang, tegen de macht van de NRA waardoor duizenden doden per jaar vallen, tegen het politiegeweld, tegen het ontbreken van betaalbare medische zorg voor tientallen miljoenen Amerikanen ... Daartegenover is het piemeltje van ons ventje maar klein bier!

Afbeeldingsresultaat voor manneke pis met broekje op doos Monopoly

20-09-2019 om 07:52 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een grens voorbij

In de film "Philadelphia" vertellen de 2 protagonisten - allebei advocaat - volgende mop: " Hoe noem je 1000 advocaten, geketend op de bodem van de zee?  Een goed begin !"...  Maar dat is een mop!  Wat er nu in Nederland is gebeurd is echt wel een brug te ver.  Ook topadvocaten hier zijn er niet gerust in.  Sommigen vinden dat de wet op de spijtoptanten moet verdwijnen, omdat bendes steeds driester worden als het er om gaat een "verklikker" aan te pakken: hun familie en nu ook nu advocaten komen in gevaar ...  En zeg nu zelf, daar kan de overheid weinig aan doen.  Je kan tenslotte geen politiebewaking rond de klok voorzien voor tientallen mensen.  Zeer onrustwekkend, deze "Amerikaanse gangstertoestanden" ...

Afbeeldingsresultaat voor moord op advocaat

Afbeeldingsresultaat voor moord op advocaat

20-09-2019 om 07:45 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Het is best een redelijke prijs"

Veel heisa rond de verdediging van de peperdure injectie die misschien het leven van kleine Pia kan redden ... Onbegrip voor het standpunt van het bedrijf, en terecht!  Volgende cartoons spreken voor zich ...







19-09-2019 om 23:21 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons ma

Alles is verhuisd, behalve ons ma!  Dat gebeurt morgenvoormiddag.  Vandaag was ze mee op uitstap naar Overmere Donk en de verpleging wou haar na zo'n vermoeiende dag niet nog eens doen verhuizen naar een nieuwe kamer ... Ik heb haar trouwfoto en een kruisbeeld dat vroeger bij ons in de living hing al opgehangen.  En een doos met foto's waar ze rustig kan naar kijken.  En er is ook een prikbord waar je bv. kaartjes kan aanbrengen, of foto's van de kleinkinderen ... Alleen de tafel en de kleerkast ontbreken nog maar er is een kast in de badkamer voor handdoeken en ondergoed.  Het is echt een mooie kamer: vooral dat raam!  Haar fauteuil staat zo dat ze voortdurend naar de activiteit op straat kan kijken.  Ik denk dat ze dat wel tof zal vinden, want dat deed ze thuis ook graag.  Morgenvoormiddag ga ik eens kijken en hopelijk is ze tevreden.  En haar buurvrouw lijkt me ook een vriendelijk mens!  Ze heeft er maar één want de kamer ligt aan het einde van de gang.  En buiten staan drie zeteltjes waar ze eventueel ook kan gaan zitten ... Ik hoop echt dat ze tevreden is want, laten we realistisch zijn, dit is waar zich de laatste fase van haar leven zal afspelen ...

19-09-2019 om 23:19 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

We zijn maandagavond samengekomen om de viering van 6 oktober voor te bereiden .  Et voilà!  Ze is klaar!  Deze namiddag de overdenking gemaakt want de rest was dinsdag al in orde.  Soms heb je veel inspiratie, soms totaal niet!  In kannen en kruiken dus ... en dat is passend voor "De bruiloft van Kana" 

19-09-2019 om 23:09 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Probleempje

Kamer 219 is niet klaar!  Blijkbaar was er een derde verfbeurt nodig.  We mochten de spulletjes in kamer 225, die ook nog leeg staat, zetten en hopelijk kunnen we dan morgennamiddag verhuizen.  De kleerkast en de tafel zijn ook al besteld!  De kast is in voorraad, de tafel moet besteld worden en zal rond begin oktober arriveren in de winkel.  Het monteren ziet mijn broer wel zitten; dat zal iets zijn voor volgende week!

Eettafel HALLUND 80x80/160 eiken

Kleerkast HAGENDRUP 96x176 combi eiken

Voilà ! Netjes, toch?  Geen superkwaliteit maar ik wil zuinig omspringen met de centjes van ons ma.

18-09-2019 om 11:10 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laster en eerroof

Een ex-schepen van Denderleeuw wordt voor de rechtbank gedaagd omdat ze valse beschuldigingen zou geuit hebben t.a.v. de burgemeester van de gemeente.  " Ik mag mijn mond niet opendoen of ik word beschuldigd van laster en eerroof", zegt ze.  Mevrouw, het gaat er niet om dat u uw mond niet mag opendoen, maar wat uit die mond komt dient wel waar te zijn!  Je moet heel voorzichtig omspringen met de goede naam van mensen want, eens besmeurd, blijft er altijd wel iets hangen in de geest van de mensen.  Daarom zijn strenge straffen voor wie valse geruchten over iemand verspreidt echt wel opportuun.  Ik ken die mevrouw, noch de burgemeester, niet en als ze onschuldig is zal dat wel blijken.  Maar dat je omzichtig moet blijven in je uitlatingen, zeker als je een openbare functie bekleedt, is een feit dat zeker is!

Afbeeldingsresultaat voor goede naam

18-09-2019 om 11:03 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechtvaardige rechters

Gisteravond met de overburen naar een opname van het gelijknamige radio- programma geweest.  Panelleden: Jean Blaute, Veerle Malsschaert en Herman Verbruggen.  Heel leuk!  Waren pas rond 2 u deze morgen thuis.  Ik zit hier dus met kleine slaapoogjes maar ja, kermis is een geseling waard!

Afbeeldingsresultaat voor jean blaute

Afbeeldingsresultaat voor veerle malschaert

Afbeeldingsresultaat voor herman verbruggen

18-09-2019 om 08:33 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuis van ons ma

Tegen 9.30 u komt mijn broer naar hier en dan verhuizen we wat spulletjes .  En dan kan ze deze namiddag in haar nieuwe - en hopelijk definitieve ! - kamer worden geïnstalleerd.  Ik kan jammer genoeg niet blijven want ik moet Liselottte naar haar cursus voeren.  En dan nog een tafeltje voor 4 personen, een kleerkast en een frigootje aanschaffen.  Als mijn broer die in Jysk ziet zitten ( want hij moet ze in elkaar steken ) kunnen we ook dat vandaag regelen.  En die frigo komt dan ook wel in orde.  Zo dringend is dat niet!

Afbeeldingsresultaat voor rusthuis huize wispelaere lebbeke

18-09-2019 om 08:29 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziek systeem

Mateloos winstbejag!  Niet enkel de Farmaindustrie maakt zich er schuldig aan .  Maar hier gaat het om mensenlevens die duidelijk totaal irrelevant zijn.  En het gaat niet over noodlijdende bedrijven want ze maken megawinsten.  Een door en door ziek en corrupt systeem.  Gelukkig voor Pia en haar ouders, maar wat met vele anderen die in de kou blijven staan en voor hun tijd sterven, hoewel er medicatie bestaat?

Afbeeldingsresultaat voor pia

18-09-2019 om 08:23 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griep

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse griepinjecties.  Net heeft Emmanuel mij het voorschrift meegegeven ...  Zit je met je hoofd bij de bruiloft van Kana en dan word je geconfronteerd met zo'n trivialiteiten 

Als risicopatiënt kan ik het mij niet permitteren mij niet te laten inenten.  En bovendien ben ik het ondertussen wel gewend geprikt te worden.  De tijd dat ik bang was voor een spuitje is lang voorbij!  Een mens verlegt wonderbaarlijk snel zijn grenzen als het nodig is!

Afbeeldingsresultaat voor griepinjectie

16-09-2019 om 22:46 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liturgie

Net onze eerste viering van het nieuwe werkjaar voorbereid ... Nu nog de overdenking maken!

Afbeeldingsresultaat voor de bruiloft van kana

16-09-2019 om 22:41 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 september 1981
Klik op de afbeelding om de link te volgen

om 18.21 bevallen van een piepkleine dochter: 46 cm en 2.600 gram ... spoedkeizersnede ... niet precies hoe ik het mij gedroomd had!  Maar dat kaboutertje is opgegroeid tot een prachtige dochter !  Lieve Daniëlle, dikke proficiat !!!

16-09-2019 om 22:38 geschreven door annieken

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Inhoud blog
  • Kanonnenvlees
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst

    Startpagina !

    Categorieën

    Inhoud blog
  • Kanonnenvlees
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst
  • 6,2 milkoen euro
  • Typisch!
  • Okra Aalst
  • Middelheim
  • Spaarpotje
  • Tatoeages
  • Amai!
  • Piet
  • Geflitst
  • winterse toestanden
  • Koopverslaving
  • onwetend
  • de zoveelste
  • Zinkgat
  • Alain Remue
  • Sweet 16!
  • Geen kinderen
  • Onder controle
  • Niet heilig
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner

    Inhoud blog
  • Kanonnenvlees
  • knipoog
  • ouder dan ooit
  • Objectief
  • de boekskes
  • Belastingen
  • de tering naar de nering
  • makkelijk opgelost
  • Schone Schijn
  • Nachtvorst
  • 6,2 milkoen euro
  • Typisch!
  • Okra Aalst
  • Middelheim
  • Spaarpotje
  • Tatoeages
  • Amai!
  • Piet
  • Geflitst
  • winterse toestanden
  • Koopverslaving
  • onwetend
  • de zoveelste
  • Zinkgat
  • Alain Remue
  • Sweet 16!
  • Geen kinderen
  • Onder controle
  • Niet heilig
  • Protocol
  • Oersaai!
  • Leve de frietjes!
  • Kennis van het Nederlands
  • Gewoon mogen sterven
  • Een schande?
  • Uitgemolken
  • Jan Modaal versus politici
  • Gelukje
  • Verstandig?
  • Alcoholvrij
  • Marco Borsato
  • Verbondenheid
  • Voetbal, een feest
  • Abortus
  • Slechts één schoen
  • Nee, bedankt
  • Schaamteloos
  • Kritisch
  • Welke provider?
  • Conner
  • Boerenverstand
  • Diaken
  • Esprit
  • De Mouterij
  • 10 jaar cel
  • Niet zo evident
  • Onzeker brengt op
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment
  • Naar de uitgang geduwd
  • Onbegrip
  • Uitgeblutst
  • veilig voor vrouwen
  • Respect
  • Berouw
  • Luie zondag
  • Laat haar gerust!
  • Schitterend kampioen
  • Kleine dingen
  • Geen bezoek!
  • Parijs- Roubaix
  • 19°
  • Tiktok
  • Drastische knipbeurt
  • 16°
  • 10 000 euro
  • "Moeten"
  • Kleine dingen
  • "Gelogen"
  • een moderne Nelson Mandela
  • Yes!!!
  • Lotte Kopecky
  • PS
  • 18°
  • Soort zoekt soort
  • The White Lotus
  • Legally Blonde
  • Rechts versus Links
  • Kurt Cobain
  • Geen hulp
  • Geen ongelukkige vergissing
  • Rosacea
  • Bubbels
  • Schaamlippen
  • Fictie
  • Mijn huis, mijn regels
  • Ouders
  • Miljardair
  • 117 euro
  • Dommerik
  • Pesterijen
  • Ergernis
  • In shock
  • Ook tragisch
  • Schuldigen
  • Tja...
  • Betere vooruitzichten!
  • En ondertussen ...
  • Hoopgevend
  • Groot gelijk!
  • "Dupe"
  • Mazenzele
  • Waardige winnaar
  • Duitsland
  • Paasweer
  • "Schapen"
  • Niet het nodige verstand
  • Voorspelbaar
  • Chemo
  • Regen
  • "dirtdigger"
  • Walgelijk
  • Jeugdigheid
  • Degelijke informatie
  • Leve Duitsland!
  • Politieke spelletjes
  • Hebzucht
  • dat belooft!
  • Belachelijke vraag
  • Politieke druk
  • wantrouwig
  • Paasrapport
  • Anoniem
  • Eveneens terecht!
  • Terecht!
  • "Uit de Kerk gezet"
  • Protest heeft geloond
  • Held
  • Ach ...
  • Verdacht
  • Wapengekte
  • hahaha
  • Rechtsstaat
  • Walgelijk
  • De Lijn
  • "Varkens"
  • Niet mijn Vlaanderen!
  • Huiszoeking
  • Stemplicht, stemrecht
  • Sensatiezucht
  • Bedankt, Agnes!
  • Alle begrip
  • Waarom?
  • Paniekvoetbal?
  • oogperikelen
  • Pannenkoeken
  • Ver van mijn bed
  • Goede Week
  • Commercieel
  • "nakende" excuses
  • Beledigend
  • Walgelijk
  • Wij zijn Europa
  • Childfocus
  • Asbest
  • Politici
  • Doktersconsult
  • The gilded age
  • Groeien en Bloeien
  • De Planckaerts
  • Verrassing
  • "Verdachten"
  • dat belooft!
  • Waarom?
  • Dubbel!
  • Hovenier
  • Hovenier
  • Briefjes van 5 euro
  • Eufemisme
  • En morgen ...
  • Neos Aalst
  • Stage
  • Ziekjes
  • Europapa
  • Een man van de vrede
  • Bankroet door de liefde
  • Oef!
  • Verjaardag
  • 53!
  • Onbegrijpelijk
  • Brand
  • Niet akkoord
  • Siesta
  • Geen medelijden
  • Evident bis
  • Evident
  • Vrijwillig
  • Timothée Chalamet
  • Zoals verwacht
  • Goede Vrijdag
  • Menswaardig einde


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!