Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verhaal van de 'grote' teen.








    Amaai mannekes wat een week....en het zag er allemaal zo goed uit. Normaal gezien ging ik een paar dagen shoppen in Londen met mijn neef. Om mijn neef niet in verlegenheid te brengen vond ik dat ik er op mijn best moest uitzien in het hotel, dus ik besloot om mijn haar wat bij te kleuren. Ik weet niet hoe jullie dit doen, maar ik plets de hele kleurboel op mijn hoofd, laat dit de nodige tijd trekken en spoel het dan hangend over mijn bad eruit en klaar is kees.

    Alleen....ik hing, ik spoelde en ping....ik kon niet meer recht, mijn rug weeral naar de knoppen.

    Besluit: hang niet over een bad om je haar af te spoelen.

    Heeft er misschien iemand raad hoe ik het dan wel moet doen?

    Ventje is zoals jullie nu al weten een shopaholic en reist bovendien heel graag dus die was meer dan blij dat hij in mijn plaats mee mocht met Neef.

    Nu moet ik toegeven dat die twee dagen helemaal alleen thuis ook wel heel plezant waren. Je staat op wanneer je wilt, eet wanneer je wilt, loopt rond in je flikkie zonder dat je je moet schamen voor je wiebelende vetlaagjes, maar ik was toch blij toen hij bedolven onder volgeladen plastiek zakjes uitgeput terug thuis kwam.

    Terwijl hij in Londen was had ik eindelijk van de GB Brico bericht gekregen dat mijn zwembad binnen was (gekregen voor mijn verjaardag in maart). Ik begon al te denken dat ik er van de winter alleen maar op zou kunnen schaatsen.

    Dus....zaterdag, ventje en ik de tuin in om de plaats voor te bereiden waar het zwembad moet komen want er komt wel wat werk bij kijken.

    Vuil en moe kwam ik terug binnen om me op te frissen en wat te recupereren (in feite liep ik er maar wat in de weg want ik mocht niets zwaar doen van ventje omwille van mijn rug).

    Na een tijdje hoorde in ventje langs de keuken naar boven gaan en ook een douche nemen.

    Ik zat naar het nieuws te kijken toen hij zich languit in de zetel legde.

    “shoeke....” ik keek naar hem om en zag dat hij zijn grote teen aan’t bewonderen was.

    “Wat is er?” vroeg ik. “’k heb iets laten vallen op mijn teen en het doet wel een beetje zeer” zei hij.

    Ik stond op bukte me over de teen en zag een blauw/zwarte nagel. “Wat hebt ge nu gedaan?” vroeg ik. “euh....der is ne betonpaal op gevallen” zei hij.

    “Hm....en ge had zeker uw veiligheidsbottinnen aan?” zei ik goed wetend dat hij op zijn espadrilles had staan werken ondanks al mijn waarschuwingen.

    Als volleerde pseudo verpleegster vroeg ik: “kunt ge hem nog bewegen?” Hij wiebele met de teen en dat ging blijkbaar moeiteloos. Ik maakte dan mijn diagnose: “ge kunt het bewegen, de nagel ziet zwart, waarschijnlijk niet gebroken maar geplet, als ge het niet meer kunt houden moeten we misschien naar spoed en dan boren ze een gaatje in uw nagel want als dat bloed eruit is zal de druk afnemen.” Voilà 20 euro uitgespaard.

    Bij het woord ‘boren’ werd hij wit om zijn neus, ondertussen was de teen wel enorme proporties aan het aannemen en begon ventje wel hoe langer hoe meer te kreunen.

    Op dat moment kreeg ik net een SMS van zoon 1 vanuit Kreta met wat nieuws en de vraag of alles bij ons OK was. Ik SMS’ste terug wat er net gebeurd was en dat ik stond te twijfelen of ik nu met zijn padre naar spoed moest of niet. Onmiddellijk kwam er een SMS terug van schoondochter (verpleegster) met de melding dat je zelfs een gebroken teen nog kan bewegen en om best naar spoed te gaan.

    Nu weten we hier in België dat men wil dat je enkel nog naar spoed komt met een doktersbriefje. Maar een dokter van wacht op een zaterdagavond zoeken enkel om te komen zeggen dat ik naar spoed moest vond ik persoonlijk nogal onnozel, dus ik belde naar spoed en legde uit wat er gebeurd was en vroeg of ik niet zonder het doktersbriefje mocht komen.

    De vriendelijke verpleegster zei van wel.

    Tegen dan zag ventje al groen en zijn teen was drie keer zo groot en had alle kleuren van de regenboog.

    Gelukkig wonen we in een radius van enkele kilometers van alle grote ziekenhuizen van Antwerpen dus ik kon zelfs kiezen. Ik koos voor de spoeddienst van Dr. Beaucourt.

    Omdat je hem zoveel ziet op TV voel je je daar al bijna thuis zelfs als je er nog niet geweest bent en iemand die zo efficiënt overkomt zal ook wel een efficiënte dienst leiden.

    Ik weet ook dat Prof. Goossens (ook van TV en de pers) er werkt en die voert een heel strenge campagne tegen de MRSA bacterie....alles pleit dus in het voordeel van dat ziekenhuis, daar heb je de meeste kans om er levend uit te komen. Voor mijn ventje enkel het beste.

    Gelukkig voor ons was er net geen mega ramp gebeurd en kon er onmiddellijk een arts ventje onderzoeken. Het was te zien dat hij er veel meer van afwist dan ik want hij zei gewoon toen hij naar de teen keek en het even bewoog: “ja man ...da’s gebroken hé”. Ventje wierp me een heel vuile blik toe van “ziedewel !”. Ik zette hem daarna in een rolstoel want we moesten naar de dienst radiologie om de diagnose te laten bevestigen. Als je ooit ’s nachts in een mega groot ziekenhuis hebt rondgelopen dan is dat wel beangstigend, zeker als je zoals ik totaal geen oriëntatievermogen hebt. Ik had mijn GPS ook niet bij maar uiteindelijk heb ik na een kleine omweg de dienst gevonden.

    Met de platen die de breuken bevestigden terug naar spoed en daar kwam een knap jong verpleegstertje de teen spalken.

    Nu zou je eens moeten zien hoe het gedrag van mannen op zo’n ogenblik verandert. Tegen mij had hij de ganse tijd met een kreunend piepstemmetje gesproken: nu buigt dat jong, knap verpleegstertje zich over hem en plots wordt de macho in hem wakker.

    “Als het pijn doet zeggen hé” zegt ze lachend terwijl ze aan zijn tenen frutselt. Met zware stem en schouders fiks recht lacht ventje terug en zegt: “ik ben meer gewoon zenne, als dat alles is”. Ik verbijt mijn lach.

    We krijgen wat zware pijnstillers mee om het weekend door te komen en eens door de klapdeur verandert macho ventje terug in een hoopje pijnlijke pudding.

    Ik vrees dat mijn zwembad iets voor volgend jaar zal zijn.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    16-05-2006
    ..
    het begint met haar verven ,dan een gebroken rug ,daarna grote teen ,daarna van je uitsloven voor ventje weer zere rug ,en tot slot geen zwembad ....je zou voor minder ,tip als je zwembad er ooit komt ..een duik erin en je haar is afgespoeld (by the way ,ik zou er ook iets moeten op vinden ,want doe mijn haar hetzelfde als jij ,dat spoelen is niks ,maar da rechtkomen ,he,haha!knuffel smiliewiske4ob.png smiliegeneratortest5vy.png > smiliegeneratorwisewis9px.png

    16-05-2006 om 16:17 geschreven door hotlips


    mannen,
    Je zwembad Bojako ja daar heb je al eens over geschreven ik dacht dat het al lang geplaatst was,en ja dan ons ventjes he iets hebben ze toch altijd voor zeker als er moet gewerkt worden he en past op hij heeft nog een andere grote teen niet gezegd dat het voor deze zomer is dat je in je eigen zwembad kunt zwemmen...maar je heb het nu toch al bij u thuis je zwembad dan zal hij wel moeten verder doen he zeer of niet .groetjes Vif

    16-05-2006 om 14:44 geschreven door vifke


    Pechweekend
    of hoe een tot in de puntjes gepland weekend toch nog anders uitdraait dan je het zelf wil...wie zei ook alweer ..."het leven nemen zoals het komt"?

    16-05-2006 om 09:22 geschreven door Pedro


    15-05-2006
    Macho
    Ken dat Boke... thuis kleine Jan en buiten stoere man... het is zo en niet anders... oriëntatievermogen... wat is dat ???... ken ik niet... ik zou in m'n eigen straat nog verloren lopen... troost je het is een teken dat wij "echte" vrouwen zijn... je kunt toch niet in àlles even slim zijn he... en dan kunnen de mannen eens meewarig tsj tsj doen... dat doet ze goed... kus Myette

    15-05-2006 om 23:25 geschreven door Myette


    Zkh.

    Laat ik nu toch altijd gedacht hebben dat ik de enige was zonder oriëntatievermogen !
    Ik kom altijd op de plaats van bestemming, maar dan wel via een grote omweg. Heb tussen start en finish geen idee waar ik me bevind.

    Ik mag 29 mei weer eens het ziekenhuis van binnen bekijken.
    Het waarom is te lezen in een reactie op LudoV zijn blogje.
    Ik kan het wel gaan kopiëren, maar dan ben ik pas over een uurtje weer hier ---> de weg terug hè ;)

    15-05-2006 om 22:36 geschreven door Chia


    Kwaad
    Ik ben kwaad!!!! Maar niet op jou hoor. Ik wilde juist een berichtje plaatsen, maar nu geraak ik toch niet op "toevoegen" zeker. Alle anderen marcheren, zoals , Wijzigen, Personalizeer, Mijn blog. Maar klik op toevoegen en ik krijg een error. Ik wilde juist wat uit mijn teen zuigen. Heb op Forum gezet. Dan maar wachten tot het weer goed komt. Sorry, gij kunt het ook niet helpen.knuppel9uw.gif

    15-05-2006 om 17:57 geschreven door Ludovikus


    Stoere macho's
    Dat stoere heb ik recent ook mogen beleven.
    "Hoe voelen we ons vandaag meneer knuffel?"
    "We voelen ons goed hoor zuster".
    Terwijl ik de benen onder mijn lijf uitloop, in de gietende regen, om zijn klachten te verzachten!
    Maar het is met liefde gedaan hoor, en zo is het ongetwijfeld ook bij jou.
    Mijn haar verf ik niet, dus daar kan ik je geen raad over geven.
    Misschien een kapster aan huis bellen?
    Vertroetel ondertussen "het ventje"maar.Hugs

    15-05-2006 om 16:59 geschreven door huismusje/troubadoerke


    Ik zal niet ontkennen
    Ik zal niet ontkennen dat ik dat syndroom ken. Het heet "vertroetelitis", komt alleen bij mannen voor en vooral bij diegenen die hun vrouwtje graag zien en er genoegen in scheppen eens in de watten gelegd te worden. De watten die de verpleegster errond legt telt niet mee en daarom doen wij stoer omdat we geen behoefte voelen door die dames vertroetelt te worden. Si non é vero....

    15-05-2006 om 13:00 geschreven door ronald


    Teen
    Toch logisch dat ventje zich stoer gedraagt bij een verpleegster. Bij een oudere had hij juist hetzelfde gedaan. Ik zeg dat ook altijd tegen ons Lea en thuis mag je dan jezelf weer wat laten gaan nietwaar. Blijf hem maar goed vertroetelen. Goeie ventjes zijn zeldzaam.duiveltje5bo.gif

    15-05-2006 om 12:06 geschreven door Ludovikus


    haar verven.
    Hai Bojako, mijn haar verven laat ik tegenwoordig maar door de kapper doen, want ook ik had er te weinig kaas van gegeten en kreeg aldoor een gebroken rug van het spoelen en daarna een bruine handdoek omdat ik het niet goed gedaan had. Daarbij dan nog kleursel op de verkeerde plaatsen op mijn lijf, dus dat was geen gezicht. En dan dat ventje van jou, die arme ziel. Zit zijn been nu in het gips vanwege die gebroken teen, of kon hij het met een klein stukje gips af? Tja, dat zwembad zal inderdaad wel even duren denk ik. Misschien heb je nog een oude teil in de kelder staan. Kan je in elk geval met de voetjes in het water. Groetjes en tot ziens, Thea.





    15-05-2006 om 12:02 geschreven door thea




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lambretta_patrick
    blog.seniorennet.be/lambret
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!