Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justice....

















    Vooraleer ik seffens ingeduffeld voor een siberische winter vertrek om te werken op de jaarlijkse vlaamse kermis van onze parochie moest ik toch even mijn mail en mijn favoriete blogjes lezen. Tijd om te antwoorden is er vandaag niet, misschien vannacht.

    Sorry Lipske, ik hoop dat ik nog tijd vind voor uw kwiske maar het zal nachtwerk worden (en ik doe zo graag mee – laat dus mijn button nog efkes staan, ik heb nog geen tijd gehad om het te komen halen).

    Maar wat zie ik bij het openen van de Blogafdeling van Seniorennet: HET BLOG VAN HET VUURPELETON IS VERWIJDERD.

    Het seniorennet bewijst heel veel mensen hiermee een grote dienst.

    Pesten dient overal onmiddellijk en hard aangepakt te worden en dat heeft Seniorennet eindelijk beseft en gedaan.

    Veel mensen die hier op seniorennet bloggen zijn zoals ikzelf vrijwel volledige computer analfabeten en dankzij de vriendelijkheid en hulp van veel medebloggers en het Forum zijn we ontzettend fier als we een foto, een button of zelfs een tekst in een goede vorm op onze blog krijgen.

    Voor sommigen is het zetten van een mooi gedichtje, al of niet van henzelf een prettige hobby, voor anderen kan het plaatsen van een foto voldoende zijn.

    Schrijven over je hobby of zoals ik zagen en zeveren over het alledaagse, het moet kunnen zolang je er niemand anders mee kwetst.

    Er moet vrijheid van meningsuiting zijn, maar als je een blog bij seniorennet opent dan verklaar je jezelf akkoord met hun voorwaarden en die moeten nageleefd worden.

    Het ergste aan Cyberpesten (Internet pesten) is vooral de anonimiteit van de pester.

    Op school, op de werkvloer moet de pester je in de ogen kijken en het dan ook nog durven!

    Seniorennet zelf is de enige die de identiteit van de bloggers kent en die kan optreden.

    Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze dit soort blogs in het vervolg in de kiem zullen smoren!

    Aan alle medebloggers die de moed hebben gehad om tegen de Cyberpesters op te treden een dikke proficiat!

    Mijn dag kan nu niet meer stuk en ik ga vol goede moed frietjes bakken voor de parochie in de hoop dat er nog mensen zijn die het zullen wagen om met zo’n weer naar de vlaamse kermis te komen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    29-05-2006
    wat kan, of niet
    Beste Bojako, ik kom regelmatig lezen op je blog, neen laat er niet altijd een bericht achter, dat is ook de bedoeling niet. Dat iedereen het steeds bij het rechte eind wil hebben is niet nieuw, iedereen zijn eigen waarheid zou ik zeggen. Oordelen over de mening van iemand anders is al net zo moeilijk als dan er een eigen mening op nahouden. Met alle respect vandien, kan ik me omtrent de beoordeling van het vp, beter aansluiten met de mening van huismusje dan met de jouwe. Zie het niet verkeerd, maar de reden die je aanhaalt om jouw mening te staven lijkt me nogal tegenstrijdig met de principes die je er op na houd. Bv.:Vrijheid van meningsuiting moet inderdaad kunnen, zeg je. Waarom dan op de huid zitten van het vp? Verder schrijf je: "..ik heb wel de vrijheid genomen om op mijn blog te schrijven en zeggen wat ik er van vond, dat is mijn recht..". Waarom zou het vp dat recht dat niet mogen gehad hebben? Je zegt: "Ik wil nogmaals duidelijk stellen dat ik vind dat mensen kwetsen en belachelijk maken naar mijn oordeel geen satire of humor is" Laat ons eerlijk blijven. Mochten we allen naar eigen oordeel gaan uitmaken wat we zelf kwetsend vinden of niet, waar het verschil te maken tussen ernst en humor, zijn we nog bijlange niet thuis! Tenslotte schrijf je: "Het is dus uit mijn oogpunt zeker geen persoonlijke maar een objectieve beoordeling van een ander blog". Wat dacht je dan dat die van het vp deden? Objectiviteit kan kwetsend overkomen. Dat er bloggers op het vp zwaar onderuit gehaald werden was inderdaad niet zo mooi, maar wie de moeite deed om naar het geviseerde blog te gaan kijken kon moeilijk anders dan met een glimlach toegeven dat het vp er niet ver naast zat. Mijn inziens waren er in hun items veel meer rake en positieve beoordelingen vast te stellen dan negatieve, eigenaardig genoeg werd daar over gezwegen als de dood, zo ook jij. Waaruit ik concludeer dat "brood en spelen" voor velen stukken belangrijker zijn dan "objectiviteit"! Wat me vooral pijnlijk opvalt is de vijandige en wraak gerichte houding van een aantal bloggers die het nu nodig vinden hun steentje in deze hetze bij te dragen, maar toen er onlangs door mij aandacht werd gevraagd voor het welzijn van de medemens en de erbarmelijke toestand waarin sommigen mensen noodgedwongen leven, vond haast niemand het niet nodig er een plaatsje voor in te ruimen op hun blog. Wie zich op de teentjes getrapt voelt schreeuwt de pannen van de daken. Dat hun medemens ligt te creperen van honger en ellende raakt hun koude kleren niet! Het typeert de mens..!!!

    29-05-2006 om 02:29 geschreven door Jan-Frederik


    26-05-2006
    eens...
    Eerlijk gezegd ben ik het helemaal met Musje eens.
    Dat ondanks dat ik VP een volkomen overbodig blog vond (maar dat vind is er zoveel) en ik het niet echt leuk vond dat ze mensen zo de stuipen op het lijf joegen.
    Aan de andere kant ik me voorstellen dat iemand helemaal over de z**k kan gaan als 'ie zo te kakken gezet als zijn schenen te doen.
    Zelf heb ik maar één keer de moeite genomen ze te bezoeken, geconstateerd dat het verder niet interessant was, en het verder links laten liggen.
    En ik kan me dus ook voorstellen dat een heleboel mensen blij zijn dat e.e.a. gestopt is.
    Nogtans was het hun mening, en meningen, hoe bot, hoe ongenuanceerd of onterecht ook, kan en mag je niet zomaar onder het vloerkleed vegen.
    Verder zal het me worst wezen en ik citeer mijn oma die placht te zeggen: "Ze doen maar, hun broekie vol!".
    Groetjes en liefs voor allemaal !

    26-05-2006 om 11:10 geschreven door Caerwyn


    De waarheid ligt altijd in het midden

    Zoals ge weet zal ik niet treurig zijn om het verdwijnen van het VP. Dat ons huismusje vindt dat de democratie hierdoor in het gedrang komt vind ik persoonlijk een beetje te veel eer voor het VP. Ik heb altijd gezegd dat ze van mij gerust konden blijven als ze hun PERSOONLIJKE aanvallen zouden stoppen. De rest van hun humor kon ik gerust pruimen en ik heb altijd gezegd dat Anemone met mij naar Argentinië moest vertrokken zijn dan had ze nu een plaatske bij het personeel van Schloss Steinbohr gehad. Waarom er zoveel lezers waren is gemakkelijk uit te leggen. Ramptoeristen ! De mensen zien graag ruziemaken door een ander en het is plezanter als er een met zijn bakkes op de vloer gaat. Het VP is er pas goed beginnen op vooruitgaan toen ze met persoonlijke aanvallen begonnen. In het begin gaven ze algemene kritiek en toen kwam er geen kat. Nog beter werd het toen ik hun Public Relations begon te verzorgen. Ze zijn toen naar plots sterk gaan stijgen en mijn blog ook trouwens. Het sluiten van mijn blog en dat van de verontruste heeft ze geen deugd gedaan en nu de laastte tijd waren ze op hun sukkel omdat ondermeer de Milo niet meer reageerde. Maar het is ook zo als je ergens aktie tegen voert krijgt ge ook een boel meelopers die zelf hun mond eerst niet durven opendoen maar dan erger te keer gaan dan jijzelf. Een grote hulp voor hun teloorgang was ook de open en franke kritiek van Bojako, waarvoor mijn dank. De middelen van Cyberfox vond ik er een beetje over. Inlichtingen ronselen en beloven de identiteit van de klikspaan geheim te houden dat doet mij denken aan vergeef mij het woord het is te hard, de Gestapo. De gevolgen zijn inderdaad minder zwaar en hier overdrijf ik dan zoals ons musje met de democratie.

    Ook op grond van zuiver vermoedens die trouwens bovendien nog niet juist zijn echt beledigende en bedreigende emails sturen passen volgens mij ook niet in het plaatje en is nog slechter dan het VP. Ik heb steeds met open vizier gestreden en ik verwacht dat van anderen ook. Eens de vijand verslagen moet je niet uithalen naar zijn supporters. Het doel dat de middelen heiligt ligt mij zo niet. Omdat ik ook door Cyberfox aan te vallen tegen een zeer been stamp bij ons musje wil ik haar toch zeggen dat het niet express is maar het valt zo uit en ik weet een mening is heilig voor haar. Ze zal het begrijpen ben ik best zeker van.

    Aan mijn goede vriend de verontruste zou ik toch willen zeggen Kamiel ge zijt, trouwens net zoals mijn beste vriend de beeldhouwer, te braaf te en te goed. Denk nu echt niet omdat het VP verdwenen is dat het gerommel zal ophouden op het SN. Ik dacht met mijn Duits blogje eens iedereen te vermaken maar ook hier zijn al kritikasters opgedoken. Dus Kamiel verwacht u ook maar aan een of andere pilaarbijter die niet tegen een schetenfestival kan. Maar veegt er uw kas aan. Hoe dan ook wij blijven vrienden al hebben we elkaar nog nooit gezien. Sorry Bojako voor dat groot epistel hier op uw blog. IK zou moregen en klank en licht spel willen geven op mijn kasteelken maar ik kan nog geen pps laden en spelen maar dat komt wel. Kusjes en dikke knuffels aan iedereen
    Ronald Milo, een vreedzaam man met soms heftige oprispingen.

    26-05-2006 om 00:21 geschreven door ronald milo


    ..
    Musje, ik heb altijd bewondering voor u omdat ge durft zeggen wat ge denkt. Op dat gebied zijn we hetzelfde, ik durf dat ook. Vrijheid van meningsuiting moet inderdaad kunnen. Ik laat hierbij weten dat ik nooit klacht heb ingediend bij seniorennet of gevraagd heb om het blog van het vuurpeleton te verwijderen. Maar ik heb wel de vrijheid genomen om op mijn blog te schrijven en zeggen wat ik er van vond, dat is mijn recht. Ik hoop dat je daar ook begrip voor kan opbrengen. Ik wil nogmaals duidelijk stellen dat ik vind dat mensen kwetsen en belachelijk maken naar mijn oordeel geen satire of humor is, en alle lezers van het blog vuurpeleton zullen weten dat ik zelf door hen niet belachelijk ben gemaakt, integendeel. Het is dus uit mijn oogpunt zeker geen persoonlijke maar een objectieve beoordeling van een ander blog.

    26-05-2006 om 00:17 geschreven door bojako


    25-05-2006
    Mijn mening
    Ik weet dat ik nu tegen schenen ga schoppen.
    Ik kan slechts hopen dat men verstandig genoeg is om te beseffen dat ik steeds een zo eerlijk mogelijk EIGEN mening geef.
    Ik vind het verwijderen van eender welk blog, buiten een raccistisch blog, niet kunnen.
    Dit strookt niet met een demokratie.
    Men kan nu evenzo gaan stellen dat het VP is weggepest.
    En ik vraag mij hierbij af wie de volgende kan zijn, wanneer er weer iemand aanstoot neemt op een geschreven item.
    En waarom waren er toch zoveel lezers?
    Veel en veel meer dan de reactie's in hun gastenboek aangaf.
    Een boek dat je niet interesseert koop je toch ook niet.!
    Idem dito met een film of een tv programma.
    Ik volg regelmatig "De zevende dag" een plitiek programma.
    De uitspraken, verwijten en achterbaks gedoe dat ik daar zie en hoor, wel daar was het VP klein bier tegen.
    Akkoord, niemand vroeg om beoordeeld te worden door hen, en zij hadden zeker niet de wijsheid in pacht.
    Maar ik vond het eerlijker zijn, dan bijv. iemand die op mijn "huismusje's " blog komt zeggen dat hij genoten heeft van mijn blog, dat ik zo moet verder doen.
    Ik vind dit pas een belediging, want die persoon zegt letterlijk dat het hem/haar geen fluit kan schelen wat ik voor ellende ik heb meegemaakt in mijn jeugd.
    Misschien vind hij/zij het zelfs flauwe kul, en dat mag, maar ik heb liever dat men dit dan ronduit tegen me zegt.
    Je wist wat je aan het VP had, wat of wie er dan ook mocht achtersteken.
    En ik heb liever met zulke mensen te doen, dan met hypokrieten die je een mes in de rug steken.
    Goh, ik weet al op voorhand dat ik tegenwind ga krijgen op deze reactie, maar ik blijf wie ik ben, recht voor de vuist.
    En van mij zal men nooit kunnen zeggen dat men niet weet wat men aan me heeft.
    En dat is in deze tijd ook nog steeds veel waard.
    Dat is mijn mening, en daar hoeft niemand het mee eens te zijn.En geloof me aub, dit is ook geen verdediging voor het VP, of een persoonlijke aanval op al wie tegen dit blog was.
    Daarom, leve groetjes en tot de volgende

    25-05-2006 om 22:39 geschreven door huismusje/troubadoerke


    even een reactie
    Deze morgen heb ik gezien dat het bewuste blog verwijderd werd. Waarom dit niet eerder verwijderd werd begrijp ik ook niet. Een klacht via blog@abuse heb ik zelf nooit ingediend. Enkele bloggers hebben wel gereageerd dat dit niet kon. Namen noem ik niet graag,maar op uw blog en dit van Milo en ook bij de verontruste vader werd enkele malen gewaarschuwd wat persoonlijke aanvallen voor gevolg kunnen hebben. Waarom het zo lang geduurd heeft voor het blog verwijderd werd weet ik ook niet. Ja, sommige bloggers vonden het best amusant en genoten van die "satirische schrijfsels" . Dit waren dan de zogenaamde sterke bloggers. Ook zijn er enkele senioren niet naar de meeting in Oostende gegaan(ook ik niet) omdat ik niet wou samenzitten met mensen die zo achterbaks zijn lieve woordjes tegen elkaar te zeggen en daarna op het bewuste blog er de nodige commentaar op te geven. Sinds dit blog verdwenen is, heb ik opnieuw reacties toegelaten op het blog Kamiel_vertelt. Misschien zijn er bloggers die graag in de kijker staan of onder de loep genomen worden, maar voor mij hoefde dit niet.Daarom heb ik nooit een foto op mijn blog "verontruste vader" geplaatst van mezelf. Wel heb ik een nieuw emailadres aangemaakt,en dit heb ik aan u en Ronald doorgemaild.Omdat iedereen dit email mag weten zet ik het hier neer. kamielken@pandora.be. Ik was niet van plan nog ergens een reactie in te geven, maar sinds dit "bewuste blog" verwijderd is, zal ik dit opnieuw doen. Op het blog wisewiske probeerde ik vroeger ook de antwoorden te vinden op de muziekquiz. Nogmaals nu dit " bewuste blog " verdwenen is, en er geen kritiek meer gegeven wordt op andere bloggers zal ik opnieuw proberen dit wel te doen. Ja, misschien heb ik met een item over de Enige Ware Persoonlijke Mening, een gevoelige snaar aangesneden. Dit item heb ik gewoon gepaatst om de heren/dames "acteurs van het bewuste blog even erop te wijzen, hoeveel meningen men kan hebben, naar gelang het die "acteurs" pastte in hun kraam. Nu zullen sommige bloggers die het bewuste blog best grappig vonden, misschien groen lachen, maar ik gun hen hun pleziertje. Kamiel (kamielken@pandora.be)

    25-05-2006 om 21:14 geschreven door kamiel


    Pertinent vraagje was dat , die eerste vraag/reactie van Chia.
    Bojako, mijn dag is goed geweest mede dank zij uw enthousiasme. Een geluk nog dat ik mijn dieet heb kunnen volhouden vandaag: door dat goeie nieuws deze morgen op SN was ik wat euforisch en had aandrang om deze euforie te bekrachtigen met één (1-tje maar ) kasteelbiertje.(=3 boterhammen) Maar neen, ik houd me sterk en waakzaam bovendien. Want die troll van een VP zit nu in het Cyberwoud bij mij, 'banned ' zoals ikzelf. Prettige abvond nog daar op de kermis. Cyberfox w.annaert @ pandora.be

    25-05-2006 om 17:46 geschreven door Cyberfox


    ..
    En ik ben blij dat jullie blij zijn. Zolang ik mijn eitje hier kwijt kan, zoals je zegt, een PC analphabeet, een beeld dat beweegt, een beetje inzicht in dat moeilijk en toch zo logisch HTML, een reaktie die eigenlijk een babbel wordt, dat laat ik me niet afpakken.duiveltje5bo.gif

    25-05-2006 om 17:09 geschreven door Ludovikus


    Foutje
    Ik zie nu dat er onder m'n blog 15,45 u staat... dat klopt niet want heb reeds heel vroeg deze ochtend dat berichtje geschreven... dus niet afgeloerd bij jou he... haha... er loopt de laatste tijd wel meer fout op sennet... kon daarstraks m'n lettergrootte niet in de oorspronkelijke stand terugzetten dus is het wat rommelig uitgevallen... maar niet getreurd... de pesters zijn weg... hoop alleen dat ze niet weer zullen opduiken onder een andere naam... dat wordt hier constant gedaan... ik wens je veel klanten op de vlaamse kermis... niet vergeten je haar te wassen straks he... of je blijft een week lang naar vet stinken... kussss van Myette

    25-05-2006 om 16:11 geschreven door Myette


    Eén vraagje nog ...

    Eén vraagje nog:

    Waarom heeft het zo lang geduurd voor SN tot dit besluit kwam?
    Komt daar nog een persconferentie over?
    OOPS, dat waren twee vraagjes!!

    25-05-2006 om 13:55 geschreven door Chia




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    mare
    blog.seniorennet.be/mare
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!