Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    29-07-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gekookte hersenen.....







    Mijn hersenen zijn nu bijna gekookt denk ik, nu moet ik oppassen wat ik hier zeg,  want ik lees dat Kamiel graag hersenen eet, bjeuch...  maar het zullen niet enkel mijn hersenen zijn die momenteel koken met dit weer vermoed ik.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Om even  verder een organische afdaling in mijn lichaam te maken; 
    ik snap niet dat ik nog last kan hebben van water retentie, gezien de emmers transpiratie die ik al geproduceerd heb deze week. Toch zijn mijn vingers tegen de middag net gezwollen worstjes.
    Ik drink in de loop van de voormiddag op zijn minst een volledige koffiepot op mijn eentje leeg, verder drink ik braafjes mijn twee liter water zoals aangemoedigd door iedere weerman/vrouw op TV, daarenboven nog af en toe een ander drankje extra, zoals jullie al konden lezen. en toch moet ik maar heel weinig plassen.
    De gedachte dat ik mijn urine eruit ‘zweet’ vind ik vrij vies, maar er is geen andere verklaring.

    Nu bijna alle algen verdwenen zijn uit mijn zwembadje via de filter en het water weer een azuurblauwe kleur gekregen heeft (het blauw is natuurlijk de plastic bekleding maar het oogt heel mooi) zijn er al veel meer amateurs geweest om te zwemmen de laatste dagen.
    Enkel op de bodem lag nog een hardnekkig laagje algen maar ventje heeft neef 1 toen die gisterenmorgend even langs kwam, in het zwembad gezet, hem een soortement stofzuiger in de hand gedrukt en gezegd dat hij zich héél traag maar zuigend (de stofzuiger natuurlijk) door het zwembad moest voortbewegen.
    Neef 1 is bijna twee meter lang, dus die zag het wel zitten.
    Hij moest eerst wel voor zijn peter de stofzuiger aan de praat krijgen – neef 1 kan zo wat alles op electronisch gebied.
    Ventje weigert nog steeds pertinent om zelfs met zijn grote teen in het water te komen. Indien neef 1 niet was komen opdagen had hij mij waarschijnlijk weer met de stofzuiger in het water gekieperd en langs de wal bevelen staan roepen in welke richting ik de zuiger moest bewegen.
    Ik zou met mijn weelderig lichaam en korte beentjes natuurlijk wel flink wat meer baren veroorzaakt hebben dan lange, smalle neef 1, en de algen zouden dan niet langer netjes braaf op de bodem blijven liggen hebben.

    Enfin, om een lang verhaal weer heel kort te maken.
    Tegen de middag waren de meeste resterende bodem algen opgezogen en verwijderd en kon ik eindelijk, nadat ventje schoonma was gaan halen om bij ons in de tuin de zitten, met kleinzoon 1 en 2 het water in.

    Schoonma vond het wel niet zo beleefd dat wij alle drie daar paraat stonden te wachten in onze zwemkledij tot ze aankwam en dan onmiddellijk na de beleefdheidskus het water ingingen.
    Mijn humeur is zo’n beetje zoals een barometer, hoe warmer het wordt hoe nijdiger ik word.
    Normaal gezien ben ik heel braaf, lief, meegaand en flegmatiek, maar eens de zweetdruppels op mijn neus staan word ik een vrij chagrijnig pokkewijf, al zeg ik het zelf.
    Het chagrijn verdwijnt bijna onmiddellijk bij de daling van mijn lichaamstemperatuur.
    Dus....ik stapte gisteren vrij chagrijnig het zwembad in, gaf ventje chagrijnig naar zijn voeten toen hij  kleinzoon 2 aangaf en dit slechts met één beentje in de zwemband, het kind was bijna gecastreerd.

    Schoonma stond erop toe te zien en zei onmiddellijk in verdediging van haar baby (ventje dus): “du must nie kwoad saain oep die Bobby (zij geeft mijn ventje altijd een hondennaam) du must die klaaine koed oanpakke!”
    Nu wordt van ventje enkel verwacht dat hij me bij de kindjes helpt met zwembandjes aandoen en helpen aanpakken wanneer ze in of uit het water willen.
    Gelukkig was ik ondertussen al een klein beetje afgekoeld en mijn chagrijn gehalte was al een paar graden gedaald,  dus ik siste naar ventje tussen mijn opeengeklemde tanden in ’t engels omdat schoonma dat niet begrijpt - heel onbeleefd, ik geef het volmondig toe - :
    “ give that woman a chair, plonk her on it, give her something to drink, shove a sigaret in her cakehole and get her as far away from me as you can and also as quick as you can before I murder you both!”. (vertaling te verkrijgen op aanvraag)
    Ik zei het al, mijn chagrijn level was al vrij normaal.

    Ventje weet dat hij op zo’n momenten best niets zegt,  want dat hij anders het zwembad met pure, onbeheerste force ingetrokken wordt en dan hoogstwaarschijnlijk een verdrinkingsdood kan verwachten.

    Hij haaste zich om schoonma vrij ver van ons vandaan te installeren zoals bevolen.
    “Is schoën... du vrogst maai oep bezuk en got dan zwemme met die kinderen” riep ze nog van ver.
    Ik riep terug : “’k heb nog een zwempak ma, moet ge het hebben? Kom er gerust mee in,  dan koelt ge wat af!”
    Ze keek me aan met een dodende blik – denk ik toch – wat ze droeg nog heel donkere brilleglazen vanwege de onlangs uitgevoerde staar operaties.
    Op klaagtoon zei ze tegen ventje: “Bobby, maaine fusse zaain ielemol gezwolle”.

    Terwijl ik ondertussen fungeerde als trekkende speedboot voor kleinzoon 2 riep ik inmiddels al vrij goed gehumeurd: “pakt een voetbaddeke shoeke, doet er goed fris water in, en zet uw ma haar voeten erin” wat dan ook prompt gebeurde, ik riep hem nog achterna: “en brengt voor mij een goe fris glas witte wijn,  want ik voel dat ik het ga nodig hebben vandaag!”...

    Schoonma zat even later in de schaduw van de appelboom naast de afrijs en de zandbak op een stoel met haar voeten in een badje met fris water, lekker aan een stinkstokje te trekken en naar ons te kijken.
     
    Omdat ik een goede gastvrouw wou zijn probeerde ik tussen speedboot, walvis en krokodil spelen met de kleinzonen in, af en toe over de kant van het zwembad een gesprek met schoonma te voeren.
     
    “Ich vershto oe nie me al da lawaai van die klaain manne!” riep ze terug.
    Ventje die zoals altijd heel snel verdwijnt als zijn moeder geïnstalleerd is,  om zich met veel belangrijker zaken bezig te houden, werd onmiddellijk door mij teruggefloten. “Shoeoeoeoeoeoeoeoeoe......kom eens terug !!!!!” riep ik met mijn beste Gestapo gil.
    Schoorvoetend kwam hij aangesleft want hij wist natuurlijk al wat er hem boven het hoofd hing.
    Ik zei: “ ge kunt kiezen, of ge komt hier de clown uithangen in dit zwembad met uw twee kleinzonen, of ge neemt een stoel, gaat daar naast de vrouw zitten die u gebaard heeft, en voert er een conversatie mee, het is tenslotte uw moeder en ze is hier op bezoek!”.
    “Jawohl mein fuhrer” zag ik in zijn ogen, maar hij wou niet in het water en koos dus voor het aangenaam gezelschap van muttie.

    “Nana.....gij moet terug de speedboot zijn en ikke aan uw nek hangen en nanna héééééél rap gaan nu hé?” riep kleinzoon 2.
    “Nee nana, ge hebt al de hele tijd speedboot geweest voor broer, nu moet ge met mij waterpolo spelen, ’t is mijn toer!” zei kleinzoon 1.
     
    Toen ging de bel. Neef 1,  die ’s morgens het zwembad gestofzuigd had kwam aan mijn zijn zoontje van zes.
    “Joehoe, mogen we komen zwemmen?”
    "Oef....."dacht ik, "gered";  “kom er gerust in man, maar ik ga eruit, ik moet efkes bekomen!”.

    Ik ben toen in mijn heel mooie knuffelstoel gaan liggen en dacht: “foert....gedaan....trekt vanaf nu allemaal uw plan, ik doe niks meer” en weet ge: ik heb ook niets meer gedaan.
    Iedereen die aanwezig was, want inmiddels was er nog wat volk bijgekomen, zal gedacht hebben, amaai wat een lui moe, en weet ge: het kon me geen fluit meer schelen!

    Vandaag rust ik uit....enfin toch tot half acht,  want dan komt Turbo kleindochter slapen, benieuwd of die morgen ook wil gaan zwemmen?


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    30-07-2006
    schoonmoeders
    ik leefde helemaal mee want... ga er niet over uitwijden... en weet je ik begin bijna blij te worden geen zwembad te hebben... als jan en alleman dan wil komen plonzen heb je geen ogenblik rust meer... dat muziekske hier is tof... zit hier op en neer te wippen... en wat dat chagrijnig betreft... idem dito bij mij... die hitte put me gewoon uit... blij dat het even koeler is... wals jij gerust met Ludoke hoor kind... voor mij te heet om te dansen... hou het wel eens tegoed he Ludo... in de winter eens een kroegentocht maken... tot dan... kus van Myette

    30-07-2006 om 20:05 geschreven door Myette


    De kunst in het leven is...
    hoe ouder je wordt meer en meer NEEN durven zeggen. En JA tegen jezelf en daar voor gaan, all the way. A propos, aandacht aub, tussen twee speedbootacts door: Alle baten helpen voor Laurent, de bijna bedelprins ...



    Alle tips zijn welkom voor een mens in nood!

    30-07-2006 om 17:25 geschreven door Titipoes


    In drievoud
    Even kijken of het er weer drie dubbel op komt. Gooi die "te veel" er maar af aub. Neem die cholesterol pillen maar weer hoor. Zomaar laten is niet goed. Zou het kunnen dat er "jaloezerikken" tussen de bloggertjes zitten. Ik wil gerust met ieder een walske doen, weet je. wolf3ji.gif

    30-07-2006 om 15:20 geschreven door Ludovikus


    oei ??
    Ben jij chagrijn ...HOE KAN DAT NU , Je hebt wel toffe muziek staan , zit ik hier te schokkelen op mijne stoel , en borstoefeningen te doen , ken je dat ?? Hoe heet eigenlijk dit plaatje ? ken het wel zenne maar weet niet wie enz.. ;-) groetjes Hallo ... Kom ik je nog gauw op de valreep een prettig en koelder weekend wensen ..



    BR>


    Knuff Sjoeke

    30-07-2006 om 04:08 geschreven door sjoeke


    Effe lachen tot besluit

    Ik roep iedereen op nog even te lachen voor het slapen gaan ;)

    Kusssssssss

    30-07-2006 om 00:17 geschreven door Chia


    29-07-2006
    !!!
    Ik wilde dat ik bij je in dat zwembad lag en ik zou jou je oren wel helpen toehouden! Vooral oost-indisch doof blijven bij opmerkingen van schoonmoeders! ;-))) Zijn wij zelf ook zo in functie van schoonmoeder??? Ik heb het goede gedacht over mezelf dat dat niet het geval is!! Ik zwijg tot ik zweet en maak soms vuisten in mijn zakken, maar dat is moeilijk met een badpak aan hé! En toch heb ik een prachtige schoondochter! Dat mag ook wel eens gezegd! Of zij dat ook over mij zegt, weet ik dus echt niet! Help het mij hopen!

    29-07-2006 om 23:13 geschreven door Michelly


    Hallo Jongedame!


    thmon12kx1.gif

    Lekker verhaal Bojako,gezellig om lezen! Groetjes,Joël.

    29-07-2006 om 20:05 geschreven door joeltje


    Vergeten

    En ik word hier zelfs links onderaan nog speciaal welkom geheten!!!!

    29-07-2006 om 19:52 geschreven door Chia


    Duidelijk nu!

    Het is me nu duidelijk !! Hier is liefde in het spel.
    Twee maal dezelfde video over 'The last Wals'.
    Kan niet missen !!!

    29-07-2006 om 19:51 geschreven door Chia


    verhaal
    Die Ludo is wel helemaal van zijn stuk door jouw verhaal van de pillen voor de cholestorol en die goeierd van een Chia heeft vertaalwerk voor jou gedaan. Jij weet de bloggers te pakken hoor met je verhalen. Ook ik kom elke keer met plezier bijlezen alhoewel dat verhaal met je hand en rugproblemen toch minder plezierig is. Hoop echt dat er verbetering voor je inzit en dan liefst zo snel mogelijk. Groetjes en een fijn weekend in je zwembad, Thea.





    29-07-2006 om 18:29 geschreven door thea


    ..

    doe een walsje met mij en vergeet de rest(als het lukt!!)

    29-07-2006 om 17:42 geschreven door Ludovikus


    ..

    doe een walsje met mij en vergeet de rest(als het lukt!!)

    29-07-2006 om 17:11 geschreven door Ludovikus


    ....
    Gelezen, gelachen. Sorry, ik weet dat leedvermaak geen schone gaven is, maar misschien kan je het deze knock-out bonnie vergeven?
    Onze schattebout is sinds een uurtje terug naar huis, maar haar stemmetje galmt nog wat na in onze oren.
    Seffens even de schade opnemen, en dan (vlei?) ik mij op m'n balkon.
    En als ze me vandaag durven storen, dan gaat jouw chagrijn klein bier zijn naast he mijne.
    Smaks en tot later....
    PS: Staan er bij jou ook sterretjes aan de helderblauwe lucht?

    29-07-2006 om 14:45 geschreven door huismusje/troubadoerke


    That woman

    That woman is hilarious !!
    En daar bedoel ik niet je schoonmamma mee hoor ;)
    Bekijk het toch eens zó, Bojako:
    stel dat je geen zwembad had? Wat dan? Chagrijn all over de place!

    Ik zal de vertaling wel even geven hoor:
    "Geef je lieve mamma een stoel, zet haar er voorzichtig in, geef haar iets lekkers te drinken, steek een sigaretje voor haar op en schuif haar stoel wat dichter bij het zwembad, zodat ik tijdens het speedbootje spelen met haar kan keuvelen."
    O ja, zorg dat ze er niet inkiepert ...

    29-07-2006 om 14:24 geschreven door Chia


    moet kunnen!
    En gelijk heb je,weg met da schuldgevoel ,Baas in eigen euh...zwembad!!! Geniet maar ,voor je 't weet is 't weeral gedaan !*smak*Prettig weekend Bijouke hotlips4rg7.jpg garden1to6.jpg

    29-07-2006 om 14:22 geschreven door hotlips




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    sarandahs
    blog.seniorennet.be/saranda
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!