NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
 • male enhancer (kyra)
      op foto trouw
 • Thanks (Tyler)
      op foto trouw
 • Male Enlargements (Surgical and Non-Surgical Male Enlargement)
      op foto trouw
 • Male Enhancement (Bathmate)
      op foto trouw
 • extenze (Best male enhancement pills)
      op foto trouw
 • he he (Lieve)
      op Olà
 • altijd leuk (Thea)
      op Olà
 • even terug ? (ani)
      op Olà
 • Goedemiddag (Dirk)
      op Olà
 • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
      op foto trouw
 • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
  hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  NABORAM
 • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
 • een moeder aan de computer
 • dear son...
 • The good old days.

  Foto
  New Page 1

   

  this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
  Alone they might be washed away, but together they stand strong.
  Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
  I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

   All of us girls,

  Old and young,
  Near and far,
  Hold special memories of good times we've shared.
  We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
  We've shared...
  our hearts,
  our time,
  our secrets ,
  our fears,
  our hopes

  and our dreams.
  Let us never break the chain of friends!


  Mrs.Bo and Mr. Silver

  Reacties op bericht (12)


  03-08-2008
  ...
  Aangezien Telenet net zijn datalimiet van 12 naar 20 gigabyte verhoogd heeft, heb ik voorlopig nog geen klagen. Ik betaal 50 voor internet, telefoon & televisie. Ik hou Dommel wel in het oog, want dat lijkt me interessant, maar die zijn dan weer afhankelijk van Belgacom voor het basispakket telefoonlijn. Mobiel bel ik via Mobistar, met Tempo. De kinderen Tempo music, omwille van de gratis sms-jes en avondminuten naar Mobistarklanten; ik heb de klassieke tempo-kaart met maandelijks gratis 30 min naar Mobistar en evenveel naar vaste nummers, en daar ben ik heel tevreden over. Bij Proximus had ik lang zo veel voordelen niet! Wat televisie betreft, is de verleiding groot om films te bestellen, wat duurder uitvalt dan in een real life videotheek, maar o zo gemakkelijk. Maar het is niet handig kiezen in het aanbod, er is te weinig info...
  't Zal wel overal zo zijn voor- en nadelen geven hé!

  03-08-2008 om 01:28 geschreven door Lieve


  01-08-2008
  ..
  Bijna vergeten er bij te zeggen:"Knappe en leuke foto montage van Milo", Hoe doet hij het zo goed???? Lijkt wel echt! Kan zijn dat je  "Queen Liz" wel persoonlijk kent. Van jou moet je nooit verschieten. Tot subiet!!!

  01-08-2008 om 12:39 geschreven door Ludovikus


  31-07-2008
  ..
  Wij hebben gsm bij Mobistar, Lea met een abonnement en ik nog altijd met een Tempo kaartje, ik, laad bij als het nodig is en dat is heel weinig. Verder zitten wij bij Telenet van af het jaar 2000 omdat ik Belgacom kotsbeu was, toen waren ze nog werkelijk een monopolie, en in tegenstelling met Affodil heb ik nog maar weinig te klagen gehad. Een defecte modem en een verbrande tranfo waren de volgende dag reeds vervangen. We hebben nu het pakket Internet, vaste telefoon, cabel tv/digibox en de prijs zal ongeveer hetzelfde zijn als bij Belgacom.. Mijn vriend Gerard heeft Belgacom adsl internet ,tv. telefoon. internet, en heeft de ene klacht na de andere, en wordt even onheus en ongelooflijk brutaal behandeld als Affodil bij Telenet, zelfde scenario.,zo zie je wel!!!! Ik kan je niets aanraden. Zou het kunnen dat het van de plaats waar je woont afhangt?????.  Kwestie van bereik????
  We praten er morgen Vrijdag verder over bij een frisse pint, je komt toch? Kissandhug.
  subcatgroetjesil4.gif

  31-07-2008 om 17:48 geschreven door Ludovikus


  "
  Nog even dit Bojako, ... Wij ontvangen bij Belgacom wel ATV hoor maar van de BBC enkel BBCp( prime?) en BBC w( world) .Voilà voor wat het waard is.Groetjes

  31-07-2008 om 13:52 geschreven door natoken


  terug van even weggeweest en heb mijn outfit nog niet weggelegd want ze gaan ons nog eens goe doen zweten vandaag....

  en wat betreft die communicatie ....denk nu toch niet echt dat die pakketten van Belgacom zo interessant zijn ( overheid is een grote aandeelhouder nietwaar.....en die kunnen centen gebruiken schijnt het....)
  ik heb er destijds ook wel verschillende aan de lijn gehad maar voorlopig houden ze het voor bekeken omdat ik ze na enige rake opmerkingen wandelen gestuurd heb..... weliswaar niet zo fors zoals affodil dat deed....
  een goeie tip: altijd een nachtje over slapen of bedenktijd vragen..... willen ze meestal wel niet of hebben ze niet graag.....maar niks van aantrekken.... voor vertegenwoordigers telt maar één ding...kontraktje binnenrijven .....
  Een aangename dag toegewenst vanwege Amor Fati !<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


  Verwondering is de dochter van de onwetendheid

  Onwetendheid staat altijd klaar om te bewonderen


   

  31-07-2008 om 11:22 geschreven door Amor Fati


  Toeval of niet...
  Krijg net een telefoontje van Mobistar dat we bijna einde contract zijn en dat we dan kunnen genieten van extra promoties bij verlenging etc, etc.

  Net even vergeleken en als we ook nog proximus worden bovenop adsl en belgacomtv spaar ik een forse slok op de borrel uit. En van proximus ben ik (met de gsm van het werk) ook heel tevreden! Bovendien kan ik dan gsm-parkeren en gsm-rijden met de Lijn, als ik mijn kaart weer eens vergeten heb of geen pasmunt bij heb... Ik denk dat ik maar eens een belgacomstore moet binnenstappen.

  31-07-2008 om 10:26 geschreven door affodil


  30-07-2008
  advies
  Madam,

  Poireau gebruikt al jaren en dagen Belgacom, zowel voor twee vaste lijnen en internet maar weliswaar zonder digitale telefisie want dat is in het boerengat waar ik woon nog niet te krijgen. ( Telenet trouwens ook niet)

  En ik moet zeggen dat ik nagenoeg nooit van de draad vlieg, noch voor de telefoon, de fax of internet en mijn lijnen worden zowel beroeps als privé gebruikt.
  Zelfs wanneer ik mij connecteer op de servers van het bedrijf en ik grote accesbestanden doorsluis, loopt het ding nog niet vast en hoef ik ook mijn vingers niet af te vreten tot aan mijn ellebogen omdat het te traag gaat.

  Nu is het wel zo dat ik nog geen vergelijking heb gemaakt van de kostprijs van dat alles, bij mij gaat dat immers op de onkostennota en dus is dat voor mij minder belangrijk.

  Ik veronderstel dat de prijs die mij wordt aangerekend niets te maken heeft met kwaliteit van de dienstverlening en dat dit voor een minder grote gebruiker even goed zal werken.

  Mijn abonnement is gewoon een ADSL Go

  Voor de gsm is het Proximus en ook daar heb ik geen klagen van, behalve dan dat mijn toestel veel te veel belt naar mijn goesting, maar dat ligt niet aan Proximus nietwaar ...


  30-07-2008 om 23:48 geschreven door hercule


  "
  Wij hebben hier ook het volledige pakket bij Belgacom, ( digitale TV, Adsl en telefoon) Als je dat volledige pakket neemt dan is daar een voordelige prijs voor.Wij zijn tevreden met wat we nu hebben, allé T is het alvast want hij is het die vooral alle technische aspecten afweegt. Als het alleen voor TV is ,ben je  het goedkoopst af bij TV Vlaanderen en sateliet maar dan blijft er natuurlijk nog telefoon en internet in dat geval. Het enige minpunt dat wij tot nog toe vaststelden bij Belgacom is dat bij stroompanne het een 20 min duurt voor  hij opnieuw opstart want hij laadt de software telkens opnieuw op. Maar misschien is dat bij telenet ook zo??T zegt wel altijd dat als je HD wil Belgacom misschien niet de ideale weg is. Het is wel zo dat de hoofdmotivatie voor Belgacom bij ons het " voetbalaanbod"  ( voor mij!! en nu niet lachen hé!!) was. Als dat wegvalt dan gaan wij resoluut voor sateliet!! Tot zover mijn technische kennis hieromtrent, mijn ventje zou je veel meer uitleg kunnen geven maar is geen " penner of typer"!!!! Slaapwel , hoewel ...is nog veel te vroeg! Groetjes en nu ga ik kijken naar de voetbal haha.

  30-07-2008 om 20:54 geschreven door Natoken


  *
  Ik ga hier verschrikkelijk voorzichtig moeten zijn met mijn uitspraken want wanneer ik vingers en tenen kruis krijg ik geheit onmiddelijk een kramp erin, maar ik ben al jaren tevreden over Belcacom. Vaste lijn en internet.Kabel bij Integan. Mobiel bel ik met Mobistar en digitale tv heb ik niet. Moet ik ook niet hebben, ik kijk enkel maar naar het nieuws en heel sporadisch eens een docu of film. En dan nog val ik na een 15 tal minuten in slaap. Dus ik kan je geen raad geven meisje.

  Ik heb trouwens wel moeten lachen met de moordlust van Affodil. Ik kon het bijna voor ogen zien gebeuren.Laughing En het gedicht van H.P is ook weer om van te snoepen. Cool
  Dikke kus

  30-07-2008 om 20:00 geschreven door huismusje


  ..
  Zoon 1 heeft een Belgacom-pakket,en die is er heel tevreden over,ikzelf heb ook een vaste lijn van Belgacom omdat dat er nog niet was bij Dommel,mijn provider,ik had het goedkoopste abonnement genomen omdat ik toch al niet echt een beller ben,dat kostte 6,50 op de maand,maar kreeg over 14 dagen bericht dat ze het gaan opslaan naar 9,95,toch weeral een meerkost,maarja ,overal flikken ze wel zoiets zeker
  prettige midweek,
  profiteer van 't zonnetje!
  knuff van Lipske!

  30-07-2008 om 17:10 geschreven door hotlips


  To do or not to do?

  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

   

  Bojako staat in beraad

  en vraagt aan bloggers raad

  zal ze veranderen of zal ze niet?

  want iedere verkoper zingt zijn mooiste lied.

  wikken en wegen

  leidt vaak naar lange wegen

  achter de kromming echter kan niemand zien

  ook niet de addertjes onder t gras, al zitten er tien

  deze knoop door hakken is niet zo vanzelfsprekend

  omdat dat het einde van een lange periode betekent

  een periode die zelden of nooit problemen gaf

  waarom dan veranderen vraag ik me af

  mooipraterij is eigenlijk gebakken lucht

  verkopers zijn allemaal acteurs in een winstgevende klucht

  het is zeer de vraag

  t was zo gisteren en het is zo vandaag

  of de winst die kleurrijk wordt voorspeld

  ten koste gaat van zaken die niet werden verteld

  never change a winning team, daar kan men over doorbomen

  vergelijken kan alleen als echt alle punten overeen komen

  maar daarin zit allicht het addertje verborgen

  en zoals je weet

  is een beet

  van een adder redelijk moeilijk te verzorgen

   

   

  Zonnige groetjes, <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Uilenspiegel.

   

   

  30-07-2008 om 14:42 geschreven door Uilenspiegel.


  Als het allemaal...
  ... zo simpel was! Veel hangt namelijk gewoon af van waar je woont. die maatschappijen huren namelijk de kabel die h et signaal binnenbrengt. Het heeft te maken met de gehuurde capaciteit, naar het schijnt. als ze er meer klanten op inpluggen dan ze eigenlijk kunnen hebben, ben je gesjochten.

  Wij zijn halsoverkop gaan lopen bij Telenet omdat het internet er 85% van de tijd uit lag. Het was trouwens hun helpdesk die mij bijna in de bak deed belanden op aanklacht van moord via de telefoon.

  We zijn bij Belgacom tot hier toe (nu kruis ik vingers en tenen) hééél tevreden. Hebben sinds anderhalf jaar internet (dat er slechts 2 keer gedurende een paar minuten uit lag, 1 keer tijdens een heel erge storm en 1 keer na een onweer). Sinds eind vorig jaar hebben we ook Belgacom-tv en ook daar zijn we tevreden over. We hebben eens een paar keer de decoder moeten af- en aanschakelen omdat er toen wat storing op het signaal zat, maar binnen de paar minuten was het opgelost. Had mogelijk te maken met werken in de straat.

  Telefoon hebben we niet (alleszins geen vaste lijn), met de gsm's zitten we bij mobistar, maar ik begin de laatste tijd wél te twijfelen aan de facturen. Ben nu eens nauwgezet aan het bijhouden of hun rekening wel klopt!

  Als je zou beslissen om bij Telenet weg te gaan, één goeie raad: doe álles per aangetekend schrijven, en hou van alles kopies bij, want bij ons hadden ze de opzegging "niet gekregen" (wás aangetekend!) en omdat ik hun gehakketak op de duur zo kots- en kotsbeu werd heb ik geweigerd de laatste factuur te betalen voor we een bevestiging kregen dat we uitgeschreven waren. En dan nog heeft Testaankoop zich er mee moeten moeien!

  30-07-2008 om 14:37 geschreven door affodil


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail *
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)


  Inhoud blog
 • Olà
 • een kat op een hete tinnen dak ...
 • lalalalala....die mooie zomer ....
 • to blog or not to blog ...
 • warm en koud en besparingen ...
 • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
 • een stadje doen ...
 • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
 • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
 • eventje terug ...

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • Gclub
 • A Plus Forum 2019
 • A Plus Forum
 • download tasker app free
 • dramas

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  100%
  150%
  200%
  LOEP


  Foto

  kleinzoon 1


  Foto

  kleinzoon 2
  Foto

  kleindochter
  Foto

  kleinzoon 3


  Foto

  kleinzoon 4


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  aadjevijf
  blog.seniorennet.be/aadjevi
  Startpagina !

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • HUISMUSJE 1

 • Zoeken met Google
  Archief per maand
 • 01-2017
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 12-2005
 • 11--0001

  ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
  maar ze vragen het niet......

  I wouldn't say no if they asked me....
  but they don't ask me.....


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • of voor nederland bij Balans


 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • kING OF THE CASTLE

 • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
  Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
  Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!