Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    11-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal .....veel kleintjes maken een groot !

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us


    Op 15 januari 2006 zond ik onderstaande mail naar de Gazet van Antwerpen met de bedoeling om andere mensen te waarschuwen voor deze fraude.
    De krant vond het toen niet nodig om het te melden.

    Vandaag lees ik tot mijn grote verontwaardiging in die zelfde krant dat er twee mannen aangehouden zijn die ongeveer een vijftigtal mensen hebben afgezet op deze wijze in onze regio.

    Ik vraag me af of er niet minder gedupeerden zouden geweest zijn indien de krant er toen iets zou over geschreven hebben.
    Een vijftigtal mensen hebben het gemeld bij de politie, maar er zullen waarschijnlijk nog heel veel mensen zijn, waaronder wij en ook onze zoon, die het niet officieel aangegeven hebben. 
    Ik heb toen enkel de wijkpolitie per telefoon verwittigd.
    Als je afgezet wordt voor een vrij klein bedrag van ongeveer 20 €, dan weet je dat de politie je klacht waarschijnlijk niet au sérieux zal nemen en doe je geen moeite om het aan te geven. 
    Zo ver zijn we al gekomen ...




    Oplichters: een waarschuwing!

    Vrijdag de dertiende “ongeluksdag” begon voor ons om vier uur ’s ochtends. De deurbel ging. Mijn man ging naar beneden want misschien stond er iemand in nood aan de deur, alles is mogelijk.

    Ik hoorde mijn man met iemand praten en dacht pas dan aan een mogelijke inbreker. Ik ging dus ook naar beneden. Er stond een netjes geklede jonge man van ongeveer 30 jaar. Hij had een muts op en rilde van de kou.

    Hij zei smekend: “mevrouw, ik leg net aan uw man uit dat ik hier wat verder op de hoek woon en mijn kindje is heel ziek. Ik ben juist naar de bank hier geweest op de hoek en mijn kaart werd ingehouden en nu moet ik de dokter betalen en heb geen geld. Kunnen jullie me aub 20 euro lenen tot morgenvroeg. Om tien uur morgenvroeg ben ik hier zeker terug met het geld, ik zweer het”.

    Mijn man wilde weigeren. Ik drong aan om toch geld te geven want ik wilde het niet op mijn geweten hij de dokter niet kon betalen voor zijn kindje.

    Terwijl mijn man om geld ging voelde ik toch enige argwaan en vroeg de jonge man of hij zijn identiteitskaart wou laten zien omdat ik hem niet kende. Hij frutselde een hele tijd in zijn jaszak en liet me uiteindelijk een enveloppe zien met een adres hier in de buurt. Ik zei hem dat het adres dat erop stond niet onze straat is! “Ja mevrouw” zei hij, “dit is een brief van het politiebureau met de code van mijn pas dat ik nog moet afhalen.

    Mijn man gaf zeer tegen zijn zin 20 euro aan de man.

    De volgende ochtend waren we afwachtend.....na de middag begon de twijfel een zekerheid te worden. We zijn in de val gelopen. Achter de 20 euro kunnen we fluiten.

    ’t Ja we hebben weer een wijze les geleerd, maar ook weer een vreselijke ontgoocheling in onze medemens.

    Ik vertelde het verhaal gisteren aan onze oudste zoon die vlakbij woont en ook hij was enkele maanden geleden op een dergelijke manier in de val gelopen. Hij was 25 euro kwijt. Er moet dus een bende in onze regio actief zijn die op dezelfde manier tewerk gaat.

    De man die ons 20 euro lichter maakte heeft een keurig voorkomen, is allochtoon, zijn leeftijd schatten we op laat twintig, begin dertig, hij spreekt vloeiend ABN.

    De jonge man die ongeveer dezelfde truc uithaalde bij onze zoon was veel jonger, hij was heel zenuwachtig, hij was ook allochtoon, sprak ook perfect nederlands en droeg zijn donker haar sluik naar achter gekamd met gel.

    Hij vroeg of hij even mocht telefoneren om aan familie een reservesleutel van zijn huis te vragen, want er was ingebroken in zijn auto en alles was gestolen, huissleutels, papieren en geld. Hij beweerde ook vlakbij te wonen en gaf zelfs een huisnummer op. Toen er niemand aan de telefoon antwoordde, vroeg hij onze zoon om 25 euro te lenen voor een slotenmaker. Hij zou de volgende dag het geld zeker terugbrengen. Mijn zoon liet hem voor dit bedrag een ontvangstbriefje schrijven en tekenen. Hij heeft ook niemand teruggezien en op het door hem opgegeven huisnummer woonde een dokter.

    Ik hoop met deze brief andere mensen te waarschuwen.

    Met beleefde groeten,



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    11-04-2011
    niet meer open doen.
    Gewoon de deur niet meer opendoen.

    Slotenmaker

    11-04-2011 om 19:30 geschreven door hans


    schandalig
    Het is schandalig dat dit soort praktijken nog gebeuren!

    11-04-2011 om 19:26 geschreven door Slotenmaker


    14-08-2007
    een goede raad
    Dergelijke aftroggelpraktijken worden wel degelijk af en toe door de krant(en) gemeld, juist om de mensen ervoor te waarschuwen. Een lezersbrief die hetzelfde doet, zal dus gemakkelijk door de krant geweigerd worden, zeker als zon brief erg lang is Ik ben zelf nogal een regelmatige schrijver van (korte) lezersbrieven naar GVA maar ik mag blij zijn als er af en toe een de krant haalt. Tot slot een goede raad: als je echt zeker wil zijn dat je gift goed besteed wordt, stort dan een bedrag van minimum 30 euro aan een erkend goed werk (Artsen zonder Grenzen, Rode Kruis e.d.); die giften zijn bovendien nog aftrekbaar voor de belastingen!
    <FORM NAME="toptools"><INPUT TYPE="BUTTON" VALUE="kommaneuker" onClick="self.location.href=('http://blog.seniorennet.be/kommaneuker/')"></FORM>

    14-08-2007 om 16:35 geschreven door kommaneuker


    12-08-2007
    Jaja
    Dat weet ik ook nog, toen gelezen op je blog...
    kus... Myette

    12-08-2007 om 19:17 geschreven door Myette


    Ze stelen niet enkel uw geld..

    ... maar ook nog het kleine beetje vertrouwen dat nog overschiet voor uw medemens.
    De politie noteert en daar blijft het bij.
    Ik denk dat een probaat middel om hen te testen is de persoon in kwestie zijn akkoord te vragen om de politie erin te betrekken.
    Wedden dat hij binnen de kortste keren de deur uit is?



    wfa2.jpgwill.gif

    12-08-2007 om 15:03 geschreven door Willy


    11-08-2007
    ..
    Ik geloof dat ik dat nog al eens gelezen had en goed onthouden ook. Bij ons zijn ze nog niet langs geweest. Moest het nog, dan zal ik die twintig van jou en die vijf en twintig van je zoon er wel uithalen. Groetjes en een dikke smak.

    11-08-2007 om 16:57 geschreven door Ludovikus


    te goed van vertrouwen
    Ja bojako,ik kan je begrijpen hoor omdat je altijd geneigd bent iemand te helpen,het ligt nu eenmaal in je aard,maar door zo'n mensen ga je op de duur weigeren iemand te helpen die het echt nodig heeft,het geld ga je natuurlijk nooit meer terug zien,maar het ergste vind ik dat je weer een stukje van je vertouwen bent kwijtgespeeld.Ik heb het afgeleerd van geld te geven aan goede doelen,het meeste verdwijnt toch in verkeerde zakken,weet je wat men daarover zegt;ontwikkelingshulp is geld van arme mensen in rijke landen dat verdwijnt bij rijke mensen in arme landen.
    Ik help liever iemand van wie ik zeker ben dat hij hulp nodig heeft,ik ga je iets vertellen wat me over een maand is overkomen.
    Hier op de Bist in Wilrijk kom ik een persoon tegen,beetje verwaarloosd uiterlijk,vroeg naar het politiebureel,ik denk dat het iemand was uit de oostbloklanden,kon slechts een beetje Engels,geen frans alleen zijn eigen taal,waar ik dan niets van begreep.Had geen papieren bij,ik kon enkel opmaken dat hij trucker was,wat hem overkomen was heb ik er niet kunnen uithalen,ben dus samen met hem naar het politiebureel gestapt,heeft men daar zijn naam genoteerd,dat was het enigste dat hij kon schrijven,persoon werd niet gezocht,dat was al een geruststelling,maar voor de rest konden ze niets doen.Ben er dan maar mee naar het OCMW gestapt,was gesloten,maar ik heb zolang aan de bel gehangen dat ze opendeden,was tenslotte nog maar kort na de middag.Hebben gebeld voor een slaapplaats in Antwerpen,alles volgeboekt,geen slaapplaats voor die man,konden hem ook niet verder helpen,ik heb dan maar voorgesteld bij mij komen te slapen,ik heb een uittrekbare zetel staan.Ik heb de man in de douche gezet,sheergerei gegeven,hem van onder tot van boven in het nieuw gestoken met mijn kleren die ik toch kon missen,zag er al een stuk beter uit,zijn we samen naar de G.B. geweest waar hij een warme maaltijd heeft uitgekozen,die ik in de micro-golf heb gestoken,man had vreselijke honger.Heeft daarna een uurtje of vier geslapen,en wilde toen terug naar Antwerpen centrum,was wel wat opgelucht,zou anders niet geslapen hebben,je weet maar nooit.Moet ik nog bijvertellen dat ik bij het OCMW twee kaartjes kreeg voor De Lijn,één voor mij om hem de weg te wijzen naar de het daklozencentrum,moest zich 's morgens al melden om zeker 's avonds een slaapplaats te hebben.Wat ik er nog wilde aan toevoegen,was dat men voedselpakketten aan het uitdelen was in het OCMW aan marokanen,er stond een redelijke hoop,moet je eens proberen aan te raken als belg.Ik krijg het in ieder geval niet,heb trouwens over twee weken mijn beklag gaan doen daar,konden mij op de maand juist een kleine tien euro bijleggen omdat mijn pensioen zo klein was,maar 740 euro is het maximum van het levensloon.Tot besluit dit,ik heb er een goed gevoel aan over gehouden dat ik persoonlijk iemand heb kunnen helpen,ik heb zelf het resultaat gezien,voor de rest hou ik mijn zakken dicht.Amaai wat een uitleg hé bijouke,wilde het kort houden,maar het lukte me niet.Btw mijn antwoord gehad op uw vraag in mijn blog? Zoniet laat me iets weten,want sennet heeft nog altijd kuren.Groetjes P.B.

    11-08-2007 om 11:48 geschreven door peeters robert


    *
    Ik herinner mij dat artikel van jou nog heel goed. Ik geloof zelfs dat je nadien een camera hebt geplaatst, niet?
    Wat ik zo erg vind, buiten het geld dat jullie en zoon kwijt zijn, is dat de politie niet eens meer moeite meer doet. En de krant, tja, er zal wel ergens een voetbalmatch geweest zijn zeker waarvan ze vonden dat de uitslagen zeeeeeer belangrijk waren voor de burger.

    In elk geval moeten de goeden het weer met de slechten bekopen, want wie gaat nog opendoen als er 's nachts werkelijk iemand je hulp dringend nodig heeft?

    Enfin, de mannen zijn uiteindelijk opgepakt. Benieuwd hoe snel ze weer vrij zijn en opnieuw kunnen beginnen.

    Liefs, mus

    PS: Zou je die 20 nu terug krijgen met interest als je je burgelijke partij stelt

    11-08-2007 om 02:02 geschreven door huismusje/troubadoerke


    diefstal!
    'k heb daarjuist dat bericht gelezen van die oplichters het is toch godgeklaagd dat men bijna niemand meer kan vertrouwen,zo zijn de mensen minder geneigd om een ander te helpen,we moeten op ons hoede zijn want zoals je zegt de politie hmhmhm!groetje noyo center>

    11-08-2007 om 01:31 geschreven door noyo




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fietsroutesinvlaanderen
    blog.seniorennet.be/fietsro
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!