Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    25-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oef....

     

     

     

     

    We zijn veilig en wel aangekomen aan zee.   De auto was barstensvol, dat is altijd het nadeel als je op appartement gaat en niet op hotel.   Je moet dan ook al je linnen meebrengen.

    Wanneer je naar de Vlaamse kust komt moet je ook altijd voorzien zijn voor vier seizoenen, dus je eigen bagage is ook mucho mucho meer dan voor een trip naar het zonnige zuiden. 

    Bovendien moesten we nu ook rekening houden met Molly,  die nu al meer dan tien KG weegt.  Haar grote  bench moest samen met de strandstoelen boven op de auto en heel de weg naar zee werden we overspoeld door een oorverdovend gerammel.   Ik blokkeerde het hels lawaai en luisterde naar muziek via mijn spiksplinternieuwe mp3 speler en las rustig verder in mijn spannend boek van Dan Brown.   Voor ik het besefte waren we goed en wel gearriveerd.

    Het appartement was door omstandigheden onze tweede keuze en wel omdat er overal tapis plein ligt, niet echt mijn ding en ook niet bepaald praktisch aan zee.  Toen we het huurden wisten we ook niet dat we met een puppy zouden arriveren.   Thuis is Molly volledig zindelijk,  maar dit was haar eerste verblijf in een appartement.   Bovendien had ze voor de allereerste keer de spaanse spetter, dat gaat ge nu altijd zien hé. :-(   Waarschijnlijk heeft ze weer één of ander plant uit onze tuin opgegeten ofwel is het een gevolg van haar twee laatste spuiten en de ontwormingspillen.  Ik rekende ook op haar gezond verstand om niet van het terras te vallen.  't was even spannend toen ze haar hoofd tussen de spijlen stak, maar dieren zijn slimmer dan je denkt. (hoop ik toch).

    Bij aankomst heb ik veiligheidshalve (om de tapijt te sparen) urenlang met haar langs zee en duin gewandeld terwijl Mr. Silver de inhoud van de auto naar boven sleurde,  maar mademoiselle lostte geen druppel!  

    Toen we flink wat later voorraad insloegen in de lokale supermarkt kon ze buiten op straat haar blaas en darmen eindelijk niet meer baas en kreeg Mr. Silver de buitengewoon plezante taak om haar ‘lopende productie' van de straatstenen te schrapen met een plastic zakje.   Godzijdank is er aan zee altijd zand  voorhanden, zelfs in de zijstraten. :-)

    Het appartement is heel ruim en we hebben een ruim terras aan de voor- en achterkant.  Ik zit nu voor me uit te kijken naar een zonnig strand en zee...heerlijk!   Maar... ik meen gehoord te hebben dat we vandaag nog één prachtige dag krijgen, maar dat het dan gedaan is.  Finito sunshine.  't  Ja, dat mooi liedje kon gewoon niet blijven duren hé.   Bovendien zijn alle boeren op hun blote kniekes tegen de sterren op aan het bidden voor regen.  Daar kunnen de weergoden niet tegenop.

    Ach wat, ik heb mijn regenkleding ook bij, zelfs mijn rubber botten. :-)

    Maar ik dwaalde weer af ...de keuken is bijzonder klein en niet bepaald goed uitgerust.  Geen oven en een slecht werkende microgolf oven.   Wel een afwasmachine.  Waarschijnlijk hopen de verhuurders dat we elke avond op restaurant zullen gaan, kwestie van de horeca ook iets te gunnen.

    Af en toe uit eten gaan zit wel in de planning, maar toch is het de bedoeling om ook veel thuis te eten, zijn we senioren of zijn we dat niet?  Twee drankjes op een terrasje en je bent al gauw 10€ kwijt.  Dat kan onze bruine elke dag niet trekken!

    De internet verbinding via Mobistar Everywhere verloopt hier uitstekend, maar gierige Mr. Silver wil dat ik probeer om aansluiting te krijgen via het internet van een ander (men zegge dit niet voort) zoals Ludovicus dat meestal doet.   Ik heb echter geen flauw idee hoe dat moet, Ludovicus zal me dat eens moeten uitleggen.

    Vandaag gaan we profiteren van een dagje rust en lekker zonnen.   Spijtig genoeg is het zwembad nog niet open, dat zal pas na 18 juni zijn.. doemme toch.    De zee zelf is nog veel te koud.

     


     

     

    Langs deze weg wil ik ook mijn zus en mijn schoondochter een héél gelukkige verjaardag wensen!


     

     

     

    Zo, dat was het voor vandaag.

    Zonnige zalige zeegroetjes aan al mijn lieve lezers! :-)

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    28-05-2011
    ..
    Je zal nu zeker al een kustbewoner zijn veronderstel ik.  Molly zal haar draai ook al wel gevonden hebben, en Bob zijn stamkroeg.
    Nee hoor, dat aftappen van een onbeveiligde verbinding heb ik al lang op gegeven. Van vorig jaar aan de kust heb ik ook zo'n stick  Mobistar Everywhere, marcheert reuze goed, wel soms een ietsje trager, maar dat hangt van de afstand af die je verwijderd bent van een zendmast. Spijtig dat het weer het wat laat afweten, maar zo stik heet hoeft het voor mij ook niet te blijven. We zien ons waarschijnlijk de volgende vrijdag nietwaar.
    groetjeshondjemn1.gifSpeciaal voor Molly.

    28-05-2011 om 15:02 geschreven door ludovikus


    En al gewoon?
    Normaal zou het weer terug wat beter worden en ik hoop daar aan het zeetje ook. Valt het mee met Molly en hoe reageert ze op die grote plas? Geniet er maar van en laat je maar eens goed verwennen het is vakantie hé!! Dikke knuffel en kus mateke!

    28-05-2011 om 09:44 geschreven door natoken


    27-05-2011
    ..
    Kan alleen maar hopen dat je eens tijd neemt voor jezelf,af en toe mag'moet' dat wel eens he Bijouke,ik ga mijn verjaardag ook al in mineur vieren vandaag ,al is het pas maandag,wat we hebben gehad,kunnen ze ons niet meer afpakken he Dikke kus van mij en profiteer maar...maandag zou het terug warm zijn
    nestjeenik-1.jpg
    Het leven moet met liefde en humor worden geleefd:
    liefde om het te begrijpen
    en humor om het te dragen.
    Prettig weekend!
    met een dikke kus van Nestje &Lipske!

    27-05-2011 om 07:24 geschreven door Lipske


    Geniet van een heerlijke vakantie Bojako ...
    pfull69072netreliefridi.jpg maskerd.png

    Hallo Bajako... Zo een gaas of vliegenmasker voor paarden is idd om vliegen op afstand te houden,...en dient om oog ( tegen vliegen ) en oor ( steekmuggen ) te beschermen tegen ongedierte ...
    Geniet verder nog van een heerlijke vakantie ....
    Veel liefs ... .. Dierenopvoedster & Magnetiseur Miryam

    16ua8-1xy-1 

    27-05-2011 om 00:09 geschreven door Miryam


    26-05-2011
    ha
    met zicht op zee ! , maar vandaag wandelen ? je zal wel een " coupe tempète " hebben zeker ? 't is echte storm hé vandaag , morgen beter ! geniet ervan , tegen zondag prachtweer !

    26-05-2011 om 18:10 geschreven door ani


    vakantie
    Joepie... is al lang geleden dat ik nog eens een echte vakantie had... krijg mijn wederhelft niet zo gek me eens uit te laten... de katten en de schildpad he.. allee geniet ervan en hopelijk Molly ook... 

    26-05-2011 om 16:45 geschreven door Myette


    Proberen
    Het Hof in Den Haag stelt dat het niet strafbaar is om mee te liften op het wifi-netwerk van anderen, ook niet als dat netwerk beveiligd is. Van computervredebreuk is geen sprake. Wifi-hackers kunnen hiervoor niet strafrechtelijk worden vervolgd. Volgens het Hof is het alleen strafbaar op het moment dat iemand naast het gebruik maken van de internetverbinding ook gaat neuzen in diens computer. Er is dan namelijk sprake van het 'binnendringen op een geautomatiseerd werk', zoals het wordt omschreven in de Nederlandse wet. Er is pas sprake van computervredebreuk als er wordt binnengedrongen bij een 'geautomatiseerd werk'.
    Tip :
    Open je netwerkcentrum (icoontje rechtsonder)  , mogelijke internet buren komen er vanzelf op met de indicatie beveilgd of niet.
    Sluit je eigen verbinding af en klik op deze van de buren, de rest gaat vanzelf. Krijg je geen verbinding, klik dan op een ander niet beveiligd adres.
    Have fun!Very Happy


    26-05-2011 om 10:55 geschreven door camille


    25-05-2011
    Dag Bo
    Nou, prettige vakantie. (Dat tapis plein lijkt mij ook niks. Al dat zand.) En ze vergissen zich vast bij de meteo en blijft het goed tot eind september!

    Groetjes uit Henegouwen

    25-05-2011 om 14:10 geschreven door Loewiesa


    *

    25-05-2011 om 14:08 geschreven door Loewiesa


    Voilà, goed aangekomen,lees ik hier..
    Inderdaad hier in België moet je altijd vooruitdenken. Vorig weekend in de Ardennen idem dito.. blijft het warm of komt de beloofde regen? Ik heb hier al even vooruit gekeken en het zou volgende week toch terug beter worden. Ik duim daar ook voor want het eerste weekend van juni zitten we voor 3 dagen in Disney met de tweeling. We deden dat ook met grote broer en zus dus.. voor ze volgend jaar naar het eerste leerjaar gaan , moeten we dat nu doen; mama en papa zien dat niet zitten met 4 kinderen dus .. daar zijn dan de oma's en opa's voor, maar liefs bij goed weer. Dus wij hebben er ook alle belang bij om die van hierboven goed gezind te maken , hm.. hm!! Ben benieuwd of Molly de zee even gezellig vindt als jullie? Geniet alvast en we horen je wel via je vaste lijn of een piratenlijn haha, alleen oppassen dat je dan niet betrapt wordt!!Dikke knuffel en kus

    25-05-2011 om 09:56 geschreven door natoken


    Lieve groetjes uit Hasselt en een ......

    Fijne vacantie .

    Image Hosted by ImageShack.us
    .

    25-05-2011 om 09:13 geschreven door bompa Harry


    Hai Bo,
    Ja, ik kan me voorstellen dat je als passagier zijnde wel baat kunt hebben van zo'n m3-speler. (Sorry hoor, ik ken de term ongeveer, maar heb nog nooit zoiets in mijn handen gehad, dus het ware weet ik er niet van.)
    Ook ik was vroeger niet altijd gecharmeerd van de muziek die manlief wilde horen, maar nam het voor lief. Zelf heb ik zelfs zelden de radio aan in de auto, omdat ik meer van rust om me heen houd. Ik ben van mezelf al druk genoeg hè. Hahahaha!

    Hopelijk houdt Molly goed rekeing met het tapis in het apartement, zodat Mr. Silver er niet al te veel werk aan heeft, want jij hebt vakantie, niet waar!

    25-05-2011 om 09:03 geschreven door thea


    hallo Bojako
    zonnige groeten uit Limburg en ik wens jullie een prettige vacantie !

    25-05-2011 om 08:56 geschreven door johan1944




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    rikvanbeek2
    blog.seniorennet.be/rikvanb
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!