Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    26-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hittegolf ?????

     

     

     

     

    (onze elegante Lady Molly)

    Ons maandje vakantie aan de Costa Belgica loopt zo zoetjesaan naar het einde toe.  Al met al is de maand voorbijgevlogen en indien we eerlijk zijn : het was voor de Belgische kust een typische maand wat het weer betreft.

    We waren natuurlijk rot verwend door de atypische tropische maanden april en mei en daarom leek het alsof wij slecht weer hebben gehad.

    Goed, het was geen weer om in badpak op het strand te zitten of in zee te zwemmen, maar dat was dit jaar toch niet mogelijk met onze reeds flink uit de kluiten gewassen Molly.

    We hebben toch bijna elke dag een flinke wandeling kunnen maken en ik had niet echt winterkleding nodig.    Ge ziet:  ik ben een eeuwige optimist en mijn glas is altijd halfvol. (West Vleteren bezocht op een minder goede dag) :-)

    Onze laatste dagen beloven volgens de weervrouw zwoele,  tropische te worden,  hoewel mijn zicht op 't zeetje dit nu niet echt ziet.   Ik zie voor me een leeg strand ('t is nog vroeg hé) een vrij kalme zee en een grijze, mistige, zonloze lucht.   Maar 't kan verkeren zei Bredero.   't Is in elk geval een pak warmer dan de vorige dagen.   Wie weet, misschien kan ik straks, morgen of overmorgen toch nog de mottebollen uit mijn badpak kloppen en mij in zee wagen... dat zal wel op de foto komen denk ik.  

    Gisteren waren het hier Garnaalfeesten,  maar wij waren uitgenodigd bij schoonbroer en zus Oostende.   De twee broers gingen er naar de havenfeesten en schoonzus en ik hebben een heerlijke babbelnamiddag samen doorgebracht.  Molly heeft zich voorbeeldig gedragen.  Mijn opvoeding à la Cesar Millan begint vruchten af te werpen.

    's Avonds om 9 uur klokslag wil madam gaan slapen en 's morgens om 9 uur wordt madam wakker en natuurlijk moet ze dan onmiddellijk buiten wegens grote P...s.  Mr. Silver is dolblij dat hij elke ochtend kan/mag uitslapen tot een uur of 9.

    Molly eet niet, nee ze vreet ongelooflijke hoeveelheden hondenbrokken, hoewel ze kieskeurig begint te worden.  De Pedigree brokken waren op,  we wisselden dan maar af met wat er in de winkel voorradig was,  namelijk Frolic brokken en madam vond die Frolic superheerlijk en weigerde daarna de Pedigree brokken die we nadien terug gekocht hadden.   Maar dat was buiten de ijzeren lady (moi) gerekend.   De zak Pedigree moest op vooraleer ik terug Frolic kocht.   Een hele dag heeft ze gevast, maar uiteindelijk is ze bezweken.  

    Ze begint al goed te luisteren, kent haar naam en weet verdorie heel goed wanneer haar vrouwtje boos is.  Ik zet me dan in ‘de Cesar Millan houding' en straal alzo  blijkbaar machtige energie uit.  Net zoals Cesar vorm ik een klauw met mijn hand en met een duidelijke Tsch... geluid doe ik zoals de moederhond die haar jong corrigeert (liefhebbers van het programma op National Geographic zullen wel begrijpen wat ik bedoel).   We waren van plan om in juli met haar naar de hondenschool te gaan, maar ik  twijfel of dit nog nodig zal zijn.   Wat er wel zal gebeuren in juli is haar sterilisatie.   Dit moet gebeuren voor ze de eerste keer loops wordt en dan hebben we nooit ‘bloederige' problemen of onverwachte puppy problemen.

    Mijn laatste operatie zit nog vers in mijn geheugen en mijn hart bloedt al een beetje als ik denk dat Molly nu ook onder het mes moet, maar de dierenarts heeft me verzekerd dat ze goede pijnstillers zal krijgen.

    Haar tanden heeft ze nu bijna allemaal gewisseld.   Overal in het appartement vonden we tandjes,  die Mr. Silver met een verterende blik verzameld heeft.   Ik vraag me af wat hij ermee gaat doen - een halsketting laten maken voor haar eerste verjaardag ????

    Ik heb niet dikwijls kunnen schrijven en lezen in blogland, maar dit was echt te wijten aan de abnormale perikelen bij Mobistar Everywhere.  Vandaag lijkt het systeem weer te werken, dus vooraleer de hele internet santeboetiek het weer begeeft zal ik snel mijn tekst op mijn blog plakken.

    Hou jullie vingers gekruist,  klop op hout of doe wat je normaal doet als je bijgelovig bent .... Mobistar here I come !!!!

     

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    30-06-2011
    Het is natuurlijk
    fijner als de zon schijnt als een mens aan zee is, maar ik geniet er zelfs va als het stormt. Hier wandel ik nooit en aan zee de ganse dag zonder ophouden. Als ik maar buiten ben, die grote plas zie en hier en ruik , is mijn leven in orde. Lieve groet. Michelly

    30-06-2011 om 23:23 geschreven door Michelly


    29-06-2011
    Yo Bo
    Ik weet niks van hondebrokken. Maar alles van pralinen en kattenvoer, want dat zal wel net zoiets zijn. Ze zijn kieskeurig, maar je moet doorzetten. Honden moet je opvoeden, anders krijg je er later als ze groot zijn last mee.

    Fijne dag, hier heeft t goed gebliksemt en is het buiten lekker afgekoeld.

    Groetjes uit Henegouwen
    Loewiesa

    29-06-2011 om 07:12 geschreven door Loewiesa


    28-06-2011
    ben je nog aan zee ? dan kan je genieten hé nu , al is 't maar van de grote hitte


    Image and video hosting by TinyPic

    28-06-2011 om 16:13 geschreven door ani


    27-06-2011
    hallo Bojako

    27-06-2011 om 16:10 geschreven door johan1944


    Is
    hier een peuterfluisteraar in de zaal? Mijn energie zal ook niet zo denderend zijn, want volgens Cesar is het opvoeden van honden gelijk met dat van peuters. Ik ben aan het falen want kleindochter plast nog steeds liever in haar broek dan in haar potje, en ik vertik het om haar een pamper aan te trekken, want de aanhouder zal winnen en hopelijk ben ik dat. Ongelooflijk maar terwijl ze haar kraantje laat lopen herhaalt ze steeds "ma nie pipi boek doen. Gaat daarmee naar de oorlog, zucht!

    27-06-2011 om 14:09 geschreven door camille


    'k hoop dat je er vandaag nog bent , want 't is hier , in de polder meer dan 30 graden ! , dus aan zee zeker goed !


    Image and video hosting by TinyPic

    27-06-2011 om 13:43 geschreven door ani


    Hondenfluisteren...
    Hier een andere CM-fan. Ik weet dus heel goed wat je bedoelt. Zie het al helemaal vóór me, temeer omdat het hier ten huize NIDK ook toegepast wordt, al is dat sedert we Floor verloren een stuk minder. Nicky is dan ook een voorbeeldige hond, meestal perfect in balans, al is dat tegenwoordig in de letterlijke zin ook niet altijd meer het geval. Als ze een tijdje gelegen heeft moet ze een beetje naar die balans zoeken voor ze verder gaat.  

    2 zaken die ik toch wil opmerken, Bo'ke:

    1) let op met Frolic en soortgelijke merken. Er zit kleurstof in die allergiën kan veroorzaken en de korrels zijn te zacht, waardoor zich snel tandsteen ontwikkelt op die mooie nieuwe tandjes. De donkerbruine harde pellets (er zijn een paar -wel duurdere- merken die die verkopen) zijn beter en bevatten bovendien minder nutteloze vulstof wat tot 50% scheelt in de droppings.

    2) Zelfs als Miss Molly helemaal onder de indruk is van je hondengefluister is de hondenschool een heel goede gelegenheid om haar in contact te brengen met andere honden. Bovendien doen de honden dat heel graag omdat ze dan helemaal de aandacht van baasje hebben. "Quality time" zeg maar. Als het eens geen weer is om een hond door te jagen, kan je thuis "scholeke spelen". Dat moest ik meestal maar één keer zeggen of het groene heuptasje met de snoepjes omdoen en ze zaten al paraat.

    Groetjes

    27-06-2011 om 09:42 geschreven door natuurindekijker


    ...
    Haha, ik zie je daar al staan in de Cesarhouding,al weet ik begot niet wie dat is(ik dacht dus eerder aan die met zijn kroontje( of zoiets) We horen vrijdag wel alles zeker he
    niceweek1.gif
    een nieuwe week,een nieuw begin
    voor je 't weet zitten we
    er weer middenin!
    en kijk niet zo pips
    je krijgt een kus van tante Lips

    27-06-2011 om 07:12 geschreven door Lipske


    26-06-2011
    Ik houd meestal hout vast want heb dat steeds bij de hand....?????
    En inderdaad jullie kregen een typisch Belgisch weertje maar ze beloven een zonnige afsluiter dus...Ik verdenk die van hierboven ervan dat hij een percentje heeft bij die paters van Westvleteren en daarom af en toe het weer aanpast!!  En Molly? Had je daar ooit aan getwijfeld dat je haar niet onder de knoet zou krijgen? Als oma van 5 kleinkinderen heb je al door veel watertjes gezwommen met of zonder zwempak haha! En als het een troost is , het is hier ook nog grauw en bewolkt.. Gisterenavond hadden we met de dochter en co gepland om naar de Sinksenfoor te gaan, maar nougabollen! Het weer zat tegen , te fris en druilerig...Nu eerlijk? Ik ben er niet rouwig om want ik sta niet echt te springen om daar rond te lopen, hebben nog maar recent Eurodisney gedaan met de tweeling en uuuuren aangeschoven!! Maar ja, voor die kleinkinderen doe je al eens een inspanning en de kleinzoon had ons opgebeld om mee te gaan dus.. ( maar ik verdenk er zijn ouders van dat ze hem gepord hebben, die vinden het gezelliger om in groep te gaan!!)Dus als  en ik zeg als de zon erdoor komt dan krijgen we hier beslist terug een telefoontje!! Daarom nog even genieten van de rust!! Lieve groetjes, tof dat internet werkt en tot vrijdag? Kus en knuffel

    26-06-2011 om 10:31 geschreven door natoken




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    germaine
    blog.seniorennet.be/germain
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!