NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
 • male enhancer (kyra)
      op foto trouw
 • Thanks (Tyler)
      op foto trouw
 • Male Enlargements (Surgical and Non-Surgical Male Enlargement)
      op foto trouw
 • Male Enhancement (Bathmate)
      op foto trouw
 • extenze (Best male enhancement pills)
      op foto trouw
 • he he (Lieve)
      op Olà
 • altijd leuk (Thea)
      op Olà
 • even terug ? (ani)
      op Olà
 • Goedemiddag (Dirk)
      op Olà
 • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
      op foto trouw
 • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
  hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  NABORAM
 • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
 • een moeder aan de computer
 • dear son...
 • The good old days.

  Foto
  New Page 1

   

  this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
  Alone they might be washed away, but together they stand strong.
  Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
  I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

   All of us girls,

  Old and young,
  Near and far,
  Hold special memories of good times we've shared.
  We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
  We've shared...
  our hearts,
  our time,
  our secrets ,
  our fears,
  our hopes

  and our dreams.
  Let us never break the chain of friends!


  Mrs.Bo and Mr. Silver

  Reacties op bericht (14)


  29-08-2008
  zure druiven
  Het Nederlandse equivalent van de uitdrukking "Sour grapes" is bijna letterlijk hetzelfde, nl. "De druiven zijn zuur". Of de Engelsen het uit het Nederlands hebben overgenomen of omgekeerd, laat ik maar in het midden...
     A propos, het doet me denken aan een zelf beleefde anekdote tijdens een huttentocht in Frankrijk: we zagen op een verre heuveltop enkele berg"dieren"; onze Franse gids zei dat het "mouflons" waren en onze hele groep zocht vruchteloos naar de Nederlandse naam. Thuisgekomen, zocht ik het op in de Van Dale, en - surprise surprise - in het Nederlands blijkt zo'n beest ..... "mouflon" te heten!!

  29-08-2008 om 14:01 geschreven door kommaneuker


  28-08-2008
  Vrouwen
  zijn hoe je het draait of keert  het sterke geslacht daar heb ik mij nu eenmaal al lang bij neergelegd (41 jaar om precies te zijn lig ik er bij neer). Punt twee. Topsport is zeer ongezond en dus verdienen die meisjes die voor weinig geld hun lichaam naar de botten helpen mijn achting en wat Aesopus betreft. La Fontaine heeft ongeveer evenveel geleend bij hem als Aesopus leende van oude Egyptenaren waar een groot deel van zijn fabels reeds bekend waren.  

  28-08-2008 om 01:38 geschreven door Ernst


  26-08-2008
  doemme toch!
  DE kool,  natuurlijk! en nu stop ik met uwen mailbox te overladen. xxx

  26-08-2008 om 15:38 geschreven door paz


  bij nader toezien
  hahaha...komen wij toch goed overeen...ik schrijf potdekke just hetzelfde met andere woorden, had beter moeten lezen. in elk geval : om het in weer andere culinaire termen uit te drukken : het sop is kool niet waard. kom hier, mijn zusterziel, da'k u aan mijnen boezem trek!!!

  26-08-2008 om 15:36 geschreven door paz


  zuur

  Goh, hier moet ik toch eens goed voor gaan zitten,lieve Bojako. Ik begrijp dat mr.vermeiren je tegen de feministische haren heeft ingestreken, maar het gaat hier om een column hé , niet om een sportverslaggeving. Maw : je mag ironie verwachten, en dat was ook het geval, alleen klopt vermeirens redenering niet en tot mijn grote spijt kan ik het ook met de jouwe niet helemaal eens zijn. Vermeiren beweert dat het gemakkelijker is voor vrouwen om succes in de sport te hebben, maar wat bedoelt hij daarmee?? Vrouwen kampen toch tegen vrouwen, NIET tegen mannen, als je zijn redenering doortrekt, moet je ervan uitgaan dat de sterkste atleten per definitie een boerka dragen en niet mogen deelnemen. Degenen die wel sporten zijn dus allemaal zwakkelingen? De Belgische winnaressen-atletes zijn dan toch nog altijd de sterksten van al die zwakkelingen zou ik denken! De druiven zijn voor Vermeiren inderdaad te zuur, ochja : misschien omdat hij een vrouwenhater is, of graag neerkijkt op vrouwen en op die manier wat nijdig wil doen omdat er over de Belgische mannen in Peking niet direct te stoefen valt. Weer zon dom tikkenhaantje, die meneer, maar niks om je over op te winden, ik werd bozer van die Nederlander bij Natoken Misschien was het hem vooral om de controverse te doen en dit soort reacties uit te lokkenawel dat is wat ik ervan denk sè. Dikke kus,

  26-08-2008 om 15:30 geschreven door paz


  ..
  Knappe prestaties van die meisjes. Ze verdienen alle lof en liefst nog een grotere financiële bonus boven op. Als je dit vergelijkt met wat Clijsters en Henin binnen haalden aan euro's is het peanuts wat deze atletiekers verdienen met hun sport. Voor mij zijn de druiven helemaal niet te zuur.

  26-08-2008 om 00:33 geschreven door Ludovikus


  25-08-2008
  Weet je wat ik denk?

  Dat die "brave" mijnheer héél erg gefrustreerd is en geen andere manier vindt om met die frustraties om te gaan , dan afgeven op vrouwen. Hij voelt zich duidelijk de mindere maar kan dat niet onder ogen zien. Dus kleineren maar om er zelf beter uit te komen. Maar dat werkt alleen bij héél domme mensen, en dat zijn de meesten toch echt niet!(Maar hij blijkbaar wel!)
  Maar je hebt het hem heel goed gezegd Bojako en van mij krijg je hiervoor de gouden medaille voor taal!
  Warme groet .
  Michelly

  25-08-2008 om 23:00 geschreven door Michelly


  "
  Ben al blij dat onze krant enkel de lof zingt voor wat de meisjes gepresteerd hebben of ik zat ook al " op mijn paard"!!!haha Maar je hebt 100% gelijk Bojako en weet je wat ik vond bij de betekenis van " sour  grapes"?
  The phrase is sometimes also used to refer to one expressing, in an unsportsmanlike or ungracious way, anger or frustration at having failed to acquire something (i.e. being a "sore loser"), regardless of whether the party denies their desire for the item. Not including the denial of desire is technically a slipshod extension of the metaphor because it is inconsistent with the phrase's origin in the fable and the notion of the grapes being declared "sour". [1]
  Maar ik volg Amor Fati, die man is zijn loon niet waard ....en onze meisjes hebben het toch maar gedaan tot spijt van wie het benijdt!! Lieve groetjes

  25-08-2008 om 16:46 geschreven door Natoken


  *
  Onze Belgische sporters zien winnen vult ons met trots, ook al zijn we volgens velen niet chauvinistisch genoeg. Kim en Justin hebben me jaren tennisplezier verschaft en ik gunde hen de vele mooie prijzen, en ik gun hun nu hun rust. Topsporters zijn door de prestatiedrang veelal op hun dertigste "versleten" door de vele opgelopen blessures. Tia te zien staan met haar welverdiende gouden medaille terwijl ons volkslied speelde deed mij ook een krop in de keel krijgen, maar ik ben nu eenmaal een janker, ik jank al wanneer ik een communicant of bruid zie, en ik hoef ze daarvoor niet eens te kennen. Maar ik vroeg me wel af hoeveel pijn en tranen er aan die medaille zijn vooraf gegaan.  Ik geef dus Lieve groot gelijk dat ze haar dochter niet wil puschen.
  Ik lees geen krant, dus ik ken Mr Vermeire niet, maar ik zou hem willen zeggen: Eat your heart out!

  25-08-2008 om 15:56 geschreven door huismusje


  Géén zangwedstrijd

  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

   

   

  een medaille behalen is de droom van erg veel sportievelingen

  om op het podium te geraken

  moet men harde noten kraken

  weinigen hoort men zingen terwijl ze zich naar boven wringen
  Groetjes, Uilenspiegel.

  25-08-2008 om 13:38 geschreven door Uilenspiegel.


  Sour grapes .....

  een passend plaatje misschien ..

  Sour Grapes

  25-08-2008 om 13:33 geschreven door Amor Fati


  misschien moet je dit log eens doormailen aan de heer Vermeiren Bojako..... en...??
  Men zou wel eens de bedenking kunnen maken of die heer als journalist met wat en hoe hij het schrijft wel terecht zijn loon of salaris verdient...of dat ook wel een medaille of prijs waardig is....of is dit nu gazettenpraat? De druiven zijn zuur of nog te groen.dit spreekwoord gaat dus terug op een korte klassieke fabel, die al in de vierde eeuw v. Chr. werd toegeschreven aan Aesopus, een even invalsrijke als wijze Griekse slaaf uit Klein Azië, die vermoedelijk in 564 v. Chr. in Delphi vermoord werd. Hij werd de held van een volksboek vol verhalen, streken en fabels, de Vita Aesopi. Een leuk gedichtje en ook wel doordenkertje in verband hiermee. Het ligt niet aan de een of de ander. Of aan voor- of tegenspoed. Maar het ligt aan het spel met elkander, dat je leren spelen moet. Er zijn dingen die heel gauw kwijnen. En dit ook beiden accepteert. Dat een hevig vuur eens zal verdwijnen. dan heb je al heel wat geleerd. Leer vroeg zure druiven eten, wat teleurstelling behoedt. Hoe meer je daarin hebt gebeten, smaken die vanzelf toch eens zoet.

  25-08-2008 om 13:31 geschreven door Amor Fati


  Natuurlijk is het...
  ... voor sommige mannen moeilijk slikken. De druiven zijn inderdaad erg zuur. Maar wél beweren dat 15 medailles haalbaar moet zijn... Zoals nogal dikwijls eens: de mannen praten en de vrouwen doén.

  25-08-2008 om 13:17 geschreven door affodil


  ...
  De topsportwereld is bikkelhard! Tia en Kim zijn behalve schitterende atleten, ook heel innemende persoonlijkheden, zonder capsones. Ze verdienen het meer dan veel om na die keiharde jaren trainen en zichzelf bijna alles ontzeggen, te kunnen genieten van een privé en familieleven. En dat onze tennisdames hen daarin voorgingen is hun goed recht. Het leven is méér dan sport.
  De druk op mijn dochter, die het in de werpnummers in atletiek vrij goed doet, wordt ook alsmaar groter. Trainers die vinden dat ze nu al moet kiezen (als je het wil maken moet je er immers héél vroeg aan beginnen), en niet tevreden zijn als er al eens een mindere prestatie is en mikken op dat Belgisch record dat volgens hen voor het grijpen ligt. Een wedstrijd zonder persoonlijk record is een verloren wedstrijd, hoorde ik dit weekend meermaals, en dat komt dan omdat ze "bedorven" is door mij... ik zou haar moeten straffen telkens ze niet goed presteert. Ik verwacht wel dat ze zich inzet, maar ze moet er vooral van genieten, enfin dat is mijn gedacht toch, anders zal ze binnen de kortste keren afhaken....
  En onze mannen hebben het ook goed gedaan op de Olympische spelen, er vielen toch een aantal PR en BR, als ik me niet vergis? Trouwens: deelnemen is belangrijker dan winnen! Allé, soms toch!

  25-08-2008 om 12:22 geschreven door Lieve


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail *
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)


  Inhoud blog
 • Olà
 • een kat op een hete tinnen dak ...
 • lalalalala....die mooie zomer ....
 • to blog or not to blog ...
 • warm en koud en besparingen ...
 • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
 • een stadje doen ...
 • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
 • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
 • eventje terug ...

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • Gclub
 • A Plus Forum 2019
 • A Plus Forum
 • download tasker app free
 • dramas

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  100%
  150%
  200%
  LOEP


  Foto

  kleinzoon 1


  Foto

  kleinzoon 2
  Foto

  kleindochter
  Foto

  kleinzoon 3


  Foto

  kleinzoon 4


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  esterancog
  blog.seniorennet.be/esteran
  Startpagina !

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • HUISMUSJE 1

 • Zoeken met Google
  Archief per maand
 • 01-2017
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 12-2005
 • 11--0001

  ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
  maar ze vragen het niet......

  I wouldn't say no if they asked me....
  but they don't ask me.....


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • of voor nederland bij Balans


 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • kING OF THE CASTLE

 • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
  Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
  Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!