Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    12-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit een vervelend moment …

     

    Deze week is 't kinderweek. 

    Twee dagen komt achternichtje/petekind naar ons en daarna drie dagen Tibo.  

    De eerste is dertien jaar, de tweede wordt deze maand twee jaar en dan moeten we nog rekening houden met de nog steeds groter wordende Molly die midden in haar puberteit zit.

     

    Een meisje van dertien!  

    Wat doet een meisje van dertien graag?  Ik zou het begot niet weten. 

    Zelf hebben we zonen gehad, vier kleinzonen en onze enige kleindochter is nog bijlange geen dertien, en mijn dagboek ben ik maar beginnen bijhouden op m’n veertiende.

     

    Dan maar naar vriendin Paz gebeld die een kleindochter heeft van dertien. 

    Zij brengt me up to date en dan is het afwachten of mijn dertienjarige graag diezelfde dingen doet als haar dertienjarige. 

    ’t Is alvast een stageperiode voor de tijd wanneer onze eigen kleindochter die leeftijd bereikt.

     

    Al bij al valt het mee.  Ook het weer.  

    We gaan haar thuis afhalen in de verre kempen, want mama werkt.

    Het begint al goed:  ze is niet thuis.  

    Haar iets oudere zus verwijst ons door naar een straatje wat verder in het dorp,  waar ze bij een vriendin is blijven slapen.  

    We bellen daar aan : noppes.   Na vééééél bellen doet er eindelijk iemand aan de voorkant van de straat de deur open, daar waar ik achteraan sta te bellen omdat er aan de voorkant geen bel was.  Ik besef dat we nu op den boerenbuiten zijn! :-)

    Zelfs de waakhond blaft niet, hoewel er een grote sticker voor het raam hangt : PAS OP VOOR DE HOND.  

    Net wanneer we besluiten om dan maar zonder nichtje terug huiswaarts te keren doet een dame de voordeur open op een kiertje.  

    Hoewel het al 11.30 u is blijken de twee tieners nog te slapen.  Petekind staat wel binnen de vijf minuten aangekleed en gepakt beneden.  In de auto vertelt ze ons dat zij en haar vriendin de hele nacht niet geslapen hebben, maar voorgelezen uit de Twilight boeken en ze zijn dan om half zeven ’s morgens buiten gaan kijken naar de rijzende zon ???!!! vervolgens zijn ze terug in bed gekropen en daarom sliepen ze nog … voilà.  Het leven van een dertienjarige J

     

    We rijden met haar naar onze koekenstad.  

    Via de Grote Markt naar de Groenplaats,  waar we iets drinken en een hapje eten, want petekind heeft nog niet ontbeten. 

    De zon blijft wonder boven wonder schijnen en we trekken naar de Meir.  Mr. Silver heeft Molly aan de leiband en zelfs Molly gedraagt zich uitzonderlijk braaf tussen al die drukte. 

    Her en der duiken we een winkel binnen omdat petekind iets ‘kei-cool’ heeft opgemerkt.   Mijn moderne woordenschat gaat er zienderogend op vooruit. 

    De Vlaaikensgang vindt ze ook ‘kei-cool’ en ze wist niet dat er zoveel mooie plaatsen in Antwerpen waren.   Ik zeg haar dat een rondleiding door Antwerpen op de lijst komt voor een volgend bezoekje.

    Ik leer ook bij dat op dertien jaar je je huid heel goed moet verzorgen en ik krijg les in de producten die ik daarvoor nodig heb.  Voor een droge huid is een vochtinbrengende crême een absolute must.  

    Gelukkig heb ik al heel mijn leven een vette huid, dat heeft me al een fortuin uitgespaard aan vochtinbrengende crêmes.   

    Wat verder in de prachtige shopping center in de voormalige Stadsfeestzaal weet een zeventienjarige juffrouw ons te overtuigen dat we onze vingernagels op een wonderbaarlijke manier kunnen laten blinken.  Voor een demonstratie verwijs ik graag door naar de nageltjes van petekind en inderdaad, op één, twee en drie heeft petekind één schitterend blinkend nageltje.  

    Het strafste is dat het hele zakje met alle toebehoren normaal vijftig euro kost, maar vandaag is het te verkrijgen voor de luttele som van vijfendertig euro.  De oogjes van petekind glinsteren en ik zie haar niet dikwijls, dus ik haal mijn plastic geld boven en ze krijgt een geschenkje.  Haar ogen stralen.  

    Boven in de boekhandel koop ik haar een boek van Twilight,  hoewel ik dus enkel vaagjes weet dat het over vampieren en weerwolven gaat.  

    Bovendien zijn de jongens (vampieren/weerwolven) ook kei-cool.   Ze verzekert me ook dat het geen horror verhalen zijn maar roomans, liefdesverhalen dus. J

    Buiten wacht de geduldige Mr. Silver met Molly en we gaan hem uit zijn lijden verlossen.

    In de auto krijgt petekind een SMS bericht dat haar zus en de vriendin van haar zus door de glazen achterdeur van hun huis zijn gevallen en nu allebei op spoed worden verzorgd.

    Ik schrik me rot, maar petekind verzekert me dat het wel niet waar zal zijn en dat het maar een plagerij van haar zus en die vriendin is.

    Ik zeg haar dat ik zo’n bericht alles behalve een plezante plagerij vind en ik vraag haar om toch terug te informeren, want met zulke zaken valt niet te lachen.

    Uiteindelijk krijgen we bericht van de werkende mama dat het inderdaad zo is en dat ze momenteel met haar oudere dochter en vriendin op spoed zit.

    Wat een jonge moeder lijden kan!  

    Gelukkig hebben wij de andere dochter bij ons, anders zat zij misschien ook in het ziekenhuis.

    Eens bekomen van de schok rijden we als afsluiter naar een eetcafé in onze buurt.   Ik heb geen flauw idee wat petekind lust of niet lust en daar kan ze kiezen.

    Vervolgens gaan we naar huis, want het is woensdag en dat is Mr. Silver z’n theater hobby avond.

    Kleinzoon 1 belt of hij even op bezoek mag komen en even later staat hij aan de deur.  Goed voor mij, nu heeft petekind wat gezelschap.   Iets later gaat de voordeur bel en daar staat kleinzoon 2 met zijn mama.  Blij dat ik hen ook nog eens kan knuffelen.

    Beiden (de kleinzonen natuurlijk) spelen ze met het object van de aantrekkingskracht (de IPAD van grootvader) – jullie dachten toch niet dat ik het was zeker? J

    Opeens zie ik kleinzoon 2 verwoed in zijn haar krabben en ik zeg lachend : “ge hebt toch geen luizen zeker?”  Wanneer ze dit hoort schrikt schoondochter 1,  want ze heeft vanop kamp een bericht gekregen dat het er vergeven was van de luizen.

    Met z’n allen beginnen we in de haren van de twee jongens te rommelen.   Ik zou geen luis of een neet kennen moest ik er een tegenkomen, maar ik krijg les van petekind, want onlangs hebben haar jongste zus en broertje ook luizen gehad.   Ik zie helemaal niets, maar schoondochter 1 besluit wijs dat ze toch best naar huis gaat om eens goed met de luizenkam op zoek te gaan naar eventuele beestjes vooraleer het een epidemie wordt.

    Brrr… ik krijg al jeuk als ik het woord luis schrijf.   Ik zal mezelf ook zo’n kammetje moeten aanschaffen indien er zoveel luizen in omloop zijn. 

     

    Daarna kijk ik samen met petekind nog  wat TV, enfin zij kijkt, ik zit wat met de IPAD van Mr. Silver te spelen (ik moet toch ook het leren, zie dat ik ook ooit zo’n prachtig ding krijg).  

    Ik schrik wel wanneer ik opkijk en zie dat er net een sex-programma op Vijf TV is begonnen.   

    Oeps  … Sex op dertien, dat moet petekind thuis maar zien indien dat mag. 

    De TV gaat onmiddellijk uit.   Bovendien is het na tien uur en ze heeft de vorige nacht bijna niet geslapen dus tijd voor bed.

     

    Na een herschikking van alles en nog wat in de kamer nestelt ze zich tussen de kussens en ze besluit nog wat te lezen in haar nieuwe vampieren boek.

    Al bij al denk ik dat het een geslaagde dag was, alvast voor ons en hopelijk ook voor haar.

     

    Gisteren heeft ze, zoals alle tieners waarschijnlijk, geslapen tot hoognoen en daarna vroeg ze toelating om wat op de laptop naar youtube filmpjes te kijken en we vertrokken veel te vroeg naar haar zin terug naar huis, "ze was liever nog wat langer gebleven", zei ze met een verdrietig gezichtje.

    Ik beloofde haar dat ze zeker en vast nog eens op bezoek mag komen.  

     

    Nu ga ik me omschakelen op de ‘tweejarige’ mode, want seffens komt the one and only kleinzoon 4 - Tibo, de strafste van de vijf kleinkinderen.    Ik zal mijn gewrichten maar al wat invetten.

    Een wijze raad van mijn zus,  die eergisteren voor de eerste keer grootmoeder is geworden van een kleinzoon : Max  : 

    ‘speel nooit met de kindjes op de grond indien je er niet zeker van bent dat je terug recht kan geraken. J

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    17-08-2011
    ppppffffff
    Zou niks meer voor mij zijn, word al moe door het te lezen... heb er ooit eens enkele op bezoek gehad en amaai om die gasten bezig te houden... ik was een wrak nadien... maar oefening baart kunst zeggen ze toch... hoop dat je de volgende dagen kan uitblazen... toedeloe!!!

    17-08-2011 om 14:30 geschreven door Myette


    16-08-2011
    ...
    meisjes van dertien...niet zo gelukkig,meisjes van dertien...er net tussenin..ken je het?Ben al bijna vergeten over wat je het nog allemaal had,is altijd een hele boterham bij jou he...aja,wat betreft die nagels..niks voor mij zenne..veel te ambetant als je er mee moet werken Dikke kus van ikke!
    dmcuvd.gif
    Geluk is een goede gezondheid en een slecht geheugen.
    knuffel uit Deurne van Nestje & Lipske

    16-08-2011 om 07:28 geschreven door Lipske


    15-08-2011
    goeiemorgen


    voor al wie moederdag viert vandaag , het belooft een prachtige dag te worden
    in West- Vlaanderen vieren we dat nu niet , maar in de Meimaand
    maar voor allen een bloemetje !


    Image and video hosting by TinyPic

    15-08-2011 om 09:53 geschreven door ani


    14-08-2011
    Voilà , het drukste gedeelte van mijn weekend is achter de rug...
    De BBQ viel dan wel letterlijk in het water maar we hebben er toch nog een gezellig dag van gemaakt. Vannacht viel hier zomaar 15 l regen... Ik blijf dus nog steeds wanhopig zoeken naar die zomerzon. Weet jij toevallig waar ze is? We zullen maar eens op ziekenbezoek gaan vandaag , dat zou eindelijk moeten lukken wnat iets anders zit er toch niet in bij zo'n rotweer!! Liefs en dikke kus

    14-08-2011 om 08:50 geschreven door natoken


    13-08-2011
    ..
    Gelukkig is kleindochter Axelle nog maar tien jaar. Was toch blij dat de mama zo dikwijls op bezoek kwam, want dat kwajongensachtige is al heel snel aan het veranderen in een klein vrouwke. Kuskes.

    13-08-2011 om 17:15 geschreven door ludovikus


    amaai
    dat is hier wel een hele boterham !
    jij kan zo vlot vertellen , !!mijn nichtje die nu voor de derde keer moeder al worden , kwam ook als dertienjarige bij mij op verlof , maar 'k had er geen kind aan , we boetseerden , en ze wist van geen ophouden ,
    ze kwam elk jaar tot haar achtiende terug , steeds voor een week , en dan ... hadden de jongens voorrang zeker ?

    13-08-2011 om 09:23 geschreven door ani


    hallo Bojako
    we hebben de hele week ook twee kadees thuisgehad ( kleindochter van 4 en kleinzoon van 1 ) ! voor een herstellende is dat niet min en ik ben blij dat het weekeinde is ! ik heb bewondering voor mijn vrouw !!!!

    13-08-2011 om 09:10 geschreven door johan1944


    Dat staat ons ook nog te wachten met 4 kleindochtertjes...
    Het begint echt al heel vroeg. Kleindochtertje 1 wil ook al de nageltjes kleuren en ook haar lipjes kleuren , vind ze enig.. gevolg.. de tweeling begint ook al! Maar nu ga ik slapen want straks een drukke dag met de BBQ en het weer zal precies niet denderend zijn! Geniet daar maar van de kleinkinderen en een dikke kus van ons !

    13-08-2011 om 00:59 geschreven door natoken


    12-08-2011
    *
    Dat had ik je nu ook kunnen vertellen zie, om meisjes (vanaf 6 jaar) "braaf" te houden ga je er best mee shoppen. Je kunt ze ook met je eigen make-up en andere opsmuk artikelen laten spelen, maar dat is wel iets goedkoper maar minder veilig.
    En dat boomklimmen dat Paz'ke voorstelt kun je misschien eens uitproberen met kleinzoon 4. Smeer je benen maar al goed in, dan ga je glijdend het weekend door.
    Have a lot of fun! Dikke kus x 2

    12-08-2011 om 16:40 geschreven door Huismusje/Petra


    meisjes van dertien
    ...zijn niet alle dezelfden. De interessesfeer ligt bij je petekind toch enigszins anders, denk ik. Althans waar het vampieren en gelaatscrèmes betreft. Boomklimmen hebben jullie precies niet uitgeprobeerd? :) Wij vervelen ons anders ook niet : nu twee dagen de kleintjes, gisteren nederlandse logees, die vanmorgen weer vertrokken, maar maandag terugkomen. En dan wordt het weer inpakken voor ons...hopelijk is alles dan weer peis en vree in Engeland. Dikke kus

    12-08-2011 om 15:25 geschreven door paz




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    frans43
    blog.seniorennet.be/frans43
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!