Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
  • grootmoeders apotheek (Gilbert Van Oost)
        op grootmoeders apotheek....
  • Dubai Escorts (alisha jonwal)
        op foto trouw
  • he he (Lieve)
        op Olà
  • altijd leuk (Thea)
        op Olà
  • even terug ? (ani)
        op Olà
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Olà
  • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
        op foto trouw
  • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
        op FOTO LOGO ANTWERPEN
  • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • qI9mM8WJ (ZCVhBY2eB)
        op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
  • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
    hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    NABORAM
  • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
  • een moeder aan de computer
  • dear son...
  • The good old days.

    Foto
    New Page 1

     

    this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
    Alone they might be washed away, but together they stand strong.
    Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
    I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

     All of us girls,

    Old and young,
    Near and far,
    Hold special memories of good times we've shared.
    We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
    We've shared...
    our hearts,
    our time,
    our secrets ,
    our fears,
    our hopes

    and our dreams.
    Let us never break the chain of friends!


    Mrs.Bo and Mr. Silver

    30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een weekje later...

    De zomer is volgens de krant van vandaag officieel te nat, te koud en te donker geweest.  Huh…alsof wij dat niet wisten.  Ik ga seffens bij de apotheek nog wat extra vitamine D kopen om de herfst te kunnen overleven.

    Donderdag hebben Seppe en kleindochter bijzonder moedig hun vrees voor de nog steeds groter wordende Molly weer wat overwonnen. Een echte prestatie, want de vorige keer stonden ze allebei nog boven op de tafel te gillen.

     

    Vrijdag hebben we een heerlijke namiddag doorgebracht met onze vrienden ‘ondanks’ het vreselijk pokkenweer.   We konden niet in de tuin zitten en binnen was het nog vochtig, klammig,  warm, maar zelfs het weer kon de stemming niet kapot krijgen.

    Ik heb meteen ook ge- (mis)bruik gemaakt van het aanwezig  intellect van vriend T.  om me te helpen met mijn nieuwe Notebook.   Niet bepaald gastvrij van mij, maar nu de gelegenheid zich voordeed heb ik er toch maar van geprofiteerd.   Zelf had ik het nooit klaargespeeld, maar hij heeft de contacten van mijn mailbox op mijn grote PC overgezet naar mijn gerestaureerde Notebook (nieuw toetsenbord) met een nu goed werkende letter ‘i’. 

    Ik heb mijn meest intelligente gezicht opgezet en gedaan alsof ik het snapte, maar indien het nog eens zou moeten gebeuren heb ik geen flauw idee hoe het moet. ’t Ja …een mens kan niet alles kunnen, ieder zijn specialiteit hé?  Maar toch hartelijk dank lieve T.   Ook dank voor de reuze pompoen en courgette, daar kan serieus wat soep van gemaakt worden.   De pompoen in de Hof van Mr. Silver is nog maar zo groot als een mandarijntje, dus hij moet ook dringend in de leer bij T.

     

     

    Zaterdag was het bak dag.   Twee biscuits gebakken (met begeleiding van onze twee oudste kleinzonen) en die afgewerkt klaargezet voor het verjaardagsfeestje van Tibo de volgende dag.

     

     

    Zondag was het feest.  Tibo is twee jaar geworden en dat moest natuurlijk gevierd worden. Wij vieren trouwens alles, daarom kan ik niet vermageren.   Gelukkig waren er die dag enkele opklaringen zodat de bende kleine kinderen zich af en toe konden afreageren in de tuin en uiteindelijk hebben we zelfs buiten kunnen eten, zij het wel met een jasje aan, want het werd frisjes rond de knoesels.

     

     

     

    Maandag ochtend nuchter ?!  :-) vertrokken naar de maag-darm specialiste,  omdat ik sinds mijn Pancreas operatie misselijk blijf.   Een gastroscopie bleek noodzakelijk (ik voelde het al aankomen).   Ik zei haar dat ik zelfs kokhals wanneer ik een te groot stuk eten in mijn mond heb, maar ze zei dat ze me een spuitje zou geven.  Ik zou van niets weten …. Nogmaals HUH ….

    Eerst spoot ze een vreselijk smakend goedje achter in mijn keel dat aanvoelde alsof mijn keel opzwol en ik ging stikken en ze zei me troostend dat ik heel moedig was.    Ik zei – voor zover dat nog duidelijk was met een gezwollen keel – dat mijn moedig uiterlijk maar schone schijn was, binnen in mij schuilde een ongelooflijk bange wezel.  “ De spuit aub en snel wat als het kan”, vroeg ik smekend.

    Op de tafel gaf de verpleegster me de spuit, maar ofwel heeft ze naast de ader gespoten ofwel was het een placebo om bange wezels kalm te krijgen, ik voelde me helemaal niet kalmer worden.  “Jawel” zei de dokter, “ik zie dat uw pupillen al verwijd zijn”… heel donkerbruine ogen en dan zien dat de pupillen verwijd zijn, ge moet het maar kunnen … nog meer faith healing.

    Ondertussen had de verpleegster een soortement tutter in mijn mond gestoken en ze begonnen een darm met de omvang van een tuinslang door mijn strot  te duwen.   Opgevoed om een flink meisje te zijn verbeet ik moedig mijn angst, geholpen door de verpleegster die me stevig op de tafel neergedrukt hield (bodybuilder in haar vrije tijd) en op één of ander manier kregen ze het ding toch in mijn maag om te kijken en om een biopsie te doen.  De spuit werkte nog steeds niet, ik was nog nooit zo helder geweest.  Misschien hebben ze zich vergist van flesje en me iets gegeven om de patiënt terug op zijn positieven te krijgen.

    Enfin, ik heb het overleefd, maar net zoals een bevalling is het iets dat ge niet alle maanden wilt meemaken.    De dokter had gezien dat ik een gastritis had en al mijn problemen zijn waarschijnlijk een gevolg van mijn Pancreas operatie.   Of er iets aan te doen is, is een andere vraag, maar er is wel medicatie genoeg om met maag-darm problemen te kunnen leven.   Het zij zo.   Zolang ze me niet terug moeten opensnijden ben ik gelukkig.

    Na de middag vielen mijn kleppen toe (zou de medicatie dan eindelijk toch beginnen werken?) en ik ging een dutje doen terwijl Mr. Silver een lange wandeling maakte met onze zeer actieve Molly.

    Mijn Goeroe Cesar Millan (Hondenfluisteraar) zegt dat een hond eerst en vooral beweging nodig heeft, en wij proberen zo goed we kunnen de raad van Cesar op te volgen.   Molly is half Bouvier en in haar genen zit een werkhond.  Vroeger werd dit ras gebruikt om karren te trekken.   Misschien moet ik achter haar een kar spannen en kan zij mij vooruit trekken op de wandelingen, dan zijn we allebei tevreden, maar ik denk niet dat Gaija ermee akkoord zou gaan.   Spijtig, want volgens Cesar doen deze honden dat super graag.  Ik zou er haar een dienst mee bewijzen.  Zou ik Gaija kunnen overtuigen denkt ge?   Ik vrees van niet. :-(

    En zo zijn we dan bij vandaag beland.   ’t Regent alweer,  maar straks gaan we toch buiten, weer of geen weer.   Van al dat binnen zitten wordt een mens nog depressiever.

    Toedeloekes!   :-)















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    30-08-2011
    Of het nu serieus is of niet , altijd weet je het met je typische flair te brengen.....
    En zo zorg je voor een lach aan de andere kant van het scherm en.. dat is ook een goede remedie tegen gastritis, denk ik. Die keelbeklemming ken ik maar ik kreeg daarna wel een lichte verdoving om die " tuinslang" in te brengen dus kan ik er niet over meepraten.. gelukkig! Nu maar hopen dat medicatie helpt.
    Wat dat feesten betreft. Ja, als er een paar kleinkinderen rondlopen zoals bij jullie en ons dan valt er altijd wat te vieren. Maar gelukkig is nana een goede bakkeres ( en kokkin ook tussen haakjes!!). Ik durf te wedden dat de taarten niet lang bleven staan! Knap baaske trouwens met de lach van nana...
    Vitamine D dat vind je in alle vette vissen zoals zalm, tonijn, sardines, makereel daarom eten we dat regelmatig op een koude schotel! Ik eet ook mijn dagelijkse portie yoghurt en ontbijtgranen 's morgens, naar het schijnt ook veel Dtjes..
    Ben ik nog iets vergeten... ? Want het was weer een lange boterham! Ach ja, je moet geen schuldgevoelens hebben . Groot gelijk dat je het ijzer smeedde terwijl het heet was haha! En misschien die pompoenkanjer eens naast die kleintjes leggen, wie weet worden ze niet jaloers! Ik deed het een paar maanden terug met een vetplant die niet wilde vertakken en die van een buurvrouw wel. Ik zette beide in de serre en je gelooft het of niet maar mijn plant -die al meer dan een jaar vertikte van te veranderen- heeft er nu al 4 bladeren erbij.Ik heb haar wel eerst goed de les gespeld toen die van de buurvrouw erbij kwam hahaha. Nog een rustige avond en een dikke kus van ons.

    30-08-2011 om 20:13 geschreven door natoken


    *
    Ze hebben toch de voering van je maag kunnen checken, en dat is een proficiat waard. Bij mij zouden ze daar zeker niet in slagen want ik kan zelfs geen pil inslikken of het moet tussen het eten verstopt zitten zodat het onvoelbaar is. Het idee alleen al maakt me misselijk.
    Proficiat met de verjaardag van Tibo, het is knap ventje geworden.
    Zo te zien zullen de taarten lekker gesmaakt hebben, ik zou er zo willen in bijten.


    30-08-2011 om 17:44 geschreven door camille


    Ho Bo
    Wouw wat een boel om bij te lezen. Ik zal het in twee moeten doen. Of mijn "ik heb alles gesnapt gezicht moeten opzetten".  Daar heb ik een hele collectie van trouwens. want ik ben niet zo slim als ik lijk! (Ahum) Wouw wat een lekker taarten. Nog gefeliciteerd met de kleinzoon. En inderdaad, onderzoeken enzo, daar ben je beter van af en zo snel mogelijk.
    Hier regent het niet. En de laatste paar dagen was het hier droog ook, blauwe lucht wel veel wolken en koude wind. Veel te koud voor de tijd van het jaar.
    Groeten van het weervrouwtje. Hou me maar op de hoogte betreffende die Griek.  Mijn dochter heeft een Griekse vriendin,  Al eens een "greek wedding" meegemaakt, ze slaan er inderdaad borden stuk en ze bespugen elkaar!

    Groetjes uit Henegouwen
    Loewiesa

    30-08-2011 om 13:53 geschreven door Loewiesa




    Inhoud blog
  • Olà
  • een kat op een hete tinnen dak ...
  • lalalalala....die mooie zomer ....
  • to blog or not to blog ...
  • warm en koud en besparingen ...
  • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
  • een stadje doen ...
  • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
  • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
  • eventje terug ...

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy
  • Sugar mummy

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    100%
    150%
    200%
    LOEP


    Foto

    kleinzoon 1


    Foto

    kleinzoon 2
    Foto

    kleindochter
    Foto

    kleinzoon 3


    Foto

    kleinzoon 4


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maartenshome
    blog.seniorennet.be/maarten
    Startpagina !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • HUISMUSJE 1

  • Zoeken met Google




    Archief per maand
  • 01-2017
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 12-2005
  • 11--0001

    ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
    maar ze vragen het niet......

    I wouldn't say no if they asked me....
    but they don't ask me.....


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • of voor nederland bij Balans


  • Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • kING OF THE CASTLE

  • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
    Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
    Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!