Wout Bru is een bekende TV persoonlijkheid, maar in eerste instantie vooral een chef-kok die zijn hart verpand heeft aan Durbuy en er verschillende restaurants onder zijn hoede heeft: de Sanglier, La Bru’sserie, Le Grand Verre, Limoni E Tartufi en Wagyu.
Deze liggen allemaal op een steenworp van elkaar.
![](https://imagizer.imageshack.com/img924/7725/h4z85g.jpg)
Foto van Wout op TripAdvisor
De Sanglier is er eentje van. Wie kent niet het gerenomeerde hotel-restaurant “Le Sanglier des Ardennes”.
Als je voor dit restaurant kiest, kies je voor de klassieke keuken met nog een echte maître en sommelier.
![](https://imagizer.imageshack.com/img923/8444/2Tn8kD.jpg)
Sanglier en Wagyu samen op één foto
La Bru’sserie is een modern restaurant waar je o.a. moet langs gaan om tapas te proeven.
![](https://imagizer.imageshack.com/img922/9854/kqApas.jpg)
La Bru'sserie
Le Grand Verre is een klasse restaurant waar je gastronomisch kunt tafelen.
![](https://imagizer.imageshack.com/img924/1415/5EEHwb.jpg)
Le Grand Verre
Limoni E Tartufi is een Italiaans restaurant. Dus hier moet je langs voor heerlijke Italiaanse gerechten zoals o.a. pizza's, pasta's, Osso Bucco, enz.
![](https://imagizer.imageshack.com/img924/4001/SCpG15.jpg)
Limoni E Tartufi
En dan heb je nog het grillrestaurant Wagyu, waar je mooi gegrild vlees kunt bestellen.
Voor elk wat wils dus.
Website van de Sanglier: klik hier
Website La Bru'sserie: klik hier
Website van Wagyu, klik hier
Website van Le Grand Verre: klik hier
Website van Limoni E Tartufi: klik hier
|