Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Islamitische parasieten
  • Marcel Van Landeghem heeft deze post opnieuw geplaatst
  • Dit is de toekomst van Europa
  • Niet vergeten!
  • een enorme NAVO basis.
  • Ik verdedig mijn huis met mijn leven.
  • ferdinand meeus
  • aantal orkanen
  • percentage uitkeringsontvangers statushouders
  • dan weten we dat ook weer
    "Je beledigt islam al als je geen moslim wordt"
    Hans Jansen
    Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    christina_riskja
    blog.seniorennet.be/christi
    Foto
    Foto
    Leven is strijd, wat u niet verdedigt raakt u kwijt. 
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • E.J.Bron
  • Cimategate
  • Likud
  • Brabosh
  • Xandernieuws
  • Fenixx
  • Israel en het middenoostem. IMO blog
  • The Post Online
    Andermans geld wensen wordt tegenwoordig 'behoefte' genoemd, de wens om je eigen geld te houden wordt 'egoïstisch' genoemd en het heet 'compassie' wanneer politici de overdracht regelen.

    Joe Sobran
    Foto
    Volgens een richtlijn van de burgemeester mogen wij over dergelijke zaken niets zeggen.

    de Amsterdamse politie over aggressie & intimidatie door Moslim-jongeren
    Foto
    Foto
    “Je kunt niet seculier en moslim tegelijk zijn. De anderhalf miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen.”

    Recep Erdogan, nu president van Turkije
    Foto

    Europa capituleert op

    elk terrein dat

    te maken heeft

    met de islam,

    in een geest van

    zelfvernedering,

    politieke correctheid

    en multiculturalisme''.

    "In plaats van dat

    de Europeanen

    deze dreiging weerstaan,

    hebben ze

    de strijd opgegeven.

     

    Bernard Lewis

    Foto

    Genade voor de

    schuldigen  is wreedheid

     voor de onschuldigen

    Adam Smith

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Koningin Margrethe van Denemarken (Nieuwjaarstoespraak 1 januari 2005)
    Foto
    "We worden tegenwoordig uitgedaagd door de islam zowel op mondiaal als op lokaal niveau. Deze uitdaging moeten we serieus nemen. We hebben dit probleem ongeveer twee jaar lang onaangeroerd gelaten omdat we tolerant en lui zijn. We moeten oppositie bieden aan de islam en we zullen moeten accepteren dat we zo nu en dan een wat minder prettig label opgeplakt zullen krijgen, omdat er bepaalde dingen zijn waarvoor we geen tolerantie moeten hebben. En áls we tolerant zijn, moeten we weten of het uit gemakszucht of overtuiging is".
    Foto
    Blog als favoriet !
    De Islam in Nederland

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    06-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er was geen jacht op buitenlanders in Chemnitz”

    Er was geen jacht op buitenlanders in Chemnitz”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het valse migratie-gewauwel van Sophie in ‘t Veld

    Het valse migratie-gewauwel van Sophie in ‘t Veld

    Closeread van een D66-kletskoekverhaal
    D66 Europarlementariër Sophie in ‘t Veld

    Titelfoto: D66 Europarlementariër Sophie in ‘t Veld. Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal BBC Newsnight

    Rabiaat geklaag

    Natuurlijk gaat dat over migratie en de top die hierover vanaf 20 september a.s. in Salzburg wordt gehouden door de regeringsleiders. Het artikel begint uiteraard met het rabiate geklaag over migranten ”die als postpakketjes door Europa geschoven worden” en het “gebrek aan solidariteit” in de EU, lees: niet alle landen doen braaf wat Brussel wil. Je doet de migratiecrisis af als een “politieke crisis van onwil en onvermogen”. Dat klopt, maar niet zoals jij het bedoelt. Het is juist Brussel dat die onwil en onvermogen ten toon spreidt.
    Meer lezen op:
    opiniez.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

    Amsterdamse GroenLinks-leider Groot Wassink ontmaskerd: steunde extremistenclub die gewelddadige revolutie wilde

     

    snapshot
    Foto: Ruter Groot Wassink (GroenLinks). Bron: Screenshot AT5.

    Rutger Groot Wassink was voordat hij de roerganger van GroenLinks Amsterdam werd fan van een extremistische beweging die droomde over het afkondigen van een gewelddadige revolutie in Nederland. Dat geeft hij toe in een interview met het NRC; Groot Wassink was fan van de SAP. Een club die door de veiligheidsdiensten in de gaten werd gehouden vanwege hun voornemen de boel in ons land kort en klein te slaan.
    Meer lezen op:
    dagelijksestandaard.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PVV wil daders Almelo uitzetten, CDA en PvdA fel tegen: 'Gaat in tegen rechtsgang'

    PVV wil daders Almelo uitzetten, CDA en PvdA fel tegen: 'Gaat in tegen rechtsgang'

    donderdag 6 september 2018 | 11:21Laatst bijgewerkt: 6-9-2018

    Politieactie in Almelo afgelopen dinsdag
    Politieactie in Almelo afgelopen dinsdagFoto: GinoPress

    De Almelose fractie van de PVV wil dat de gemeente de verdachten die dinsdag bij de invallen in de wijk Nieuwstraatkwartier zijn opgepakt tot ongewenste vreemdelingen verklaart als ze worden veroordeeld. CDA en PvdA noemen de collegevragen die de PVV hierover stelt voorbarig. "De PVV is aan het roeptoeteren."
    Meer lezen op:
    rtvoost.nl

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China verklaart de islam tot een ‘ongeneeslijke tumor’ en een ‘giftig medicijn’
    China verklaart de islam tot een ‘ongeneeslijke tumor’ en een ‘giftig medicijn’
    China ziet de islam als een groeiend probleem en heeft zijn acties tegen Oeigoerse moslims in het land opgevoerd. Volgens VN- en Amerikaanse functionarissen zijn er tot nu toe ongeveer een miljoen moslims in Chinese interneringskampenondergebracht.

    Gevangenen vertelden dat in de kampen moslims gedwongen worden om de islam te verwerpen en dagelijks communistische partijliederen te leren. Volgens andere berichten worden gevangenen gedwongen varkensvlees te eten en alcohol te drinken.
    Meer lezen op:
    fenixx.org


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Drugsbende in Almelo kreeg hulp van foute agenten'

    'Drugsbende in Almelo kreeg hulp van foute agenten'

    De criminelen waartegen de overheid dinsdag in Almelo met 450 man optrad zijn volgens bronnen lange tijd geholpen door twee lokale politieagenten.


    05-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenlanders vermoorden een recordaantal Duitsers
    Buitenlanders vermoorden een recordaantal Duitsers

    Welkom
    Volgens het Bundeskriminalpolizei (BKA) waren er in 2017 in Duitsland in totaal 731 moorden en doodslagen in 2017, in 83 gevallen werden Duitsers gedood door buitenlanders. Dit was het resultaat van een evaluatie door de BKA meldt Die Welt.

    In 2017 werden in dit land 731 mensen het slachtoffer van moord of doodslag. Het ging daarbij onder meer om 83 gevallen waarin enerzijds het slachtoffer Duitser was en anderzijds minstens één niet-Duitse verdachte werd geïdentificeerd.
    Meer lezen op:
    fenixx.org 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamer schrikt van Duitse 'tip' Jawed S: diensten moeten die informatie delen
    Kamer schrikt van Duitse 'tip' Jawed S: diensten moeten die informatie delen

    'WILDERS WAS DOELWIT'De internationale veiligheidsdiensten binnen Europa moeten nog beter samenwerken om te signaleren en voorkomen dat geradicaliseerde individuen naar één van de lidstaten afreizen voor een terroristische daad. 


    04-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hongaarse minister van Defensie: “Migratie is het broeinest van terrorisme”

    Hongaarse minister van Defensie: “Migratie is het broeinest van terrorisme”

    Screenshot_66

    (Vertaling: E.J. Bron)

    De EU-lidstaten moeten hun burgers kunnen beschermen, zei de Hongaarse minister van Defensie, Tibor Benkő (foto), donderdag tijdens een ontmoeting van de EU-ministers van defensie in Wenen.

    Mitteleuropa

    Tijdens een informele bijeenkomst afgelopen woensdag en donderdag discussieerden de ministers over manieren van samenwerking om de veiligheid van Europa te garanderen, zei het Hongaarse ministerie van Defensie in een verklaring. In aansluiting op de ontmoeting waarschuwde Benkő dat illegale immigranten nog steeds in de EU-lidstaten aankomen, “hoewel enkele naties, waaronder Hongarije, de migratie d.m.v. legale en fysieke maatregelen afgeremd hebben. Illegale migratie is ook een broeinest van het terrorisme”, zei hij.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRAVO VVD

    BRAVO VVD

    EBRU UMAR 4-9-2018


    Mijn woorden zijn op.

    Het aantal onderwerpen waaraan je als columnist woorden kunt besteden is zalig hoog, maar die Nederland voorliegende Stef Blok is eigenlijk geen enkel woord waard. Binnenskamers melden dat integratie kansloos is, immigratie een drama, Suriname een failed state, ons de belastingbetaler én dus zijn broodheer voorhouden dat integratie, immigratie en islam topperdepop zijn... Morgen mag hij zich in de Tweede Kamer verantwoorden voor zijn uitspraken - laat het maar aan de VVD over om het kromme recht te praten - en na afloop van die plas drinken ze een glas en blijft alles zoals het was.

    Bravo VVD. Nederland voorliegen kan makkelijk als je geen visie hebt voor waar we staan over twintig jaar. Beter vecht je je in.
    Meer lezen op:
    metronieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Overleg heeft alleen zin als de ander openstaat voor dialoog'

    'Overleg heeft alleen zin als de ander openstaat voor dialoog'

    Moskee El Tawheed is een van de organisaties op salafistische grondslag in Amsterdam

    De kern van het salafisme is loyaliteit aan de islam en afkeer van al het andere. Dat vormt een gevaar voor de maatschappij, schrijft Frits Bosch. Goed dat burgemeester Halsema deze organisaties op afstand houdt.

    Burgemeester Femke Halsema gaat niet samenwerken met ­salafistische organisaties, zoals haar voorganger Jozias van Aartsen overwoog. 

    De ontwik­keling van salafistische instellingen in Amsterdam baart haar zorgen en ze wil haatpredikers buiten te deur houden. Halsema schrijft aan de Amsterdamse gemeenteraad dat radicalisering en polarisatie moeten worden voorkomen. 
    Meer lezen op:
    parool.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitse NPO monteerde zaterdag ‘per ongeluk’ oude beelden met neo-nazi’s in repo over Chemnitz
    Duitse NPO monteerde zaterdag ‘per ongeluk’ oude beelden met neo-nazi’s in repo over Chemnitz

    Toevallig ('per ongeluk') beelden waarin 'wij zijn fan van Adolf Hitler' en xenofobe taal is te horen  

     , 18:24, 03 september 2018
    Chemnitz, Duitsland. John MACDOUGALL/AFP

    Oeps! Foutje! Kan gebeuren: in je uitzending van zaterdag ‘per ongeluk’ meer dan vijf dagen oude beelden van de maandag ervoor gebruiken. De Duitse ARD overkwam het afgelopen zaterdag.

    In een uitzending van Tagesthemen waarin ‘objectief’ ‘kwaliteits’-verslag werd gedaan van de door Pro Chemnitz georganiseerde vreedzame(!) demonstratie in Chemnitz, waaraan een paar duizend AfD-aanhangers en andere boze of verontruste Duitsers meededen, waren ineens beelden te zien van rellende neo-nazi’s die xenofobe slogans roepen en waarin is te horen hoe er ‘wij zijn Adolf Hitler-hooligans!’ wordt geroepen.
    Meer lezen op:
    tpo.nl


    03-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

    Antwerps burgemeester Bart De Wever gealarmeerd: “Cocaïnemaffia staat op punt politieke invloed te kopen”

    Redactie   

    Bart De Wever 
    RV Bart De Wever

    Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) waarschuwt dat de cocaïnemaffia zich inkoopt in de haven, gemeenschappen én binnenkort mogelijk ook in de politiek. “Voor sommige gemeenteraadsleden durf ik mijn hand niet in het vuur te steken.”

    In een explosief interview met de Volkskrant zegt De Wever dat de normale verhoudingen in zijn stad kapotgaan onder druk van de enorme sommen die omgaan in de cocaïnehandel. Geld dat volgens hem doordringt in de hele samenleving, “door giften aan moskeeverenigingen, door onderhandse leningen aan buurtbewoners die niet naar de bank kunnen of willen, door mensen te werk te stellen in winkels die schijnbaar winkels zijn maar in werkelijkheid criminele doelen dienen: telefoonwinkels, viswinkels, shisabars...
    Meer lezen op:
    hln.be


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard
    Noodkreet vanuit 'afvoerputje' Het Gegraaf in Valkenswaard

    VALKENSWAARD - Een aantal bewoners van Het Gegraaf in Valkenswaard is de overlast van hun buren en de wildwesttaferelen in hun wijk beu. ,,We voelen ons totaal niet serieus genomen.”


    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

    Van wie het geweld in werkelijkheid uitgaat: links-extremisten zijn het ware probleem – links geweld ontaardt

    Screenshot_102
    (Vertaling: E.J. Bron)

    Terwijl in Chemnitz ongeveer 10.000 demonstranten de straat opgingen en de gevestigde media en politiekuit één cijfer bestaande delicten Aan de rand van de manifestatie als aanleiding voor een schreeuw van verontwaardiging namen, zijn het in werkelijkheid links-extremisten die het land echt terroriseren en met geweld bedekken. Een actueel voorbeeld zijn weer eens de conflicten met links-extreme autonomen rondom de Rigaer Straße 94 in Berlijn.
    Meer lezen op:
    ejbron.com


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

    Hoe kun je reiniging voelen in het land waar politieke gevangenen onthoofd aan een kruis rotten?

    Sylvain Ephimenco


    Sylvain Ephimenco © Trouw

    Op de lijst van aanstaande onthoofdingen staat de 21-jarige Ali Mohammed Baqir al-Nimr. Zijn lot: onthoofd worden waarna zijn lichaam op een kruis zal worden genageld om dan te hangen totdat zijn vlees de staat van ontbinding heeft bereikt. Baqir al-Nimr, toen nog maar 17, werd opgepakt omdat hij tegen het regime had gedemonstreerd. Al in 2015 werd zijn doodvonnis aanleiding tot internationale protesten. Ook door Nederland waar minister Koenders tot de conclusie kwam dat door het uitspreken van de doodstraf, Saudi-Arabië het VN-Kinderrechtenverdrag overtreedt. Na drie jaar is het land van kroonprins Mohammed bin Salman niet van plan het vonnis te herroepen.
    Meer lezen op:
    trouw.nl


    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei

    Omstreden islamitische middelbare school zoekt nieuwe locatie na explosieve groei



    De islamitische middelbare school Cornelius Haga Lyceum in Nieuw-West groeit zo hard dat de gemeente en de school op zoek zijn naar een grotere locatie.

    Vorig jaar opende de school zijn deuren na een hoogoplopende strijd met de gemeente en het Ministerie van Onderwijs. De gemeente is nu in 'goed overleg' met de school.

    Maximaal 220 leerlingen
    Vandaag begint het Cornelius Haga aan de tweede jaargang met ongeveer 120 leerlingen, een stijging van 200 procent ten opzichte van een jaar eerder toen ze slechts 40 leerlingen hadden. Als dit doorzet, kan de school mogelijk volgend jaar al uit zijn jas groeien. 'Op de huidige locatie kunnen maximaal 220 leerlingen', zegt een gemeentewoordvoerder. Er is nog wel beperkte uitbreiding mogelijk. 
    Meer lezen op:
    at5.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Ambtenaar Chemnitz geschorst na lekken arrestatiebevel tegen Iraakse moordenaar

    Extreemlinkse staatsterreur: Politie valt woning van agent/politicus die arrestatiebevel op Facebook zette binnen – Chemnitz: ‘Dit jaar al 60 vrouwen en meisjes verkracht, 56 daders zijn migranten’ – Oud agent Tim Kellner waarschuwt: ‘Mevrouw Merkel, dit is nog maar het begin’

     
    De video’s van oud agent Tim Kellner worden door honderdduizenden Duitsers bekeken: ‘Mevrouw Merkel, u bent een hoogverrader en leugenaar.’ (Afbeelding: eigen werk Michael Mannheimer / Tim Kellner).

    Een fulltime medewerker van het gerecht in de Duitse stad Chemnitz is onmiddellijk geschorst nadat hij het arrestatiebevel tegen een van de moordenaars van de Duitser afgelopen weekend online heeft gezet, met daarbij zijn persoonlijke uitleg dat hij niet langer kan meedoen met het verbergen van de waarheid over de migrantencriminaliteit. Op het arrestatiebevel staat de naam van Yousif Ibrahim Abdullah, een Irakees die een ‘gedulde’ asielzoeker is. De andere voortvluchtige is een Syriër. Een politicus in Hamburg die het arrestatiebevel op zijn Facebook plaatste, kreeg onverwacht te maken met een politie inval. Kortom: Opnieuw bewijs dat Duitsland onder Angela Merkel een extreemlinkse totalitaire dictatuur geworden, waar van de staat afwijkende meningen niet meer worden geduld. ‘DDR 2.0’ is anno 2018 een hard en niet langer te ontkennen feit.
    Meer lezen op:
    xandernieuws.nl


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur
    Migranten vormen bedreiging voor Nederlandse cultuur

    Ds. D. Heikoop 30-08-2018

    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

    Deventer stopte geld bedoeld voor arme kinderen in commercieel bedrijf Peeves

     

    De website van Peeves, waar mensen in Deventer eten kunnen bestellen bij acht restaurants. © Judah Bolink
    Een bedrag van 25.000 euro dat was bestemd voor kinderen die opgroeien in armoede belandde in Deventer bij het commerciële eetbestelbedrijf Peeves. Wethouder Jan Jaap Kolkman zegt het bedrag te gaan terugvorderen als Peeves afspraken niet nakomt.
    Geld dat bedoeld was voor arme kinderen is in Deventer door een commercieel bedrijf gebruikt om een website mee te testen. Het gaat om 25.000 euro die de gemeente Deventer vanuit een budget voor armoedebestrijding heeft overgemaakt naar Peeves, een nieuwe eet-besteldienst die een samenwerking aan zou gaan met de lokale voedselbank.
    Meer lezen op:
    destendor.nl




    Foto

    Foto

    Foto

    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.

    Hans Jansen.

     "Wie islam zaait, zal sharia oogsten."


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Als alle Israëlieten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    wordt Israël morgen
    van de kaart geveegd.

    Als alle Arabieren
    in het Midden-Oosten
    hun wapens
    neer zouden leggen
    is het morgen vrede!


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een reactie achter te laten in mijn gastenboek


    De inherente ondeugd van kapitalisme is de ongelijke verdeling van zegeningen, de inherente deugd van socialisme is de gelijke verdeling van ellende

    Winston Churchill

    Foto

    Vrijheid kan slechts bestaan als wij bereid zijn haar te verdedigen.
    Clark Kent


    Foto

    Het getuigt niet van ‘respect’ mensen opvattingen te laten verkondigen die je absurd vindt zonder hen daarvan in kennis te stellen.

    Paul Cliteur

    Foto

    Een volk dat voor tirannen zwicht ...
    zal meer dan lijf en goed verliezen:
    dan dooft het licht...
    Hendrik Mattheus van Randwijk



    Foto

    Langzamerhand begin ik te begrijpen waarom de Duitsers Nederland binnen vijf dagen hebben kunnen innemen.

    Afshin Ellian

    Foto

    Foto

    De politiek, met name het CDA en de VVD, heeft slappe knieën en zijn sterk in de ban van de orthodoxe Turkse lobby. Terwijl links de moslims doodknuffelt.

    Hikmat Khan bij zijn vertrek als leider van de Contactgroep Islam

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Cheap sex dolls (make)
        op
  • Female Sex Dolls (Make)
        op
  • Cenforce 100 Online (Cenforce)
        op
  • Real dank vapes (buy dank vape online/ dank vape for sale)
        op
  • cbd oil Canada (cbd oil Canada)
        op

  • Foto

    Het is de soldaat, niet de reporter
    Die ons de persvrijheid heeft gegeven.
    Het is de soldaat, niet de dichter
    Die voor de vrijheid van het woord heeft
    gestreden.
    Het is de soldaat, niet de campagneleider
    Die ons het recht tot demonstreren gaf.
    Het is de soldaat, die zijn vlag groet
    En onder die vlag het land dient
    Wiens doodskist wordt gedrapeerd met die vlag,
    En die het de protestactivist mogelijk maakt die
    vlag te verbranden
    .

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!