Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een en woon in (VLAANDEREN .) en mijn beroep is Gepensioneerd..
Ik ben geboren op 09/02/1939 en ben nu dus 85 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Raad eens ?.
Inhoud blog
  • Cultuur in Vlaanderen.
  • Sluit U ook aan ?
  • Uitnodiging cultuur.
  • Uitnodiging VL@S Ardooie.
  • Ook in 2023.
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • VVB-Ardooie-Koolskamp
  • Vlaanderen-Flanders
  • Meervoud
  • The Brussels Journal
  • Taal Aktie Komitee.
  • Vlaamse boeken.
  • Wandelen voor Vlaanderen.
  • Vlaamse Aktieve Senioren.
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • N-VA Ardooie-Koolskamp.
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Sprokkels,mijmeringen en bedenkingen .

    15-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kermiscross.

    Nys en Wellens passen, Albert en Boom wel naar Ardooie

    Nys en Wellens passen, Albert en Boom wel naar Ardooie

    Morgen wordt de veertiende editie van de Kermiscross in het West-Vlaamse Ardooie afgewerkt. Zowel Sven Nys als Bart Wellens passen maar de organisatoren wisten wel enkele 'jonge wolven' te strikken. Onder andere wereldkampioen Lars Boom komt


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inderdaad dat is een schijnbegroting.
       
    Jambon maakt brandbout van federale begroting     14/10/08
    “CD&V en Open VLD laten al hun verkiezingsbeloftes varen: de staatshervorming is mislukt, BHV is niet gesplitst, de begroting 2008 is niet in evenwicht, de begroting 2009 eindigt in een zwaar deficit in plaats van een licht overschot, nieuwe belastingen worden geheven en er worden miljarden aan eenmalige maatregelen genomen. Toekomstige generaties zullen opnieuw moeten boeten voor het gebrek aan moed van deze regering. Het is de schaamte voorbij”, stelde N-VA-Kamerfractievoorzitter Jan Jambon.

    14-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief Ardooie (Spokentocht)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Spartastappers organiseren spokentocht

    ARDOOIE - De Spartastappers hebben hun vrienden uitgenodigd voor de zesde spokentocht. Op zaterdagavond, 25 oktober kan iedereen op weg voor een wandeling van zeven of tien kilometer en met start in café Biekorf aan het Stationsplein.

    Maar de Spartastappers willen niet zomaar een gewone wandeling. Bij een spokentocht hoort een spookachtige sfeer. Straks krijgen alle bewoners die langs het traject wonen, een brief waarin ze gevraagd worden om hun huizen of voortuintjes te decoreren. Met wat kaarsen, pompoenen, lampionnen, heksen of halloweenattributen kan je het parcours best gezellig tot griezelig maken.

    Wie de oproep van de Spartastappers positief onthaalt, krijgt de kans om een van de drie mooie geschenken te winnen.

    Zelf doen de Spartastappers ook een inspanning. Zij moedigen de deelnemers aan om verkleed naar de wandeling te komen. Inschrijven doe je er tussen 16 uur en 21 uur. Om 18 uur laten ze een aantal spoken op jou los die op het parcours hun ding doen.

    Leden van Aktiva betalen één euro en niet leden nemen deel aan anderhalve euro. Het deelnemingsticket geeft recht op een gratis schminkbeurt.

    Voor informatie kan je terecht op het secretariaat in de Lavendelstraat 16 te Koolskamp. (mr)

    13-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog altijd kermis in ons dorp.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gesloten

    ARDOOIE - Naar aanleiding van Ardooie Kermis zijn de gemeentelijke diensten vandaag gesloten. Je kan wel terecht in het gemeentehuis vor de tentoonstelling rond de gebroeders Boncquet en dit van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 18 uur. (mr)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat denkt u daarvan ?

    Priester wil Franstalige alleen in het Nederlands begraven

    Een priester uit Sint-Genesius-Rode heeft geweigerd een Franstalige inwoner te begraven. De familie wilde een tweetalige mis, maar priester Baert van de parochie Sint-Barbara, gebruikt enkel Nederlands in zijn kerk. In de faciliteitengemeenten moeten alle parochies de mis in het Nederlands opdragen. Een parochie per gemeente mag van die regel afwijken. In Sint-Genesius-Rode is dat de kerk van Onze-Lieve-Vrouw Oorzaak Onzer Blijdschap. (belga/vsv)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iets nieuws ?

    Van peiling naar verkiezingen: stop de geleidelijke stilstand

    Jan Van de Casteele 11-10-2008

    Als peilingen het gedrag van politieke actoren beïnvloeden, zoals De Standaard wellicht terecht stelt, dan is de jongste peiling van De Standaard/VRT biezonder interessant in de aanloop naar de regionale verkiezingen van juni 2009. De partijen die inzake staatshervorming blijven kiezen voor de slappe weg van de “geleidelijke stilstand” komen onder druk te staan. Als de radicaal-Vlaamse partijen hun verstand gebruiken ligt een communautair keerpunt klaar in de stembus.

    Eerst de uitslag van de TNS-peiling

    CD&V: 21,0 procent

    Open VLD: 18,8

    Vlaams Belang: 14,0

    LDD: 16,2

    Sp.a-Vl.Pro: 14,3

    Groen! 7,2

    N-VA: 7,1

    De Standaard wijst terecht op de 16 procent voor Lijst Dedecker (indien er nu verkiezingen zouden zijn): ‘een indrukwekkende derde plaats, na CD&V en Open VLD’. De peiling is volgens de krant een ‘stevige opsteker voor de N-VA’. De cijfers zijn ‘een godsgeschenk’ voor de partij die ‘meer dan levensvatbaar’ is. Anderzijds spreekt DS over ‘een mokerslag’ voor Vlaams Belang (laagste peil sedert het begin van de metingen vijf jaar geleden), dat ‘leeg bloedt’ ten voordele van LDD. Een ‘mokerslag’ ook voor de SP.A (‘theoretisch nog in kartel met de totaal van de kaart geveegde VlaamsProgressieven’), ‘zieltogend op een historisch laag niveau’.

    CD&V en Open VLD behalen samen nog slechts 39,8 procent van de stemmen. De uitspraak van premier Yves Leterme (CD&V) dat een regering zonder Vlaamse meerderheid een regering tegen Vlaanderen is, zal hem nog een tijdje blijven achtervolgen, meent Peter De Lobel.

    Algemene conclusie van Peter Van der Meersch: De campagne en de verkiezingen worden ongemeen hard en spannend (1), van politiek marktleiderschap in Vlaanderen is geen sprake meer (versnippering). Besturen wordt straks moeilijker dan ooit (2) en het vertrouwen in regeringen en in Leterme was nog nooit zo laag. De kiezer verliest, na een crisis van anderhalf jaar, zijn geloof in de politiek en rent alle kanten uit.

    Commentaar:

    Peter De Lobel signaleert dat N-VA vooral ‘leeft van het communautaire thema’ en wijst erop dat het voor N-VA veel zal afhangen van de mate waarin dat thema nog in de aandacht zal blijven, ‘temeer omdat in de communautaire dialoog een gelofte van stilte is afgelegd’.

    Juist, maar onvolledig. Dat communautaire thema is ook een kernthema voor LDD, VB en Vl.Pro. Allemaal partijen die zich Vlaamser profileren dan CD&V. Die vier partijen komen samen in de buurt van 40 procent. Het zijn vier partijen ook die er niet in geloven dat CD&V uit de communautaire dialoog meer dan een borrelhapje kan halen. Een borrelnootje in ruil voor ongetwijfeld nog maar eens een paar vette vissen voor Brussel en Wallonië. Enkele vanzelfsprekende stapjes naar wat meer regionale bevoegdheden (die de Franstaligen nota bene ook vragen) in ruil voor een nog grotere geldstroom, en voor een status-quo (van uitstel naar afstel) rond de splitsing van BHV, die alleen maar zal leiden tot een verdere verfransing van Vlaams-Brabant.

    De verkiezingen van juni 2008 gaan onder meer over de cruciale vraag of Vlaanderen binnen de Belgische constructie nog langer de weg van de “geleidelijke stilstand” moet blijven kiezen. Het kantelpunt van 50 procent – een Vlaams-radicale meerderheid - om de deur naar een Vlaamse staat te openen, is geen politieke utopie meer. Het vertrouwen in de politiek mag dan al gering zijn, het vertrouwen in België al politiek kader is nog veel kleiner.

    Een Vlaamse staatsvorming waar het politieke debat – bevrijd uit het Belgische kluwen – kan worden gericht op efficiënt bestuur, op een vereenvoudigd sociaal-economisch debat, op financiële en fiscale autonomie, op het behoud van welvaart en welzijn van de Vlaamse burgers in een troebele toekomst, kan een winnend alternatief worden voor de slepende ‘verdamping van België’ waar sommige minimalisten nog altijd voor kiezen. En al zeker voor de retro-romantici en conservatieven die nog dwepen met het federale niveau.

    Bijlage



    (200 Kb)



    12-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws van de boekenmarkt.

    De Vlaamse ex-kolonel Noël Vaessen heeft een nieuw boek geschreven, over de "werkelijke macht van het Belgische Hof". Het heet De Kroon Ontbloot. Vaessen schrijft dat de kabinetschef van de koning nauwe banden heeft met extreemrechts. En dat koning Albert als prins in 1972 een dodelijk verkeersongeluk in Stavelot veroorzaakte maar de passagier liet plaatsnemen achter het stuur. De schrijver zou een getuigenverklaring op film hierover hebben. Meer bij Het Belang van Limburg

    11-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studenten sluit aan.
    Nu doen,meer dan nodig.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen wordt groter.
    Brugge bezit stukje Waals bos
    De sociale dienst van de gemeente Brugge heeft een stukje Wallonië in bezit. Het gaat om 1.400 hectare bos in Vielsalm en Grand-Halleux. Het bos wordt gebruikt als een financiële reserve en is ontstaan uit schenkingen van burgers en gezinnen in de afgelopen eeuwen. Onlangs heeft de dienst 8.500 m3 hout verkocht voor 450.000 euro, en dat was meer dan vorig jaar. Bron: BRF

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.N-VA hield woord.
       
    46% waardeert dat N-VA woord hield     10/10/08
    52% van de Vlamingen denkt dat er voor de regionale verkiezingen van juni 2009 geen communautair akkoord meer uit de bus komt. En slechts een kwart vertrouwt de federale regering nog. Zo blijkt uit een peiling van VRT/De Standaard. De houding tegenover de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde is nog verstrakt, terwijl 46% waardeert dat de N-VA het been al die maanden stijf hield en een staatshervorming bleef eisen. Met 7,1% scoort de N-VA trouwens goed in de peiling van VRT/De Standaard.

    10-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling in het dorp op 11-12-13 Oktober 2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Info
    Op 10 april laatstleden was het precies 100 jaar geleden dat Hendrik Boncquet, geboren in Ardooie en een zeer talentvol kunstenaar, op nauwelijks 40-jarige leeftijd in Elsene overleed.

    Enkele familieleden en vrienden van Boncquet hebben de handen in elkaar geslagen om deze verjaardag niet onopgemerkt te laten voorbijgaan.

    De gemeente Ardooie brengt een bescheiden ode aan (Hendrik Boncquet (Ardooie, °1868 – Elsene,+ 1908) en zijn oudere broer Pieter (Kachtem, °1850 – Parijs, +1884) in de vorm van een kleine overzichtstentoonstelling.
    Hendrik en Pieter liepen school in Ardooie.
    Pieter nam deel aan de wedstrijd voor het beeld van Jan Breydel en Pieter De Coninck te Brugge (op de markt). Zijn ontwerp stond in het oud gemeentehuis.
    Ook in de kerk en in de brandweerkazerne staan werken van hem.
    Hendrik won in 1897 de prestigieuze Prijs van Rome en werd toen gevierd in Roeselare.

    De tentoonstelling biedt een mooi overzicht van de werken van beide broers.
    De tentoonstelling kwam tot stand door de Werkgroep Boncquet met de medewerking van het gemeentebestuur Ardooie, de Heemkundige Kring Ardooie-Koolskamp en het kantoor Argenta. De tentoonstelling wordt georganiseerd tijdens Ardooie kermis in het gemeentehuis en is toegankelijk op zaterdag, zon- en maandag van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00.

    De toegang is gratis.  

    09-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet vergeten.
    Uw aanwezigheid zal op prijs worden gesteld.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen postjesjagers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Kartelbreuk kost De Wever derde van zijn salaris

    De breuk van het Vlaams kartel kost N-VA voorzitter Bart De Wever een derde van zijn salaris (min 3.500 euro bruto per maand). Door de opsplitsing van de Kamerfractie verliest de partijvoorzitter immers het ondervoorzitterschap van de assemblee.

    Kamerlid Sarah Smeyers is niet langer voorzitter van de commissie Handelsrecht en moet daardoor 1.200 euro bruto per maand inleveren. Jan Jambon gaat er dan weer fors op vooruit. Als nieuwe N-VA-fractievoorzitter krijgt hij maandelijks 2.300 euro bruto per maand extra.

    Doordat beide fracties nu apart zijn, verliest het voormalige kartel in elke Kamercommissie een zetel, telkens dat van een N-VA'er. In de commissies heeft de partij met zes zetels geen stemrecht meer.

    CD&V verliest binnen een jaar ook een quaestor. (belga/ka)

    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schijnheilig of niet ?

    "Volgens de Franstalige media is het einde van het Vlaamse kartel positief voor de dialoog. Maar ze moeten niet denken dat de lat daardoor lager ligt voor ons. Inhoudelijk blijft het Vlaamse regeerakkoord van 2004 de basis en daar is geen jota aan veranderd."

    Kris Peeters in Knack, 8 oktober 2008

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verkiezingsbeloften .

    Bourgeois: "Alle beloften aan kiezers opzijgeschoven"

    De N-VA, die niet deelneemt aan de dialoog van gemeenschap tot gemeenschap, herhaalt dat ze teleurgesteld is in de Vlaamse regeringspartijen die wel aan de dialoog deelnemen. "Van de zeven voorwaarden die het kartel CD&V-N-VA aan deze dialoog gesteld had, schiet niets meer over en van de voorwaarden die de Vlaamse regering gesteld had al evenmin", zegt ex-minister voor N-VA Geert Bourgeois.

    Ontslag
    Bourgeois nam enkele weken geleden ontslag uit de Vlaamse regering omdat zijn partij als enige binnen de Vlaamse regering niet wou deelnemen aan de communautaire dialoog. De N-VA vond in het verslag van de koninklijke bemiddelaars te weinig garanties dat de Franstaligen echt een staatshervorming wilden helpen realiseren voor de verkiezingen van 2009.

    Tijd
    De N-VA ziet in uitspraken van Vlaams minister-president Peeters de bevestiging dat de dialoog voor de verkiezingen van juni volgend jaar niet veel resultaten zal opleveren. In een interview met Knack geeft Vlaams minister-president Kris Peeters (CD&V) immers toe dat de dialoog tijd zal vergen. Voor de verkiezingen kunnen er al deelakkoorden zijn en via een dynamiek van stapsgewijze afspraken moet de grote staatshervorming uiterlijk tegen 2010 worden afgerond.

    Uitstel
    "Peeters pleit nu zelf al voor uitstel", zegt Bourgeois. "Nog maar net is de N-VA uit de Vlaamse regering gegooid en nog maar net heeft de CD&V het kartel met de N-VA laten varen, of alle beloftes aan de kiezers worden al volledig opzijgeschoven", zegt de N-VA. (belga/lpb)

    07-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu toch met veertien ?

    Vandeurzen en Reynders mee aan communautaire onderhandelingstafel

    De ministers van Institutionele Hervormingen Didier Reynders (MR) en Jo Vandeurzen (CD&V) schuiven morgen mee aan tafel voor de start van de communautaire dialoog, meldt Vlaams minister-president Kris Peeters.

    De dialoog schiet morgen om 11 uur in het Paleis der Academiën uit de startblokken. De Vlaamse en Franstalige delegaties zijn ondertussen bekend. De twaalf worden echter vergezeld van de twee ministers van Institutionele Hervormingen, blijkt nu. (belga/vsv)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aandacht voor morgen,wat zal het worden.
    2008 Algemeen
    Gebruik deze link als u rechtstreeks dit artikel wilt bookmarken of linken...OVER BEGINNEN MET EEN WIT BLAD...

    125 jaar Davidsfonds Wilrijk 4-10-08 001Eind juli werd door het toen nog bestaande kartel CD&V en N-VA een tekst uitgegeven waarin zeven uitgangspunten naar voren werden geschoven voor een zinvolle communautaire dialoog.

    De Vlaamse regering onderhandelde een akkoord op 5 september waarin alle Vlaamse regeringspartijen de "strikte en noodzakelijke voorwaarden" vastlegden om deel te nemen aan een gemeenschapsdialoog.

    Het "antwoord" dat de Franstalige formuleerden op 9 september gaf geen enkele waarborg dat ze akkoord gaan met de geformuleerde "strikte en noodzakelijke voorwaarden". In feite hernemen de Franstalige partijen gewoon wat ze al maanden herhalen: ze willen praten, zonder enige verduidelijking waarover ze wel en niet praten, zonder waarborgen dat ze niet op die manier de noodzakelijke staatshervorming op de lange baan willen schuiven: dit is hun Franstalig wit blad. Eigenlijk negeren ze het Vlaamse akkoord van 5 september volkomen.

    Na de breuk met de N-VA moet de CD&V nu gaan bewijzen dat ze een ernstige staatshervorming kan verwezenlijken. Kris Peeters is aan zet en binnenkort is het uur van de waarheid aangebroken. Gaat het om enkele borrelnootjes die dan zullen opgeblazen worden tot grote pakketten of zullen er dan toch stappen gezet worden die ernstig genoeg zijn om van een doortastende doorbraak te kunnen spreken?

    De vooruitzichten zijn alvast niet rooskleurig. Anderhalf jaar lang hebben de Franstaligen "non" gezegd tegen elk ernstig voorstel. Anderhalf jaar lang bestookten de Franstalige media ons met oorlogstaal. Gaan zij nu deemoedig een "deal" aan met dat door hen vervloekte Vlaanderen? Zeer twijfelachtig, maar laat ons de komende weken en maanden met een visademke afwachten...   


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen past op Uw ganzen(Maingain).

    MR stuurt De Decker en Maingain naar dialoog

    BRUSSEL - De MR vaardigt Senaatsvoorzitter Armand De Decker en FDF-voorzitter Olivier Maingain af naar de communautaire dialoog. Ze zullen samenwerken met partijwoordvoerder Pierre-Yves Jeholet en met de fractieleiders van de Franstalige liberale fractie in de verschillende parlementen. Dat meldt MR-voorzitter Didier Reynders dinsdag.

    De beslissing over de samenstelling van de delegatie werd door het partijbureau goedgekeurd. Voor De Decker is binnen de dialoog een bijzondere rol aan de zijde van Vlaams minister-president Kris Peeters weggelegd. Hij zal geregeld alle Franstalige afgevaardigden rond de tafel roepen.

    Wat Reynders zelf betreft, hij zal de voorzitters van de Franstalige partijen bijeenroepen wanneer dat nodig zou blijken.

    De dialoog van gemeenschap tot gemeenschap schiet woensdag uit de startblokken. Dat gebeurt om 11.00 uur in het Paleis der Academiën. De Vlaamse delegatie bestaat uit Peeters (CD&V), de twee viceminister-presidenten Dirk Van Mechelen (Open VLD) en Frank Vandenbroucke (SP,A), de Vlaamse ministers Steven Vanackere (CD&V) en Bert Anciaux (Vl.Pro) en Brussels minister Guy Vanhengel (Open VLD).

    svh



    06-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIES MOENS.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  

    Het Vormingsinstituut Wies Moens bestaat 25 jaar .
    Klik hier voor alle informatie over de viering.

    25 JAAR VORMINGSINSTITUUT WIES MOENS

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De SP-A aan het woord.

    'Leterme moet snel vertrekken'

    BRUSSEL - Premier Leterme zou ontslag moeten nemen voor de regionale verkiezingen, omdat de 'regering niet in staat is om de minste coherente politiek te voeren' en een degelijke begroting op te stellen. Dat zegt voormalig minister van Begroting Johan Vande Lanotte (SP.A) maandag in Le Soir.

    'Hoe sneller deze regering vertrekt, hoe beter voor iedereen', zegt Vande Lanotte. 'Want hoe langer Leterme blijft, hoe moeilijker het wordt om maatregelen te nemen om het evenwicht in de begroting te verzekeren. De regering die Leterme opvolgt, zal enkel nog behoudende maatregelen kunnen nemen.'

    Volgens Vande Lanotte staan Franstaligen en Vlamingen inzake een staatshervorming intussen verder van mekaar dan voor de voorbije verkiezingen. 'De CD&V zegt het omgekeerde om te overtuigen dat dit verloren jaar tot iets gediend heeft, maar dat is niet waar.'

    Hij nodigt de Franstaligen uit te profiteren van het vertrek van de N-VA. 'Het is een uitdaging voor hen, want ze kunnen zich niet meer verstoppen achter het argument van de achterdocht over de N-VA'.
    Bron:Het Nieuwsblad.


    Foto

    WELKOM OP MIJN BLOG.
    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Klik op de op leeuw aub
    Foto


    Nieuws Politics

    Foto

    Archief per maand
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!