Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    26-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst mijn reactie op de laatste reacties:

    Op de reactie van Lucy9 wil ik niet  veel zeggen, ik begrijp wel dat hij op zijn tenen getrapt voel omdat ik Ray van Angeltjes nog zeer mis, maar ik geloof dat ik niet de enige ben. Het is trouwens ten hemel schrijend dat twee Vlaamse blogs elkaar willen beconcureren, ik heb vanaf het heengaan van Ray beiden blogs die beweerden de navolgers van Angeltjes te zijn op mijn blog aan de lezers aanbevolen. Maar, het gaat er niet om wie de beste is en de meeste punten haalt, het gaat er om wie de scherpste pen heeft en geen van beiden heeft de scherpe pen van Ray, zo is het nu eenmaal.

    Wat NOPOCO betreft, ben ik het wel eens met mijn oude vriend Victor, wat ik bij NOPOCO lees, heb ik reeds in verschillende andere blogs gelezen.

    Wat mijn eigen blog betreft; mijn blog is maar een blogje waarop ik mijn eigen mening over de dingen die ik dagelijks lees en zie wil zeggen, geen plagiaat van andere blogs, geen heiligenkalender en geen chatechismus en geen belering maar gewoonweg vaststellingen uit het dagelijkse leven. Maar mijn blog, hoe miserabel ook, werd wel zeer gewaardeerd door Ray van Angeltjes en daar ben ik trots op.

    Ik wens alle bezoekers van deze miserabele blog een aangenaam en zonnig weekeinde zonder zorgen toe.

    Kartuizer. 


    >> Reageer (7)
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn computerprobleem is opgelost, het was te wijten aan een foute instelling van mij, als ik mijn antivirusprogram de opdracht geef een bepaalde webseite te blokkeren dan doet dat program dat ook plichtbewust en dat was het geval, ik had alleen maar de foute webseite ingetipt.

    Hartelijk dank Victor voor de welgemeende goede raad maar ik heb waarachtig geen oude brol in mijn PC en Avira is een zeer goed antivirus program ik werk er al jaren mee en ik heb in al die jaren geen enkel virus binnengekregen. Toen ik echter de laatste dagen nog met XP werkte, kon ook het beste antivirus program mij niet meer helpen omdat windows voor XP geen ubdates meer stuurde en daardoor mijn mailprogram niet meer werkte, daardoor kon ik ook mijn blog niet meer gebruiken, zonder mailadres funktioneerd er niets meer.

    Van de politiek begin ik langzaam mijn buik vol te krijgen, ik kan dat geblaat niet meer uitstaan. Het zal einde mei wel zo worden zoals het altijd al was, velen zullen weer de verlogene praat van de pocopartijen geloven met alle gevolgen vandien. Ik wacht maar af.

    Ik mis nog steeds de blog van Ray, een nieuw Angeltjes zal er wel nooit komen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    22-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulp gevraagd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Telkens als ik de blog E.J. Bron open krijg ik van mijn antivirus program de volgende waarschuwing: " De adapter "Ethernet wordt gescaint van IP-adres 192.168.1.1. Daarna kan ik geen blogs meer openen tenzij ik nieuw start waarna alles weer normaal is tot ik dan weer E.J. Bron open. Welke lezer van mijn blog kan mij verklaren wat dit te betekenen heeft? Ik heb mijn computer nog eens met mijn antivirus doorgescaint en ik heb geen enkel virus.

    Wie kan mij verklaren wie dit geheimzinnige IP-adres 192.168.1.1 is?

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    19-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle bezoekers van mijn blog wens ik vrede, heil en zegen en een zalig paasfeest. Laat ons deze twee vrije dagen al het onheil van deze wereld vergeten en het gebazel en de leugens van de pocopolitiekers uit onze huiskring bannen, zo komen we dan weer tot rust.

    Kartuizer.


    >> Reageer (4)
    18-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede vrijdag 2014.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag gaan mijn gedachten naar alle mensen die vervolgt en gedood worden omdat zij een eigen mening hebben en deze ook verkondigen.

    Ongeveer 2000 jaar geleden werd in Israel Jezus van Nazareth aan het kruis genageld omdat Hij een eigen mening had, godslastering was de aanklacht. De opperpriesters en de Farizeërs die dachten dachten dat de god die zij zelf geschapen hadden de ware God was eisten Zijn dood. De kruisdood was een gruwelijk barbaars gebeuren. In het Israel van nu worden geen mensen meer gekruisigt, niet letterlijk en ook niet figuurlijk.

    In de islamistische landen worden nu 2014 nog dagelijks mensen op barbaarse wijze afgeslacht omdat zij weigeren de knie te buigen voor de schijngod allah die in werkelijkheid een duivelse god is. Zowel Christenen als Atheisten worden er gruwelijk vermoord, in het rijk van allah mag men geen eigen mening hebben. Godslastering is steeds weer de aanklacht.

    Op goede vrijdag 1945 werd Dr. August Borms op een stoel vastgebonden naar de paal gedragen en door Rijkswacht kogels vermoord. Ook hij had een eigen mening en kwam daarvoor uit zijn enige misdaad was, de Vlaamse onafhankelijkheid te verlangen.

    Ook ons bloggers tracht men nu monddood te maken wij moeten ons daartegen weren en dat kunnen wij bij de verkiezingen in mei, wij moeten onze stem aan de rechtse partijen geven zodat Europa eindelijk verlost wordt van de EUSSER fanaten. Wij willen geen dictatuur maar een vrij Europa.

    Kartuizer. 


    >> Reageer (0)
    16-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom zijn er zoveel ontevredene mensen????
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het valt mij steeds weer op, dat er zovele mensen zijn die ontevreden zijn, ontevreden omdat zij niet alles hebben wat anderen hebben. Waarom zou ik ontevreden moeten zijn omdat mijn buurman een nieuwe grotere auto gekocht heeft, terwijl mijn oude wagen nog prima in orde is en mij zonder problemen overal heen brengt waar ik heen wil? Waarom zou ik ontevreden moeten zijn omdat sommige buren een villa kunnen bouwen, als ik mij in het oude huis waarin ik woon en dat niet eens mijn eigendom is wel voel?

    Als ik echter vaststel, dat velen met dat wat zij hadden niet tevreden waren en een geweldige schuldenberg hebben opgebouwd die zij niet meer afbetalen kunnen, dan ben ik blij dat ik steeds tevreden was en ben met dat wat ik had en heb. Tevredene mensen leven langer en zonder zorgen.

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    13-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn reactie op de reactie van Walter....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geachte heer Walter,

    Eerstens ben ik Kartuizer geen mevrouw, ik werd 1936 als man geboren en dat zal tot mijn dood zo blijven. Je vraagt mij of ik buiten mijn pensioen nog andere inkomsten heb, neen, die heb ik niet. Het is wel zo, dat ik een lage huur betaal, 175 euro per maand, maar dat komt omdat ik in het verleden zeer veel eigen geld in dit oude huis geinvesteerd heb en dat daarom de huur niet meer kan verhoogd worden, dat was en blijft een overeenkomst tussen de eigenaar en mij. Ik hoop uw vragen tevredenstellend beantwoord heb.


    >> Reageer (4)
    12-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tijd loopt snel.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, de tijd loopt snel, elke morgen als we ontwaken zijn we weer een dag ouder geworden, als men eenmaal de zeventig bereikt heeft begint men het te merken, het gaat allemaal niet meer zoals men het zou willen. Maar de mooie Sturm und Drangjahren waar we graag aan terugdenken kan men ons niet meer wegnemen, we hebben ervan genoten.

    De dag van gisteren was voor mij een goede vrijdag, ik was met mijn 24 jaren oude Golf CL naar de automobiel inspectie en ik ben er weer eens glansrijk doorgekomen, een groene brief, ik kan dus nu weer tot 5 mei 2015 zonder zorgen wekelijks mijn boodschappen halen, geluk moet men hebben, in het duits zegt men: was sich pflegt hegt sich, en ik heb mijn auto steeds goed onderhouden en hij was al twintig jaar geleden volledig afbetaald. De goede oude Golf loopt en loopt!

    Over de belachelijke beloften van de pocopolitiekers heb ik mij krom gelachen, zij hopen natuurlijk hun vette postjes te kunnen behouden, maar ik geloof niet dat er nog vele domme stemmers zijn die deze graaiers nog geloven. Het echte resultaat zullen we wel zien na 25 mei inzover er weer niet massaal geknoeit wordt met de stemcomputers.

    Ik wens alle bezoekers van mijn blog, behalve die van de gedachten politie, een zegenrijk en gelukkig weekeinde en een goede start in de nieuwe week.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (0)
    09-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toen ik voor de eerste keer op mijn nieuwe computer HLN opende,schrok ik mij te barsten over de afschuwelijke reklame, lelijke mannen en vrouwen met lelijke uilenbrillen enzv. enzv. Ik heb mij toen gehaast Ad Muncher weer te installeren. Ad Muncher is als een grazende koe die bij het surfen alle reklame wegvreet en ik had hem al jarenlang in mijn computer doch nu eerst begreep ik voor wat voor onzin hij mij al die voorbije jaren gespaard heeft. Ik heb een grondige ekel aan reklame, ik wil geen reklame in mijn brievenbus maar ook niet op mijn PC. Ad Muncher is een zeer klein program dat op de harde plaat bijna geen plaats inneemt en zeer uitstekend werkt. Ik kan het alle bloggers aanbevelen.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     

     


    >> Reageer (0)
    07-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt steeds gekker.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als ik dagelijks de berichten lees, kom ik tot de vaststelling dat onze wereld één groot gekkenhuis geworden is, hoogzwangerige vrouwen rijden zich met hun auto te pletter en verliezen daarbij hun achtmaandelijkse vrucht, zou het niet normaal geweest zijn dat deze vrouw in afwachting van haar bevalling in alle rust was thuisgebleven?

    Autos vliegen als zij tegen een boom rijden in twee stukken, de bomen hebben natuurlijk geen schuld daaraan maar de bestuurders van de autos wel, als men denkt dat een auto een vliegtuig is, moet men de gevolgen darvan dragen.

    Bij mijn wekelijkse inkopen ben ik steeds weer verbaasd over de kleding van sommige mensen en ook de haardracht, het kan zijn, dat ik een beetje ouderwets ben maar ik kan mij niet voorstellen dat mij overleden ouders er zo zouden hebben bijgelopen.

    Dan zou ik nu bij onze pocopolitiekers moeten terechtkomen, maar dat doe ik bewust niet, zij verdienen onze aandacht niet, men moet ze eenvoudig doodzwijgen.

    Alle lezers behalve die van het spionnencentrum wens ik een goede start in de nieuwe week.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     

     

     


    >> Reageer (3)
    05-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kan er niet onderuit enkele reacties op mijn vorig bericht tegen te spreken: voor een handgeschreven testament heeft men geen notaris nodig, ik heb een handgeschreven testament waarin ik verklaar na mijn overlijden mijn lichaam aan het Vesalius instituut ter beschikking te stellen naar het Vesalius instituut gestuurd. Enkele weken daarna kreeg ik dan bericht dat men mijn testament in dank aanvaard had tesamen met een kaartje dat ik bij mijn I.D. kaart moet bewaren met de nodige gegevens. De afhaling van het lichaam door een begrafenis ondernemer is ten laste van het Vesalius Instituut. Uiteindelijk word ik dan in Leuven op de begraafplaats in alle stilte begraven in een individueel graf met een grafsteen maar dat kan in sommige gevallen na één of twee jaren zijn, dan eerst krijgt de familie bericht, in mijn geval is dat een bevriende familie die ik ook per testament als mijn erfgenamen heb aangewezen, en wordt verzocht de begrafeniskosten van 700 (zevenhonderd) euro te betalen, wat deze familie dan ook graag zal doen. Zevenhonderd euro voor een begrafenis is een peulschilletje als men weet dat een normale begrafenis minstens 5000 euro kost.

    Na dit bericht wil ik op dit thema niet terugkomen maar ik aanvaard nog wel reacties

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (3)
    03-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een belangrijke beslissing......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een tijdje geleden heb ik per testament vastgelegd dat na mijn overlijden mijn lichaam ter beschikking staat van de faculteit Geneeskunde, vaardigheidscentrum Anatomie, Vesalius instituut van de K.U.Leuven. Dat betekend, dat na mijn overlijden mijn lichaam door het Vesaliusinstituut hier wordt afgehaald en naar Leuven wordt gebracht waar het dan ter beschikking staat van de aanstaande artsen. Uiteindelijk word ik dan op de begraafplaats in Leuven ter aarde besteld. Zo vind ik dan mijn laatste rustplaats toch nog in Vlaamse aarde. Als alleenstaande moet men aan alles denken en zo kan ik na mijn dood nog nuttig zijn voor de wetenschap. Het zal echter nog wel een paar jaartjes duren eer ik tot stof en as wederkeer.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (6)
    02-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Langzaam wen ik aan het nieuwe computersysteem, de ergste stres heb ik reeds overwonden, ik doe mijn best en meer kan ik niet doen.

    Dagelijks lees ik weer in de nieuwsberichten over zware verkeersongevallen met doden. Fietsers worden eenvoudig doodgereden. Gisteren reed ik naar Sankt Vith en als ik dan zie hoe roekeloos met hoge snelheden sommigen rijden, verbaasd het mij dat er nog zo weinig verkeersdoden vallen. Maar ook sommige fietsers maken het zeer bond als ik gisteren niet uiterst voorzichtig was geweest, had ik er ook een paar kunnen overrijden.

    Sinds enkele weken krijg ik bijna dagelijks zeer merkwaardige telefoontjes, soms uit Spanje, dan weer uit Marokko of uit Afrika, daar ik in deze landen niemand ken, neem ik deze gesprekken natuurlijk niet aan het is echter wel vervelend want zij bellen steeds weer opnieuw en ik kan de telefoon ook niet afstellen want mijn internet loopt over de telefoonlijn.

    De bovenstaande foto van mijn tuin is niet aktueel, zo zag het er éénmaal uit, nu is het een wildernis geworden mijn lichamelijke krachten laten het niet meer toe hem te onderhouden, gelukkig heb ik nog de fotos van vroegere dagen.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (1)
    01-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rechtvaardige rechter keren naar de Sint Baafskathedraal terug
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een vooraanstaande Gentse familie die echter onbekend wenst te blijven heeft besloten het in 1934 gestolen paneel van het Lam Gods, de rechtvaardige rechters, in alle stilte aan de Sint Baafskathedraal terug te geven. De diefstal is weliswaar verjaard, maar het in bezit hebben van gestolen goederen niet of er echter nog een gerechtelijk onderzoek zal volgen is zeer twijfelachtig. Dit bericht heb ik gisteren via een onbekende bron vernomen.

    Kartuizer.

     


    >> Reageer (2)
    30-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijmeringen op zondagavond......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mijn reactie op de laatste reacties: ik dank alle lezers voor hun vriendelijke reacties, op enkele wil ik reageren, wie het lang heeft laat het lang hangen schrijft Victor, ik stond voor een voldongen feit, Victor, ik had toch mijn lezers beloofd met mijn blog door te gaan en zonder computer was dat wel niet mogelijk geweest. Ik moest dus wel een greep in mijn spaarpotje doen en daar ik dan toch aan het vernieuwen was heb ik voor alle zekerheid ook een nieuw beeldscherm (SAMSUNG) gekocht, veel groter en breder als het oude. Ik heb het heus niet lang, maar ik ben een spaarzame jonge.

    Jij hebt dus ook zo een nieuw ding gekocht Jutta, wie het lang heeft....... Het is inderdaad in het begin niet makkelijk maar ik kon dan tenminste op de hulp van een vakman rekenen. Ik wens je veel plezier met je nieuwe pc.

    De pocopolitiekers beloven ons de hemel op aarde, zij willen natuurlijk de stemmen van het domme volk dat deze leugens geloofd, voor hen gaat het er alleen maar om verder in de vetpotten te kunnen graaien. Of de gouden zestiger jaren ooit nog eens terugkomen, kunnen we alleen maar hopen en een beetje dromen mag wel, de mooie herinneringen aan de tijd van toen kan men ons tenminste niet meer afnemen.

    Ik wens alle lezers, behalve de spionnen, een goede start in de nieuwe week bij het begin van de zomertijd.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    29-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geduld moet men hebben....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Acht jaar geleden kocht ik mijn eerste computer, dat was toen de Windows XP ik had er meer als een jaar voor gespaard. Acht jaar lang heb ik er plezier van gehad, maar nu was zijn tijd voorbij, Windows XP bestaat niet meer. Nu, zit ik hier voor het nieuwste produkt van Microsoft, Windows 8 de XP was veel gemakkelijker en eenvoudiger te bedienen, problemen heb ik er nooit mee gehad, tenzij éénmaal door mijn eigen stomme schuld. De nieuwe heb ik bij dezelfde vakman gekocht als toen en dat is echt nog een man die de naam VAKman verdiend, hij heeft in zover het mogelijk was zoveel mogelijk het startprogram van de XP op de nieuwe HP geprogrammeerd, zodat ik nu bij het starten niet op blokken zit te kijken maar mijn oud vertrouwde startprogram terug heb. Voor weinig arbeidsloon heeft de man er uren aan gewerkt en toen ik thuis bij het installeren nog een paar problemen had is hij 'savonds nog naar mij thuis gekomen om de zaak in orde te brengen. Er zijn nog goede eerlijke mensen.

    Over het politieke theater wil ik het vandaag niet hebben, dat is niet goed voor de maag, ik ga dadelijk in alle rust mijn Westmalse trappist drinken en naar de klavierkonzerten van Beethoven luisteren.

    Ik wens alle lezers van mijn blog, behalve de spionnen, een gezegende zondag in rust en vrede

    Kartuizer.


    >> Reageer (1)
    28-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oef, daar ben ik weer, het waren een paar moeilijke dagen, maar ik zit hier nu voor mijn nieuwe computer Windows 8, alles een beetje anders als vroeger maar ik wen er wel aan. Morgen zal ik een beetje uitvoeriger berichten.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (5)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan ...........
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is mogelijk dat ik over enkele dagen geen berichten meer zal kunnen sturen. Windows XP loopt op zijn laatste beentjes, mijn vertrouwd antivirus program Avira kan mij nu al geen updetes meer sturen omdat het geblokkeerd werd. Ik werk nu voorlopig met een gratis antivirus program maar daar heb ik niet veel vertrouwen in. ik heb nu een nieuw antivirus program besteld maar het kan nog wel enkele dagen duren tot ik dat in mijn computer heb. Noodgedwongen zal ik moeten omstijgen op een nieuw program maar ik weet niet welk, ik zou dankbaar zijn voor tips van de lezers van mijn blog.

    Tot dan sukkel ik nu maar verder met de mogelijkheden die ik nu nog heb.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (2)
    16-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tot mijn spijt kon ik zaterdag geen bericht schrijven, ik had computerploblemen, sinds ik mijn computer heb heb ik steeds met Windows XP gewerkt en ik was daar heel tevreden mee, alles ging zonder problemen, maar nu sinds Macrosoft besloten heeft voor Windows XP geen opdutes meer te zenden, loopt alles fout, mijn antivurus program Avira kon plots geen updates meer zenden, zij werden geblokkeerd, ik krijg nu de indruk dat Macrosoft erop uit is dat we een nieuw program installeren tegen natuurlijk de betaling van dit program. Ik heb toen voor Windows XP behoorlijk betaald en ik mag den toch wel verlangen dat voor dit program de nodige updates worden gestuurd, maar zo is het niet. Ik heb dan noodgedwongen Avira uit mijn computer verwijderd en een ander antivirus program geprogrammeert waarmee ik niet erg gelukkig ben maar ik kan nu tenminste mijn bericht weer schrijven.

    Ik wens alle bezoekers van mijn blog, behalve de spionnen, een heerlijke en gezegende zondag toe en een voorspoedige week zonder ongelukken en nare ervaringen.

    Groetjes,

    Kartuizer.


    >> Reageer (0)
    14-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus ostbelgistan......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In mijn twee laatste artikels heb ik bewust elke vorm van politiek vermeden en de lezers daarop opmerksaam gemaakt op de lekkere dingen die wij nog steeds hebben. Ik dank de lezers van mijn miserabele blog voor de vele tips over stoofvlees en ik zal zeker al deze recepten uitproberen. Lieve ben ik dankbaar voor het feit dat zij mij geen voor een kartuizer erotische recepten wou toesturen, ik wil in mijn oude dag ook niet in bekoring komen.

    Dagelijks lees ik weer in de krantenberichten dat er zovele mensen zijn die hun schulden niet meer kunnen betalen. Ik begrijp eerlijk gezegd niet hoe zij tot deze schulden komen. Ik ben nu bijna 78 jaar oud en ik heb werkelijk geen vorstelijk pensioen(945,89 Euro maandelijks) maar ik heb geen schulden en ik kan alle rekeningen, huur, stroom, verwarming, autobelasting, autoverzekering, Internetaansluiting, waterverbruik, en wat er nog aan rekeningen bijkomt betalen en het ontbreekt mij aan niets, ik heb meer als genoeg te eten en te drinken en ik kan mij nog een dagelijkse trappist en een paar glaasjes wijn veroorloven en dan rook ik nog dagelijks een paar cigarretjes. Dus, ik begrijp niet hoe deze mensen aan deze schulden komen.

    Bij Met EEN Sneltreinvaart Door de Dagen las ik een zeer lezenswaardig bericht over het drama waarbij enkele nog zeer jonge mensen levend verkoold werden, de vraag is inderdaad wat 16-17 jarigen midden in de nacht op de autobaan te zoeken hebben om van de ene dancing naar de andere pleziertent te razen, zou het niet normaal zijn, dat deze snotneuzen 's nachts in hun bed liggen om zich na een weldoende rust voor te bereiden op de volgende dagtaak?

    Tot daar toe mijn gedachten van de voorbije donderdag.

    Groetjes,

    Kartuizer.

     

     


    >> Reageer (1)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    teckeltje
    blog.seniorennet.be/teckelt
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    cates
    blog.seniorennet.be/cates
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!