Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    26-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grüßen aus ostbelgistan......

    Eerst mijn reactie op de laatste reacties:

    Op de reactie van Lucy9 wil ik niet  veel zeggen, ik begrijp wel dat hij op zijn tenen getrapt voel omdat ik Ray van Angeltjes nog zeer mis, maar ik geloof dat ik niet de enige ben. Het is trouwens ten hemel schrijend dat twee Vlaamse blogs elkaar willen beconcureren, ik heb vanaf het heengaan van Ray beiden blogs die beweerden de navolgers van Angeltjes te zijn op mijn blog aan de lezers aanbevolen. Maar, het gaat er niet om wie de beste is en de meeste punten haalt, het gaat er om wie de scherpste pen heeft en geen van beiden heeft de scherpe pen van Ray, zo is het nu eenmaal.

    Wat NOPOCO betreft, ben ik het wel eens met mijn oude vriend Victor, wat ik bij NOPOCO lees, heb ik reeds in verschillende andere blogs gelezen.

    Wat mijn eigen blog betreft; mijn blog is maar een blogje waarop ik mijn eigen mening over de dingen die ik dagelijks lees en zie wil zeggen, geen plagiaat van andere blogs, geen heiligenkalender en geen chatechismus en geen belering maar gewoonweg vaststellingen uit het dagelijkse leven. Maar mijn blog, hoe miserabel ook, werd wel zeer gewaardeerd door Ray van Angeltjes en daar ben ik trots op.

    Ik wens alle bezoekers van deze miserabele blog een aangenaam en zonnig weekeinde zonder zorgen toe.

    Kartuizer. 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    29-04-2014
    Oprecht dankwoord...
    aan onze mede-Kartuizerfan Gina voor haar "Toch Fikken, het siert U". - + - + - Die "Westvlaamse Oostkustgast" {ach zùlke ogenschijnlijke tegenstelling (west - oost) schrijf ik graag } kàn soms wel eens nijdig uit-z'n-sloffen-schieten, doch ènkel tegen degenen die het verdienen... vooràl onbeschoften. - + - + - Meestal poeslief tegenover dames (maar dàt is reeds jarenlang bekend) maar steeds hoffelijk tegenover de "heren-reageerders" - + - + - Dààrbij komt natuurlijk "de oude koe in het verhaal": Angeltjes.... een ex-fenomeen op het Seniorennet met een "nog-groter-fenomeen": Heer Ray. (nog steeds mèt hoofdletter) - + - + - Natuurlijk mèt "kapitale letter" omdat Hij, een fenomeen was dat nog niemand heeft kunnen evenaren. - + - + - Doch... hoé zeer wij ZIJN onverwacht overlijden betreuren, TOCH gaat het leven verder, want... de kerkhoven liggen vol met mensen-die-niet-gemist-konden-worden... en de "grote schoorstenen' laten er ook dagelijks tot sterrenstof verdampen. - + - + - Ooit... (maar hopenlijk nog vele jaren bij-ons-BLIJVEND) komt onze geachte Blogbaas nog terecht op een onderzoekstafel van een UZ, en zullen wij met weemoed aan zijn schrijfselen denken, doch niemand zal (dàt denkt Fikken toch) zal het in zijn hoofd krijgen om onbeschoft te doen over zijn roeping. - + - + - En ja, ondanks onze totààl-verschillende levensopvattingen (Bisschop <-> overtuigd ongelovige) èn grote afstand van elkaars woonst, ZIJN èn ZULLEN wij wél vrienden blijven... vooràl wegens het aantrekken van fluwelen handschoenen als respect tegenover elkaar.

    29-04-2014 om 14:13 geschreven door Victor Van Vosselaer


    28-04-2014
    Beste Kartuizer,
    Uw blog is een verademing, en dat was ook al zo ten tijden van Angeltjes, men kon hier tot rust komen. Ik weet zeker dat Ray een diep respect voor u had, en uw blog heel erg waardeerden. Het gemis van Ray zal voor velen onder ons altijd blijven,toch kan je Ray overal terug vinden, u hoeft hem maar in te tikken en daar is hij. Wie de vrijheid van spreken hanteert zal wel eens botsen, dat hoort er nu eenmaal bij, dat is de essentie van deze vrijheid. Botsen met elkaar wil niet zeggen dat je elkaar voor de rest van je dagen moet bekampen in het grote gelijk, en of hatelijkheden, neen als gelijkgezinden moet je daar enig compromis in zien te vinden en elkaars gevoeligheden respecteren. Ray kon dat, hoe scherp hij ook kon zijn, zo begripvol en gevoelig was hij ook, Ray had ook kinderen en kleinkinderen, die van een andere generatie zijn, en de zaken anders bekijken. Daar stond Ray voor open, ... en ik denk dat wij dit met z'n allen ook moeten doen,.... begrip hebben voor elkaar is geen schande,maar een sterk wapen! @Victor, Polkun en wijlen Ray waren vrienden vanaf het eerste uur, beiden goed gebekt.Het enige verschil tussen deze twee vrienden was dat polkun een heel christelijk iemand is, en Ray was dat absoluut niet. Qua koppigheid moesten de twee niet voor elkaar onderdoen,; . Het plotse overlijden van Ray is voor Polkun misschien erger dan voor de meesten onder ons, want deze heeft erg veel wroeging om zijn vriend. Het leven is tekort voor ergerlijkheden, en het zou ons allen sieren dat we tegen elkaar een beetje vergeving gezind zouden zijn. Toch Fikken het siert u , . @Lucky , Ik typeer u als een ambitieus iemand, een manager met een vooropgestelde doelstelling, een paard met oogkleppen. Eigenwijs, gevoelloos, een strever in autoriteit, uw blog beantwoord in geen enkel opzicht aan dat van wijlen Ray, evenals uw persoonlijkheid. @Aan allen, Kartuizer en zijn blog verdiend een dikke pluim, en misschien zijn velen het vergeten, maar kartuizer was een onderdeel van 'Angeltjes'.

    28-04-2014 om 14:38 geschreven door Gina


    27-04-2014
    Vandaag...
    staat de teller van Uw "blog(je) reeds op "oenderdtweeëndertugduust", beste Kartuizer. - + - + - 132.000 (!!!) is toch wel een goed resultaat voor een bescheiden blog dat geen ambities heeft om numéro-uno te worden. - + - + - "Nie slecht gemarbelt" zeggen we dan aan de Oostkust, wat in geschaafde taal wil zeggen: "goed geknikkerd" . - + - + - Hou Uw blog maar verder zoals het tegenwoordig verschijnt... méér hoeft dat niet te zijn, hoor.

    27-04-2014 om 09:44 geschreven door Victor Van Vosselaer


    26-04-2014
    Kwaliteit schrijven is arbeidsintensief.
    Ik mis de blog van mijn vriend Ray ook en voel me helemaal niet op de tenen getrapt. Waarom zou ik? Ray is immers niet nabootsbaar en onvervangbaar. Zijn blog was een voltijdse dagtaak en zelfs nog meer. Daarom is het op zijn minst betreurenswaardig dat zijn historische blog op seniorennet beroofd werd van de zoekfunctie. Op Nageltjes staat niet alleen artikeltjes maar ook een bibliotheekje en een hele lange pagina met aanbevolen blogs en sites. Ook Vlaamse die werkelijk boven alle verdenking staan. Kijk maar na. Ik heb mijn eigen pagina op facebook laten schrappen. Maar we mogen niet vergeten dat blogs en sites maar een onderdeel meer zijn van de sociale media. Zo is bvb. nageltjes-redacteur A.Griffon er zeer druk bezig om de Vlaamse zaak te verdedigen. Als er iemand zich geroepen voelt om een degelijk artikel te schrijven met respect voor de huisregels dan wordt hij of zij van harte uitgenodigd om mee te werken aan het inhoud geven van Nageltjes. Dat is overigens van in het begin de bedoeling geweest.

    26-04-2014 om 13:58 geschreven door lucky9


    Kartuizer
    Wie wat schrijft is in feite niet aan de orde als hetgeen geschreven wordt maar streeft naar onze Onafhankelijke Vlaamse Republiek, een republiek zonder corrupte politiekers en zonder achterlijke barbaren. Elke blog die bijdraagt aan dat doel zal ik lezen, we strijden toch voor de vrijheid van meningsuiting, niet? Daar die gewelddadige barbaren steeds oproepen tot geweld, moorden, verkrachten, verminken, ophangen enz. moet die mening verboden worden én verdreven worden richting zandbak in noord Afrika.

    26-04-2014 om 10:41 geschreven door Jean


    Goedemorgen Kartuizer
    Ik wens u en alle lezers van uw blog een sereen en aangenaam weekend.




    26-04-2014 om 09:26 geschreven door lieve


    Blog - Ray
    Houden zo kartuizer, je bent uniek met je blog en dat wordt ook door mij gewaardeerd. Ik ervaar heel veel van je schrijfsels als een reflectie op mijn eigen leven, als een spiegel waarin ik mezelf kan in terug zien, en dat heeft ook met schoonheid, levensmoed en ideaal te maken. Ook Ray mis ik met zijn indringend woord. Een goed weekeinde toegewenst.

    26-04-2014 om 08:20 geschreven door Marnix




    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ludovikus
    blog.seniorennet.be/ludovik
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    slimmie
    blog.seniorennet.be/slimmie
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!