Inhoud blog
  • Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • Groeten uit ostbelgistan 3 november 2017.....
  • Groeten uit Ostbelgistan 23 oktober 2017.....
  • Groeten uit ostbelgistan 14 oktober 2017....
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Antwerpen Rivierenhof
    Foto
    Foto

    Fotos Franske

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Gedachten over God en de wereld

    02-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europeanen let op uw zaak !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Enkele maanden geleden schreef ik in mijn blog, dat ik verwacht dat het tussen de jaren 2012 en 2016 in Europa tot een bloedige opstand zou komen tegen de toenemende moslim-arrogantie. Ik heb toen niet in een glazen bol gekeken want die heb ik niet. Door de aktuele ontwikkelingen in Egypte die ik toen nog niet vooruit kon zien kom ik steeds meer en meer tot de overtuiging dat mijn verwachting in vervulling zal gaan, niet omdat dat mijn wens is, want ik haat geweld, maar omdat het niet anders zal kunnen.De  Europese volken zullen uiteindelijk niet langer meer dulden dat Europa overrompeld wordt door een barbaarse islam die zich als een godsdienst uitgeeft maar die in werkelijkheid een wreede misdadige ideologie is die zich ten doel gesteld heeft onze Europese Joods-Christelijke- Humanistische waarden en normen te vernietigen. De kruik gaat steeds zo lang te water tot ze barst en vanaf 2012 begint deze islamistische kruik te barsten. De woedeuitbarstingen van de Europeanen zullen verschrikkelijk zijn zij zullen met geweld deze middeleeuwse pseudogodsdienst van het Europese grondgebied verdrijven. Na 2016 zal Europa weer het vrije Europa zijn van weleer. 

    Nochmaals, ik heb geen glazen bol maar ik weet dat de Europeanen zich nooit door deze barbaarse moslimtirannen zullen laten knechten. Men kan niet eeuwig na een kaakslag de andere wang aanbieden, nu is het genoeg!

    Kartuiser.

    Reageer. 


    >> Reageer (4)
    01-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waanzin.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dat er in onze wereld nogal wat waanzinnigen rondlopen leren we elke dag opnieuw uit de nieuwsberichten. Er zijn verschillende  vormen van waanzin, maar de ergste vorm is volgens mij wel de religieuze waanzin. Dagelijks lezen we weer over moslimwaanzinnigen die zichzelf met een bommengordel in de lucht jagen en daarbij talloze onschuldige slachtoffers mee in de dood rijzen. Het ergste is nog, dat deze waanzinnigen geloven dat zij door hun daad in een denkbeeldig paradijs terecht komen. De ware schuldigen echter van deze daden zijn de verkondigers van een misdadige islamideologie die ongeletterde mensen wijs maken dat zij door hun daad in het paradijs van allah eeuwig gelukkig zullen zijn en de eenvoudige geesten geloven deze onzin. Maar niet één van deze misdadige "geloofsverkondigers" zou bereid zijn zelf het voorbeeld te geven. Zij weten maar al te goed, dat hun hele allah sprookje een grote leugen is, en zij misbruiken deze leugen om macht over het eenvoudige volk te kunnen uitoefenen. Daarom trachten zij zo lang mogelijk hun landgenoten dom te houden opdat zij verder in de leugenachtige sprookjes zouden geloven.

    Een ideologie, die onder het mom van "godsdienst" zulke waanzin verkondigt moet verboden worden. Wij mogen in onze westerse wereld deze waanzin niet langer dulden. Het is algemeen bekend, dat in elke moskee die met het geld van het Europese Volk gebouwd en onderhouden wordt deze religeuze waanzin verkondigt wordt. Het sprookje van sommige verdwaasde westerse politiekers, dat er ook een gematigde islam bestaat mogen wij niet langer geloven, want het is een leugen. Een gematigde islam bestaat niet! De islamistische ideologie is radikaal en de vernietiging van onze Joods-Christelijke-Humanistische waarden en normen is haar doel. Wie dat tot nu toe nog niet begrepen heeft loopt met oogkleppen rond.

    Onze kranten hemelen op het ogenblik de opstand van de Egyptenaren hoog op. In werkelijkheid is het echter de moslimbroederschap die de opstand in gang gebracht heeft en die maar één doel heeft, van een Egypte een volledige moslimstaat te maken met als verdere doel de vernietiging van Israel. Wij kunnen alleen maar hopen, dat Israel zich met hand en tand zal verdedigen en het niet voor de tweede keer toelaat dat een paar miljoen Joden vermoord worden. Als Israel valt, valt ook het vrije Europa. 

    Kartuizer.

    Uw mening intereseert mij,  reageer.


    >> Reageer (2)
    31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele korte bemerkingen .......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar ik geen Hollandse halal-kaas wil eten, koop ik nu alleen nog maar Trappistenkaas en andere abdijkazen.

    Aan de oprechte bedoelingen van Bart de Wever en de NVA-clup heb ik grote twijfels. Het intereseert mij hoe anderen darover denken.

    Dat het belgische schip al voor meer als driekwart gezonken is, daarvan ben ik overtuigt. Ik ben benieuwd wanneer eindelijk de Vlaamse politiekers de juiste conclusie gaan trekken of hopen zij ook nog op een koninklijk lintje of een of andere adelijke titel?

    Het Waalse viswijf bij uitstek, iedereen weet wel wie ik bedoel, krijst de laatste tijd zoals het aan viswijven eigen is. Nu ze de middelvinger opstak wordt haar ware ordinaire aard voor allen zichtbaar. Een ordinair wijf blijft even een ordinair wijf. En daar moeten de Walen voorlopig nog mee leven, de vraag is, hoe lang nog ?

    Zijne majesteit de koning der belgen schijnt volgens sommige kranten doodmoe te zijn. Ja, een koninkrijk zonder regering en zonder echte belgen is wel vervelend. Het moet ook wel zeer deprimerend te zijn, vast te stellen dat het met zijn kunstmatige koninkrijk ten einde gaat daar er geen echte belgen meer zijn tenzij een paar achterlijke ideoten. In Egypte gaat men met zulke potentaten anders om maar wij leven in een beschaafd land waar alles democratisch opgelost wordt zelfs dan als het ondemocratisch is. Ik geloof echt niet dat Albert Coburger een slechte mens is, maar als koning kunnen we hem echt niet meer gebruiken daar de koninkrijken tot de middeleeuwen gehoren die niet meer in deze tijd passen. Hij zou echt zoveel verstand moeten hebben daaruit zijn concusies te trekken en met zijn hele clan te vertrekken naar een van zijn talrijke buitenverblijven die hij zich op kosten van het belgische Volk kon aanschaffen.

    Dat was het dan voor vandaag in de hoop dat het ooit nog eens beter wordt.

    kartuizer.

    Reageer gewoon en zeg mij uw mening.






    >> Reageer (3)
    30-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reactie op de reacties van mijn lezers.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is mijn gewoonte te reageren op de reacties van de lezers van mijn blog, ik schrijf bewust niet , mijn lezers, want ze zijn niet van mij, en dat doe ik ook nu.

    Ik weet wel, dat er in Vlaanderen politiekers zijn, die het belang van het Vlaamse Volk op het oog hebben maar die door de ondemocratische Vlaamse regering buiten spel worden gezet. Zo lang de Vlaamse regering weigert het Vlaams Belang aan de regering te laten deelnemen betracht ik de Vlaamse regering als ondemocratisch.

    Ik weet wel, dat niet alle Vlamingen nestbevuilers zijn, maar ik weet ook dat er in Vlaanderen nogal wat klootjesvolk rondloopt, waarvan de meesten nog te dom zijn om te helpen donderen. Zij kunnen een voorbeeld nemen aan de Walen, die alle aan één zeel trekken als het om de Waalse belangen gaat. Maar daar zijn ze kennelijk te dom voor!

    Ik wens mijn goede vriend Victor, die steeds hoger in mijn achting stijgt, veel plezier in Brugge maar hopelijk trekt hij niet Annemans tegen zijn gilet. Neen Victor jaloers ben ik niet, kartuizers zijn nooit jaloers en zij gunnen alle anderen hun pleziertje, als het maar deftig blijft. Je bazin gaat waarschijnlijk niet mee ?

    En nu in eigen zaak.

    Door de toenemende verwarming der aarde heb ik sinds november tot nu toe 2000 Kg kolen verstookt, 820 Euro. En 50 kilowatt stroom voor de electrische verwarming, prijskaartje komt eerst bij de afrekening in juli. Gelukkig heb ik ook nachtstroom.

    Ik ben echt blij, dat ik nu van die nullenzetters verlost ben, mijn blog blijft nu echt zuiver en rein tot groot spijt van enkele oude zuurpruimen die amper tot tien kunnen tellen.

    Kartuiser.
     
    Ik verheug mij op Uw reaties, rageer!






    >> Reageer (4)
    29-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kort genoteerd.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De geloofwaardigheid van de belgische politiekers is ver onder nul gestegen. Maar reeds lang kwelt mij de vraag: " hoe geloofwaardig zijn de Vlaamse politiekers?" Dat de VRT een totaal rood nest is en anti-Vlaams is echt niet de schuld van de Walen!!! Maar van de Vlaamse nestbevuilers. Dat er in Vlaanderen steeds meer flitspalen komen, is ook niet de schuld van de Walen maar van de Vlaamse regering!!! Dat de nodige staatsreform tot nu toe niet tot stand kwam, is ook niet de schuld van de Walen, maar van de Vlaamse viswijven die immer nog hopen een of andere adelijke titel te krijgen in het belgische nest. Het krioelt in Vlaanderen van nestbevuilers. Mijn leven lang heb ik ervan gedroomd dat Vlaanderen eenmaal een zelfstandige Vlaamse staat zou worden, maar ik begin nu toch te twijfelen of dat met de huidige politieke kaste wel mogelijk is. Hoe geloofwaardig en betrouwbaar zijn de Vlaamse politiekers ?

    Kartuizer

    Hoe denken mijn lezers daarover ? reageer. 


    >> Reageer (4)
    26-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mogen de engelen haar in het paradijs begeleiden....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met diepe ontroering las ik het bericht van Guido van Alphen over het heengaan van zijn geliefde vrouw.
    Ik heb voor deze man wiens artikelen ik dagelijks lees een groot respect. Niettegenstaande de ellende die hij heeft meegemaakt bleef hij elke dag trouw en braaf zijn bericht schrijven zonder ooit te klagen over de pijn en het verdriet dat hem kwelde.

    Ook mijn goede vriend Victor schreef mij in een reactie dat hij diep geschokt was en dat hij instinctmatig terug dacht aan de latijnse text van het Katholieke begrafenisritueel. Maar niet alleen hem ging het zo, mijn eerste gedacht was als ik aan deze moedige vrouw dacht: " mogen de engelen u in het paradijs begeleiden." 

    Ik weet niet of ik Guido met deze regels troosten kan. Ik wens hem heel veel sterkte toe en ik hoop nog lang zijn berichten in zijn eeuwige strijd voor Vlaanderen te mogen lezen.

    Kartuizer.

    Reageer en schrijf mij uw mening.


    >> Reageer (3)
    25-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrije meningsuiting...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Die Gedanken sind frei! zegt men in het Duits, de gedachten zijn vrij!

    Elke mens heeft het recht vrij zijn mening te uiten over alles wat in de wereld geschiedt. Vroeger hadden wij, eenvoudige kleine burgers, enkel de mogelijkheid onze mening kenbaar te maken door een brief te schrijven aan de kranten die dan als deze mening niet in hun kraam paste ze niet publiceerde. Dank zij het internet en onze blogs ziet dat er nu helemaal anders uit, tot nu toe kunnen wij vrij en ongecensureerd op onze blogs onze mening kenbaar maken voor allen die het lezen willen. Dat dit echter een doorn in het oog van verschillende Eurocraten is, is duidelijk. Zoals het in elke dictatuur altijd al was zouden zij deze elementaire vrijheid aan banden willen leggen tot nu toe is hen dat niet gelukt en zo moet het ook blijven.
    De weerstand van de Europeanen tegen deze neocommunistische Eurodictatuur wordt steeds groter. Wij hebben wel een verenigd Europa gewild in vreedzame samenleving der verschillende Europese volken, met ieder hun eigen cultuur en gebruiken. Europa bestaat uit verschillende volken die met elkaar in vrede willen leven, maar een Europees volk bestaat niet. Elk volk heeft zijn eigen karakter en zo moet het ook blijven. Een Europese regering met een Europese president is onzin en kan alleen maar tot een ongewenste dictatuur leiden en dat wil niemand. Elk Europees Volk heeft het recht zijn eigenheid en zijn eigen cultuur te behouden. Wie dat wil verhinderen trapt op de ziel van het Volk en zal daarvoor door het Volk, dat uiteindelijk zal roepen:" wij zijn het Volk!" bestraft worden.

    Kartuizer

    Ik wil graag Uw mening weten.


    >> Reageer (2)
    24-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu weten we het.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dank zij de anti-Vlaamse betoging in Broekzele weten we het nu, op meer als tien miljoen inwoners in dit land, zijn er nog 33.000 belgicisten. Wat door de kranten als een succes beschreven werd, is dus in werkelijkheid een grote flop.

    Hoevele Vlaamse collaborateurs er tussen deze 33.000 simpele zielen meegelopen hebben wordt in de kranten niet vermeld.

    Hoe het verder zal gaan met de huidige politieke situatie is een groot vraagteken, velen schijnen nog niet begrepen te hebben dat het belgische land alleen nog maar in de fantasie van enkele postjesjagers en dotatie-profiteurs bestaat. De enige mogelijkheid voor Vlaanderen is een eigen Vlaamse republiek in een confederatie met Nederland. Maar ook voor de Walen zou een onafhankelijke staat een ideale oplossing zijn als tenminste de Walen het juk van de PS. maffia van zich kunnen afwerpen
    .

    Kartuizer

    Wat is uw gedacht ?


    >> Reageer (2)
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dacadentie ten top....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het belgenland stijgt de decadentie van dag tot dag, bezopen, gedrogeerde artiesten worden als voorbeeld aan het publiek voorgesteld en niettegenstaande de miserabele afgang wordt het evenement door de kranten nog als "zeer succesvol" beschreven.

    Een bezopen minister lalt in het parlement enkele nietszeggende onbegrijpelijke woorden en deze zuiplap wordt met toestemming van de geitenboer de zorg voor onze pensioenen toevertrouwd.

    De geitenboer die het dan tot eerste minister van deze bananenrepubliek gebracht had, zingt dan inplaats van het belgische volkslied het Franse.

    Een prinses die reclame maakt voor knielaarsen, alsof de dotatie nog niet hoog genoeg is.

    De kranten zijn verworden tot sensatiebladen die best met pornobladen kunnen vergeleken worden. Van degelijke onpartijdige nuttige berichtgeving is er al lang geen sprake meer.

    De Vlaamse TV. is bevolkt door een bende vuurrode roddelaars die maar één doel hebben, alles wat fatsoenlijk en goed is af te kraken en hun gif over het volk uit te spuien.

    Ik herinner mij uit mijn humanioratijd het verval van het Romeinse rijk, we gaan in ons belgenland dezelfde weg op, het verval is niet meer te stuiten.

    Kartuizer.

    Wat is Uw mening ? 
           

     


    >> Reageer (1)
    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nu ik de nullenzetters het handwerk gelegt heb en de ordinaire vuilspuiters mijn blog niet meer kunnen verontreinigen voel ik mij stukken beter.

    We leven in een wereld van haat en egoisme en het gaat dagelijks van kwaad naar erger.

    Er wordt nogal wat geschreven in de regimetrouwe kranten over kindermisbruik en over de rechten van het kind. Dat er echter in ons land dagelijks tientallen ongeboren kinderen door abortus vermoord worden, daarvan lees ik in deze kranten niets. Nochthans is dat ook moord!

    Over een rood-groene pater Jezuiet die ook wel eens met zijn gewijde handen in de broeken van minderjarigen zat wordt wel wat geschreven maar men tracht het te vergoelijken omdat het een rood-groene is die een vorm van Anders Leven verkondigde. Dat nu deze mislukte Jezuiet door de orde der Jezuieten in bescherming genomen wordt roept bij mij grote vraagtekens op. Sinds wanneer kan een pater Jezuiet er een vaste vriendin op na houden? Of telt het celibaat voor de Jezuieten niet meer?
     
    De waarheid is, dat in de glorietijd van deze Anders Levende pater in de pers en door vele politiekers de perverse handelingen van deze gewijde werden goedgekeurd. De waarheid is ook, dat de verantwoordelijke kerkelijke leiders met aan het hoofd de toenmalige Mechelse kardinaal de mond hielden en zelfs toelieten dat in de Katholieke scholen pedofilie werd aangeprezen.

    Ja, we leven in een totaal op de kop gestelde wereld. Er wordt gehuicheld tot en met en de grootste huichelaars willen ons wijsmaken wat voor ons goed is.

    Het is allerhoogste tijd, dat wij deze leugens en bedriegerijen doorzien, zoals ik gisteren reeds schreef, het aantal priesters dat zich schuldig maakte aan misbruik is één procent op het gehele aantal priesters. Als er in onze gevangenissen maar één procent buitenlanders zouden zitten, hadden we gevangenissen teveel.

    Kartuizer
     


    >> Reageer (1)
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De veranderingen zijn dus goed...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hartelijk dank vrienden voor jullie bemoedigende reacties. De analyse van lucky9 is zeer juist en de anderen ook. Ik ga nu met vernieuwde moed verder met mijn strijd tegen het algemeen verval. Ik had het nooit voor mogelijk gehouden, dat de leugen en het bedrog in onze westerse wereld zo groot zou worden. Dagelijks worden we met leugens en gemanipuleerde halve waarheden in onze regimetrouwe kranten en radio en TV geconfronteerd. Ook halve waarheden zijn leugens.

    Al jarenlang voert een bende groene en rode "wereldverbeteraars" een strijd tegen onze Christelijke normen en waarden. Zij hebben het op een geraffineerde manier gedaan gekregen dat ook sommigen die deze Christelijke normen en waarden hadden moeten verdedigen, priesters en ordensgeestelijken, in hun ban te krijgen die dan een vorm van Anders Leven gingen verkondigen. Nu echter aan het licht komt dat deze groene en rode priesters zich aan allerlei dingen schuldig maakten, speelt deze rood-groene maffia dat uit tegen de Kerk. Zij vergeten daarbij, dat de misstappen die deze miserabele geestelijken begingen door hen gepropageerd werden. Er zit zelfs nog zo een groene gluipert in het Europese parlement die openlijk toegaf dat hij het leuk vond dat kleine kindertjes met hun handje in zijn broek gingen en dat hij er geil van werd. En dat soort uitschot wil ons Europeanen gaan voorschrijven hoe wij te leven en te denken hebben.

    Onze Christelijke normen en waarden zijn goed, dat wat één procent van het totale aantal priesters fout gedaan heeft en zeker niet goed te praten is, werd altijd al door alle Christelijke Kerken veroordeeld. Wij mogen ons niet langer laten bedriegen door deze rood-groene maffiabende.


    >> Reageer (1)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele veranderingen in mijn blog....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag heb ik enkele veranderingen aangebracht in mijn blog, ik heb dat niet graag gedaan maar ik was het beu steeds weer door nullenzetters bezocht te worden men kan dus geen waardering meer voor mijn berichten kenbaar maken. Tevens heb ik om het vuilspuiters onmogelijk te maken hun vuilspuiterij op mijn blog te laten verschijnen besloten alleen nog maar de door mij goedgekeurde reacties te laten verschijnen.
     
    Ik hoop, dat de trouwe lezers van mijn  blog mij deze maatregel niet kwalijk zullen nemen, hun reacties zullen zoals steeds correct verschijnen nadat ik ze gelezen heb, ook dan als zij het met mij niet eens zijn, mijn mening hoeft niet steeds de juiste te zijn, ik ben ook maar een zoekende mens.




    >> Reageer (5)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan een lezeres van mijn blog....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Terwijl ik dit stukje schrijf luister ik nu niet naar Gregoriaanse gezangen maar naar de heerlijke melodien van James Last, zij voeren mij terug in een tijd waarin de wereld nog heel was. En afwisseling is altijd goed.

    Wanneer een lezeres of een lezer mij een commentaar stuurt voel ik mij genoodzaakt daarop te reageren, behalve dan, wanneer het om een ordinaire vuilspuiter gaat want die zijn er ook.

    Dit stukje schrijf ik extra voor Jutta. Wij hebben elkaar nog nooit ontmoet en ik ken je alleen maar door je racties op mijn blog. Deze reacties zijn steeds zeer treffend en juist. Ik zie soms wel de dingen een beetje te rooskleurig en dan krijg ik van Jutta een demper die mij tot nadenken stemt en dan moet ik haar gelijk geven.

    En toch ben ik ervan overtuigt dat Jutta en ik van het gelijke bloed zijn en dat we hetzelfde willen, alleen, Jutta is ietsjes ouder als ik en zij heeft dus meer levenservaring en van mensen met meer levenservaring als de mijne leer ik graag.

    Je hebt gelijk Jutta, we moeten het een beetje rustiger aan doen, wij, de kleine radertjes, kunnen er niets of weinig aan veranderen. En om eerlijk te zijn, ik heb mij tenslotte ook teruggetrokken op mijn klein aards paradijs waar ik van niemand last heb. In ons dorp is de wereld nog in orde, geen baardmannen, geen wandelende tenten, geen messentrekkers en geen bedelende kinderen met geamputeerde ledematen. Maar ik ben wel benieuwd of op mijn volgende ID.kaart nog belg zal staan of Luxemburger of Duitser, afwachten!

    IK stuur je vandaag tulpen, die zijn er nog wel niet, maar zij komen gewis, de nieuwe lente komt en hopelijk ook voor ons landje en voor heel Europa. Ik geef de hoop niet op.
     


    >> Reageer (1)
    16-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de stilte van de nacht.....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de stilte van de nacht bij het beluisteren van Gregoriaanse gezangen probeer ik de ellende, de leugen en de misdaad in onze wereld te vergeten, ik weet wel, dat ik mijn kop niet in het zand mag steken, maar het is een vorm van zelfbehoud.

    Niettegenstaande al het rotte en slechte dat we dagelijks in de nieuwsberichten te verwerken krijgen, geloof ik nog steeds dat er meer goedwillende mensen zijn als slechte. Het probleem is echter, dat de goedwillenden soms ook lamme goedzakken worden omdat zij denken dat iedereen goedwillend is. De realiteit beleerd ons echter dat het niet zo is. De goede wil moet steeds van beide kanten komen en daar hapert het, de nietgoedwilligen willen domineren over de goedwilligen en daartegen moeten wij ons niettegenstaande onze goede wil weren. Want deze goede wil gebiedt ons het slechte en verderfelijke te bestrijden met alle middelen die ons ter beschikking staan en één van deze middelen is het internet, onze blogs. Ook al zijn we maar kleine onbeduidende radertjes in het grote raderwerk, toch moeten wij onze stem laten horen, klaar en duidelijk en onweerlegbaar dat is onze burgerplicht.

    Nog een kort woordje van dank aan een goede vriend: "hartelijk dank Victor dat je mij mijn nachtelijke uurtjes gund, huwelijk of celibaat, we hebben er vrijwillig voor gekozen en elke medaille heeft twee kanten."


    >> Reageer (1)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ode aan Angeltjes !
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlaanderen heeft dan wel geen echte Vlaamse krant, maar alle echte overtuigde Vlamingen hebben Angeltjes en Angeltjes is vandaag jarig. Ik wens Ray en de hele radactie nog vele jaren en vele berichten met pijnlijke angels.
    Voor mij is het een grote eer met mijn bescheiden blogje bij de favoriten van deze grote broer te mogen staan.


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neen, bang ben ik niet....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Graag beantwoord ik de reactie van mijn goede vriend Fikken.
    Neen Fikken bang ben ik niet, ik heb een zuiver geweten en heb dus geen enkele reden om voor iets bang te zijn. Ik ben nu eenmaal een nachtmens en dat ben ik altijd geweest. Ik schrijf inderdaad mijn bijdragen steeds na middernacht, zo heb ik een beter overzicht over de berichten van de voorbije dag, die trouwens meestal niet om te juichen zijn. Ik zoek steeds weer in de kranten naar verheugende berichten maar ik vind er geen, het lijkt er steeds meer en meer op alsof de hele mensheid gek wordt, met de verantwoordelijke politiekers op kop.

    Ik weet niet hoevele jaren ik in dit steeds gekker wordende ondermaanse nog zal moeten doorbrengen, maar ik ben wel vastbesloten mij de jaren die mij nog resten trouw te blijven aan mijn oude idealen en mij niets door een stel rode, groene of andere ideoten te laten wijsmaken. Het leven zoals ik dat als kind en als jongeling geleerd heb, was goed en ik zie geen enkele grond om Anders Te Gaan Leven, dat laat ik liever aan bepaalde Jesuieten en andere gefrustreerden over.

    Proost Fikken.


    >> Reageer (1)
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu voel ik mij toch wel een beetje schuldig...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ja, ik voel mij een beetje schuldig, enkele dagen geleden had ik alle klokken van alle Europese kerken ertoe opgeroepen luid te galmen van verontwaardiging tegen de toenemende islamisering zo luid, dat de kerktorens ervan daverden. Nu heeft de klepel van de grote Peter in de Keulse Dom zo zijn best gedaan dat hij in twee stukken brak en naar beneden donderde. Niet alleen de toren daverde, maar de hele Dom. Ik hoop, dat de Kölner het mij niet kwalijk nemen en mij geen rekening sturen!

    Over de belgische politiek wil ik het vandaag niet hebben want aan dat geklungel van die bende viswijven heb ik echt geen schuld. Alhoewel ik het hoogst merkwaardig vind dat de (hopelijk laatste) Coburger nu al bevelen aan de aftredende regering van de geitenboer begint te geven.

    Niettegenstaande de donkere onweerswolken die boven ons hangen wens ik alle lezers van mijn blog goede moed toe, de oudsten onder ons hebben al moeilijkere tijden meegemaakt en we leven nog, ook nu krijgt men ons niet klein!


    >> Reageer (2)
    10-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kan verkeren.......
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er vallen de laatste tijd nogal wat "beroemde grootheden" van allerlei schakeringen van hun voetstuk, ik ben echt benieuwd wie de volgende zal zijn! Mijn dringende vraag is: " wat is nog echt en geloofwaardig?"

    Het interessante is dat deze "grootheden" afgezien dan van de Brugse ex- bisschop, door de gezamelijke pers als vooruitstrevende en lovenswaardige personen beschreven werden. De waarheid schijnt wel een beetje anders te zijn. 

    Het ergste is nog, dat een totaal losgeslagen en sexueel gefrusteerde jezuitenpater op de Katholieke scholen werd losgelaten om de kinderen de verkondigen dat het een genot was elkaar sexueel te bevredigen, en dat met de gedoogsteun van de Katholieke bisschoppen die daartegen niets ondernomen hebben.

    De pers, die dat toen allemaal wel wist, schreit nu moord en brand en doet zo alsof zij dat toen niet geweten heeft. Wat is nu in werkelijkheid nog geloofwaardig?

    Onze westerlijkse normen en waarden zijn wel erg in het gedrang gekomen, de vraag is, wie zijn de ware schuldigen?





      


    >> Reageer (0)
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groeten uit Ostbelgistan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De sneeuw is gelukkig verdwenen, ik kan nu weer normaal voor mijn dagelijks onderhoud zorgen. Dat de enorme sneeuwbergen weer tot water zouden worden, hadden de verantwoordelijke burgemeesters moeten weten. Maar niet alleen in ons land hebben we nu last van het wildstromende water, maar ook in Duitsland is het een probleem. Ik zelf zit hier gelukkig hoog en droog 400 meter boven de zeespiegel.

    Met de politieke situatie ziet het er niet zo goed uit, ik had reeds voorspeld dat we ook in de maand januari geen nieuwe federale regering zouden krijgen en het ziet ernaar uit dat ik gelijk zal krijgen. Het belgische wangedrocht is morsdood en lijken kan men niet weer tot leven verwekken, er zal dus een andere oplossing moeten komen en die oplossing verkondigt een partij in Vlaanderen al veertig jaar, een republiek Vlaanderen en een Waalse republiek. Eerst dan kan alles weer normaal worden.

    De Kerk mag zich niet met politiek bemoeien en dat is juist, maar alle priesters, kloosterlingen en lekenbroeders hebben zoals iedere andere burger stemrecht en bijgevolg ook de voorkeur voor een politieke partij want ze zijn ook denkende mensen tot op enkele uitzonderingen na. Ik zelf heb nog nooit mij stem gegeven aan een partij waar een C van Christelijk vóór staat want dan bestaat inderdaad het gevaar dat de Kerkelijke overheid zich met de politiek begint te bemoeien en klerikale regeringen, van welke aard dan ook willen wij niet. Bovendien blonken de boegbeelden van deze C. partij niet uit in het beoefenen der Christelijke deugden. Toen ik voor het eerst als eenentwintigjarige mijn stem mocht uitbrengen voor de Antwerpse gemeenteraad heb ik alhoewel ik enkele jaren chiroleider in de Sint Andries parochie was geweest, en waarschijnlijk daardoor, mijn stem aan de socialist Lode Craebeckx gegeven, omdat hij een goede burgervader was voor alle Antwerpenaren. Later heb ik mijn stem aan de Volksunie gegeven omdat de socialisten steeds meer aan zich zelf dachten en niet meer aan het belang van het volk en bovendien een steeds grotere antivlaamse houding aannamen. Later, toen ik al in Nederland woonde en ik mijn stem nog in Vlaanderen mocht uitbrengen koos ik voor het Vlaams Blok.

    Ik woon nu niet meer in Vlaanderen en kan dus ook niet voor het Vlaams Belang kiezen maar als ik wel in Vlaanderen zou wonen zou ik dat zeker doen. Omdat het Vlaams Belang de enige partij is die zich tegen de toenemende islamisering richt en dat openlijk durft te zeggen. Daarom zou elke Vlaming die zich Christen noemt zijn stem aan het Vlaams Belang moeten geven in het bewustzijn, dat de islam de vernietiging van onze Christelijke waarden en normen beoogt, antichristelijk is en altijd zal blijven.


    >> Reageer (2)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herhaalde oproep aan alle Christenen in Europa...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nogmaals roep ik alle Christenen, Katholieken, Protestanten, Koptisch-orthodoxen, Russisch-orthodoxen, Oud-Katholieken en alle andere Christelijke gelovigen op luid en gemeenzaam hun stem te laten horen tegen de toenemende barbaarse praktijken van de Moha-aanhangers die erop uit zijn alles wat Christelijk is te vernietigen. Deze middeleeuwse woestijngodsdient is de antichrist van de eenentwintigste eeuw. 

    Het is nu al zo ver gekomen, dat de Koptische Christenen die vandaag 6 januari de geboorte van Christus vieren, zowel in Duitsland als in Oostenrijk, Frankrijk en in Nederland deze voor hen grote feestdag in het verborgene moeten vieren uit angst voor bomaanslagen. Hoe lang gaan we dat nog toelaten?

    Maar niet alleen de Christenen worden door deze barbaren bedreigt, ook onze Joodse medeburgers zijn het mikpunt. Zowel in Amsterdam als in Antwerpen en in vele andere Europese steden leven zij in angst. Wij mogen niet vergeten, dat ook Jezus van Nazareth een Jood was. Het is onze Christelijke plicht de Joodse Gemeenschap te beschermen. Onze cultuur is Joods-Christelijk-Humanistisch en ik ben ervan overtuigt dat ook alle echte Vrijzinnigen aan onze zijde staan omdat hun afschuw tegen deze moslimbarbaren even groot is.

    Het is ook onze plicht, alle kerkleiders die steeds weer het Christendom met de islam gelijk willen stellen kordaat de mond te snoeren, de islam is antichristelijk en zal het altijd blijven.


    >> Reageer (3)


    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001


    Welkom op mijn blog!
    Laatste commentaren
  • Beste Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Beste Kartuizer (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 20 november 2017....
  • Hallo Kartuizer (Jean)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • hallo Kartuizer (johan1944)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • De winter heeft zijn intocht gehouden, (Marnix)
        op Groeten uit ostbelgistan 12 november 2017...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be Angeltjes
  • seniorennet, be Poli
  • seniorennet. be Digitalia
  • seniorennet. be Uitkijktoren

  • Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • R.A.A.´s Krantje

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    discus
    blog.seniorennet.be/discus
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    opoe1937
    blog.seniorennet.be/opoe193
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vlaamse culturele rijkdom
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per jaar
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • -0001

    Zoeken in blog


    Zoeken met Google



    Blog als favoriet !

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!