NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Oude prentkaarten


31-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good Housekeeping 1http://img222.imageshack.us/img222/1334/poesuj9.jpg


Poesje Mauw….

Poesje mauw kom eens gauw
ik heb lekkere melk voor jou
hiervan word je een flink dier» Reageer (0)
26-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2http://img152.imageshack.us/img152/1954/engeltjeswe9.jpg


twee engeltjes waren eens
samen op pad
en verveelden zich te pletter
plots kwamen ze op
het idee
om steentje te gooien
 
maar van onschuldig spelen
ging er jammer genoeg
iets stuk
één raam
 
de engeltjes riepen
meteen
t'was per ongeluk
maar nu dragen ze
niet meer de naam van engeltjes
maar van ...
 
bengeltjes
» Reageer (0)
25-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1http://img513.imageshack.us/img513/4876/2mandmu2.jpg


je knipt bloemen
uit verkleurde foto's
maakt boeketten van die tijd
de restanten leg je maar terzijde
omdat het niemand verder spijt

ze bloeien in het licht
van alle kleuren
de geuren zijn nog schraal
herinneringen gaan weer leven
in beelden met een nieuw verhaal

de scherpte is afgevlakt
tranen zijn verdwenen
jaren schoonheid komen terug
de zon heeft al die tijd geschenen
uit een wolkenloze lucht
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ezeltje sprookje van Grimm

Het ezeltje sprookje van Grimm


http://img509.imageshack.us/img509/2939/ezeleo3.jpgHet ezeltje

Er leefden eens een koning en een koningin, ze waren heel rijk en ze hadden alles wat ze zich maar wensten, alleen geen kinderen. Ze klaagde daar dag en nacht over en zei: "Ik ben als een akker waar niets op groeit."

Maar eindelijk vervulde God haar wensen; maar toen het kind ter wereld kwam, zag het er niet uit als een mensenkind, maar als een jong ezeltje. En toen de moeder dat zag, begon haar jammeren en huilen pas goed, want ze had liever helemaal geen kind gehad dan een ezel. En ze zei, ze moesten het maar in het water gooien als voer voor de vissen. Maar de koning zei: "Nee. Als God hem gegeven heeft, zal hij ook mijn zoon en erfgenaam zijn, na mijn dood op de koninklijke troon zitten en mijn koninklijke kroon dragen."

Dus werd het ezeltje opgevoed, groeide, alleen z'n oren groeiden ook, mooi hoog, en recht overeind. Verder was het een vrolijk diertje, het sprong rond, speelde, en hield vooral van muziek, zodat hij naar een beroemde speelman ging en zei: "Leer mij de kunst om net zo goed op de luit te spelen als u." - "Wel, mannetje," zei de speelman, "dat zal je moeilijk vallen, daar zijn je vingers niet bepaald geschikt voor en ook te groot; ik ben bang dat de snaren het niet uithouden." Maar er was geen praten tegen; het ezeltje wou en zou luit spelen, was ijverig en studeerde vlijtig en leerde het net zo goed als zijn meester zelf.

Op een keer ging ons manneke in gedachten verzonken wandelen, en hij kwam bij een bron, en daar keek hij in en zag in het spiegelende water zijn ezelsgedaante. Nu werd hij zo bedroefd, dat hij de wijde wereld in ging, en maar één trouwe metgezel meenam.

Ze trokken voort, lange tijd, en tenslotte kwamen ze in een rijk, waarover een oude koning heerste, en die had maar één dochter en die was wondermooi. Het ezeltje zei: "Hier zullen we blijven," klopte aan de poort en zei: "Er is hier buiten een gast, doe open, zodat hij naar binnen kan gaan."

Maar er werd niet opengedaan en hij ging zitten, nam zijn luit en sloeg met z'n twee voorpoten een lieflijk liedje. Toen sperde de portier zijn ogen open, liep naar de koning en zei: "Buiten aan de poort zit een jong ezeltje en dat bespeelt de luit als een volleerd speler." - "Laat de speelman dan maar binnenkomen," sprak de koning.

Maar toen het ezeltje binnenkwam, begon iedereen om de luitspeler te lachen. Het ezeltje moest beneden bij de knechts zitten om te eten, maar hij was tegen de draad in en zei: "Ik ben geen gewoon stalezeltje, ik ben van voorname afkomst." Toen zeiden ze: "Als je dat bent, ga dan bij de soldaten zitten." - "Nee," zei hij, "ik wil bij de koning zitten." De koning begon te lachen en zei goed gehumeurd: "Wel ja, dat kan wel als je wilt, ezeltje kom jij maar hier." Toen vroeg hij: "Ezeltje, hoe vind je m'n dochter?" Het ezeltje draaide z'n kop naar haar toe, keek haar aan, knikte en sprak: "Bovenmate goed; ze is zo mooi, als ik er nog geen gezien heb." - "Nu, dan mag je ook eens naast haar zitten," zei de koning. "Dat vind ik heel plezierig," zei het ezeltje en ging naast haar zitten, at en dronk en wist zich heel goed te gedragen.

Toen het edel diertje een poos aan 't hof van de koning was geweest, dacht het: "Het geeft toch allemaal niets, je moet weer naar huis." En het liet z'n kop treurig hangen, ging voor de koning staan en vroeg toestemming, om weg te gaan. Maar de koning was van hem gaan houden en zei: "Ezeltje, wat scheelt eraan? Je kijkt zo zuur als een kruik azijn; blijf toch hier: ik zal je alles geven wat je hebben wilt. Wil je goud?" - "Nee," zei het ezeltje en schudde zijn kop. "Wil je kostbaarheden en sieraden hebben?" - "Nee." - "Wil je soms het halve koninkrijk?" - "Och nee."

Toen sprak de koning: "Als ik maar wist, wat je plezier zou kunnen doen: wil je mijn mooie dochter tot vrouw?" - "O ja," zei het ezeltje, "dat zou ik heel graag willen!" En het was ineens vrolijk en hoopvol, want dat was juist zijn geheimste en liefste wens. Dus werd een prachtig, groot bruiloftsfeest gehouden.

's Avonds toen bruid en bruidegom naar hun slaapkamertje werden gebracht, wou de koning weten of het ezeltje wel vriendelijk en goed zou zijn, en hij beval een lakei om zich daar te verstoppen. Toen het paar in de kamer was, schoof de bruidegom de grendel voor de deur, keek rond, en omdat hij geloofde dat ze samen alleen waren, wierp hij opeens zijn ezelsvel af, en stond daar als een jonge prins. "Nu zie je," zei hij, "wie ik ben, en dat ik je wel waard was." Nu werd de bruid blij, kuste hem en kreeg hem van harte lief.

Maar toen de morgen aanbrak, sprong hij op, trok zijn dierenhuid weer aan, en niemand zou gedacht hebben wie daarachter stak. Weldra kwam daar ook de oude koning aan. "Wel!" riep hij, "is het ezeltje vrolijk?" - "En je bent zeker wel bedroefd," zei hij tegen zijn dochter, "dat je geen fatsoenlijk mens tot man hebt gekregen?" - "Ach nee, vaderlief, ik houd zoveel van hem, alsof het de mooiste man van de wereld was, en ik wil hem mijn hele leven hier houden." Daar was de koning verbaasd over, maar de lakei die zich verstopt had, kwam hem alles vertellen.

De koning zei: "Dat kan nooit waar zijn." - "Waakt u dan zelf, de volgende nacht, u zult het met eigen ogen zien; en weet u wat, o koning: neem het ezelsvel van hem weg en gooi het in het vuur, dan moet hij wel in zijn mensengedaante blijven." - "Dat is een goede raad!" sprak de koning.

En 's avonds, toen ze sliepen, sloop hij naar binnen, en toen hij bij het bed kwam, zag hij bij het maanlicht een zeldzaam mooie jonkman slapen en het ezelsvel lag afgestroopt op de grond. Dat nam hij weg, en hij liet buiten een geweldig vuur aanleggen, de huid erop gooien en hij bleef er zelf bij, tot het helemaal tot as was verbrand. En omdat hij zien wou, hoe de beroofde zich houden zou, bleef hij die nacht verder wakker en keek.

Toen de jongeman was uitgeslapen bij 't eerste morgenlicht, stond hij op en wilde zijn ezelsvel aantrekken, maar dat was niet te vinden. Nu schrok hij en zei angstig: "Ik moet maken, dat ik vlucht." Hij ging naar buiten, maar daar stond de koning en zei: "Mijn zoon, waar ga je zo snel heen, wat heb je in de zin? Blijf toch hier, je bent nu zo'n mooi mens, je mag niet weer hier vandaan. Ik draag nu mijn rijk voor de helft aan jou over, en na mijn dood ben je de erfgenaam." - "Dan wens ik u toe, dat dit goede begin ook een goed einde krijgt," zei de jonge prins: "en ik zal bij u blijven." En de oude koning gaf het halve rijk, en toen hij na een jaar stierf, kreeg hij het hele rijk, en toen zijn vader stierf nog een koninkrijk erbij, en hij leefde in pracht en heerlijkheid tot aan zijn dood.
» Reageer (0)
23-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte Glühwein

Witte Glühwein


http://dayake.googlepages.com/31-nu.jpg/31-nu-full.jpg


Witte Glühwein

  
Ingrediënten:

- 1 fles Duitse witte wijn
- 1 citroen
- 3 klontjes suiker
- een beetje kaneel
- een beetje kruidnagel


Giet 1 fles Duitse witte wijn in een kookpot en doe er een reepje  citroenschil of schijfje citroen bij.
Verwarm de wijn met 3 klontjes suiker, een snuifje kaneel en enkele kruidnagels.
Als de wijn heet wordt ( niet laten koken! ) de pot van het vuur halen en serveren.
» Reageer (0)
20-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amarettocrème met abrikozen en amandelen

Amarettocrème met abrikozen en amandelenhttp://img72.imageshack.us/img72/3948/13nnpk8.jpgAmarettocrème met abrikozen en amandelen
Ingrediënten voor 6 personen:
2 el amandelschilfers

Voor de abrikozenmousse:
220 g gedroogde abrikozen
3 dl witte wijn
scheutje citroensap

Voor de amarettocrème:
2 cl amaretto
250 g mascarpone
2 eieren, eiwitten stijfgeklopt
100 g suiker

Bereidingswijze:
Mix voor de abrikozenmousse alle ingrediënten fijn en verdeel ze over 6 glaasjes.

Klop de eidooiers met de suiker goed op, doe er mascarpone en amaretto bij en spatel er de stijfgeklopte eiwitten door. Verdeel dit mengsel over de abrikozenmousse. Laat enkele uren opstijven in de koelkast of maak dit dessert de dag voordien klaar.

Rooster de amandelschilfers in een droge koekenpan en bestrooi de crème ermee.
» Reageer (0)
14-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pralines en chocolade dodelijk voor honden

Pralines en andere chocolade dodelijk voor hondenhttp://img246.imageshack.us/img246/2243/hondjesrl6.jpg


Als u een hond hebt, pas dan op met pralines en chocolade
Vooral pure chocola is voor honden zeer giftig. Het bevat theobromine en dat verlamt bij honden de hartspieren. Als je er snel bij bent kun je de hond nog laten braken en zo snel mogelijk door een dierenarts aan een infuus laten hangen.
» Reageer (0)
13-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegratineerde oesters
http://img120.imageshack.us/img120/9418/14chpp7.jpg

Heerlijk voorgerecht om dit nieuwe jaar uit te proberen...
Gegratineerde oestersIngrediënten
24 oesters
1 dl champagne brut (of een goede crémant of schuimwijn)
2 dl room
2 citroenen
1/2 bosje peterselie
slierten zeewier of salade
peper
speciale oesterborden of grof zeezout


Bereiding
De oesters openen met een oestermesje, uit de schelp halen en het vocht opvangen.
Het oestervocht zeven.
De onderste (diepe) schelpen grondig wassen.
De oesters in de onderste schelpen leggen en over vier vuurvaste borden verdelen.
Ideaal zijn speciale oesterborden met holtes waarin de oesters passen.
Heeft u die niet, dan kunt u gewone borden nemen en daarop een bodem grof zeezout strooien,
waarin u de oesters vastzet (oppassen dat het zout niet in de oesterschelpen komt).

Het gezeefde oestervocht, de champagne, de room en peper (geen zout) tot 1/4 inkoken.
Deze champagnesaus over de oesters gieten. De borden 3 à 4 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C zetten.
De laatste minuten het grillelement inschakelen om de oesters een mooi bruin korstje to geven.
De citroenen doormidden snijden en in de randen van elke helft gekartelde insnijdingen maken.
Op elk oesterbord in het midden een halve citroen schikken.
Garneren met toefjes peterselie en zeewier of salade
» Reageer (0)
07-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driekoningen

Driekoningen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/driekoningen.jpg


Driekoningen wordt door de Christenen op 6 januari gevierd. Volgens de Bijbel kwamen de drie wijzen (later koningen) pas op 6 januari met hun geschenken aan bij de stal in Bethlehem. Balthazar gaf Jezus mirre, een parfum waarmee doden werden ingewreven, om aan te geven dat Jezus zou lijden en sterven. Van Melchior kreeg Hij goud, ten teken dat Hij de Koning der Koningen zou zijn. Kaspar bracht wierook mee, ten teken dat Jezus zou worden geëerd.
» Reageer (0)
04-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oude jaar blijft achterhttp://img377.imageshack.us/img377/6002/16birnbb7.jpgDe klok tikt de minuten weg
voor het nieuwe jaar  begint
een nieuwe periode
kan een aanvang nemen
 
het oude jaar blijft achter
maakt deel uit van het verleden
de herinnering gaat mee
kan men ons niet meer ontnemen
 
we beginnen aan het nieuwe boek
schrijven de bladzijden vol
met mooie momenten
maar ook met tegenslagen
 
een unieke bibliotheek
met voor iedereen een plek
om z'n boeken op te slaan
zoveel het maar kan dragen
 
een schat aan levenservaring
het meest kostbare
dat een mens kan bezitten
om voor altijd op te slaan
 
het mooiste boek
dat je achter kunt laten
een geschenk aan allen die nog komen
dat mag nooit verloren gaan
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Luchtpost voor dierenhttp://img156.imageshack.us/img156/9335/05nuaj8.jpg


Luchtpost voor dieren

Op één januari dan sturen de mensen
elkaar mooie kaarten met groeten en wensen,
maar ook alle dieren, 't is werkelijk waar,
die wensen elkander Gelukkig Nieuwjaar:

De vink schrijft een brief
aan haar zoetelief
en Kareltje Mus
stuurt een brief aan zijn zus
en twee jonge roeken
een brief aan hun moeke.
Dat alles gaat dan met de luchtpost mee
naar Overflakkee, of naar Heiligerlee.

De luchtpost staat klaar. Over veertien seconden
vertrekt hij naar Kaapstad of Zutfen of Londen.
Die post is een pikzwarte kraai moet je weten,
hij roept: Kra, kra, kra! Hebt u niets vergeten?
Heeft soms het konijn
nog een brief voor Berlijn?

En jullie, fazanten,
een kaart voor je tante?
Een brief naar je oom
in Brussel of Rome?
Geen brieven meer verder, dan zal ik maar gaan.
Maar net als hij weg wil, daar komt iemand aan...

't Is Simon Kabouter, hij roept erg geschrokken:
Gelukkig, de post is nog net niet vertrokken!
Er liggen nog dertig brieven in 't rond
van allerlei dieren, daarginds op de grond:


Een brief van de hond
aan zijn vriendin
Een brief van de muis
aan haar ouderlijk huis,
een brief van twee mollen
aan iemand in Zwolle,
een brief van de spin
aan zijn hele gezin,
een brief van de specht en een brief van de sijs,
een brief voor Zaltbommel en een voor Parijs.

Oke, zegt de kraai, stop het maar in mijn tas.
Dan gaat hij vertrekken, dan geeft hij vol gas
en dan krijgt ieder dier (het hindert niet waar)
een brief in zijn bus met: Gelukkig Nieuwjaar!

Een gedicht van Annie M.G. Schmidt
» Reageer (0)
03-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oude en het nieuwe jaar
http://img156.imageshack.us/img156/2376/nieuw3nof6.jpg


een man komt bij de dokter
en zegt ik voel mij vreselijk naar
ik weet dat ik sterven moet
want ik ben het oude jaar
de dokter zegt ach beste man
daarom toch niet getreurd
het afgelopen jaar
was echt niet mooi gekleurd
U heeft gelijk sprak de oude man
het jaar dat vloog voorbij
maar er was veel ellende
en dat maakt mij niet blij
de oude man kwam thuis
en zijn eind was daar
werd door een jongen bijgestaan
hij was het nieuwe jaar
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Een simpele wens voor 2009


Een simpele wens voor 2009http://img90.imageshack.us/img90/4228/10hynuoa9.jpgik zou jullie willen wensen
simpele zaken
een kat die ronkt naast je oor
als welkom een natte snoet van je hond
een kippevellied keer op keer
het zicht op een valk die bidt
bliksemschichten in de nacht
haren in de wind op een verlaten strand
einders vol met regenbogen
lachende gezichten
en troosten als het moet
simpele zaken
maar ook
een hart dat wil ontdekken
wil dromen en erin geloven
daarom verder gaat op zoek
naar de wind
die je naam fluistert
misschien kruisen onze paden
» Reageer (0)
02-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.liefste meterhttp://img115.imageshack.us/img115/2349/1linksnyh2.jpg


Liefste meter

ik kom zo zacht
ik kom zo knusjes
ik strooi
een mand vol met bloemen
jij ben zo mooi
daarom strooi ik wel 100 kusjes
pas nu maar op  !!!!
ik ben klaar om te roepen
Gelukkig Nieuwjaar liefste meter !!!
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I wish You a Happy New Year my dearhttp://img68.imageshack.us/img68/8995/13hurnnu8.jpg


I wish You a Happy New Year my dear
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vadertje tijdhttp://img356.imageshack.us/img356/6042/05jtr1gd7.jpg


vaarwel mijn vriend.
ik heb je stil vannacht
een bloempje gebracht
ik zei droef vaarwel
en heb je zalig toegedekt
wat gebeurd is, is voorbij
Jij hebt mijn dagen gekleurd
ik mocht je leven elk moment
je dagen zijn uitgeteld
vadertje tijd heeft je geveld
jij gaf je tot de laatste dag
je stierf met vuurwerk en gelach
vaarwel mijn vriend het ga je goed
afwachten hoe je zoon het doet
» Reageer (0)
01-01-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Gelukkig Nieuwjaarhttp://img139.imageshack.us/img139/8186/19julnli2.jpg


De klok tikt...
tik tak... tik tak
Ik wens iedereen
Een Gelukkig Nieuwjaar
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsbrief


Nieuwjaarsbriefhttp://img265.imageshack.us/img265/48/nieuwjaarsbriefmd8.jpg

» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude Nieuwjaarskaarthttp://img233.imageshack.us/img233/5638/kirsb6.jpg


En als de klok
12 klanken
heeft geslagen
en het nieuwe jaar
begonnen is

En als de hemel
vol vuur knalt
en talloze ogen
naar de lucht staren

Als men elkaar
de beste wensen
wenst en gul
met zoenen strooit

Als 2008 een feit
geworden is
denk ik toch nog
eens aan weleer
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukkig nieuwjaarhttp://dayake.googlepages.com/16fgenu.jpg/16fgenu-full.jpg


Kleuren sieren
de inktzwarte nacht
Ik zit hier en geniet van
deze eenmalige pracht

Kurken ploffen stil
als ook de kinderhandjes
de glazen heffen

Dan het grote moment
klokslag twaalf
het nieuwe jaar begint
als er ook vanuit mijn hart klinkt

"Gelukkig nieuwjaar!"
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het oude jaar is bijna verstrekenhttp://img411.imageshack.us/img411/5684/03yurnaz5.jpgOud en Nieuw.

Het oude jaar is bijna verstreken
We staren naar de klok
En nemen nog een slok
We hebben het weldra bekeken.

Het is nu omstreeks middernacht
De klok tikt en slaat bijna 12 uur
Buiten is het erg koud en guur
Het nieuwe jaar wordt verwacht.

Dan is het tellen geblazen
….negen, tien, elf, 12 keer
Het oude jaar is niet meer
We vullen nog even de glazen.

We geven elkaar de beste wensen
Met veel heil en zegen
Op ieder zijn wegen
En vrede op aarde voor alle mensen.

Geve God ons allen een goed jaar
Zonder rampen, onheil en geweld
Dat overal de vrede worde hersteld
Een veilig jaar zonder enig gevaar.
» Reageer (0)


Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto


hobbytop kerst_en_nieuwjaar


Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...Dank U

Foto


bestblogs kerst_en_nieuwjaar

Lieve bezoekers
vind U mijn blog goed
dan kun je hier stemmen
door op de button te
drukken...Dank U


Foto

Foto

Archief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 09-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 08-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!