Inhoud blog
  • Soep van gegrilde paprika's met mosterdspek
  • Forellen met tijm en citroenen - zeer eenvoudig
  • Wandelen rond de Begijnenvijvers in Hechtel
  • Voorgerecht;: Sint-Jakobsvruchten met sinaasappel
  • Heel lekkere zalmmousse
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek
  • allerhande
  • Ik wens U een gezellige donderdag
  • fijne avond en voor straks, slaap zacht
  • Dag lilane !!!!welkom op bloggenland
  • Lieve groetjes van Peter en veel succes met je blog

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Dit is een foto van onze hond Cara. Ze is een Golden Retriever en al 12 jaar oud. Ze is heel lief en doet geen vlieg kwaad. Ze geeft graag pootjes voor een brokje.
    Alleen maar leuke dingen
    Welkom!
    Hartelijk welkom op mijn blog. Koken, bridgen, reizen, wandelen, lezen en knutselen zijn mijn favoriete bezigheden. Op mijn blog bied ik regelmatig zelfgevonden of zelf aangepaste eenvoudige en toch lekkere recepten aan. Een bridgeverhaal of een reisverslag zal er in de toekomst ook wel op te vinden zijn. Veel leesgenot en graag tot in mijn gastenboek! Liljana
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forellen met tijm en citroenen - zeer eenvoudig

    Dit is een recept uit één van de kookboeken van Jamie Oliver.
    Je kunt alles op voorhand klaarzetten en het hoeft enkel nog in de oven als je bezoek er is. Succes verzekerd.
    Voor 4 personen

    4 gekuiste forellen

    2 handen vol verse tijm (vooral de blaadjes, geen te harde stukken),

    zeezout, zwarte peper

    3 eetlepels olijfolie

    2 citroenen (of limoenen)

    4 laurierblaadjes.

    Zo maak je hetxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    -         Oven voorverwarmen op de hoogste temperatuur;

    -         De ontdooide forellen nog eens goed afspoelen en droogdeppen;

    -         Tijm, 1 theelepel zeezout, peper en olijfolie fijn wrijven. Met dit mengsel de forellen inwrijven - ook de buikholte;

    -         De citroenen middendoor snijden en het uiteinde afsnijden zodat ze kunnen staan. Maak een insnijding in het vruchtvlees van de citroen en steek er een blaadje laurier in;

    -         Leg forellen en citroenen in de braadslee of in ovenvaste schotel (inwrijven met olijfolie) en bak ong. 15 min;

    -         Geef er gebakken aardappelen (of frietjes) en een frisse groene sla bij.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 28/07-03/08 2008
  • 07/07-13/07 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!