Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Dit is een foto van onze hond Cara. Ze is een Golden Retriever en al 12 jaar oud. Ze is heel lief en doet geen vlieg kwaad. Ze geeft graag pootjes voor een brokje.
Alleen maar leuke dingen
Welkom! Hartelijk welkom op mijn blog.
Koken, bridgen, reizen, wandelen, lezen en knutselen zijn mijn favoriete bezigheden. Op mijn blog bied ik regelmatig zelfgevonden of zelf aangepaste eenvoudige en toch lekkere recepten aan. Een bridgeverhaal of een reisverslag zal er in de toekomst ook wel op te vinden zijn.
Veel leesgenot en graag tot in mijn gastenboek!
Liljana
08-07-2008
Voorgerecht;: Sint-Jakobsvruchten met sinaasappel
Dit heb je nodig (hoeveelheden afhankelijk van het aantal personen)
grote sint-jacobsvruchten
parmahesp
sap van sinaasappelen
zwarte peper
cocktailprikkers
Zo maak je het
-wentel een reepje parmahesp rond de sint jakobsvruchten en zet vast met een cocktailprikker;
-bak kort, op een heet vuur, aan beide kanten;
-haal de vruchten uit de pan en blus het braadvocht met het sinaasappelsap;
-laat even inkoken en bestrooi met versgemalen zwarte peper.
Serveren als voorgerecht of als lepelhapje (met kleinere vruchten)