Inhoud blog
  • Gevulde eieren
  • Roerei met garnalen en dille
  • kreeft op zijn amerikaans
  • Waterkerssalade met avocado
  • Kippebouten uit de oven
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    lekker eten

    19-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilde eend met groene pepersaus
    Wilde eend met groene pepersaus

    (voor 4 personen)

    4 wilde-eendenborsten
    margarine of boter
    Whisky
    1 dl bruine fond
    1 dl room
    1/2 doosje groene peper
    tuinkers

    (werkwijze)

    1.Bak de borsten aan in de margarine of boter,8 minuten aan de velkant en 2 minuten aan de andere kant.
    2.Ontvet de pan.Blus met de whisky en de bruine fond en voeg de room toe.
    3.Voeg de groene peper naar smaak toe met eventueel wat citroensap.Laat de saus inkoken tot binding.
    4.Snijd de eend.
    5.Serveer met de saus en een gebakken aardappel.Werk af met wat tuinkers.

    Smakelijk.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.





    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!