OP STAP MET PAT
Foto
Foto
Zoeken in blog

Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • Cultuursite
  • Kunst blog
  • Marleentje
  • afm
  • Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    De dag plukken met ernst en humor
    Image Hosted by ImageShack.us
    07-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen één jaar Opapat !!

    Morgen bestaat het blog van opapat één jaar, tijd dus om even een evaluatie te maken.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Alles begon na het lezen van een artikel in de krant over Seniorennet, nieuwsgierig als ik ben, moest ik natuurlijk eens gaan piepen of dit wel iets voor mij kon zijn. Op het eerste zicht kon die site mij niet onmiddellijk bekoren, tot ik plots ergens bovenaan “blogs – nieuw” zag staan, natuurlijk kon ik het niet laten om dit even aan te klikken, begreep snel dat blogs eigenlijk een soort voorgekauwde websites zijn die iedereen toelaat om, zonder al teveel technische kennis, teksten en foto’s op het internet te plaatsen.

    Het aanmaken van het blog opapat verliep zonder problemen, enkel de instructies volgen, een naam bedenken, opapat is de afkorting van opa Patrick zoals mijn kleindochter mij noemt, en je hebt je eigen stek op het internet.

    Wat uiteindelijk wel een probleem was, wat ga ik daar nu in godsnaam opzetten, een gevoel dat hoogstwaarschijnlijk de meeste onder ons eveneens ervaren hebben.

    Uiteindelijk begon ik met volgens mij grappige foto’s te plaatsen met een beetje commentaar erbij, iets wat ik uiteindelijk nog altijd probeer te doen. Gezien ik marktkramer ben, begon ik daarbij regelmatig korte reportages te maken over “opapat” die zogezegd heel veel markten bezocht, zonder dat de lezer kon opmaken dat opapat eigenlijk zelf marktkramer was, iets wat ik lange tijd kon volhouden, en dit verder afgewisseld met de grappige foto’s, zelfs regelmatig pikante beelden begonnen ook een soort handelsmerk te worden van het blog.

    In november 2005 organiseerden opapat samen met Lana een eerste bloggersmeeting in Burcht, nog geen massale opkomst, maar voor hen die er waren, een onvergetelijke dag. Het ging goed in wat men nu “bloggenland” noemt.

    Hoe langer Seniorennet bestond, hoe méér mensen gebruik begonnen te maken van de blogs, maar ook hoe méér verschillende gedachten. Af en toe kwam er zelfs een “moraalridder” bij, en dan nog een, en nog een, die het dan nodig vonden om kritiek te spuwen van het ogenblijk dat ze ook maar een stukje bloot te zien kregen, Seniorennet begon ook een weerspiegeling van de maatschappij te worden, maar spijtig genoeg met mensen die in “hun” tijd waren blijven stilstaan. Ook jaloezie en nijd begonnen de kop op te steken, wat een plezierige bezigheid was, begon door die kankeraars en boosaardige individuen moeilijker te worden voor mensen die het zich erg aantrokken, vele blogs vielen stil of verdwenen. Maar ik stel vast dat een groot deel van de bloggers van het eerste uur er nog altijd staan, dat zijn de echte, die boven kritiek kunnen staan, en gewoon verder doen, waarschijnlijk tot grote ergernis van, gelukkig een beperkt aantal onmensen onder ons, zo van die mensen waarvoor het nooit goed is, teveel bloot is slecht, teveel reizen, dat zijn dikke nekken, over uw hondje praten is kinderachtig, over de natuur praten, die is toch al naar de knoppen, en zo kan ik nog een tijd doorgaan, voor DIE kankeraars zal het nooit goed zijn, dus negeren dat soort.

    Hoewel het bepaalde perioden moeilijk aan het worden is wegens tijdsgebrek, ben ik nog niet van plan ermee op te houden, het is nog altijd een leuke bezigheid ook door de nieuwe contacten die, weliswaar op afstand, gelegd worden, tot zelfs in het buitenland.

    We zullen doorgaan, enkel het plezier van het bloggen bekijken, de kritiek negeren en verder doen met de vriendschappen die er ontstaan zijn.

    Ik drink er in elk geval een glaasje op, gezondheid.

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    08-04-2006
    opapat
    ook mijn blog is vandaag 8/4 ;1 jaartje oud, waar is de tijd hé. Mooi paasei staat op je blog,daar kan nu toch niemand iets op tegen hebben,(hoop ik)

    08-04-2006, 20:14 Geschreven door redpoppy


    proficiat
    Ik wens je verder nog veel succes met je blog en drink er maar een borrel op.Dikke knuffel

    08-04-2006, 19:43 Geschreven door marylou


    07-04-2006
    Op uw gezondheid
    Nen dikke proficiat Patrrick Johan en Marianne

    07-04-2006, 22:11 Geschreven door Marianne


    1 jaar
    profi patrick...

    07-04-2006, 21:40 Geschreven door Pedro


    santé Opapat
    ik drink ene met je mee...proficiat! De mijne bestaat eind april ook al 6 maanden, gaat rap vooruit, hé! Nog een prettig weekend, lieve groetjes



    07-04-2006, 20:12 Geschreven door sandra1968


    hallo
    Hier zijn we met ons drietjes om je te feliciteren ,binnen 10 dagen is het aan mij ,denk dat er veel zijn deze maand!En ..ik ben ook terug ,kom maar eens zien!wens je nog een heel fijn weekend coollogocom2366612080wb.gif coollogocom83108609sw.gif coollogocom125564810ao.gif

    07-04-2006, 18:49 Geschreven door hotlips


    Goedeavond opapat
    Ola !!! hier is dat feest morgen, dan kom ik morgen terug hoor. Hartelijk gefeliciteerd met je mooie en aangename blog. Veel afwisselende onderwerpen, en een leuke mallemolen waar je al je vrienden een keertje doordraaid, maar alé na een weekje zien ze er weer alle gladjes uit. Vele groetjes en een fijn weekend. Image Hosted by ImageShack.us

    07-04-2006, 18:31 Geschreven door May


    Proficiat
    weeral vrijdag de week gaat snel wens jullie een prettig weekend met zon en blauwe lucht rostjes1.jpgklik ne keer op mij!! groetjes uit zelzate, ik drink alvast eentje mee op het 1 jaar SN van jouw hoop je te zien in Zelzate dan drinken we er twee en drie en we zien wel

    07-04-2006, 09:51 Geschreven door miekemuis


    Proficiat ! ! ! !
    Patje ist van die goeie champagne van bij de Jean (hihi) dan kom ik ook ene mee drinken zelle...

    07-04-2006, 08:13 Geschreven door lange_lou


    Proficiat !!!!
    kom een glaasje mee drinken


    logo100694.gif

    07-04-2006, 01:30 Geschreven door Bomma



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto van de markt in Kortrijk.


    Rondvraag / Poll
    Hoeveel maal bezoekt u het blog van opapat?
    3 x per dag of méér.
    2 x per dag.
    1x per dag.
    3x per week of méér.
    2 x per week.
    1 x per week.
    1 x per maand of méér.
    1 x per maand.
    Zelden.
    Bekijk resultaat


    Foto

    Mijn vriend Lady, Cavallier King Charles.
    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!