Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Foto
Foto
Foto
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

***Gedichtjes***

Eufr6-s-Zs-Bu-TEGTUf1e-Hlt-WR8a8-800
24-12-2020
***Fijn Kerstfeest***



.

Fijn kerstfeest

***Liefs Myriam&Kizzy&Patrick***



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (20)

30-12-2020
warme woensdaggroeten
Frankie vindt in zijn nachtmerries over 2021 de zelfde regen, mensen en virussen terug, maar veel hoop. Hij dankt voor jullie vele bezoekjes! Frankie---->7.gif Dertien jaar geleden startte dit blog, u kunt via archief terug tot oktober 2008 Zondag--->57.gif Erika Vlieghe,ontpopt zich als kandidate voor de SS versie 21ste eeuw. Ahazozo--->9.gif Hierom kunnen we nog lachen,, meldde een lieve volger/volgster

30-12-2020 om 17:33 geschreven door frankie


28-12-2020
Nieuwjaarswensen.

kerst-2021

Het einde van 2020 is in het zicht ,ik wil al mijn blogvrienden bedanken voor hun trouwe bezoekjes en fijne reacties .Houd het gezond groetjes Alois.

28-12-2020 om 21:38 geschreven door alois


Groetjes Francois
rrniuiabfoo.jpgrrniuiabfoorrniuiabfoorrniuiabfoo.jpg

28-12-2020 om 17:58 geschreven door franFrancoiscois


hallo Myriam

Welkom bij Mariska

Nog een paar dagen en dan nemen we afscheid van een bewogen jaar

hopelijkt brengt het nieuwe jaar een afscheid van covid 19

Blijf op je hoede,maak dat het beestje je niet te pakken krijgt

op naar een mooi jaareinde,warme groetjes Mariska

28-12-2020 om 14:26 geschreven door Mariska & Cheyenne


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
8eptki37t1tc.gif
Goedemorgen lieve vrienden.We naderen stilaan de doodstrijd van 2020.Nog 4 dagen kan het horrorjaar zich nog vastklampen aan 2021 dat dan het roer en het eerste weekend van 2021 zal overnemen.Vandaag starten de eerste vaccinaties tegen het coronavirus die de hoop met terug een daling van de cijfers ons nieuwe moed kan geven op een terug normaal leven.Bedankt aan al de mensen die zich aan de regels houden en ook bedankt aan onze regering en onze virologen die uitstekend werk leveren.Foei aan alle negatievelingen op sociale media die deze mensen het leven zuur maken en hen zelfs bedreigen met de dood.Ik zeg het nogmaals dat ik geen rode noch een blauwe ben,doch dat ik de inspanningen van De Croo en Vandenbroucke ten zeerste waardeer.Het is de laatste maandag van 2020 en ik hoop dat iedereen een goede start mag nemen en veel geluk en een gezond leven mag hebben in het nieuwe jaar en terug oudejaarsavond vieren zoals Jullie dit op Kerstavond gedaan hebben in eigen bubbel,in familiekring en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne nieuwe week lieve Myriam.

28-12-2020 om 10:14 geschreven door Jos


27-12-2020
Een lieve groet Myriam

cxolbjk.jpg

27-12-2020 om 20:31 geschreven door Benthe


Wens u nog een fijne zondag
De kerstdagen zijn weer voorbij we gaan aan de laatste week van het jaar beginnen Ook het vaccineren gaat overal beginnen wens u nog een fijne laatste week gr.Dirk

lu64bqyze.jpg

27-12-2020 om 10:59 geschreven door 't Vosken


Het is hier blowing with te wind. Fijne zondag lieve blogvrienden !!!
coqtgja16cvq.gif
Goedemorgen lieve vrienden.Hier is het blowing in the wind en toen mijn wekkerradio op gang kwam was het net Elton John met dit identieke liedje dat hij indertijd nog geschreven had bij de dood van Prinses Diana maar het liedje nu nog mooier terug heeft uitgebracht want het is de Top 1000 allertijden op Radio 2 maar toch staat mijn radio nu op Radio Nostalgie waar ik nu aan verslaafd ben van 8 uur 's morgen tot ik slapen ga.Onze " Pagadderkes " moeten deze voormiddag vriendschappelijk gaan spelen naar Mandel United (Izegem).Ze zullen af en toe wel eens weggeblazen worden en de wind zal de doelpunten helpen maken.Ik blijf liever hier lekker thuis in de warmte.Ik wens Jullie een gezellige zondag toe en als Jullie buiten gaan geef ik Jullie de raad.Hou Jullie goed vast aan Jullie paraplu en probeer niet te vliegen want er is geen valscherm aan en dit met vele lieve en hartelijke winderige groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en terug een beetje hoop want de cijfers zijn nu serieus naar beneden gegaan.Dus ,volhouden allemaal.We zijn nu de besten van de klas in Europa.Nu moet men heel streng blijven en niets versoepelen wel nog integendeel.

27-12-2020 om 10:00 geschreven door Jos


26-12-2020
Hallo daar
We zijn dus even jong!
8uq0dsvipk.jpg
a

26-12-2020 om 16:03 geschreven door Maarten


fijn weekend
welkom opblog Bunic Jos

26-12-2020 om 11:53 geschreven door Bunic Jos.


Maak er een fijne tweede Kerst van lieve blogvrienden !!!
dkodz0jqtqax.gif
Goedemorgen lieve vrienden.We zijn vandaag tweede Kerstdag.Het is nog heel stil buiten.Vele mensen zullen het vandaag wat kalmer aandoen en wat rust nemen en maken reeds stilaan plannen voor oudejaarsavond.Voor mij is het de zwartste week uit mijn leven.In 2011 begon op kerstavond de doodstrijd van mijn lieve moeder waar ik tot op 2 januari 2012 mijn moederke moest afgeven.Reeds 9 jaar en toch nog zo héél dichtbij.Ik wil me sterk houden,doch dit lukt me maar weinig want ik ben ondertussen ook 9 jaar ouder geworden.Voor mij zijn oudejaarsavond en nieuwjaar gewone dagen,die ik nooit meer zal vieren en ik wens de mensen een gelukkig 2021 uit beleefdheid.Nieuwjaar kan me gestolen worden.Op 2 januari kom ik nooit buiten en is die dag volledig aan mijn moeder toegewijd.Ik weet dat ik deze week veel pijn zal hebben met de andere gezondheidsproblemen die ik nu ook meemaak.Maar ik zal me sterk houden,doch eens zal ik wel moeten plooien.Ik wens Jullie een fijne tweede Kerst toe en blijf alert want voor de tweede keer op rij dalen de coronacijfers dank zij Jullie gezamelijke inspanningen ons opgelegd door onze virologen en onze regering.Ik ben geen rode of een blauwe,doch ik waardeer ten zeerste wat De Croo en Vandenbroucke voor ons doen.Hou vol en samen zullen we dit monster klein krijgen en dit met vele lieve en hartelijke kerstgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne tweede kerst lieve Myriam.

26-12-2020 om 10:30 geschreven door Jos


25-12-2020
fijne en gelukkige Kerst !
cfdgbtdqbyxl.jpg
vandaag wens ik jou een heel fijn , rustgevend en hoopvolle Kerstmis ! vrede ook aan jou lieve blogvriendin , liefs meeuw

25-12-2020 om 16:01 geschreven door meeuw


Zalig Kerstmis

Welkom bij powerpoint Roosje

Kerstmis het feest van vergeven,

een nieuwe start om verder te leven.

Het voelt fijn, maar wees eerlijk,

zo zou het toch elke dag moeten zijn.

Wil jullie bedanken voor de lieve reactie's en bezoekjes

die ik mocht ontvangen het afgelopen jaar

Wens jullie fijne Kerstdagen

en een gelukkig en gezond 2021 toe.

Lieve groetjes Roosje

25-12-2020 om 14:10 geschreven door Roosje


fijne Kerst
welkom opblog Bunic Jos

25-12-2020 om 14:05 geschreven door Bunic Jos.


ZALIGE HOOGDAG VAN KERSTMIS AAN AL MIJN BLOGVRIENDEN !!!
ors3q34.gif
Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag vieren we het mooiste feest op aarde.De geboorte in Betlehem van een kindje dat Jezus werd genoemd.Op deze Heilige Kerstdag wens ik Jullie ALLEN een Zalig Hoogfeest van Kerstmis alsook wens ik Jullie allen de vrede van Kerstmis toe.Vrede op aarde aan alle mensen die van goede wille zijn en dit met vele lieve en hartelijke Kerstgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Zalig Kerstfeest lieve Myriam.

25-12-2020 om 10:14 geschreven door Jos


Vrolijk kerstfeest
o3mjapn1.png
Houden we ons nog aan de regels nu kinderen onder 12 jaar ook een knuffelcontact zijn???

25-12-2020 om 08:55 geschreven door annie


Warme Kerstgroetjes lieverd....
don5zdj1ism39.png

Een fijne Kerstdag kom ik jou wensen, ondanks de zo trieste dagen waarin
we nu moeten leven. Maar hopelijk hebben je er het beste kunnen
van maken, alsook vandaag. Ook wil ik iedereen danken voor
de vele bezoekjes,lieve vriendschap en warme steun, alsook voor
de zovele wensen die ik al heb gekregen. Draag goed
zorg voor mekaar en blijf gezond.Warme virtuele Kerstknuffels
van je blogvriendinnetje Rebecca en tot volgende week.

t5wcc4wpxvt.gif

Schitterend is je Kerstblogje met al die zo mooie crea's en citaten erbij lieve Myriam. En wat een parel van een foto is dit lieveke. xxxx

25-12-2020 om 07:32 geschreven door Rebecca


24-12-2020
Een goedemiddag bezoekje
Dank u wel voor uw reactie. U bent altijd van harte welkom hoor. Goedemiddag lieve medebloggers.Helaas is er in Nederland een strenge lockdown.Er is een nieuwe variant van een nog ernstige plaag ontdekt in Engeland. Blijf in de rust en past goed op uzelf. Helaas voor de mensen die de feestdagen in het groot vieren. Gaat U de dagen in het klein vieren. Heb fijne dagen. De cijfers moeten omlaag om de ziekenhuizen niet te belasten . Hopende dat ze alle patiënten opnamen aan kunnen. Reguliere zorg komt in het nauw. Moed sterkte troost en liefde toegewenst in deze moeilijke tijd. Weet dat u alleen bij God uw geestelijke welzijn beschermt is. Ik ben alle dagen thuis en zit elke dag achter het web. Tenzij iets anders of uit noodgeval. step0002 Het weer in Noord-Holland een stadje net buiten Amsterdam de randstad is het 11 graden.Bewolkt en regen. Bent u opzoek naar nieuwe blog contacten vanwege eenzaamheid als ook tijdens de feestdagen. Met de feestdagen zit ik ook achter de pc. Kom gezellig erbij. Voelt u vrij. U bent van harte welkom. Leuk om uw blogje te mogen bezoeken. Bedankt voor uw tegenbezoekje leuke woorden en mooie plaatjes. Een gezegende midweek. Lieve groet Patricia.Blog adres bezoeken voor andere getuigenissen: www.bloggen.be/weetjeselkedag KERSTFEEST IS HET FEEST VAN HET LICHT. Ik zag met het oog van mijn ziel het Licht dat nooit verandert. Wie de Waarheid kent, kent dat Licht, en wie het kent, kent de eeuwigheid.

24-12-2020 om 14:48 geschreven door patricia


gezellige Kerstavond en Kerg mate

mariska

welkom bij Mariska

Wie hoopt hoort de melodie van de toekomst

Zalig Kerstfeest en warme kerstgroetjes Mariska

24-12-2020 om 13:14 geschreven door Mariska & Cheyenne


Zalige Kerstavond aan al mijn blogvrienden.
sjg2vig96o.jpg
Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag zijn we 24 december,Christmas Eve genoemd.Na enkele dagen afwezigheid door het niet meer werken van mijn gastenboek van mooi,is een nieuw 2mooi geboren waar ik een gisteren een ganse dag aan gewerkt heb om al de blogadressen van mijn vrienden op het nieuwe blog online te zetten.Ik wens Jullie allen een gezellige Kerstavond en de vrede die erbij hoort.Feest in Jullie huiskring zoals de regering en de virologen het smeken zodat we niet in die derde golf zouden terechtkomen en zo vlug mogelijk ons vroegere normaal kunnen terugwinnen en dit met vele lieve en hartelijke kerstgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en ik dank Jullie allemaal voor de vriendschap die we in 2020 in bloggenland mochten beleven.Doch laten we ook even stilstaan bij enkele vrienden bloggers of blogsters die van ons zijn heen gegaan.Hieronder plaats ik de link van mijn nieuw blogje.Steek het adres alvast bij Jullie favorieten en elk plaatje is aanklikbaar naar mijn nieuwe blogje.Vanaf nu is het ---http://blog.seniorennet.be/2alles_wat_mooi_is Fijne Kerst lieve Myriam.Heel mooi.

24-12-2020 om 08:57 geschreven door Jos




>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!