Tekst totaal van blog. reacties op artikelen
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Overbevolking is een milieu probleem, en er is helemaal geen klimaat probleem.
  • Minster Israël onderwijst Amerikaanse Joden: vrede alleen met erkenning bestaansrecht Israël en stoppen GESUBSIDIEERDE haathersenspoeling van Palestijnse jeugd
  • Foto
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vava
    blog.seniorennet.be/vava
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • E.J.Bron
  • reacties op artikelen

    Untitled

    Stop de Islamisering van Nederland
    30-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom het bestrijden van moslimdiscriminatie bovenaan de rechtse agenda zou moeten staan

    Waarom het bestrijden van moslimdiscriminatie bovenaan de rechtse agenda zou moeten staan

    Tony Slug ·
    Bij mij bestaat de indruk dat het met al die vermeende "moslimdiscriminatie" ontzettend meevalt. Dan spreek ik uit eigen ervaring na meerdere jaren postbode geweest te zijn (tja, een mens moet toch wat ?) in Amsterdam West, de Admiraal de Ruyter buurt en Kolenkitbuurt om precies te zijn. Dat zijn toch buurten waarvan je MINSTENS kan stellen dat een aanzienlijk percentage van de bewoners moslim is. Zeg maar rustig een meerderheid. Ik deed twee shifts per dag, 6 dagen per week, en was de hele dag op straat. Nou gebeuren er daar dagelijks best wel rare dingen, maar ik heb niet EENMAAL, NOOIT enige discriminatoir incident jegens moslims, of "moslimhaat" meegemaakt. NUL keer !!! Nog nooit. De suggestie dat allerlei moslims voortdurend en systematisch gediscrimineerd worden door "racistische Nederlanders" is TOTALE ONZIN.
    Wat me wel opviel, is dat die buurten om de 3 weken helemaal werden volgeplakt met nieuwe "anti-racisme" posters. "Ben je gediscrimineerd omdat een hoofddoekje draagt, meld dat dan !", "Ben je geweigerd bij de discotheek omdat je Marokkaan bent ? Meld dat dan !" enz. er werd ook een heus fysiek "moslimdiscriminatiemeldpunt" uit de grond gestampt. Een soort kantoortje op het Mercatorplein.

    Die gesubsidieerde organisaties hebben "racisme" NODIG. Als er geen discriminatie of racisme is, dan kunnen ze namelijk wel opdoeken. Dan krijgen ze geen subsidie meer.

    Daarom wordt er GEZOCHT naar racisme, of dat nu ingebeeld is of niet.
    "Spijkers op laag water zoeken" luidt het oud Nederlandse spreekwoord.

    Ik geloof er gewoon geen reet van, dat al die mensen systematisch worden gediscrimineerd, en dat is WEL de suggestie die wordt gewekt.
    Tony Slug ·
    Er zijn daar trouwens hele straten waarvan MISTENS 80 % van alle bewoners een bijstandsuitkering heeft. En dat weet ik, omdat ik zelf al die uitkeringspecifikaties in de bus moest mikken. Rond de 18e van maand, als de uitkeringen worden gestort, had ik echt 2 x zoveel werk te doen als normaal  grin-emoticon
    Gerard Dekker ·
    Wanneer gaan de Moslims eens bij zichzelf ten rade? Zigeuners worden gediscrimineerd omdat ze alles bij elkaar stelen.
    Moslims worden gediscrimineerd omdat ze geen respect hebben voor andere opvattingen en culturen. En een volk dat slechts respect eist en niets terug geeft loopt tegen een muur op.
    -->Laat Moslims een stoppen met uitmaken van westerse vrouwen voor hoer
    -->Laat Moslima's zichzelf ontplooien
    -->Laat gematigde Moslims eens overtuigend afstand nemen van de uitwassen van hun religie/levenswijze.

    gehaat en gediscrimineerd worden gaat niet vanzelf, daar moet je echt wat voor doen!

    30-08-2015 om 09:37 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    29-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVD en D66 Amsterdam laten politie ‘islamofobie’ apart registreren

    VVD en D66 Amsterdam laten politie ‘islamofobie’ apart registreren

    Bromsnor

    De regio overvol? Rijke buren doen niets voor vluchtelingen

    ” Europa zou meer vluchtelingen moeten opvangen omdat landen in de regio overbelast zouden zijn. Het tegendeel is het geval.

    In het debat over immigratie hoor je steeds dat de regio zelf al overvol is. Daarmee wordt bedoeld dat vluchtelingen niet meer in buurlanden kunnen worden opgevangen. Met als impliciete boodschap dat Europa ‘dus’ een helpende hand moet bieden.

    Dat doet Europa natuurlijk ook en zal Europa blijven doen. Ook al gaat het in veel gevallen helemaal niet om vluchtelingen die in aanmerking kunnen komen voor asiel.

    Onder de immigranten die de Middellandse Zee oversteken of via Macedonië naar Europa reizen, zijn immers ook veel jonge mannen die graag vooruit willen in het leven. Dat zijn geen vluchtelingen, maar potentiële illegalen.”

    http://www.elsevier.nl/Nederland/blogs/2015/8/De-regio-overvol-Rijke-buren-doen-niets-voor-vluchtelingen-2677065W/?masterpageid=158493

    zomaar

    Bromsnor , gisteren avond bij nieuwsuur , kan een man (asieladvocaat) aan het woord , die zegde dat er bij vluchtelingen uit Syrië, eerst gekeken werd of zij niet in het leger van Assad gediend hadden , zo dat zij bij de tegenpartij gediend hadden werden zij hier met open armen ontvangen .

    en volgens mij is dit meten met twee maten  , heb je bij isis gediend en je hebt vrouwen verkracht , mannen onthoofd , christenen vervolgd , ben je hier welkom .

    toch als je als Syriër je land en leiding trouw gebleven bent , en vandaar behoor je tot de stroming binnen de islam der sjiieten ben je niet welkom .

    poldi

    En kennelijk vindt de gemeenteraad agressie tegen moslims ernstiger dan agressie van moslims tegen joden en ongelovigen.

    Bij mijn weten hebben ongelovigen meer te lijden van agressieve moslims dan moslims van agressieve ongelovigen.

    Zo zijn me geen gevallen bekend van ongelovige jongens die oude moslima’s mishandelen en beroven.

    Nooit van gehoord dat blanke jongens getinte homo’s afrossen. Voor de wet zijn we allemaal gelijk, maar in Amsterdam zijn moslims gelijker dan ongelovigen.

    Laat de gemeenteraad maar eens gaan turven hoeveel ellende Marokkaanse jongens op hun geweten hebben. De synagoge wordt beveiligd met een politiecontainer om aanslagen op joden te voorkomen. Er is nog nooit een aanslag gepleegd op moslims.

    hier worden alleen soennieten en onderstromingen opgevangen (asiel verleend, uit Syrië )   , juist die stroming die de islamitische staat inwording ondersteund .

    ooit zo zout gegeten ?.

    Bromsnor

    Mensen zijn terecht bezorgd om de islam gezien de wereldwijde terreur die de islam uitoefent en waar de islam voor staat.

    Dat benoemen als “Islamofobie” is natuurlijk een manier op mensen de mond te snoeren.

    Net zoals kritiek op de massale immigratie door de media vaak word bestempeld als “extreem rechts” met de bedoeling deze mensen te demoniseren.

    Gielah

    Wat is dit voor een achterlijk gedoe?
    ANGST voor moslims is héél iets anders dan gewéld tegen moslims!

    Denken die weirdo’s dat mensen zómaar bang zijn voor de islam?
    Dat het raar is… dat mensen een gezond wantrouwen hebben naar een ideologie toe, die wereldwijd dagelijks strómen onschuldig bloed laat vloeien?

    Het geweld kómt niet van mensen die terecht bang zijn voor koran-volgelingen.
    Het geweld komt van de islamieten!

    Wordt dáár nog iets aan gedaan… snél iets aan gedaan?

    Of waren die bestuurders EVEN vergeten dat zij er zijn om onschuldige burgers te beschermen…?

    Als alle islamieten álle geweld zouden afzweren, in het eigen gezin én in de samenleving,
    dan was er NIEMAND meer islamofoob.

    Van dat geweldloos maken van de islám zal de oplossing moeten komen.
    Zonder verwijdering van de koran lijkt me dat nog een hele toer te gaan worden.

    nick

    Goh, ik was er vroeg bij in een ander artikel, ook maar even hier dan:

    plak:

    Amsterdam is zonder twijfel de meest verloederde stad van ons land, hoewel Den Haag en Rotterdam, Gouda enzo enzovoort ik weet het niet…misschien moeten we het eens gaan onderzoeken…

    Amsterdam staat wel nummer 1 met de meest krankzinige (linkse) gemeente raad van het land, in het verleden en nu zeker nog steeds!

    Het feitje uit de krant dat ze bedacht hebben om antiislam incidenten te gaan registreren is wel het toppunt van de omgekeerde wereld. Dan lijkt het me niet meer dan reëel om ook alle andere incidenten te registreren…

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/24422104/__A_dam___Registra-_tie_islamifobie___.html

    Bewijs voor de totale krankzinnigheid van het gemeentebestuur Amsterdam en hun ongeschiktheid om te besturen.

    Islamfobie bestaat helemaal niet, het is Islamangst en deze is volkomen reëel. Niemand kan mij verbieden angst te hebben voor de islam, ook omdat deze bewezen terecht is. Ik ben ook bang voor kanibalen, je weet tenslotte nooit of je bij ze in de pot beland. Die angst kan ook niemand mij verbieden!

    En gaat men nu ook de christenfobie, seculiere fobie en antiwestersefobie van de moslims registreren bij elk “incident” welke ze veroorzaken, dan hebben ze een dagtaak!! Zeker weten dat er veel en veel meer ‘incidenten’ waaronder beledigingen, discriminatie, geweld en erger door de alhier wonende moslims, tegen de autochtonen gepleegd worden dan andersom. Walgelijk, dit vrijwillige islamiseren van de gemeente Amsterdam want iets anders is het niet.

    De eigen bevolking discrimineren, het gebeurd inmiddels overal in ons land maar Amsterdam loopt voorop!

    PS: En ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam, wil er nooit meer wonen, ken mijn stad niet meer.
    Leuk om even te komen en (verbaasd en verontrust rond te kijken (naar o.a. de verloedering) en daarna nog veel fijner om er weer weg te kunnen gaan.

    29-08-2015 om 13:15 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)
    24-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immigrantenvideo: Allah Akbar gillende moslims stromen Europa binnen. Kijk dan!

    Immigrantenvideo: Allah Akbar gillende moslims stromen Europa binnen. Kijk dan!

    Door Joost Niemoller

    Joram schreef:

    Je vergeet “geld” en “land”. Want een land zonder Islam als geloof moet geannexeerd worden ten slotte. Als fatsoenlijke Westerling met een warm hart voor multiculti snap je dat toch wel? 😉
    .
    Maar ja… daar gaan we wel naartoe helaas. De PVV wordt door de overige politici (bijna) totaal genegeerd, ondanks dat hij héél goed door heeft wat die multiculti met ons doet (om maar niet te spreken van de extremisten). En vervolgens gaan bijna al die steeds harder rennen om alles maar toe en binnen te laten in Europa.

    Koffij schreef:

    Er zijn in veel Duitse en Zweedse asielzoekercentra onlusten, omdat de moslims vinden dat hun geloof niet gerespecteerd wordt. Daar hoor je niets over bij de NOS.

    Merkel moet Duitsland en Duitsers wel intens haten, dat ze de komende generaties opzadelt met onoplosbare problemen. Misschien is ze wel altijd besmet geweest met het communistische gen.

    De EU kan in ieder geval hun targets halen, de wens van werkgevers om het aantal inwonders te vergroten door immigratie, omdat ze denken nog meer geld te kunnen verdienen en omdat ze hun reet afvagen met de node van de burgers, en het helemaal niet erg vinden dat zij het gelag betalen. Rutte kruipt voor de EU en hun lobbieïsten. Er is niets tegen te doen. De meerderheid van de bevolking is ook tegen, maar denkt dat de politiek het niet zover laten komen. Maar de politiek zijn alleen maar trekpoppen.

    24 augustus 2015 om 01:13

    Hier in Nederland proberen  de MSM ons voortdurend attent  op/ bang te maken voor ISIS, bijvoorbeeld  voor uit Syrie terugkerende ‘ongeleide projectielen’.

    In Syrie worden de troepen  die tegen ISIS vechten, Assad’s leger en de Koerden, bestookt  door de NAVO.  En door Israel. Google maar eens zelf, het gaat hier om meer dan incidenten. Vandaag zou er een Israelische F16 zijn neergeschoten door Syrie.

    http://www.globalresearch.ca/syria-shoots-down-israeli-warplane-f-16-bomber-and-helicopters/5471009

    Hier klopt iets heel erg niet.l

    De Nadenker schreef:

    Goed naar de beelden kijken , geen van hen is graat mager , zijn goed gekleed en zien er geenszins uit als  vluchtende arme sloebers .
    Velen hebben geld om de reis te maken en te eten voor onderweg .
    Hun Arabische moslim vrienden zijn schat hemeltje rijk , en gek he , niet een die daar zijn stukje kalifaat opeist of hun laten delen in hun rijkdom .
    Inderdaad duidelijker kan het niet , Allah Akbar gegil is een totaal andere vondst om onder valse voorwendsels  hun komst naar het ( Europa Kalifaat ) te bewerkstelligen dan de MSM in werkelijkheid laat zien .

    Nederlander65 schreef:

    Europa gaat ten onder. Het is niet meer te stoppen. En de USA werkt er keihard aan mee, want die hebben alle belang bij een zwak en sociaal rampzalig Europa.
    Uiteraard krijgt Brussel instructies over hoe om te gaan met deze stromen : lekker laten gaan, niemand tegen houden.
    Dagelijks zien we berichten over hoe bootjes met duizenden negers aan boord door de marine Europa binnengesleept worden. Ze trekken dwars voor de open lidstaten naar het Noord-Westen, want ze weten heel goed dat dáár geld zit en nauwelijks enige vorm van strafoplegging bestaat. Ook de islam wordt hier volop beschermd en toegestaan. Wat wil je nog meer ?
    Even met je mobieltje het thuisfront verwittigen en hup, daaar komen er nog een paar duizend per reeds gearriveerde vluchtelingen.
    En links maar juichen. EIndelijk gerechtigheid voor het kolonialisme etc.etc.

    Europa is verloren. Door zijn eigen humanisme en domheid.

    24-08-2015 om 13:53 geschreven door hexaeder


    » Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gehoord:
    Ik heb nooit geleerd om voor mijn vrijheid te vechten, alleen maar om ervan te genieten.
    Ik heb wel geleerd om diegenen die wél willen vechten voor mijn vrijheid, zonder nadenken te verketteren.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 09/03-15/03 2020
  • 11/09-17/09 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 05/12-11/12 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!