Inhoud blog
  • Chocolade gebakje met een vloeibare vulling en advocaatroom
  • geroosterde zalm met pilaf rijst
  • Mostarda die mooie verleidelijke begeleider...
  • culinaire reis door Noord en West Ierland 2010
  • Blueberry Muffins oftewel bosbessen koekjes
  • artisjokken wat weten we er eigenlijk van
  • kook lessen en workshops 2010-2011
  • chocolade proeverij
  • cake met zwarte olijven
  • leuke eigen honden brokjes
  • kerrie of is het curry?
  • kerrie of is het curry?
  • saffraan
  • saffraan
  • polenta Basis recept
  • compote van tomaten
  • Asperges ze zijn er weer!
    Zoeken met Google


    -----" Kooklessen / workshops "-----

    Interesse in onderbouwde kooklessen van basis tot gastronomie? Bij u thuis of op locatie? Wij houden u op de hoogte via e-mail, schrijf nu reeds in!


    Presentaties of lezingen over Foodpairing met of zonder degustatie, contacteer ons dan op with.gusto@telenet.be

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Culinaire tips
    Recepten With Gusto
    With Gusto Alles voor het zintuig smaak
    28-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuke eigen honden brokjes
    Maak eens je eigen hondenbrokjes!

    Dit maal eens iets heel apart,dit heb ik gevonden op een Amerikaanse blog van een hondenvriend. "
    Doggy dessert chef". Ik vond dit zo een leuke manier om met je hond om te gaan was, dat ik het ook aan jullie wou laten kennen.
    Ik heb gewoon haar pagina vertaalt voor jullie dus als het een beetje bizar klinkt sorry hiervoor.

    Toen ik begon aan mijn hondenkoekjes collectie gaf een vriend me een doos met verschillende vormen uitstekers voor koeken, voor mijn verjaardag, met vermelding op de kaart dat haar hond van lam en kaas houdt. Ik ben niet zeker wat dat te maken had met mijn verjaardag ... Dus maakte ik een aantal Lam en kaas (mozzarella kaas) hondenkoekje, in bloemenmotief voor Daisy  als dank voor haar en haar moeder. Daisy heeft een goede smaak, want mijn hond verorberde ze onmiddellijk !

    Proberen waard als je het recept leest, hier kan echt geen enkele hond aan weerstaan, misschien zelfs de baasjes niet!!!!
    (ook zonder specifieke vorm heel leuk)

    Lam en kaas koekjes 


    Ingrediënten
    • 1/2 kop Lam (gekookt en versnipperde)
    • 1/2 kop kaas (geraspt)
    • 1 kopje volkorenbloem
    • 1/4kop melk1 Ei
    Bereiding
    1. Verwarm de oven voor op 350 graden.
    2. Laat kaas op kamertemperatuur komen, meng met hetlamsvlees.
    3. Doe alles ineen grote kom, alles goed mengen tot je een goed bewerkbaar deeg bekomt.Rol het deeg uit op met bloembestoven werkblad. Snij in plakken van 1 cm dik.
    4. Gebruik hiervoor een mes of uitsteker naarkeuze.Plaats cookies op een ingevette bakplaat en steken herhaaldelijk met een vork om luchtbellen te voorkomen.
    5. Bakgedurende 15-20 minuten.
    6. Laat afkoelen en plaats in de koelkast.
    Veel plezier!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 14/03-20/03 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 06/12-12/12 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010

    schrijf me!

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Jullie kunnen inschrijven op het volgende adres; with.gusto@telenet.be of vliegenannick@gmail.comKostprijs is 50€ per les (lessen met bijzonder thema wordt later de prijs bepaalt). De lessen gaan door in de lokalen van het KATHO te Roeselare

    workshops 2010/2011 planning (locatie KATHO-Roeselare)

    woe

    15/09/10

    Initiatie basiskeuken 1  19.00-22.30 u.

    woe

    13/10/10  

    Initiatie basiskeuken 2  19.00-22.30 u.

    woe

    17/11/10

    Initiatie basiskeuken 3  19.00-22.30 u.

    woe

     08/12/10

    Initiatie basiskeuken 4 (feest) 19.00-22.30 u.

    woe

     19/01/11

    Vis/vleesgerechten 1 (Valentijn) 19.00-22.30 

    woe

     16/02/11

    Vis/vleesgerechten 2    19.00-22.30 u.

    woe

     16/03/11

    Vis/vleesgerechten 3    19.00-22.30 u.

    woe

     06/04/11

    Vis/vleesgerechten 4    19.00-22.30 u.

    woe 

     11/05/11

    Gastronomie 1                19.00-22.30 u.

    woe

     15/06/11

    Gastronomie 2                19.00-22.30 u.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Over mijzelf
    Ik ben Annick, en gebruik soms ook wel de schuilnaam zarameid.
    Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 13/05/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Lezen, gastronomie in het algemeen, .
    Dag lieve fans van "Akkerwinde" Wij hebben 20 jaar lang restaurant "Akkerwinde" uitgebaat en wegens gezondheidsredenen hebben dit moeten stop zetten met veel pijn in ons hartje. Nu geeft J-L les in hotelschool Spermalie, Kooklessen binnenkort
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!