INHOUD VAN DE KOOKLESSEN
Initiatie basiskeuken, 1 tot 3
Allerhande basissoepen, allerhande koude en warme voorgerechten,basis bereidingen met vis,vlees en gevogelteen nagerechten.
Initiatie basiskeuken feestmenu
Idem als hierboven maar gericht op de feestdagen
Vis/vleesgerechtengerechten 1 tot 4
Hier gaan we dieper in op verschillende bereidingswijzevan vis en vleesgerechten zowel voorgerecht als hoofdgerecht.
Het Valentijn menu verdient onze extra aandacht.
Gastronomie 1 en 2
Dit zijn de 2 toppers om deze reeks af te sluiten. Waarbij we verfijnd gaan werken met vis en vlees zowel voor- als hoofdgerecht met producten uit het betere gamma.
Inschrijven kan voor individuele lessen als voor een lessen reeks,dit zolang er plaatsen beschikbaar zijn.
DATA KOOKWORKSHOPS
U kan zich inschrijven voor 1 sessie maar ook voor een reeks.
De kostprijs voor de basissessies is 50 per les dranken inbegrepen.
De lessen gaan door in de gebouwen van het KATHO te Roeselare.
KATHO Roeselare
Campus Roeselare
Wilgenlaan 32
8800 Roeselare
Inschrijven kan op with.gusto@telenet.beofvliegenannick@gmail.com
workshops 2010-2011
Woe 15/09/10 Initiatie basiskeuken 1 19.00-22.30 u.
Woe 13/10/10 Initiatie basiskeuken 2 19.00-22.30 u.
Woe 17/11/10 Initiatie basiskeuken 3 19.00-22.30 u.
Woe 08/12/10 Initiatie basiskeuken 4 (feestmenu)* 19.00-22.30 u.
Woe 19/01/11 Vis/vleesgerechten 1 (Valentijn-menu)* 19.00-22.30 u.
Woe 16/02/11 Vis/vleesgerechten 2 19.00-22.30 u.
Woe 16/03/11 Vis/vleesgerechten 3 19.00-22.30 u.
Woe 06/04/11 Vis/vleesgerechten 4 19.00-22.30 u.
Woe 11/05/11 Gastronomie 1 19.00-22.30 u.
Woe 15/06/11 Gastronomie 2 19.00-22.30 u.
*Kan een kleine meer prijs aangerekend worden
Extra informatie in verband met de inhoud van de lessen vind op www.withgusto.be
Inschrijven op with.gusto@telenet.beof telefoon: 0479 50 10 88
Inschrijvingen zijn definitief na storting op rekeningnummer
363-0740884-38 met vermelding van lesdata.
Annick en Jean-Luc
With Gusto.be