Inhoud blog
  • Chocolade gebakje met een vloeibare vulling en advocaatroom
  • geroosterde zalm met pilaf rijst
  • Mostarda die mooie verleidelijke begeleider...
  • culinaire reis door Noord en West Ierland 2010
  • Blueberry Muffins oftewel bosbessen koekjes
  • artisjokken wat weten we er eigenlijk van
  • kook lessen en workshops 2010-2011
  • chocolade proeverij
  • cake met zwarte olijven
  • leuke eigen honden brokjes
  • kerrie of is het curry?
  • kerrie of is het curry?
  • saffraan
  • saffraan
  • polenta Basis recept
  • compote van tomaten
  • Asperges ze zijn er weer!
    Zoeken met Google


    -----" Kooklessen / workshops "-----

    Interesse in onderbouwde kooklessen van basis tot gastronomie? Bij u thuis of op locatie? Wij houden u op de hoogte via e-mail, schrijf nu reeds in!


    Presentaties of lezingen over Foodpairing met of zonder degustatie, contacteer ons dan op with.gusto@telenet.be

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Culinaire tips
    Recepten With Gusto
    With Gusto Alles voor het zintuig smaak
    22-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kook lessen en workshops 2010-2011

    INHOUD VAN DE KOOKLESSEN

    Initiatie basiskeuken, 1 tot 3

    Allerhande basissoepen, allerhande koude en warme voorgerechten,basis bereidingen met vis,vlees en gevogelteen nagerechten.

    Initiatie basiskeuken feestmenu

    Idem als hierboven maar gericht op de feestdagen

    Vis/vleesgerechtengerechten 1 tot 4

    Hier gaan we dieper in op verschillende bereidingswijzevan vis en vleesgerechten zowel voorgerecht als hoofdgerecht.

    Het Valentijn menu verdient onze extra aandacht.

    Gastronomie 1 en 2

    Dit zijn de 2 toppers om deze reeks af te sluiten. Waarbij we verfijnd gaan werken met vis en vlees zowel voor- als hoofdgerecht met producten uit het betere gamma.

    Inschrijven kan voor individuele lessen als voor een lessen reeks,dit zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

    DATA KOOKWORKSHOPS

    U kan zich inschrijven voor 1 sessie maar ook voor een reeks.

    De kostprijs voor de basissessies is 50€ per les dranken inbegrepen.

    De lessen gaan door in de gebouwen van het KATHO te Roeselare.

    KATHO Roeselare

    Campus Roeselare

    Wilgenlaan 32

    8800 Roeselare

    Inschrijven kan op with.gusto@telenet.beofvliegenannick@gmail.com

    workshops 2010-2011

    Woe 15/09/10 Initiatie basiskeuken 1 19.00-22.30 u.

    Woe 13/10/10 Initiatie basiskeuken 2 19.00-22.30 u.

    Woe 17/11/10 Initiatie basiskeuken 3 19.00-22.30 u.

    Woe 08/12/10 Initiatie basiskeuken 4 (feestmenu)* 19.00-22.30 u.

    Woe 19/01/11 Vis/vleesgerechten 1 (Valentijn-menu)* 19.00-22.30 u.

    Woe 16/02/11 Vis/vleesgerechten 2 19.00-22.30 u.

    Woe 16/03/11 Vis/vleesgerechten 3 19.00-22.30 u.

    Woe 06/04/11 Vis/vleesgerechten 4 19.00-22.30 u.

    Woe 11/05/11 Gastronomie 1 19.00-22.30 u.

    Woe 15/06/11 Gastronomie 2 19.00-22.30 u.

    *Kan een kleine meer prijs aangerekend worden

    Extra informatie in verband met de inhoud van de lessen vind op www.withgusto.be

    Inschrijven op with.gusto@telenet.beof telefoon: 0479 50 10 88

    Inschrijvingen zijn definitief na storting op rekeningnummer

    363-0740884-38 met vermelding van lesdata.

    Annick en Jean-Luc

    With Gusto.be

    
    




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 14/03-20/03 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 06/12-12/12 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010

    schrijf me!

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Jullie kunnen inschrijven op het volgende adres; with.gusto@telenet.be of vliegenannick@gmail.comKostprijs is 50€ per les (lessen met bijzonder thema wordt later de prijs bepaalt). De lessen gaan door in de lokalen van het KATHO te Roeselare

    workshops 2010/2011 planning (locatie KATHO-Roeselare)

    woe

    15/09/10

    Initiatie basiskeuken 1  19.00-22.30 u.

    woe

    13/10/10  

    Initiatie basiskeuken 2  19.00-22.30 u.

    woe

    17/11/10

    Initiatie basiskeuken 3  19.00-22.30 u.

    woe

     08/12/10

    Initiatie basiskeuken 4 (feest) 19.00-22.30 u.

    woe

     19/01/11

    Vis/vleesgerechten 1 (Valentijn) 19.00-22.30 

    woe

     16/02/11

    Vis/vleesgerechten 2    19.00-22.30 u.

    woe

     16/03/11

    Vis/vleesgerechten 3    19.00-22.30 u.

    woe

     06/04/11

    Vis/vleesgerechten 4    19.00-22.30 u.

    woe 

     11/05/11

    Gastronomie 1                19.00-22.30 u.

    woe

     15/06/11

    Gastronomie 2                19.00-22.30 u.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Over mijzelf
    Ik ben Annick, en gebruik soms ook wel de schuilnaam zarameid.
    Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 13/05/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Lezen, gastronomie in het algemeen, .
    Dag lieve fans van "Akkerwinde" Wij hebben 20 jaar lang restaurant "Akkerwinde" uitgebaat en wegens gezondheidsredenen hebben dit moeten stop zetten met veel pijn in ons hartje. Nu geeft J-L les in hotelschool Spermalie, Kooklessen binnenkort
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!