jawadde
Foto

Foto

Ik wens hier niet te oordelen over Allochtonen...
Maar zij vragen zo vaak iets van ons, en onze politikers doen ook veel voor hen, maar schijnbaar is dit alles niet voldoende... Daarom wilde ik graag een blog hebben waar al hun vragen opstaan die ik zelf kan vinden, waar indien mogelijk alle ideen opstaan van politikers die iets voor hun willen doen...

Verder wil ik het hier hebben over politiek, hier zal ik wel af en toe een eigen oordeel hebben en dit ook zo markeren.

Ik wens jullie nog veel leesplezier met mijn Blogje.


Inhoud blog
  • Geen referendum voor de vlamingen...
  • Morgen dag der waarheid...
  • Hospitalisatieverzekering voor het leven
  • Vaccin tegen baarmoederhalskanker vanaf december bijna gratis
  • Jongeren nemen recht in eigen handen

    Zoeken in blog


    Beste bezoekers,
    Ik heb het gastenboek eruit genomen, omdat ik dit niet zo interessant vond, meestal staat er dan toch maar, kom eens mijn blog bekijken, en dat vond ik een beetje teveel van het goede. De zaken waarvoor ik mij interesseer die zal ik wel gaan bekijken, daar hoef ik geen extra oproeping voor te krijgen.
    Ook de waardering heb ik uitgeschakelt, bijna niemand schijnt punten te geven op texten of voor de blog, bovendien is de blog nog nieuw en veranderd deze van dag tot dag, eerst vandaag bijvoorbeeld heb ik een paar fotos erin gezet...
    Bovendien is het een politieke blog, en daarover heeft ieder nu eenmaal zijn/haar eigen mening...

    27-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CDNV Persbericht
     
    Een goed regeerakkoord, inclusief een grondige hervorming van de staat met meer autonomie voor de deelstaten, is onze ambitie.

    Na lange onderhandelingen stellen CD&V en N-VA vast dat er vandaag geen akkoord mogelijk is om deze doelstelling te realiseren.


    Wij blijven ervan overtuigd dat zo’n hervorming essentieel is voor een goed bestuur van het land en zijn deelstaten. Willen we uitdagingen zoals de vergrijzing, de mobiliteit, de levenskwaliteit, het succesvol ondernemen en het creëren van jobs waar maken dan dringen zich hervormingen op. Daarnaast willen we een oplossing voor het dossier BHV.


    De Vlaamse partijen aan de onderhandelingstafel hebben daartoe constructief voorstellen voor hervormingen neergelegd. Ze moeten jammer genoeg vaststellen dat er vandaag onvoldoende bereidheid is om daarover tijdens de regeringsonderhandelingen een echt gesprek aan te gaan.

    Wie dit afwijst draagt een bijzonder zware verantwoordelijkheid.


    Het Vlaams kartel heeft van meet af aan de aanpak gesteund van de formateur om tot een akkoord te komen. CD&V en N-VA waarderen zijn volgehouden inspanningen om tot een stabiele regering te vormen.

    Het kartel is ervan overtuigd dat Yves Leterme verder, gesterkt door het enorme mandaat van de kiezer, een essentiële rol zal spelen in de vorming van een regering en daarna.

    Wij hebben een groot vertrouwen in Yves Leterme.


    Op basis van de verkiezingen van 10 juni 2007 blijft oranje-blauw een aangewezen formule en aan Vlaamse kant is het vertrouwen tussen Open-VLD en het kartel CD&V/N-VA wat dit betreft ongeschonden.


    Bart DE WEVER  
    Voorzitter N-VA

    Jo VANDEURZEN
    Voorzitter CD&V



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    28-08-2007
    Vergeet niet...
    Vergeet AUB niet dat CDNV wil dat het gaat veranderen, en zij willen dit (nog steeds) op een nette solidaire manier doen, samen met de franstaligen... En we leven in een demokratie, waar nu eenmaal iedereen zijn mening mag zeggen, zowel VB als ook een Dehaene, hem uitmaken als Clown is mischien de waarheid allerdings niet erg net... En wat er nadien nog allemaal gaat gebeuren weet op dit ogenblik niemand... Wacht gewoon volgende week af, dan zien we wel verder.

    28-08-2007, 09:32 geschreven door ygar


    Vlaanderen
    Alles wat men nu als reactie geeft op wat er in België gaande is is zo waardeloos, zo inhoudloos, zo hol ... Net zoals sommige tv-reclame : Hebben jullie ook zon last om dié laptop te vinden die bij jullie past? Ik heb dan altijd de neiging om te gaan antwoorden Néé mevrouwke , wij hébben daar helemaal geen last mee, het zijn jullie en jullie alleen die ons degelijke ideeën opdringen. Zo moeten we ook nu reageren op die fantastische stuurlui die aan wal staan Het komt dus door jullie ondoorzichtige achterbakse akkoordjes, het komt omdat jullie in het verleden jullie kiezers constant hebben bedrogen dat we nu in een dergelijk situatie zitten niet! Jullie en jullie alleen hebben deze situatie geschapen , en jullie gaan nu van de huidige generatie beweren dat ze verkeerd is, te weinig ondervinding heeft? Waar gaan we het nu hebben zeg !!!!!Jullie gaan zeggen dat de wet niet moet gevolg worden ? Dat de Vlaamse grond mag gestolen worden , dat men moet blijven geld pompen in een landsgedeelte dat zich niet eens de moeite getroost om het geld te gebruiken om er bovenop te komen en zo Vlaanderen mee den dieperik inzuigt? Jullie narren hebben nu wel veel kritiek maar als de huidige generatie nietsnutten het verkeerd hebben aangepakt waarom duurt het dan zo lang vooraleer men weer van start kan gaan met de gesprekken? Het antwoord ligt voor de hand niet? Dus als ik jullie was zou ik nederig zwijgen en als je toch dringend je mond wil openen sla dan een mea culpa mea maxima culpa. Mensen die van vandaag op morgen dood kunnen vallen zullen eens even gaan beslissen hoe de huidige generatie het moet doen...kom zeg! Laat de huidige generatie eens zelf beslissen hoe hun toekomst er zal uitzien. Wat Brussel betreft , het is een gewoon administratief centrum en dus alleen belangrijk voor vergaderingen en nadien Wegwezen . Een groot deel van de administratie zou al veel eerder omwille van bvb. pendelen (verkeer en milieu) overgebracht moeten zijn naar andere steden in Vlaanderen. PS: Clown Dehaene ( één van die fantastische ouderen) heeft weer eens geblunderd, Echt ... dit zijn toch geen mensen meer om nog op straat te komen!... Zijn pruts-oplossingen gaan het dus ook niet halen... Hij is dus zelfs niet meer in staat om de problemen die nu ontstaan door slecht te regeren in het verleden en waaraan hij zelf heeft meegeholpen , op te lossen nu ze zich voordoen. Integendeel aan zijn klunzigheid te zien zullen deze eerder vergroten.

    28-08-2007, 09:18 geschreven door cederick


    Foto

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • angeltjes - Geweldig goede informatie over Politiek
  • Vlaanderen vrij - Vlaams Belang politiek
  • Leer Vlaams - de2zottepeifies
  • Kruidenhoekje ben ik wel voor te vinden


  • Laatste commentaren
  • Vergeet niet... (ygar)
        op CDNV Persbericht
  • Vlaanderen (cederick)
        op CDNV Persbericht
  • awel... (ygar)
        op Bert Anciaux dagboek 17 augustus 2007
  • Nooit zal Belgié nog zijn wat het geweest is groetjes van zotekrak (zotekrak)
        op Bert Anciaux dagboek 17 augustus 2007


  • Archief per week
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!