Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

03-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- mooi....

Mooi gezegde maar .... soms dringt het verleden zich  aan je op en kan  misschien ongewild aan je knagen , dan is het aan ons om niet te blijven hangen aan het verleden en  wat niet meer is maar te zien wat er nog wel is ! Het komt hierop neer ...  het verleden kan je niet meer veranderen en laat het verleden niet je" nu"  in de war sturen . Leef en beleef iedere dag als een mooi geschenk !

liefs


>> Reageer (10)
02-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- niet .....

 Niet alleen de nacht is voorbij maar ook die drukke dagen van het eindejaar zitten er weer op ..Oef !We nemen weer het gewone treintje( die soms wel eens een boemeltreintje is ) van iedere dag !Ieder jaar  er naar uit kijken maar toch tevreden dat die drukte  voorbij is .Of ons Leeuwke nu er het zelfde overdenkt ???? vrees dat dit niet zo is . Je hoeft maar naar haar gezichtje te kijken hoe het aanvoelt om samen met Jaiden op zus Claude haar schoot te zitten ( en diegene die het langst dat gezelliog momentje vol gehouden heeft is zeker niet Claude ( och arme bedolven onder haar zus en kleinkind )

liefs


>> Reageer (6)
01-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- de weg ...

Gelukkig Nieuwjaar

De weg naar een nieuw jaar is geopend , het is nu aan ons om er het beste van te maken !Wens jullie allen een goede gezondheid & geluk in 2020 !

liefs van steffie & leeuwke 


>> Reageer (10)
31-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- wensen

.


>> Reageer (4)
30-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ....

En het ziet er naar uit buiten dat het weer daar zal voor zorgen ! Een stralende zonnige dag maar verdraaid frisjes dus vergeet die dikke trui niet als je wil van het weer genieten ! Voila sè de laatste 2 dagen van het jaar zijn van start gegaan ,we kunnen het toch niet laten om ff te denken aan wat het  komende jaar zal brengen .Word het een goed jaar  of zo'n jaar dat we snel willen vergeten ????? Word het een vrolijk jaar of zal er een of andere tegenslag op onze weg liggen ?????? Word het een  gelukkig en gezond jaar  ????? daar hopen we allen op ! Och  waarom daarover vragen stellen of piekeren , er zal komen wat moet komen we zullen wel zien !

liefs


>> Reageer (11)
29-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- het is .....

Het is toch de tijd om alles en iedereen je wensen door te sturen dus stuur ik vandaag ook al wensen door al hebben ze nog niets te zien met het jaareinde ....

 

Dat is wat ik jullie voor vandaag van harte gun , een rustige Zondag voor het feestgedruis van het eindejaar los barst want zoiets kunnen we tussendoor wel goed gebruiken.

liefs 


>> Reageer (8)
28-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- als ...

Als je zo rond slentert in het stad hier is het Oostende dan vraag je jezelf soms af ...." die ontwerpers van feestverlichting hoe komen ze erbij ? "Ieder jaar zie je nieuwe dingen  zoals deze kerstboom op de grote markt ...

 

Iets heerlijk voor de kleintjes , ze kunnen in kerstballen zitten en dan draait die kerstboom rond ! Zeg nu zelf moet een gans ander gevoel geven voor hen  dan op die " paardemolen of gewoon in een  miniautotootje of niet soms ?

En deze .....

 

Nodigt zoiets ons niet uit om daar ff binnen te stappen en een koffietje of eender wat te gaan drinken ? 

Kerst en Nieuwjaar zijn misschien voor ons vermoeiende tijden maar ze zijn verdraaid gezellig , zelfs de mensen die je tegen komt kijken vrolijker !

liefs


>> Reageer (10)
27-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- en ...

 En zo starten  we de laatste dagen van 2019   " Positief ingesteld " ! een jaartje erbij was een jaartje erbij en wat het volgende jaar word dat is niet èèn maar vele vraagtekens ... we zullen wel zien dus  maar genieten van het hier en nu en dat is zeker niet negatief bedoeld .Je hoeft maar naar de klein &  achterkleinkinderen te kijken en je weet waarom je het leven positief inziet !

liefs


>> Reageer (9)
26-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- fijne...

We zullen daarmee maar beginnen ! Na al die pc problemen en onregelmatige bezoekjes  komt langzamerhand alles weer gewoon  op zen plaats . Kan  weer gewoon een krabbeltje zetten of ff langs komen  zonder gezucht ( of wat meer )we zullen daar maar over zwijgen want zoiets hoort niet bij de Kerstsfeer ! Geniet nog van dat extra dagje en nu is het op naar de  volgende feestelijke dag  .... Nieuwjaar !

liefs


>> Reageer (9)
25-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- wens...

Wens jullie alle van harte een ....

liefs


>> Reageer (7)
24-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- Oef

Oef gelukt ! Na veel " rommelen "aan die pc is het toch gelukt om een krabbeltje te zetten ( ook al is het super kort ) ..

Die pc heeft een mooi moment uit gekozen om kuren te hebben Pfff!

liefs


>> Reageer (5)
23-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- we ...

We gaan de Kerstweek in ( gelukkig ) nog altijd zonder sneeuw maar toch  ... houden we van  de Kerst sfeer ! Veel tijd over zal iedereen wel niet hebben om rustig te genieten van een gewone  dag zoals vandaag , denk dat het overal druk- druk - druk zal worden .Alles zouden we graag tot in de puntjes regelen maar kan en moet dat ???? Soms kan  iets spontaan doen best meevallen hoor ! Oei spreek ik nu mezelf tegen ???? want die kerstwafeltjes zijn ook al net gebakken ! Och het komt hier op neer ... leg jezelf niet teveel druk op alles zal wel best meevallen !

liefs


>> Reageer (10)
22-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- zijn ...

Wat later dan  anders maar we zijn er toch geraakt ! Verdraaid wat is dat toch met die tijd ? We hebben er steeds tekort . Vroeger toen we tieners waren leek die tijd zzzzzzzzzooooo langzaam vooruit te kruipen , we stonden te popelen om volwassen te worden. Pffff  niet echt slim van ons inplaats van te genieten van dat jong zijn maar dit was toen en nu is NU.Geniet van de dag ons laatste rustpuntje voor de drukke dagen ! 

liefs


>> Reageer (8)
21-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-dat.....

Dat voorbeeld van die koffie wil ik met alle plezier volgen maar .... om de koffie op de vroegere manier te maken ??? dat denk ik niet !Zoets is gevaarlijk voor de grijpgraage handjes van ons Leeuwke ( en tijdrovend ) Zal me maar braaf houden bij de koffieautomaat ! Ola bezoek dus ...

liefs


>> Reageer (7)
20-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- dat.....

Dat sneeuwmannetje laat  ( gelukkig ) nog steeds niets van zich   horen of zien maar ... regen krijgen we genoeg ! Die  droomt van een witte Kerstdag zal het dit jaar mogen vergeten , binnen blijft met die kerstsfeer in huis toch even gezellig ! Je moet je  zelfs nu  geen  zorgen gaan maken als de feestgagers huiswaarts keren over de gladheid van de baan , dat is toch een pluspunt of niet soms ! Maar zover zijn we nog niet het is de laatste gewone werkdag van de week maar toch vergeet dat laatste niet wat op het plaatje staat !

liefs 


>> Reageer (8)
19-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- voor ....

Voor ons senioren is de Kersperiode een tijd waar we nogal eens graag terug denken an de vroegere Kerstdagen toen.... kinderen klein waren ! Die Kerstavond was er geen avondklok die bedtijd inluide , ze mochten langer opblijven .Het was ook een traditie om ieder jaar een kerstfotoke te nemen naast de kerstboom ....

Deze is van 1975 en was  onze kroost  voltallig en het is  een verdraaid slechte opname maar kon het niet over men hart krijgen om die te vernietigen .Die tijd had je  spijtig genoeg nog niet zoveel fotos  of nu . Het was maar bij speciale gelegenheden dat het " kodakje "zen werk deed ! Dat was de tijd van toen ! Dat magere tengere  poppetje op de schoot van de oudste zoon is ondertussen een sterk en stevig Leeuwke geworden die nu  aan men arm komt trekken want het is " soeptime " dus ...

liefs


>> Reageer (8)
18-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-staat ...

Staat bij jullie ook de " goedhumeur meter " op zen hoogste punt bij het zien van dat sralende winterzonnetje ????? hier anders wel hoor zelfs ons Leeuwke kan het niet laten om buiten te kijken !Dat wil dus zeggen .... achterdeur op slot of juffrouwke is ribbedebie naar buiten !Of we willen of niet het weer is  toch  belangrijk in ons leven en kan invloed hebben op de mensen hun  karakter ! Maar voor nu genoeg over dat weer alleen nog dit ... wens jullie allen een heerlijke ...

Geniet er van !liefs


>> Reageer (8)
17-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- we....

We kijken allen uit naar Kerstdag en Nieuwjaar maar wat we soms ff vergeten ... dat zijn verdraaid drukke dagen die er aan komen .Potjes roeren voor de feestgasten-de juiste  kadootjes uitzoeken - alles moet blinken in huis  enzovoort je kent dat wel zeker ! Maar we zijn geen 3x7 meer( ook geven we dat niet graag toe ) en dat vraagt meer van je dan anders .Als we eerlijk zijn dan is het wel eens nodig dat we in een hoekje of kantje ff diep ademhalen (zoals de kerstman hier )

om er weer volop tegen aan te gaan ! Daarom hou het de komende dagen wat rustiger en dan kunnen we volop genieten van het jaareinde !

liefs


>> Reageer (8)
16-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- altijd...

Altijd plezant en het heeft je een goed gevoel in deze tijd van jaar overal die sneeuwlandschappen en sneeuwventjes te zien ! Zeker als er in werkelijkheid  nog geen wit tapijt te zien is want  ook al is de natuur dan prachtig, het is zeker  geen lachertje voor wie dan  de baan op moet ! Geef mij maar liever  die lachende mannekes op de pc hoor ! Maar die G morgen is wel werkelijkheid en vrees die bezem ( of zoiets dat er op lijkt ) ook want bijna eindejaar of niet " maandag blijft altijd maandag "Waarschijnlijk weten jullie ook wat dat wil zeggen ????? Dus dan maar voor nu ...

liefs


>> Reageer (8)
15-12-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ola ...

Ola .... Zijn jullie hier ook ?Dat is lief !!!

Dat is het maar  normaal dat we met een G dag starten en zeker op een zonnige  Zondag !Nu maar duimen dat we met dat " zonnige " geen slapende honden wakker maken en dat we straks tussen de regendruppels zitten ! We zullen maar niet vooruit kijken & doemdenken maar genieten van wat is en wat komt ??? dat komt we zullen wel zien ! Laten we ons maar  rustig meedeinen op het Zondag ritme ( en al wat van de Kerst sfeer )en maak er een heerlijke dag van !


>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!