Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-voila
Voila sè..... die Maandag zit er ook weer bijna op ! 

Kom langs deze weg nog  vlug ff langs met een vriendelijke groet van ons en wens jullie een ….
grtz & bedankt

>> Reageer (6)
10-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- niemand ....

Niemand zal het ons kwalijk nemen als we vandaag op deze Moederdag hen ook eens in de bloemetjes zetten , niet met èèn maar met vele bloemetjes ( moet zelfs niet uit men kot daarvoor )

grtz & bedankt
bloemetjes uit eigen tuin .Hoop dat deze dag wat zonneschijn brengt in deze moeilijke tijd ! Veel liefs en mamas geniet van je dagje en laat je eens lekker bedienen !


>> Reageer (20)
09-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 - Kiekeboe!

Kiekeboe!!!

Daar ben ik weer!
Je beste maatje de zon!
Ik wens jullie dan ook een warm en zonnig weekend (Ik hoop dan ook dat mijn wens uitkomt!)

Liefs

>> Reageer (6)
08-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- ook .....

Ook al is de dag al ver gevorderd toch nog ff langs komen  met dit .....

grtz & bedankt
 

 De zon heeft het hier momenteel wat laten afweten , hopelijk zien we haar nog terug en kunnen we nog wat langer van haar heerlijke warmte en  zonnestralen genieten !We staan weer voor de deur van het weekend dat wil zeggen .... we mogen weer dat touwtje wat vieren oef !!Is niet dat wij senioren nog de druk  voelen van een loopbaan , dit is alles reeds achter de rug maar dat weekend is toch steeds iets anders dan een gewone werkdag ! Ola zo te zien twijfelt de zon tussen terug komen of niet ?????? och we zullen wel zien hè 

liefs


>> Reageer (5)
07-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- mijn ...

 

Ik ben Jaiden een achterkleinkind van men omoeke en gisteren gaf ze jullie de raad om te genieten van het weer en al die zorgen voor ff van je af te zetten wel ... 

grtz & bedankt
kom dan ook eens om het hoekje kijken of je die raad ook ter harte neemt ... Of weet je niet hoe je dat doen ... wel volg dan simpel men voorbeeld ( al denk ik toch dat jullie beter een zetel gebruiken dan zoals ik menperk al kan ik dat ding anders best missen ) 
grtz & bedankt
 

Doei tot later en doen è


>> Reageer (9)
06-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- dat ...

grtz & bedankt

Dat zouden we eens meer moeten sè ! Waarom niet eens vandaag zoiets uittesten met dat hemels weertje ? Ook al blijven we in ons kot ! Er is altijd wel een mogelijk om van het zonnetje te  genieten ....een wandeling -de tuin of eigen  terrasje of simpelweg het venster open zetten ! Mensen  zijn vindingsrijk genoeg om voor alle obstakels steeds een oplossing te vinden .Dus genieten van de ( zonnige ) dag vandaag is de boodschap wat het morgen word zullen we dan wel zien ! 

liefs


>> Reageer (8)
05-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- voila...

Voila sè die vervelende radiotherapie en Chemo van gisteren is weer achter de rug en ook als is het slechts heel kort .... ben weer met alle plezier  in bloggenland en het kan niets anders worden dan een..

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (8)
03-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- heb nu ...

 Heb nu toch wel medelijden met achterkleinkind Liam och arme dat klein voetbalsuporterke... door  deze moeilijke tijd kan hij nu ook niet samen met zen papa naar het voetbal ! Voor welke ploeg dat de papa en Liam fan zijn hoef ik er niet bij te vertellen zeker ?

grtz & bedankt
 

Hopelijk is alles vlug achter de rug en kunnen vader en zoon samen genieten van een namiddagje mannen gedoe 

liefs


>> Reageer (15)
02-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 - vandaag ...

Vandaag ...

grtz & bedankt

Al is dit mischien wel de bedoeling in  het weekend maar ... spijtig genoeg  zorgt ons Leeuwke er steeds voor dat zoiets hier niet gebeurt ! .Och ondertussen zijn we  zoiets al wel goed gewoon ... zij wakker is iedereen wakker in huis ! Kunnen jullie nog volgen wat het weer betreft???? .Stralende zon ( voor ff ) en dan  donkergrijze wolken  en wat regen en daarna terug ( voor ff ) zon .We zullen maar van het weer  het beste hopen en het slechste verwachten en zo zijn we nooit teleur gesteld. Maar wat het ook word voor vandaag geniet van je dagje 

liefs


>> Reageer (11)
01-05-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- vandaag ...

Vandaag 1 Mei dag van de arbeid en arbeiders.... kortom de dag van gewone mensen zoals we zelf zijn ! Misschien word er niet meer zoveel aandacht aan  besteed als vroeger omdat iedereen wel tegenwoordig een apart feestdagje heeft in het jaar Maar voor mij blijft dit toch de mooiste " een gewone arbeider "mag ook wel eens in de bloemetjes gezet worden en die hebben hun dagje zeker dubbel en dik verdient !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (9)
30-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- daar ...

Daar ben ik dan weer ....

grtz & bedankt
/>

Ook bij jullie dat de zon verstopertje speelt ? Soms donkere wolken en een verdraaid fris windje maar geen gejammer want ... het weekend staat voor de deur !Met dit in het vooruitzicht staat die " goedgezindbarometer " steeds enkele graadjes hoger .(Wat niet wil zeggen dat we er anders als een " vieze troelas "erbij lopen hoor ! Veel meer moet ik er niet over vertellen want denk dat allen uitkijken naar het weekend dus ...

liefs


>> Reageer (5)
29-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- Wat ...

grtz & bedankt

Wat kan en mens meer wensen dan een gezellige namiddag met zon een brei ( hier is het wel een stukje stof met tekening in kruisjes voor de achterkleinkinderen )bij de hand en een kopje koffie , Dat was toch deze namiddag te bedoeling maar ... ondertussen is de zon weer reeds verdwenen - van dat kruisjes maken is niets van in huis gekomen  en die koffie wel die is ook al lang de wereld gepaseert Pfff .En nu mag te twee keer raden over het waarom?? ..... juist ja ons leeuwke was in een plezante gekke bui. Dat is zoals vele dingen in het leven ... plannen maken en die vallen mooi in het water  maar geen probleem morgen een nieuwe dag en iedere nieuwe dag is steeds een nieuw begin !

liefs 


>> Reageer (6)
28-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 het ...

Het  zal de komende weken wel wat onregelmatig gekrabbel worden op dat blogje en dat  zullen jullie ondertussen al begrepen hebben er is inderdaad iets niet in orde hier .Wees gerust geen corona virus maar een ander soort beest waar het tegen vechten word , hopelijk kan ik het over winnen en nog lang van jullie vriendschap genieten !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (11)
27-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 na weer ...

Na weer een dag ziekenhuis is het kaarsje opgebrand ! Maar toch nog jullie langs deze weg een

grtz & bedankt

komen wensen !

liefs


>> Reageer (6)
26-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- vandaag ...

Vandaag de mooiste dag van de week en heb het nu niet over dat stralende zonnetje hoor maar over die rustdag ! Dit is een dagje dat je mag zonder je schuldig te voelen ff mag uit blazen , alle zorgen even op stop zetten en genieten van wat we nog wel hebben ! Ook al is het braafjes in ons kot er is hier en nu nog zoveel om je een goed gevoel te geven  ook al mis je de familie rondom je.Gelukkig hebben we nu  nog veel mogelijkheden om die zware last van het niet zien  wat te verlichten .... een berichtje - een telefoontje -een  vidiootje  enzovoort !Stel je eens voor dat we dat alles niet hadden  brrrr wil er niet aan denken ( vlug die gedachte in de vergeethoek steken )en vlug over iets anders beginnen ....

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (10)
25-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ook ...

Ook al ben ik geen " kattemadam " laat ik toch vandaag de wensen om een heerlijke dag te wensen aan hen over ...

grtz & bedankt

Mooi zonnig weekend ???? daar is voorlopig hier nog niets van te zien hoor nog alles grijs maar .. wat niet is kan nog komen hé!( en daar hopen we dan ook op ) Zijn al stilletjes aan het dromen ... deze namiddag buiten op eigen terrasje met een handwerkje - een potje koffie kortom een luie zaterdag namiddag daar kan een mens van genieten sè ! Maar we zijn nog niet zover en de plicht roept ... zal maar voor " soepmadam "spelen of ons Leeuwke zal anders voor kapper spelen en mijn haar wat bijknippen ! Al houd ze meer van de totale aanpak en dat is uittrekken pfff!

liefs


>> Reageer (10)
24-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- toch...

Toch nog een een extra dagje zon en heerlijke temperatuur en meer hebben we tegenwoordig niet nodig om onze dag goed te maken !We zijn allen die doem berichten wel wat moe gehoord maar we doen toch braafjes wat ze ons opleggen .Wat niet wil zeggen dat we niet uit kijken naar de dag dat alles weer zen gewone gangetje zal kunnen gaan maar het waneer ervan is èèn groot vraagteken .Hoe kan een mens toch zo veranderen door de gebeurtenissen hè... wat we toen een beetje saai vonden kijken we nu naar uit waneer het terug zo zal worden !Geen angst meer dat een van de kinderen of kleinkinderen zal ziek worden want dat  is en blijft onze grootste zorg .Oef dat moest ff van het hart en denk  dat er vele senioren er zo over denken ! Dus wat je ook denkt of voelt je bent niet alleen met je zorgen en... vergeet niet samen zijn we sterk !

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (7)
23-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- we...

We zijn in deze tijd erg dankbaar om ieder steuntje in de rug die we soms " zomaar " krijgen ! Dokters - verpleger & verpleegsters en mensen die belangloos bij springen en hun medemens helpen ... te veel om iedereen op te noemen en dit geeft ons hoop ! Zelfs het weer doet haar best om ons een goed gevoel te geven , daarom ff dit ...

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (4)
22-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- en ...

grtz & bedankt

En het ziet er naar uit dat het inderdaad een stralende dag zal worden ! In deze moeilijke tijd veranderd ook ons gedrag en gewoonten , we zijn nu tevreden en gelukkig  met kleine dingen waar we anders geen aandacht aan schenken denk maar ff na .... Bijvoorbeeld de zon ! Anders vinden we het is maar normaal rond deze tijd van het jaar  dat de zon van de parij is maar nu .... vinden we die zon een extra duwtje in de rug om het leven niet aan de donkere kant te bekijken ! We genieten dubbel van ons koffietje of thee op ons eigen terrasje en zo zijn er nog veel kleine dingetjes die ons opfleuren . Geniet van die kleine gewone dingetjes eens komt alles weer op zen pootjes terecht !

liefs


>> Reageer (9)
21-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- omdat ...

Omdat alles niet verloopt  in ons leven  in deze moeilijke tijd zoals we het graag zouden willen wil nu ook niet zeggen dat we zuurpruimen moeten worden en ons gevoel voor humor moeten verliezen  ! We mogen gerust nog ff lachen hoor ...

grtz & bedankt
Daarbij krijgen we nog een zonnetje erbij " zomaar" gratis voor niks dus vliegen we met goede moed er weer in voor vandaag ! Geniet van je dag 

liefs


>> Reageer (9)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • vriendelijke Donderdagsgroetjes
  • Goedemorgen blog vrienden


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!