Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

29-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- goedemorgen

grtz & bedankt

En met dit woord zijn we zowel een nieuwe dag als een nieuwe week gestart , word het een rustige week ? word het week vol zorgen ? Het word afwachten en zien ! Zouden jullie ook niet eens graag spieken in de toekomst wat die zal brengen ?? Maar... zou dat zo een een goed idee zijn als je zou weten dat je zorgen of moeilijkheden te wachten staan ? Denk toch maar dat ik liever braafjes afwacht en moeilijkheden aanpak waneer ze zich voordoen , het leven aanpakken dag per dag is wel de beste oplossing ! Dus wens ik jullie ( ook al ziet het weer maar zozo uit vandaag )een fijne start van een nieuwe week !

liefs


>> Reageer (8)
28-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- voila sè

grtz & bedankt

Voila sè en zo weet iedereen meteen hoe ik men Zondag het liefst zou hebben hoe hij er zou ( kunnen )uit zien ( ben waarschijnlijk niet de enige die zoiets wens)Maar wensen komen niet altijd uit en zeker niet als je iemand als ons Leeuwke in huis hebt .Dus zullen we maar braafjes die wens opbergen en zorgen voor dat het (weeral )hongere maagje gevuld word .Wens jullie nog een heerlijke Zondag zo èèntje die je in gedachten had en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (6)
27-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we ...

We beginnen bij het begin ...

grtz & bedankt
.Als we daar mee beginnen is het (al zeg ik het zelf)steeds een goed begin !Goed en wel en nu ???? Verdorie die weekendmood zit er zo te zien zelfs tot in dat koppeke en de toppen van de vingers in want ze liggen hier stil op dat toetsenbord ! wat word  het toegegeven en er een punt achter zetten voor nu of ....niet en nog wat krabbelen ????? Wel dat èèrste wint het dus ...

liefs


>> Reageer (7)
26-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- eindelijk ...

Eindelijk een grote oef !!!! Die corona wilde haren zijn er eindelijk af , een mens voelt zich weer een beshaafd normaal mens ! Is niet dat we op onze leeftijd nog een soort van modepopjes zijn  of met wilde haren moeten lopen zoals toen we jong waren ,maar proper gekapt kan en moet op elke leeftijd ! Oja voor ik en jullie het soms zouden vergeten ( al denk ik toch dat een herinnering er aan niet nodig zal zijn )We zijn .....

grtz & bedankt
 

liefs en geniet !


>> Reageer (10)
25-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- zijn ...

Zijn soms van die dagen ....

grtz & bedankt

Dit is dan alles in èèn keer ... een vriendelijke groet -de wens voor een fijne dag en even hartelijk als een lang epistel en .... met veel liefs


>> Reageer (4)
24-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- en daar

grtz & bedankt

En daar is het nu vandaag echt het mooie weer voor ! Och ken al die uitvluchten van " voor mij is dat niet nodig of heb er de tijd niet voor "enzovoorts.Maar we moeten de waarheid durven onder ogen zien ... iedereen heeft wel eens een pause nodig hoe  kort en klein ze ook mag zijn  .Durf wat " Me Time " in je dag te stoppen en de zon zal nog mooier stralen dan ze al doet , bloemen waar je anders zomaar voorbijloopt  zal je dan genieten van hun heerlijke geur en zo verder kortom ... durf genieten van je dag !

liefs


>> Reageer (8)
23-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-waarom...

Waarom moet het altijd ingewikkeld of moeten we het iets unieks neer krabbelen  of moeten we proberen de dichter in ons boven te halen ????? Mag het vandaag eens heel poepsimpel zijn maar uit de grond van het hart ???

grtz & bedankt
Soms zijn enkele simpele woorden voldoende om een goed gevoel te geven ( en hoop dat ze dat  ook doen )

liefs


>> Reageer (7)
22-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- beter ...

" Beter laat dan totaal niet " verdorie dat begint afgezaagd te klinken hè Maar binnenkort is hopelijk zoiets verleden tijd en kunnen we weer op het gewone uur hier wat krabbelen.Wens jullie voor nu toch  ...

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (6)
21-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- het ...

Het is vandaag de dag die de kroon op de week zet " Zondag " en waarmee kunnen we die dag beter starten dan met  dit ...

grtz & bedankt

Een bloemetje en een koffietje of thee !Ook al is het meestal aan onze neus dat we zo rustig die dag kunnen starten ff ervan dromen mag wel zeker op Zondag !.Dus geniet van je dagje ( want die dag is spijtig genoeg zo vlug voorbij !)

liefs


>> Reageer (9)
20-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-oef!!!

Oef !!! we zijn zover het is Weekend ! In de week je ff zetten vinden we dat zoiets tijdverspilling is . Maar in het weekend  de zorgen ff aan de kant zetten tot morgen en wat meer tijd uittrekken voor een koffietje of zoiets , maken we onszelf  wijs dat zoiets dan  wel kan ! Och we zijn soms rare beestjes è ! Genoeg daarover ... wat ik bedoelde voor vandaag .. hier zijn we al in weekendmodus en wens jullie allen  dan ook het zelfde dus van harte een zonnige ...

grtz & bedankt

geniet er van ! liefs


>> Reageer (6)
19-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- daar ...

Daar zijn we dan weer later dan anders maar we zijn er ! Oeioei ... het word weer donker er is weer een regenbui op komst .

grtz & bedankt
Och we maken er ons niet druk in want ergens kunnen op andere plaatsen mensen misschien nog van de zon genieten of zien we daarna hier ook weer een stralend zonnetje wie weet ! Ben geen weerman of weervrouw laat liever rustig komen die komt zonder me er druk in te maken ! Kijk liever uit wat voor morgen voor de deur staat het weekend , eender welk weer ( maar toch liefst met zon hoor )Maar voor nu wens ik jullie toch nog  een fijne namiddag !

liefs 


>> Reageer (9)
18-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- neen ..

grtz & bedankt

Neen ik ben niet in een opstandige bui - neen ik veeg men g... niet aan de hele wereld maar .... wel aan wat ze vinden dat wij senioren zouden moeten zijn of doen !Hebben we als senioor niet het recht na een gans leven in de pas te lopen en aan anderen te denken om te doen wat we nu zelf goed voor ons vinden ? Reizen als we er zin in hebben ( na al die Corona regeltjes die we stipt opvolgden )of genieten van simpelweg thuis te zijn ? Kortom die ( toch wel misschien ) wat opstandige praat om jullie te overtuigen om te genieten van iedere dag en iedere minuut !

liefs


>> Reageer (10)
17-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- dat...

grtz & bedankt

Dat is dan toch wat we iedereen ( onszelf ook) iedere dag steeds opnieuw van harte wensen ! Soms komt die wens uit - soms niet zo is nu eenmaal het leven ! Maar voorlopig kijken we aan tegen een stralend zonnetje en dit is al een goede start .Wat hoef ik daar nog meer aan toe te voegen ???? Niets anders dan ... neem de dag zoals hij komt en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (7)
16-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-oef !!

grtz & bedankt

Oef je bent er ! Terwijl we toch aan het genieten zijn van ons koffietje ..wat denk je over dat weertje word het een zonnige buitenzittersdagje ? Groot gelijk dat je ervan geniet zal ik ook doen , handwerkje mee en lekker op het terras ! Maar moet nu een eind maken aan dat gebabbel want is er hier eentje zonder woorden aan duidelijk maken dat het " soeptime "is bedankt voor de babbel ( men mag toch ff dromen è)

liefs


>> Reageer (8)
15-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- daar ..

Daar zijn we dan weer zoals iedere Maandag laat op onze stukken Pfff! , hopelijk binnenkort weer in ons gewone ritme ! Soms hoor je mensen klagen " alle dagen zijn eender nooit eens verandering " wel kan je verzekeren geef mij maar het gewone ritme met gewone dagen die voorbij rollen zoals een rustig kabbelend beekje ! Maar we hebben niet altijd wat we willen in het leven en we moeten van alles steeds proberen het beste ervan te maken hè !Dus  ook al is de dag reeds ver gevorderd ik.....

grtz & bedankt
 

liefs 


>> Reageer (6)
14-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- niemand ...

Niemand zal het ons kwalijk nemen als we eens de papa's  vandaag extra in de bloemetjes zetten  !We denken hier dan ook vandaag terug aan  onze eigen vader die reeds lange jaren er niet meer is - hoe hij was en reageerde kortom we gaan vandaag ff terug naar vroeger toen we nog kind waren ! Maar we vergeten niet aan alle nieuwe vaders te denken die met volle moed hun taak van opvoeden aan vatten .Kinderen kunnen je moeilijkheden bezorgen maar vergeet nooit .... toch zijn ze je alles en wil je hen een gelukkig leven geven !Daarom  geniet ervan ff in de watten gelegd te worden vandaag door hen die naar je opkijken !

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (10)
13-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- voila sè

Voila sè onze wens is werkelijkheid geworden ... weekend - een stralende zonnige dag wat moet een mens nog meer hebben om gelukkig te zijn ? zou het verdraaid niet weten !Oef ... nu nog zorgen aan de kant zetten ( al is dat een stukje moeilijker ) en je laten meevoeren op het ritme van de" weekendmood "! Wat ik jullie allen van harte dan ook toewens is liefs en ...

grtz & bedankt


>> Reageer (9)
12-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-vandaag ..

Vandaag met alle plezier ...

grtz & bedankt

Een heel dikke duim voor het zonnetje al is de wind hier aan de kust nog steeds een soort van  stoorzender ! Maar in een hoekje of een kantje beschut tegen die wind gaan we zeker weten ( hoop ik toch ) een heerlijk zonnig weekend tegemoet !Voila die weersvoorspellingen a la rommelkotje zitten er weer op !Joepie .... morgen weer weekend en dat is zoals steeds iets om je over te verheugen hè .Al gaat alles zen gewone gangetje het gedacht alleen dat op  die 2 dagen niets moet maar alles mag of kan is al een extra duwtje in de rug !Maar zo ver zijn we nog niet dus geniet van de dag van vandaag  !

liefs


>> Reageer (8)
11-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-met ...

Met een koffietje te drinken ( met koekje )in de namidag daar ben ik volledig mee eens , maar of dit mijn manier is om er zo van te genieten????? Vrees van niet hoor ook al is s'avonds de gedronken hoeveelheid genoeg om een badje er in te nemen  !

grtz & bedankt
Och het moet niet altijd even ernstig zijn in het leven , we mogen wel eens de draak steken met onszelf dat we koffieteuten zijn of niet soms ? Of je nu een fan of antiefan bent van koffie wens jullie toch een zonnige namidag en mischien lukt het want dat zonneke doet haar uiterste best om onze dag goed te maken !

liefs


>> Reageer (9)
10-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- hela zus ....

Hela zus ... als ik nu zeg " Soeptime " dan is het tijd voor soep veeg er nu juist men botten  aan dat het nog zo vroeg is , je zal wel ondertussen gewoon zijn dat mijn wil wet is ! Moet toch zoiets zijn dat ons Leeuwke dacht als ons Stefke haar zus Claude naar de frigo duwde voor haar soepje en zoals altijd laat maar vallen die valt en geef ons jufrouwke maar èèrst soep voor er vodden van komen !

grtz & bedankt
Verder wens ik jullie een heerlijke zonnige dag geniet ervan met veel liefs van ons hier uit 't rommelkotje 

>> Reageer (10)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Onze Lieve Heer Hemelvaart !!!
  • prachtig
  • Goede morgen Steffie
  • Fijne hemelvaartsdag
  • Dag Steffie ,,


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!