Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

07-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-een.....

grtz & bedankt

Een frisse start en daarmee bedoel ik een nieuwe start  van een nieuwe week en daarbovenop nog een zonnige start ook , daar duimen  we voor en hopen we  toch allemaal dat die wens ook uitkomt .... of niet soms ?We vergeten soms wel eens dat ons levenspad onvoorziene bochten kan nemen en dat het door ons mooi  uit gestippelde pad dat  we voor ogen hadden niet meer te vinden  is ! Hela geen gezeur hier ....de zon schijnt en we gaan vol goede moed een nieuwe week in , hoeveel bochten we ook nog mogen tegen komen op dat levenspad !

liefs


>> Reageer (13)
06-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- hela....

Hela !!! daar ben ik weer eens en die ikke is Leeuwke ,al een tijdje geleden è maar wilde toch vertellen over de verwen namiddag van gisteren ......zoals jullie weten is mijn mama gedeeltelijk buiten dienst maar denk vooral niet dat ik iets te kort kom hoor ! Mijn broers en zussen leggen me nu  nog extra in de watten zoals wandelingetje maken

grtz & bedankt
Naar de alpacas gaan kijken  ....
grtz & bedankt
vooral extra snoepen ( maar daar geen foto van hoortegen niemand zeggen hè )
grtz & bedankt
Wel geniet van je dagje zoals ik gedaan heb .... tot later !

>> Reageer (10)
05-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 een ....

grtz & bedankt

Een groet en een  leuke dag toewensen moet daar nog veel aan toegevoegd worden?????Laat ons gewoon die zorgen( wat ook de inhoud er van is ) voor ff aan de kant zetten en dan simpelweg de dag nemen zoals hij is en genieten  ook al is dat soms anders dan we ons voorstelden !

liefs


>> Reageer (9)
04-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- gevonden !

Die beestjes hebben de idiale manier gevonden als ze  niet  hun beide poten kunnen staan .....

grtz & bedankt

Maar zie me nog niet hen na apen hoor (hihi)al begrepen zeker , ben eens  lekker mezelf voor de gek aan het houden dat vind ik persoonlijk nog altijd  beter er mee lachen ( en soms wel eens  vloeken )dan dat koppeke te laten hangen !Nu stop daarover ! Hola ziet er goed uit buiten net een dagje voor een wandelig of  we moeten geen renners zijn voor een fietsritje , kortom van  nu af aan moeten we genieten van iedere dag dat we de kans krijgen voor  de Herst of Winter zich aanmeld en we  binnen moeten  blijven ! 

liefs


>> Reageer (11)
03-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-eigenwijs ...

Eigenwijs zijn en toch proberen het alleen  te doen is niet altijd de beste oplossing , dat heb ik tot mijn schade ondervonden ! Wat willen krabelen en je alleen mooi wil zetten aan de huis pc dan haper je verdorie met je goede voet  onderaan waar de pc opstaat  met als resultaat ... gelukkig niet gebroken zoals voet nr 1maar toch volledig ingepakt !Lollig zunne een been in gips ander been volledig  ingepakt ( mooi zicht).Krukken lukken niet meer dus ben ik gestraft en moet  ik gebruik maken van Leeuwke haar ferarie om in huis rond te crossen Pffff---Toch allen een goede dag gewenst hoor !

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (14)
02-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2-al...

grtz & bedankt

Al zal dat dansen hier toch  wat moeten uitgesteld worden want dansen op èèn been zie ik niet bepaald zitten !Dat wil niet zeggen dat jullie het niet mogen doen hoor , je lekker laten gaan op een rustig ritme  dat mag en kan nog steeds!.Lukt niet meer zo goed dan komen de herinneringen boven en denk  je terug aan de tijd dat zoiets wekelijkse kost was en je genoot van ieder ogenblik wie weet geven die herinneringen je terug moed om een dansje wagen .Lukt het niet....wel dan heb je toch  genoten van die korte momenten " terug in de tijd !"

liefs


>> Reageer (8)
01-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- ook.....

grtz & bedankt

Ook al ziet het er buiten grijs uit en ze zullen  we waarscijnlijk geen zon te zien krijgen !Op die eerste schooldag denken we ( hier toch )altijd terug aan vroeger hoe die dag verliep toen alle kinderen hier in huis  nog school gingen ..... verdorie was me dat steeds een drukke dag , broers en zussen gespannen hoe alles zou verlopen Die nieuwe boekentassen en pennezakken waar ze steeds even trots op waren ( want ze hadden die zelf uit gekozen ! )Toen ze dan terug thuis waren had een mens beter stopjes in je oren kunnen steken want ze wilden steeds de eerste zijn om te vertellen hoe alles verlopen was met als resultaat ...ze babbelden allen door elkaar ( en ik maar knikken )Bij bedtijd waren ze steeds niet uigebabbeld en kan je verzekeren na die spannende dag voor hen ( ook voor mij )konden ze hun bedje goed gebruiken ( en de mama  ook )

liefs


>> Reageer (6)
31-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- maar...

grtz & bedankt

Maar voor mij persoonlijk niet bepaald men dagje ( dat stilzitten is niet bepaald men ding , men voelt zich totaal nutteloos Pfff ) dus daar zwijgen we maar over ! Voor nu houden we het bij dat kort gekrabbel maar .....morgen is er weer een nieuwe dag !

liefs


>> Reageer (12)
30-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3-amaai....

Amaai zunne is echt niet men geluksjaartje dit jaar .....Weer eens een ganse voormiddag in het A.Z gezeten en met een gebroken voet in gips naar huis gekomen Pfff ! Gips is nog niets maar gawoon zijn om de ganse dag rond te crossen en nu voor een week zitten zonder die voet op de grond te zetten dat is een ander paar mouwen verdorie  toch !Maar wat moet - moet è!Dat houd me toch niet tegen om allen van ganser harte dit te wensen .....

grtz & bedankt
liefs

>> Reageer (10)
29-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- dat .....

grtz & bedankt

Dat is toch de bedoeling maar of dat werkelijkheid word ???? dat hangt in hoofdzaak af van ons Leeuwke maar met proberen daar  is niets mis mee ! Het was vanmorgen een mooie verrassing die stralende zon te zien en nu duimen dat ze de rest van de dag ons gezelschap houd en daar bovenop komt dan nog dat we weekend zijn wat kan een mens meer vragen om zich goed in zen vel te voelen ! Dus( ondanks die enkele nog te doen klusjes )zijn we al volop in " weekend mood " hoop jullie ook !! 

liefs 


>> Reageer (13)
28-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- die ....

grtz & bedankt

Die moed dat ontbreekt bij velen  niet  ( waaronder hier )maar  "geduld" in deze drukke  en coronatijd  ?????? ontbreekt wel eens bij velen !Doet me terug denken aan de kindertijd ....onze ouders  en grootouders hadden veel minder hulpmiddelen om hun huishouden op orde te zetten als wij maar  hadden steeds wat tijd en geduld  over om een babbeltje te slaan met de buren en s' avonds gezellig samen te komen met de familie of buren om een kaartje te leggen en iedereen kende iedereen !  Men zou zich soms afvragen ' geduld " is dat iets dat in deze moderne tijd uit de mode is langzaam uit onze samenleving verdwijnt ????Amaai waar zitten die gedachten weer vandaag en dat allemaal bij het zien van dat plaatje !Maar het weekend staat voor de deur dus geen druk gedoe en dat  is gelijk aan  geduld in overvloed 

liefs


>> Reageer (9)
27-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- of ...

Of het een zonnige dag word vandaag ??? vrees dat het weer zelf nog aan het twijfelen is wat het zal worden een grijze dag of zonnige dag .Nu maar duimen en hopen dat ze daarboven kiezen  en beslissen voor het laatste ... een zonnige dag ! Spijtig genoeg ligt de beslissing  daarover niet bij ons of zou ik beter zeggen gelukkig maar dat er hier door ons niet kan beslist worden wat het weer zal worden !Moet je maar ff kijken naar  de politiekers ze kunnen maar niet tot een akoord komen  wie kan of mag het land besturen(wat een warboel) Denk danff na wat het resultaat zou kunnen zijn als we allen in ons Belgenlandje zouden meezeggingschap  hebben in wat het weer betreft .Amaai zunne zou nogal een warboel zijn .Beter niet aan denken en gelukkig zijn met hoe het nu verloopt want..... de zon komt nu  ff door koekeloeren , we zijn en blijven optimist en daarom ook vandaag weer ....

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (10)
26-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26-muziek...

" Muziek verzacht het humeur "Wel dat is dan voor ons leeuwke die in haar eigen bubbeltje leeft ook zo alleen ...... is het waneer zij er behoefte aan heeft anders mag je naar de maan verhuizen met je muziek !Dan is het uitzoeken was haar het beste bevalt gelukkig bestaat You Tube en kunnen we vlug een keuze maken soms is het Kabouter plop of Kaatje maar momenteel is haar favoriet de "Clap-Clap sound" een ouwertje uit de jaren stilletjes en een bonus voor mij er staan  veel  versies ervan op een rijtje

grtz & bedankt
En of ze aandachtig kijkt hoef ik er niet bij te vertellen zeker maar alleen spijtig dat het nooit lang duurt( voor mij dan toch)

 
liefs


>> Reageer (11)
25-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- ook ...

grtz & bedankt

Ook als ik zo naar dat klokje kijk is die morgen al ver gevorderd ,  wat gaat die tijd toch vlug pfff!Soms vraag ok me af .. tijd over hebben en je vervelen hoe voelt dat aan ????? heb er totaal geen idee van  er word vertelt dat zoiets een hel is .... zou dit ook waar zijn ??? nogmaals heb er totaal geen idee van .Waarom  er naar raden als zoiets zich hier niet voordoet ???? Dus laten we dit onderwerp hier mooi aan de kant schuiven onder de rubriek als " niet nuttig om te weten  "en houden we ons bezig met wat die wel nut heeft !

liefs


>> Reageer (9)
24-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- voila ....

grtz & bedankt

Voila sè en met dit plaatje is de nieuwe week van start gegaan , bedoel de blogweek è want als we hier nu nog maar die nieuwe week zou starten dan zijn de patatjes maar deze avond gereed in plaats van deze middag en vrees dat er dan hier iemand het huis zou op stelten zetten !Maar....dat koffietje is voor nu tot op de bodem leeg dus gedaan  met dat ff adem halen ... terug aan de slag ( die maandagen è pfff)

liefs


>> Reageer (8)
23-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-voorrlopig ...

Voorlopig zijn die hemelsluizen weer gesloten ..... terug wat droogte ,of het zo zal blijven zouden we best niet voor zekerheid aanvaarden maar we zullen wel zien wat we zullen zien! Hier in t" rommelkotje zijn we toch ondanks het grijze weer in Zondagsstemming dat wil zeggen we ( proberen ) het wat rustiger aan te doen en nu maar hopen dat ons Leeuwke ook in dezelfde stemming is en voor geen druk gedoe zorgt ( we duimen ) Wat er hier ook gebeurt wens voor  jullie allen  een heel 

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (8)
22-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-en dat..

grtz & bedankt

En dat is dan maar bij manier van spreken want wie zou er onder ons nu in het weekend met een rot humeur rondlopen ?????Denk en hoop niemand zeker ??? Want met een rothumeur verpest je niet alleen de dag voor en van je zelf maar ook je ganse omgeving ! Genoeg daarover punt .Hier zitten we in weekend modus en moet eerlijk bekennen dat voelt verdraaid goed aan maar .... de wasautomaat verwittigd me dat haar werk er opzit dus ..... 

liefs


>> Reageer (11)
21-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-en....

grtz & bedankt

En of we dat doen wie zou niet met het weekend die voor de deur staat ? Verdraaid had mezelf beloofd om dit weekend eens geen lofzang te houden over het weekend maar " waar het hart van vol is .... loopt de tong van over " en dat is maar al te waar ! Och waarom zouden we ons niet mogen goed voelen als die 2 dagen er aan komen ,ben waarschijnlijk niet de enige die er zo overdenkt  en van het weekend probeer te genieten !Wat niet wil zeggen dat je  de zonnige dag van vandaag moet laten links liggen hoor !

liefs


>> Reageer (11)
20-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20-dus......

grtz & bedankt

Dus .. trekken we ons niet aan van dat gedruppel buiten ( zoals hier nu ) We proberen ons zelf te overtuigen dat indien wij het wat minder vinden dan zonneschijn er de natuur zal van genieten en wij onrechtstreeks ook ! Want wie houd er niet van om planten  mooi groene struiken en bomen  te zien en zeker  die veelkleurige  bloemetjes niet vergeten   ? Ola ... daar komt de zon toch ff kijken dus word het misschien  toch nog een dag met een vrolijke zonnige lach ?????? Ben er klaar voor ... U ook ???

liefs


>> Reageer (6)
19-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 - goede.....

grtz & bedankt

Over de leuke dingen van de de dag spreekt zoiets vanzelf maar als we eerlijk zijn  er zijn soms dagen dat die dagelijkse klusjes soms met wat minder geestdrift uitgevoerd worden ! We willen zoiets niet graag   toegeven omdat we dan denken dat we een alleenstaand geval zijn maar .... niets is minder waar ! We hebben allen wel eens eens dag  dat alles tegenzit of in het honderd loopt maar als dit je overkomt weten we .....die mindere dagen ( of het nu door ziekte of eender wat is )doen ons daardoor nog meer genieten van de heerlijke dagen en ......morgen is er weer een dag !

liefs


>> Reageer (12)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Dag Steffie ,,
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!