Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

14-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wat ...

grtz & bedankt

Wat denkt u is dat uitnodigend  zonnig weer geen duwtje in de rug om  eens vandaag uit je kot te komen en een lange wandeling te maken ? Dat is dan men persoonlijke mening maar misschien waren al totaal andere plannen gesmeed ( al hebben we tegenwoordig niet veel keus met plannen te maken )Maar geen gezeur vandaag we genieten van wat we hebben en dat is een stralende zon en Weekend dus ... geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (13)
13-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- hoe...

Hoe graag we ook zouden willen we kunnen er niet naast kijken dat coronabeestje heeft ons nog altijd in zen klauwen Pfff ! Het afdoen als een ongelukje die ons overkomt op Vrijdag de 13de lukt niet het is er en het is echt vechten met zen allen om er los van te komen om  ons gewone leventje terug te kunnen opnemen ! Denk nu niet " weeral dat gezaag over dat virus" is het niet beter om hier eens je hart te luchten over mag wel gerust zeggen wat we allen  denken & voelen dan die opgelegde regeltjes naast ons neer te leggen ????? Oef dat is nu een pak van men hart sè en we gaan er met volle moed weer tegenaan en samen kunnen we dat beestje in zen kot drijven en kunnen wij uit ons kot komen dus .... MOED HOUDEN SAMEN ZIJN WE STERK !

grtz & bedankt

>> Reageer (13)
12-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12- en zo ...

grtz & bedankt

En zo starten we de dag en weten we dat dit steeds een goede start is ( ook al was het daarnet regen )." Na regen zonneschijn " luid het gezegde dus maar duimen dat het zo is is of zal worden !Oeioei was een te grote optimist heb dat gekrabbel ff moeten laten wachten en de was terug binnen halen want met dat gedruppel zal ze niet drogen gelukkig bestaat er zoiets als een droogautomaat hé ! Zal dus maar  voor nu   het hierbij laten en dat " te doen" lijstje voor vandaag  verder afwerken !

liefs


>> Reageer (9)
11-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- wapenstilstand

Vandaag wapenstilstand en hier denken we terug aan de eigen familie ....

grtz & bedankt
Onze pap die soldaat was in 14- 18 en gelukkig alles heeft overleefd !

 

grtz & bedankt
Mijn grote broer die soldaat was in 40- 45 en dan in een kamp is terecht gekomen in Duitsland tot het einde van de oorlog maar gelukkig ook alles heeft overleefd ! Na een mag gerust zeggen gelukkig leven zijn beiden in vrede gestorven !Na die 2 grote oorlogen hebben de politiekers en sommige mensen  nog hun lesje niet geleerd bakkeleien  - kibbelen en stoken  rustig verder !

liefs


>> Reageer (12)
10-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- goede ....

grtz & bedankt

Met zoiets starten is steeds een goede start  ( hoop ik toch)ook al is de zon momenteel in geen velden of wegen te bespeuren . Van nu af af aan moeten we er ons bij neerleeggen ... de Herst zit er bijna op en de Winter is in aantocht of we het nu graag hebben of niet ! Zijn toch nog lichtpuntjes genoeg  in ons leven waar we ons goed bij kunnen voelen ook al blijven we voorlopig nog altijd braafjes in ons kot eens komt ook daar een eind aan en komen klein & achterkleinkinderen terug op bezzoek en word het een heerlijk knuffeluurtje  en .....Ola  nu zijn we aan het dagdromen we houden ons toch liever bij de werkelijkheid ... een dagje met een keer bekijken is de beste oplossing en eindig dan ook met de start van vandaag ... geniet van je dag hoe die er ook uitziet !

liefs 


>> Reageer (10)
09-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- daar ...

Daar zijn we dan weer op ons geliefd stekje aan de pc met een koffietje binnen handbereik want dat is de meter of klokje hoelang dat gekrabbel mag duren ( ook al rekken we soms wel eens die tijd en is dat laatste slokje koffie bijna koud maar mondje dicht  daarover è )De dag is weer zonnig gestart we mogen dus ook al is het Maandag wel eens gek doen ... de wereld en het leven is momenteel al ernstig genoeg !Maar we verliezen daarom ons goed humeur niet en voor nu zit dat laatste slokje koffie  er op dus ...

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (10)
08-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- zou...

Zou het kunnen dat het leven zo simpel is ???

grtz & bedankt

Of is dit slechts een droombeeld van wij er graag zouden van maken ????? Of ligt de waarheid er ergens tussenin ???? Daar over piekeren heeft geen zin we houden het gewoon simpel  " Het leven heeft goede en minder goede momenten het ligt in jou handen hoe je er mee omgaat Vandaag word de dag  van iedereen omrand met een stralend zonnetje dus ... neem dat leven dankbaar aan zonder veel vragen  en geniet ervan !

liefs


>> Reageer (9)
07-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- wij ....

grtz & bedankt

En dat is dan met weekendstemming in het hart ,  de zon laat het (voorlopig ) nog afweten maar wat nu niet is kan nog komen we blijven optimist ! Hoe je dag er ook zal uitzien ... een frisse gezonde wandeling - in je kot het gezellig maken alles hangt af van jezelf , probeer alle zorgen wat opzij te zetten en  geniet er maar van wat het ook is of nog zal worden !

liefs


>> Reageer (11)
06-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- het ...

Het is bijna zover ... neen heb het niet over dat virus of dat dwaas gedoe daar in Amerika , heb het heel simpel over de mensen  die uitkijken naar het weekend ( over ons dus ).We mogen  ( zou bijna zeggen we moeten ) toch eens kunnen het touwtje wat vieren om alles aan te kunnen en daar is het weekend het  mooiste  tijdstip voor ! Alle zorgen  wat links  laten liggen dat piekeren ff laten voor wat het is ! Maar soms lukt zoiets soms niet en daarom kunnen we vandaag maar starten met zoiets in werkelijkheid om te zetten ( dan weten we dat we het het weekend  zeker kunnen doen)dus.....

grtz & bedankt

liefs 


>> Reageer (11)
05-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en dit

grtz & bedankt

En dit kunnen we zeker gebruiken  een koffietje en een smile als je het nieuws ziet wat een rotvertoning ze in Amerika van de politiek kunnen maken en wij dan maar denken dat het in ons belgenlandje in de politiek er soms vreemd aan toe gaat daar kunnen wij nog niet aan tippen hoor !Vraag me nu af buiten modder gooien en mensen met de grond gelijk maken of er nu uit de doeken is gedaan hoe ze hun ambst termijn zien en die ook voorleggen aan hun kiezers ??? Verdorie een mens zou zich kwaad bloed zetten , gelukkig is het een ver van ons bed schouw ( al zullen we hier ook wel de gevolgen van zien en dragen  ) en zijn we toch  gelukkig in ons belgenlandje è !

liefs


>> Reageer (10)
04-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- van ...
grtz & bedankt

Van dit kunnen we voorlopig maar dromen maar  het vooruitzicht om dit terug te kunnen mee maken ,  maakt ons ook sterk in deze moeilijke tijd !Denk dan ook aan de mensen die nu alleen zijn , gelukkig hebben diegenen die al die regeltjes opleggen dat ook begrepen en proberen die de eenzaamheid wat te verzachten .Amaai zunne .... kunnen we nog aan iets anders denken of een ander gespeksonderwerp gebruiken ?????? Die Corona beheerst ons ganse leven en toch vechten we verder want .... SAMEN ZIJN WE STERK en kunnen we dat beestje overwinnen !En nu zetten we over dat onderwerp een punt achter voor vandaag  en kijken we buiten en zien de zon en proberen te genieten van wat de dag ons brengt ( binnen de regeltjes )

liefs


>> Reageer (10)
03-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 - oef !

grtz & bedankt

Oef !!! die 2 moeilijke dagen zijn weer achter de rug , we zitten weer in het treintje van iedere dag en we kunnen weer rustig aan  die  dierbaren  denken zonder steeds met onze neus op de feiten gedrukt te worden !Ola ....we krijgen een stralend zonnetje vandaag ook al is die temperatuur maar povertjes maar dat zonnetje maakt veel goed  ook al is het weer van datte  zoveel mogelijk in je kot blijven .Het komt iedereen wel stilletjesaan de  neus uit dat thuisblijven - geen of weinig bezoek maar wat moet ... moet è en  dus volgen we braafjes die opgelegde regeltjes want  de gezondheid van onze familie staat voor ons  nr 1 van  ons verlanglijstje !Dus ..hou het veilig en we duimen allen samen voor een spoedig einde van dat Corona gedoe en samen kunnen we dat ! 

liefs


>> Reageer (11)
02-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- vandaag ...

Vandaag nog zonder veel woorden want het volgende zegt alles ...

grtz & bedankt
.

liefs


>> Reageer (11)
01-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1-dit...

Dit zijn steeds voor velen moeilijke dagen want...

grtz & bedankt

liefs en en sterkte !


>> Reageer (9)
31-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31-weekend...

De weekendmodus was hier deze voormiddag wat zoek en erg druk wat meteen ook de reden was voor dat late " ff op de blog neuzen " .Bij jullie ook zon hier wel hoor , het lijkt of ze wil zeggen " jullie hebben  al zoveel dingen die verboden zijn of je worden afgenomen maar ... ik ben er nog steeds en blijf bij jullie " Hopelijk blijft dat ook zo voor het ganse weekend want als de zon schijnt lijkt alles veel mooier en lichter om dragen ! Daarom wens ik jullie een heel gezellige ....

grtz & bedankt

liefs


>> Reageer (7)
30-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- was....

Was gisterenavond wat aan het rondneuzen op het net en kwam het volgende tegen ...

grtz & bedankt
 

Zou daar wat van waarheid in zitten ???? zien onze kleinkinderen ons als ....een beetje familie behorend tot hun bubbel - een beetje als een soort lesgever -een beetje als een beste vriendin - een beetje als hun partner in crime om deugnieterij uit te halen en poetsen te bakken ??????? Dat is nu iets wat we nooit  zullen weten ( of toch wel)Wel over iets anders ... het weekend komt al om het hoekje kijken , geniet van je Vrijdag !

liefs


>> Reageer (12)
29-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29-oef!

Oef !!! geen regen maar ... zal het  weer maar niet teveel ophemelen  of we krijgen weer de eerste druppels op ons koppeke ! Ben in geen gekke bui hoor vandaag maar weiger ondanks alles de moed te laten zakken klagen en zagen is niet aan mij besteed en helpt je geen sikkepit vooruit ! Met wat humor ziet de wereld er zonniger uit ( hoe zwart het er in ons belgenlandje tegenwoordig ook uitziet )!We reiken elkaar de hand ( ook al is het figuurlijk ) en samen .....

grtz & bedankt
 

liefs


>> Reageer (12)
28-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- had ...

Had hier ook vandaag  liever een zonnig plaatje gezet als voorbeeld hoe het weer er  buiten uit ziet  maar helaas het is wat het is en het  is dit geworden ...

grtz & bedankt

En toch wens ik jullie een gezellige dag . Had mezelf voor genomen om niet meer over dat virus te beginnen maar een mens kan er verdorie niet naast kijken , het beslist hoe we moeten  leven !Het staat als een boeman tussen onze  kinderen  & klein  en  achterkleinkinderen want ff knuffelen zit er niet meer in want dat er een van hen zou ziek worden is onze grootste nachtmerrie Pfff ! Zal er maar over ophouden zeker????? Of heb ik alleen maar hier woorden neergekrabbelt die we als groot en overgrootouders allen denken ???????

liefs


>> Reageer (10)
27-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- we ....

We zullen maar starten vandaag met iedereen een

grtz & bedankt

te wensen ! Weet wel meestal doe je zoiets op het einde van het gekrabbel maar in deze onzekere virustijden moeten we onszelf wel eens overtuigen dat het ondanks alles toch een fijne dag kan worden  en we voor de zekerheid er zelf  best een stralende dag van maken  !Zelf al blijven we in ons kot alles kan als we maar willen !

liefs


>> Reageer (12)
26-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- dat ...

grtz & bedankt

Dat hoop ik dan maar uit de grond van men hart want er is tegenwoordig wat veel kommer en kwel rondom ons dus voor ff het knopje uitdraaien in dat koppeke en genieten van een meeslepend muziekje  moet kunnen !Zelfs dat luidop mee brullen met de tekst met een   op of zonder dat masker want we blijven zoveel mogelijk in ons kot dat is het veiligste !Dan maar verder die Maandag klusjes afwerken  met een opwekkend deuntje als steuntje in de rug en zo vliegt die maandag in razed tempo voorbij!

liefs


>> Reageer (12)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Lieve groetjes en geniet van het mooie weer!
  • Goedemorgen van ons stef
  • Zalige Hoogdag!
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!