Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

22-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- ola..

Olala .. wat gaat die tijd vlug als je in die kookpotjes staat te roeren ! Dus zijn we weer al eens aan de latere kant ... dan maar vuur op 0 gezet en koffietje bij de hand om  even hier rond te kijkenen  een goede dag te wensen ! Zonnig ziet het er niet bepaald  uit buiten maar het is verdraaid Weekend en we laten door niets of niemand onze 2 dagjes dat we de touwtjes zonder problemen ( of schuldgevoel ) mogen losser laten  verpesten ! Wens jullie van harte een .



liefs


>> Reageer (6)
21-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- rustig...

Rustig wakker worden .. een koppje koffie drinken en zo word het een ..



 

Dat is wat het iedere dag zou moeten worden voor ons senioren maar soms word er  doordat we onszelf teveel druk opleggen  " roet in het eten gegooid "en komt er van dat mooie voornemen  niet veel in huis .Maar toch is er  niets mis met het iedere dag opnieuw te proberen wat we dan ook ( hier toch )   van plan zijn !Verdaaid... is dat  dan nu  weer ouwe meekespraat vandaag  ???? Zal er maar mee ophouden en maak er ondanks de dreigende grijze lucht toch  een gezellige Vrijdag van  ! 

liefs  


>> Reageer (12)
20-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- het ..

Het is hier een drukke dag en het is nu in vliegende vaart eens kijken op de blog en dat zal het moeten zijn voor nu ! Maar wilde jullie toch nopg eerst  ( ook al ziet het er hier niet bepaald zonnig uit  ) een ..



.

wensen ! 

liefs 


>> Reageer (7)
19-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- je..

Je hebt zo van die dagen dat alles zo wat tegen zit en het is of alles in je handen blijft hangen ! Als  we eerlijk zijn ook al geven we het niet graag toe .....we hebben allemaal wel eens zo'n dagje ! Dan is het niet het moment om bij de pakken te blijven zitten ... kijk dan even rondom je  niet naar wat nog niet gedaan is of nog moet gedaan worden maar naar wat al al gedaan is ! Kijk naar de lucht buiten is die nu misschien grijs .. wie weet komt de zon je straks verrassen met haar stralen en zal alles er terug zonniger uitzien ! Dus wat het ook is of word in het leven  ...



 

liefs 


>> Reageer (9)
18-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- had..

Had het gisteren over Kleine bubbeltjes en de eindejaarsfeesten ... wel zal vandaag eens er maar  verder mee gaan ... Hoe die kleine bubbeltjes voor de eerste keer dit alles mee maken hebben we soms het raden naar maar .... hoe achterkleinkind Lizeke reageerde toen ze voor de eerste maal een kerstboom zag daar hoeven we niet naar te raden ...



 

haar verbazing en bewondering voor al die lichtjes en al dat moois was overduidelijk ! (en dat doet verdraaid veel plezier aan het hart  om zoiets te zien ! 

liefs


>> Reageer (10)
17-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- die ..

Die eindejaarsfeesten liggen weer achter ons en alles gaat weer zen gewone ( corona) gangetje en... dan denken we toch  even terug aan die dagen ! De kleintjes hebben ( ondanks die corona) kunnen genieten   zoals andere jaren  van hun kadootjes daar heeft iedere ouder proberen voor te zorgen ! Ook bij ons Stefke haar school( waar ze sedert verleden jaar is en de weekend naar huis komt )  werden ze lekker verwend !



Zo te zien was ze trots op haar mooi kadootje !Als ze thuis kwam werd ze nog eens dubbel en dik verwend ! Gelukkig maar dat die kleine bubbeltjes en mensen zoals on Stefke geen besef hebben van wat er zich tegenwoordig allemaal afspeeld en de zorgen die het voor iedereen meebrengt ! 

liefs


>> Reageer (8)
16-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- geen ...

Geen mist maar wel regen .. eerlijk gezegd voorlopig nog altijd een zachte Winter of het zo zal blijven ? Dat is koffiedik kijken en wat er ook nog volgt moeten we graag of niet toch aanvaarden  ! We zijn Zondag en hoe het weer ook  is of word laat je Zondagse vrije dag door niets af niemand verpesten geniet ervan en haal uit wat in die dag zit dus voor allen een...



 

liefs


>> Reageer (12)
15-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- we ..

We zijn zover ... we zijn weer in die 2dagen waar we iedere week steeds opnieuw naar uitkijken ! We mogen( en moeten ) ons  in die 2 dagen  wat minder druk opleggen , die strijk naar de Maandag opschuiven dat mag en kan  _ je omgeving( en jezelf ) eens verwennen en ervan genieten als je een glimlach  op hun gelaat  ziet dat mag en kan  ... alles mag zonder zorgen te maken en zonder schuldgevoel mag en kan op die twee dagen ! Kortom alles kan in het weekend dus  wens ik  jullie  een heel gezellig Weekend  ...



 

liefs


>> Reageer (8)
14-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- had..

Had daarnet bij het opruimen in de badkamer een handdoek met een gaatje erin dus bij de vodden  ! Maar  dit was genoeg om terug te keren in de kindertijd toen bij ons zoiets gebeurde . Bij ons thuis wat het zuinig zijn om rond te komen en de mama leerde mij van alles om het later ook te doen indien nodig ! Een handdoek met een gaatje ? toonde ze mij hoe je met snijden en stikken er nog washandjes kon van maken ! Waren  je  2 gebreide  pulekes  wat aan de magere kant ? wel dan deed je ze voorzichtig los en de uitgetrokken wol gbruikte je samen  en breide van die 2 pullekes een nieuw gespikkeld pulleke ! Gaatje in de sokken ? geen probleem.. zo moest je dat gaatje stoppen dat je er bijna niets van kon zien  en ze weer dragen !Amaai - amaai Is zoiets nog doen of denkbaar in deze tijd ????Geef mij maar de dag van vandaag hoor! Wens julle dan ook een( hopelijk ) zonnige dag en



 

liefs 


>> Reageer (10)
13-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-het ..

Het is vandaag Donderdag en weer koud en mistig maar ..



Dat is toch waar we allen naar uitkijken ook al zal het  nog wel even  duren voor we zover zijn maar ... geduld is een mooie deugd ! Ons even laten meevoeren in de toekomst op onze wensdromen moet wel  kunnen ... een stralende zon - niet meer moeten een dikke trui aan trekken om niet te bibberen van de kou  - warme temperaturen -alle  venster open om verfrissende  lucht binnen te laten - zitten zweten en ... ola hier stopt het .Dat is ver gegenoeg meegevoerd om alleen de goede kanten van ieder seizoen te zien  en te waarderen ( en de minder goede nemen we er dan maar bij)

liefs


>> Reageer (7)
12-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- ik ...



Ook al is het nu nog een grijze mist lucht maar wie weet krijgt de zon toch de bovenhand en krijgen we nog stralende zon ! Of het nu om het weer of andere dingen  gaat..  hoop is steeds belangrijk in het leven  ! Zal het vandaag hier  eens extra kortmoeten houden maar  .. hoe de dag ook verder verloopt probeer er  voor jezelf een zonnige dag ( met of zonder zon ) van te maken !

liefs


>> Reageer (6)
11-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11- daar ..

Daar zijn we dan weer  .. wat later dan anders maar ondertussen zijn die haren  mooi weer bij gesneden , anders kon ik er bijna vlechtjes van maken ! Maar wat ik vandaag wilde hier zeggen ???? Ons voorlopig ) kleinste bubbeltje van de Clan Lizeke ...



Heeft met veel tamtam aangekondigd op haar pulleke (vrij vertaald ) " deze kleine juf word binnenkort de grote zus " ! Hier gaat het gezegde " Hoe meer zielen - hoe meer vreugde " zeker op !Dus voor vandaag geniet van je dag ( die van mij kan alvast niet meer stuk )

liefs


>> Reageer (12)
10-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- hoikes !

Hoikes iedereen ... ben hier weer eens Stefke of Leeuwke ( zoals men mama steeds zegt ) jullie dachten toch niet dat ik jullie vergeten was zeker maar het waren drukke tijden  met dat eindejaar ! Daarom kom ik vandaag eens langs om samen  te toosten met jullie en  een gezond en gelukkig Nieuwjaar te wensen ..



.En meteen ook iedereen te bedanken voor de vriendelijke groetjes dat doet me steeds plezier ! Tot de volgende keer daaaaaaag ! 

liefs ( en ook van  mama )  


>> Reageer (10)
09-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- zondag..

Zondag .. dat is steeds de kroon op de week en dat wil hier ook  zeggen " Maak het kort voor nu met je getokkel "anders word het plaatsje op men schoot weer bezet door ons Stefke ! Of het een goede hulp is aan die pc ? Vrees van niet nogmaals herbeginnen omdat zij ook op dat toetsenbord drukt zit er dik in dus voor nu hou ik het kort. Wens jullie allen nog een ..

..

.

liefs


>> Reageer (6)
08-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en zo ...



En zo zijn  we al weer terug in het eerste gewone  weekend van 2022! Is nog wel wat wennen aan die cijfers 2022 maar alles went , zelfs die vervelende coronaregeltjes  pff !.Maar daar zullen we maar liever  niet over hebben want een weekend is om even adem te halen! Want  dan stopt het treintje van iedere dag even  en kunnen we genieten van die pauze  ! Wens jullie dan ook een gezellig weekend en gebruik het weekend om  jezelf eens  bovenaan te zetten  niet het " te doen lijstje maar...  van  het "wat mag en kan " lijstje ! 

liefs 


>> Reageer (7)
07-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7- dat ..

Dat zonnetje die gisteren zo vrolijk straalde vandaag weer van de partij ??? dat is verdraaid mooi aan onze hoela maar weiger de dag  zwart in te zien  ...



 Het is al een donkere tijd genoeg waarom niet eens  al dat coronagedoe en de zorgen die het meebrengt  wat aan de kant zetten je bent  in je eigen huis niemand heeft er last van  ! Waarom niet eens lekker je uitleven en luid meezingen met een deuntje op de radio? Niemant ziet of hoort je ... en zo kan je wat druk die tegenwoordig op ons allen  ligt wat van je afschudden !  Denk nu niet dat er bij mij een vijsje los zit hoor alle manieren zijn goed om er ondanks alles een vrolijke dag van te maken ! Dat is wat ik jullie van harte wens...kan het geen ganse dag  worden dan toch een vrolijk moment

liefs


>> Reageer (9)
06-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- vandaag ...

Vandaag een stralende zonnige maar verdraaid frisse dag eentje voor een grote gezonde wandeling ! Maar zoiets isalleen  voor  als jullie al bekomen zijn van die drukke eindejaars periode ...nog niet helemaal ?? Wel dan aouden jullie een voorbeeld moeten nemen aan achterkleinkind Jaiden , die kan ook op zijn leeftijd met volle teugen genieten van een rustpauze zo tussendoor ..



zouden we ook meer moeten doen !

liefs


>> Reageer (6)
05-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- al..



Al ziet het hier aan de kust  naar dat het een dagje zal worden met veel wind aan "t' zeetje " . Och de natuur gaat zen gang en daar kunnen we niets aan veranderen gelukkig maar want stel je voor ... sommige mensen houden van zon - anderen willen in deze tijd van het jaar een witte  sneeuw wereld  - nog anderen verkiezen misschien  voor een stormachtig weer om de kracht van de natuur in volle aktie te zien ..Wat zou dat teweegbrengen in deze wereld de vrede zou ver zoek zijn  ! Dus ... gelukkig maar dat we niet zelf kunnen aanstippen wat ons favoriete weer is , wat ook het weer is of word van  ieder seizoen het mooiste van de natuur  proberen  te zien en van iedere dag zelf  het beste  ervan maken  !

liefs


>> Reageer (8)
04-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ...



En met een goed begin verloopt de rest van de dag ook goed  ... dat is toch wat het gezegde ons vertelt! Al weten we ondertussen wel dat een dag minuut per minuut word beleeft en we nooit weten wat de volgende minuut voor ons in petto heeft ! Gaan hier niet de brave wijze of zwartkijker  uithangen hoor, wat ik wilde zeggen is eenvoudig ... ondanks dat dreigend Coronabeesteje - ondanks de beperkingen geniet van je dag ( binnen de regeltjes )... een vriendelijke groet van ons

liefs


>> Reageer (8)
03-01-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- ik...



Een nieuw jaar - een nieuwe week en een gewone week .. we zijn weer met volle moed  op ons treintje van iedere dag gestapt en kijken vol verwachting uit wat al dat nieuwe ons zal brengen ! We hopen na al die drukte op wat rust maar we kunnen niet in de toekomst kijken  misschien is dat ook maar best zo ,!Gezond leven en proberen te genieten van ieder moment is de leuze van ons senioren en we  hopen ook dat iedereen  ook iets in die zin in gedachte heeft en we eindelijk samen  dat coronabeestje een halt kunnen toeroepen !  Maar weer  een gewone week wil ook zeggen ... een gewone Maaandag dus ..

liefs


>> Reageer (8)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • prachtig
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Dag Steffie ,,
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!