Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

11-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-hallo

Hallo... kom ook weer eens iedereen een goededag wensen ! Ook al verween die zon gisteren  in de namiddag nu en dan achter de wolken  gisteren  het was best een mooie dag ! En weten jullie voor mij is  ...



Heb dan ook een lange wandeling gemaakt. Al moet je dat "lange" met een korreltje zout nemen hoor voor mij is dat ... rondlopen op ons terras en  in gezelschap van ma - pa -zus of broer is dat  dan dubbel zo leuk  ! Heb geen zo'n ding nedig om men stappen te meten( en zij ook niet)  weet zowiezo dat  het erg  veel zijn ! Wel maar nu ben ik ribbedebie terug naar  het zonnetje ! 

liefs van leeuwke & mama 


>> Reageer (8)
10-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10- ook



Ook al is het een stralende zonnige dag het is hier op zen Zondags ...  dat wil zeggen zoals iedere Zondag in vliegende vaart   ! Want zit er hier eentje( Stefke )  aan men arm te ekken om nog een koekje te krijgen ( want  als zij zelf  aan het rommelen gaat in die koekenkast pffff ) Dus geniet van een heerlijke zonnige Zondag !

liefs


>> Reageer (9)
09-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9- het ...



Het Weekend is er om even op adem te komen en het ligt dus aan ons om het ook te doen ! We kunnen wel mooi praten erover maar dat doen  ... ben ook net als wij allen hoor i Steeds goede voornemens daarover nemen maar  altijd wel  een drogreden hebben van" verdraaid dit moet ik toch   toch nog eerst  dringend  dit of dat doen "  Net of de werld zal stoppen van draaien als dat nu eens niet dringend gedaan zal worden  !  Klinkt dit jullie bekend in de oren ??? Wel dan zijn we met zen allen wat verkeerd bezig want Weekend is bedoeld om  er van te genieten ... punt uit !( en nu proberen dat ook  waar te maken )

liefs  


>> Reageer (8)
08-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8- en ...

 Al kunnen we vandaag  na al dat stormachtig gedoe buiten genieten van de rust en stilte .



We zijn nog steeds Vrijdag en ...en het plezanste van er nu tegen aan te gaan is  ...het is het laatste dagje van de werkweek dat we er nog moeten invliegen! Want vanaf morgen krijgen we weer het Weekend en dan mogen de touwtjes wat losser en is het weer van ... " niets moet en alles mag "!

Vrijdagklusjes achter de rug ???? Wel geniet dan verder van alles als een voorproefje op het Weekend

liefs 


>> Reageer (7)
07-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-een ...

Een ...



Hier is het voor nu superkort kan wel eens gebeuren è !  Wij senioren laten ons  niet overdonderen door dat stormachtige weer , we blijven koppig  tegen pruttelen en maker er toch  een  gezellige dag van !

liefs


>> Reageer (7)
06-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- daar ..

Daar is ie weer ... die oktonerse stormachtige wind in April pff! Gelukkig hebben nu ook  dingen die ons hoop geven op mooier weer zoals ...



Die lente en zomerse striuiken  en bloemen reeds overal trots hun eerste blaadjes tonen ook al zijn ze nog piepklein .. ze zijn er al ! Dus nemen we wat nu is erbij en weten nu heel zeker! Binnenkort is dit alles verleden tijd enkunnen we genieten van een  van een rustiger en zonnig weer waar we allen naar uitkijken ! Dus nu genoeg  over dat weer wens je nog een gezellige dag binnen in ons eigen kotje ! 

liefs


>> Reageer (8)
05-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- en ...

En ...



Want vrees als ik zo buiten kijk dat we het vandaag het zelf zullen moeten in onze handen nemen om er iets moois van te maken ! Het hoeft niet altijd iets opzienbarends te zijn  de kleine  gewone alledaagse  dingen die we soms als heel gewoon aanvaarden kunnen je ook een goed gevoel geven ! Om iets bij de naam te noemen ... als je aan het tokkelen bent op dat toetsenbord waarom staat er altijd een kopje thee of koffie naast die Pc ?????Omdat het die 2 dingen samen je een goed gevoel geven  en bewust  al die zorgen om alles en nog wat even  opzij zet ! Dus maak erop je eigen manier een mooie dag van want ...  veel is daar niet voor nodig ! 

liefs 


>> Reageer (7)
04-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- vandaag ...

Vandaag zijn we weer gestart met ..



.

Hoopte dat die  nieuwe week  een start  zou zijn naar zinvolle besprekingen op de weg naar  vrede maar ... blijkbaar gaan de wreedheden gewoon door en word er zelfs nog flink wat olie op het oorlogvuur bij gegoten en ziet de toekomst er steeds donkerder uit ( zucht ) ! Wij kleine gewone mensjes staan machteloos tegen deze machtwellust !!! Daarom ook al zijn er Maandagklusjes en is het weer ook niet bepaald schitterend geniet van je dag en iedere moment ! 

liefs


>> Reageer (10)
03-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- vandaag ...

Vandaag zijn we ...



Een heel aparte dag voor de wielerliefhebbers... of het nu gewone liefhebbers zijn die de Zondag in groep of alleen een ritje maken of gewoon thuis die Ronde van Vlaanderen volgen op tv ... het is voor hen allen een dagje uit de duizend ! Wens hen dan ook  allen heel veel fietsplezier of kijkplezier ! 

liefs


>> Reageer (10)
02-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- we ..

We zijn weer aangekomen in de twee mooiste dagen van de week en daar mee heb ik het niet over het weer hoor ! Want dat weer is niet bepaald wat je van een Lentedag mag verwachten ook al is die frisse wind van gisteren toch al wat gaan liggen ! Veel gekrabbel hoeft er vandaag niet bij alleen dit .. laat die 2 dagen niet verpesten door het weer en hoe het weer ook is of nog zal worden  wees opstandig en toon dat die koude ( &regen of sneeuw?) je niet klein krijgt ! Dus wens ik jullie allen een ...



Geniet er van ! 

liefs


>> Reageer (7)
01-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- we ...

We zijn vandaag in de maand ..



En meteen toont die ons waarom hij zen naam " Aprilse  met zen grillen "meer dan verdient ! ,bijna niet te geloven... wind - regen en zelfs sneeuw na dat verwenweertje ! We zullen die coronaleuze nog maar eens uit de kast halen( met een kleine aanpassing ) .." Moet je niet dringend buiten zijn ...blijf dan lekker warm in je kot " Maar dit wilde ik toch ook even kwijt ...



liefs


>> Reageer (9)
31-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- Je ..

Je wil  enkele kiekjes van de achterkleinkinderen op de uitwendige schijf zetten en ben er bijna zeker van dat ik niet de enige ben die dan nog eens vlug in die oudere fotos gaat kijken !Eens terug kijken naar je eigen kleine bubbels   die ondertussen ook al grootmoeder of grootvader geworden zijn ! Zelf je eigen kinder en jongere tijd eens vluchtig overlopen want  iedere foto vertelt  een verhaal op zich zelf  ! Met dat gerommel in  die fotos kwam ook dit tegen van vele jaren rterug(meer dan 40jaar terug ... al zo lang geleden  ?pffff !) ... de opkomst van de vrije radios !Per toeval kwam ik daar ook terecht met een programma bedoelt als ontspanning tussen al drukte door en daarom noemde het ook ...



Maar nu terug naar het nu...wens jullie  nog een gezellige  dag en ... vergeet geen rustpuntje in te lassen met een kopje troost !!

liefs


>> Reageer (10)
30-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- en ..

En met dit zullen we vandaag  vlug starten starten ook al  is het door de omstandigheden superkort maar toch  ..



Winterweer - regen of geen zon  is altijd niet even plezant  dus niet getreurt daar voor  want ... een dag zonder zorgen is iets wat we  met zen allen toch het liefste op ons bord krijgen en ik jullie van harte toewens ! 

liefs


>> Reageer (7)
29-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- word...

Word het nu  eens een dagje zonder zon ??? Verdaaid wat zijn we toch verwend geworden deze zalige maand Maart , zodat we bijna dat zonnig weertje zien  alsof  zoiets  d de normaaste  zaak van de wereld is en ...dat is het zeker niet  ! Geen zon vandaag??? Wel  daar kunnen we ook mee leven en zoals het plaatje ons vertelt geniet dan dubbel  zoveel van de kleine dingetjes en zo maken we er ookeen fijne dag van  ...



liefs


>> Reageer (11)
28-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- mooie__

" Mooie dingen duren nooit lang " Dat is een wijs gezegde die soms wel van toepassing is op sommige dingen in het leven ! Maar als er nu èèn ding is waarop dit zeker van toepassing is dan staat de Magnolia  op de eetste plaats ! Heerlijk om die boom in bloei  te zien maar na 2a3 dagen is het al ..



.

Maar toch ... ook al is het wel eens foeteren voor al die bloemenblaadjes op de ggrond ! Toch  ook al kan  de natuur soms heel hard  en verwoestend  zijn ... soms geeft ze een heerlijk gevoel bij het zien van haar mooie kanten ! 

liefs


>> Reageer (8)
27-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- maar..

Verdraaid  voelen jullie dat ook .... die verandering van uur ? Stilder buiten blijkbaar zijn er nog mensen die moeite hebben met die uurwisseling of... is dat de zon ons niet wakker maakte deze morgen ??? Wens toch  jullie dit ...



Maar  momenteel Is dat relaxen hier aan de kust door wat grijze  mistige lucht  en gebrek aan zon nog steeds iets dat binnen moet gebeuren maar ... wat nu niet is kannog komen è !

liefs 


>> Reageer (8)
26-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- beter ...

" Beter  wat later  dan totaal niet"Dat is nu een gezegde die de laatkomers graag gebruiken ( al is het vandaag hier ook wel een klein beetje  van toepassig pfff ) Soms vraag ik me af ... waarom zijn we steeds zo druk bezig ? kunnen - mogen en moeten we al die klusjes niet wat rustiger aanpakken ? Och een mens is een gewoonte beestje en wat vroeger nodig was van " haastjewerjezere" hoeft nu niet meer en toch ... blijven we hangen in onze gewoontes ! Nu genoeg daatover ... Weekend en stralende zon wens jullie dan ook ....



liefs


>> Reageer (8)
25-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- dat ...

Dat stralend  zonnig weer is niet voor ons mensen een heerlijk geshenk ... ook de natuur geniet ervan  en dat toont ze dan ook trots bij bomen planten & struiken zelfs met bloemen ! Dit is  al een van de eerste bloemen van  de Rhododendrons waarvan de bloeiperiode  slechts start begin April ...



 

Doet echt plezier die nu al  zo vroeg te zien , het fleurt je ganse tuin  en je dag op ! Of doet dat Weekend die voor de deur staat ook een duit in het zakje voor vandaag ?Wat  of waarom het ook is ...geniet van je zonnige dag  !! 

liefs

 


>> Reageer (9)
24-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24- een ..



Een mooie zelfs schitterende dag is het zowiezo maar het ligt nu nog aan ons om er ook een gezellige dag van te maken .Het  zijn het soms heel  kleine  gewone dingentjes die er dan toe bijdragen .. de Blaadjes aan de struiken die dapper hun kopje uitsteken - sommige bloemetjes die al  bloeien - was die buiten droogt inplaats van in de automaat -een terrasje doen zelfs al is het je eigen terras enzovoort !Het ligt aan ons ondanks alles heeft  iedere dag steeds zen mooie momenten  geniet er dan ook van

liefs


>> Reageer (6)
23-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23- mocht ..

Mocht er iemand onder jullie twijfelen dat ondanks de zalige temperatuur- een stralend zonnetje of we nu al in de Lente zijn of niet ... wel hier is er het bewijs daarnet een fotoke van  een bloeiende Magnolia genomen  in  eigen  tuin  . We zijn ...



 

Hoelang dat heerlijke  Lenteweertje zal duren ??? dat is " Wait and see "!!

Dus geniet van het nu !!

liefs


>> Reageer (5)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • genieten zullen we, mijn broer komt op bezoek, steeds lachen geblazen


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!