Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 19de week van 2024
Foto
Bij steffie

01-09-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 een..

Een ..


.

Vandaag is dat zeker  bedoeld  voor alle jonge mamas die hun klein bubbeltje( mischien met traantjes )  voor de eerste  keer   zien binnenstappen in de school ! Weet maar al te goed hoe zoiets aanvoelt! Wees gerust maak je geen zorgen als ze thuis komen zullen ze niet kunnen zwijgen over wat ze vandaag allemaal gezien en gedaan hebben ! Maar denk ook aan de mamas van grotere kinderen hoe zij zich voelen door die plotse stilte en  kalmte in huis ... een soort van opluchting ( wat ze zeker  nooit of nooit zouden  willen toegeven ) maar alles zal vlug weer een dagelijks ritme worden ! Maar wij senioren hebben die soms moeilijke dag reeds lang achter de rug maar toch... op 1September denken wij steeds opnieuw  terug aan die eerste schooldag van onze kleine bubbels ( ook al zijn die ondertussen al zelf oma of opa ! )

liefs  


>> Reageer (10)
31-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- laatste ...

Laayste dag van die zomermaanden ? Ook al is de wetenschap ver gevorderd het weer hebben ze niet onder kontrole het is grillig en soms onvoorspelbaar ... het is en  blijft nog steeds een raadsel! !Dat weer lapt alles aan zen laars en volgt zen eigen weg!  Genoeg over dat weer  we zullen wel zien wat het word - als we zover zijn ! Maar ook vandaag de laatste vakantiedag voor de schoolgaande jeugd... waar is de tijd toen dat hier zover was ! Zes startklare van klein tot grote kinderen  in huis die opgewonden en niewsgierig waren  hoe het die eerst eschooldag zou kunnen verlopen hoe dat was ??? Wel kan daar gerust op antwoorden ... het huis stond op zen kop !Helaba ... zat eerst in de toekomst en dan in het verleden???? Zal me nu  maar  weer houden aan  het heden de dag van vandaag en   ...


 liefs  


>> Reageer (6)
30-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- een ...

Een .


.

Omdat het plaatje vandaag  een vogeltje is wil niet meteen zeggen dat ik iedere morgen ook een vroege vogel ben hoor  !   De drukke  tijd van  iedere morgen vroeg  wakker gemaakt worden door  die rinkelende wekker behoort tot het verleden ! Je tijd en leefwijze  word niet meer bepaald door je verplichtingen ... je kan nu mooi je eigen levensritme bepalen ! En toch leggen we ons  soms nog teveel druk op( dat zit er bij ons ingebakken zeker ?)en vergeten een beetje het gezegde  van " niets moet alles mag "  in ere te houden ! Voila sè dat is weer van het hart ( wat een krabbeltje al niet kan doen  kan  è  Geniet van je dag !

liefs


>> Reageer (6)
29-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- daar ...

Daar zijn we dus weer een nieuwe week  en hopen dat zoals iedere week  dat alles op wieltjes loopt ook al zijn het soms wel hobbelige wegen ! De zon is er en dat is steeds een extra duwtje in de rug om te genieten van je dag ! Ons leeuwke geeft een mooi voorbeeld hoe het op die dagen kan zijn van  de zon genieten met een..


.

Van zodra ze ziet dat die doos met ijs uit de diepvries komt dan gaat ze zich al klaar zetten in haar ferarie op ons terras en laat ze zich mooi bedienen ! Dat kunnen wij ook even een rustpauze inlassen ergens op een terrasje en we  worden dan ook nog alles voor onze neus gezet! Maar dat eigen terrasje met een jisje uit de diepvries en een  zelf gechonken drankje is ( voor mij persoonlijk) even zalig

liefs 


>> Reageer (7)
28-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- een ...

Een Zonnige en daarboven op een Zondag  die bedoeld is om iedereen in onze omgeving en jezelf ( dat mag ook wel eens ) wat te verwennen  wat kunnen  we nog meer  wensen om er een gezellige vrolijke  dag van te maken ! Dat krabbeltje  is hier zoals iedere zondag  in een soort sneltreinvaart maar daarom niet minder harteijk dus ik wens jullie allen een ..


liefs


>> Reageer (8)
27-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- ook ...

Ook al is er nog een grijze lucht buiten we duimen toch dat het een zonnig Weekend word ! Verdraaid toch ...we  hebben  lopen puffen deze zomer enals de  zon is er even nie tis   missen ze  al ... dat beloofd voor de komende Winter we zullen met heimweer terug denken aan al die mooie dagen  ( en dat we zwetend rondliepen zullen we vergeten er bij te zeggen )  ! Maar zo ver zijn we nu nog niet we kunnen maar genieten van wat we nog krijgen en wat komt ... zullen we wel zien ! Wens jullie daarom  .. 


Geniet ervan ! liefs 


>> Reageer (6)
26-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26- wens ...

Wens jullie met deze  bloem uit de tuin een ..


.

Als die zonnebloemen trots hun bloemen tonen dan weten we dat het eind van de Zomer in het zicht is (ook al waren ze dit jaar wat vroeger dan anders )! Het is pelzier om te zien hoe ze steeds hun  bloemen daaien en de ganse dag de zon volgen , al zal het niet voor vandaag zijn want hier is die zon ( voorlopig ?) ver zoek ! Wat er ook komt of is we kijken uit naar het Weekend dat voor de deur staat en wat het weer ook is of zal worden dat is steeds een mooi vooruitzicht Geniet van je dag ! 

liefs 


>> Reageer (7)
25-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25- van bij ...

Van bij de start van het delijks krabbeltje wens ik jullie allen een ..


Het beloofd ook een heel warme dag te worden ! Bij het zien van die zee zou je niet dromen  om daar nu te zijn ? Kan je  bij het zien ervan in gedahten aanvoelen  hoe verfrissend het zou zijn om daar nu te kunnen in te duiken ?  Maar dromen zijn bedrog we zullen maar onder de bomen de schaduw opzoeken of binnen blijven en af en toe die handen  onder  lekker verftissen  koud wate houden ! Ook al is het niet in de zee het voelt ook heerlijk verfrissend  aan  en geniet van je dag ( ook al is het in ons eigen kotje )

liefs!   


>> Reageer (8)
24-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24-

We zijn vandaag al weer..


.

Verdraaid wat gaan die dagen vlug voorbij ( voor os toch )Waar is de tijd gebleven dat de dagen niet vlug genoeg konden voorbij gaan zodat we volwassen zouden zijn ???? Daar zijn we dus weer bezig met ouwemeekespraat te verkopen maar ...alles we eerlijk zijn denken wer allen niet zo ietsje in die aard erover  ??Soms terug denken aan die zorgloze kindertijd  van  vroeger is onvermijdelijk verbonden aan het ouder worden en daarover hoeven je ons niet te schamen ook al vinden die jonger  generatie zoiets ouwemeekespraat ! Wij als senioor   weten  dat ze later net hetzelde zullen denken zo als wij doen  en onze ouders ook deden ! 

liefs 


>> Reageer (3)
23-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23-als...

Als we eerlijk zijn ( ook al bekennen het niet graag ) als we ouder worden zijn er sommige klusjes die wat zwaarder wegen dan vroeger ! Maar heb een mooi altenatief gezien ..




.

achterkleinkind Jaiden doet niets liever bij zen mama dan te helpen met die huishoudklusjes en doet het nog netjes ook ! ( dat hij er daarna even graag alles op zen kop zet zullen we maar niet bij zetten zeker )Genukkig zijn we dik  tevreden ( ook al gaat het wat minder vlug ) dat we( bijna ) alles nog zelf kunnen doen   en als we die bubbeltjes  op bezoek krijgen ze nog lekker mogen spelen ( of de boel op stelten zetten? )Wens jullie een heerlijke dag en... rustig aan doen lukt ook hoor ! 

liefs 


>> Reageer (6)
22-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22-als...

Als ik zo buiten kijk ... grijze lucht  pfff... daarnet gelezen " temperatuur kan oplopen tot 27gr " ja wadde... als ik die lucht zie zal het nog niet voor nu zijn maar zoals steeds ... wat niet is ...enzovoort !  Heb ik nu die maandag ingezet met morren over het weer ???? Zeker niet het is meer een beetje spotten met onszelf ... toen het snikheet was klaagden we over de warmte en die fel brandende zon..  nu ze er niet is missen we ze !!Och wat het ook is of word die klusjesmaandag  is gestart met en opgewekt gevoel (en koffietjes) en wens jullie dan ook (hoe het weer ookis of  word ) een ...


liefs 


>> Reageer (8)
21-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21- een...

Een ...


Bovendien is het Weekend en Zondag ... dus maak er maar een verwendagje van voor je omgeving en voor jezelf want dat mag ook wel eens gebeuren  ! Hier is het zoals iedere Zondag in vliegende vaart want is hier eentje ( ons leeuwke ) die zoiets de normaalste zaak van de wereld vind dat die dag haar dag is dus voo rnu een gezellige Zondag en geniet van het mooie weer ! 

liefs


>> Reageer (7)
20-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20- als ...

Als je naaste buur aan de ene kant veel groen en bomen zijn dan is zoiets heerlijk om te zien Maar  ... als je tegenwoordig  hier s' morgens buiten komt dan zie je dit ...


 

Dan vraag je jezelf wel eens af "zijn we nu echt nog Augustus of heb ik het mis ...  iedere dag opnieuw droge blaadjes zo vroeg????"Het lijkt al begin van de Herfst  door die warme temperaturen en gebrek aan regen  ! De  Natuur  is bijna niet te voorspellen  doet haar eigen dingl en wij moeten  er ons bij neerleggen en  aanvaarden!  Zoals steeds ondanks alles  we blijven optimist en wat op het plaatje geschreven is ... is van harte gewenst van uit 't rommelkotje ! 

liefs 


>> Reageer (6)
19-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19- wij ...

Wij zijn gelukkig dat het wat minder warm is maar ... zouden de kleintjes er ook zo over denken ??? Als ik zo de snuitjes zag Zondag toen ze inhet  water speelden en zie van die kleine deugenieten  Lize & Liam op een  wandeling  in de zon dan geloof ik toch dat die kleintjes dat weer super ..




.

vonden !Als we de weerman mogen geloven zullen ze er volgende week weer kunnen van genieten ( en wij genieten dan ook mee als we hen bezig zien ! )

liefs   


>> Reageer (7)
18-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18- voor ...

Voor iedereen een ...


Dat is toch waar wij allen iedere dag  opnieuw naar uitkijkeneen het vooruitzicht van een mooie & gezellige dag met  goede en rustige  start en wat er ok volgt ... zullen we dan wel zien !Na die  verfrissende dag van gisteren kunnen we er weer tegen wat de stralende zon betreft ! Die regen had  niet alleen voor verfrissing van ons gezorgd maar ook een zegen voor de natuur! De planten hebben   weer dapper hun blaadjes  kunnen  strekken en de bloemen heffen weer trots hun kopje naar de zon !Dus.... wat  ook je dag is of word probeer er steeds het beste uit te halen !

liefs


>> Reageer (6)
17-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17- een ...

Een samenkost zoals verleden Zondag hier  van achter - klein en kinderen geeft altijd een prettig gevoel ! Er worden herinneringen opgehaald van hun deugeniete streken ! Ondertussen speelden de kleinsten lekker in hun bad in die  schaduw onder een boom ! Ze hadden zelfs reuzepret dat ze af en toe met hun waterpistooltjes  zelf eens die volwassen mochten nat spuiten ( en dat hoefde je zelfs geen tweemaal te zeggen of vragen  ) Maar ... soms komt er ook emotioneel momentje in die samenkomsten  voor zoals Zondag  toen de taarten op tafel werden gezet door de dochter gebakken en versierd door haar man  en een ervan had dit opshrift 

 

( bedankt memè & pepè)

liefs  


>> Reageer (7)
16-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16- had ...

Had nooit in men leven  kunnen denken dat ik ooit zoiets zou intikken zelfs niet denken of zeggen  maar toch  vandaag dit ... Een  heel 


gewenst  gelukkig (voorlopig ? ) zonder die brandende zon ! We kunnen die huishoudklusjes vlugger en gemakkelijker afwerken  - we kunnen vrij buiten lopen zonder die schaduw op te moeten  zoeken kortom we kunnen weer even vrij ademen ! Maar wie weet ...  zullen  we als die zon te voorschijn komt zullen we toch blij zijn dat ze er terug is ! Het weer kan  ondanks alle moderne snufjes en voorspellingen toch grillig zijn maar....maar zijn wij mensjes soms  dat ook niet ??????

liefs 


>> Reageer (9)
15-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- een ...

Een...


Voila sè daar zijn we dus weer op deze extra heerlijke Maandag (geen klusjes vandaag )na een drukke en een  ( bijna) blogloze  dag !We springen weer op het gewoonte treintje wat de blog betreft !

Geniet van deze heerlijke extra dag... liefs 


>> Reageer (9)
14-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- wens ;;

Wens jullie allen een heel ..




En daar zal het voor vandaag wel waarschijnlijk bij blijven want het word  een drukdagje maar ook een   blogarm dagje ...alle kind - klein en achterkleinkinderen komen op bezoek ( 30pers ) !  beloofd een drukke dag te worden !Dus geniet van je Zondag ( zal ik ook wel doen )

liefs


>> Reageer (11)
13-08-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1wat ...

Wat later dan anders maar toch nog vlug een goede dag komen wensen en even rondneuzen ook al is hier momenteel nogal druk  ( kon het echt  niet laten ) Dus blijft het voor nu bij een simpele groet en wens jullie allen een ...



Een  heel gezellig Weekend ! liefs 


>> Reageer (7)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • Lieve Steffie.
  • Hallo
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • fijne mid-week
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!