"De Paddehoef"
Inhoud blog
  • 'De Paddehoef' - Hoofdstuk II
  • 'De Paddehoef' - hoe het verder ging...
  • "De Paddehoef" (Hoe het begon)

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     




    Foto

    Nieuws HLN
  • KIJK. Eerste helikopter op fossielvrije brandstof ter wereld is Belgisch: prijs en topsnelheid onthuld
  • KIJK. ‘Oatzempic’ is nieuwe wonderdrankje om af te vallen, maar is de TikTok-hype zo gezond? Diëtiste Sanne legt uit
  • Google stelt nieuwe budgettelefoon van 549 euro voor: dit moet je weten over de Pixel 8a
  • Google stelt nieuwe budgettelefoon van 549 euro aan: dit moet je weten over de Pixel 8a
  • Apple kondigt vier nieuwe iPads aan: “Grootste dag voor iPad sinds eerste model”
  • Laad je smartphone of laptop niet tot 100% op: zo gaan de batterijen van je toestellen langer mee
  • Jaarlijks turen we anderhalve maand op smartphone: zo kan je je schermtijd flink terugschroeven
  • Wat is het goedkoopste telecomabonnement om elke avond te kunnen streamen?
  • Sluit het gsm-abonnement als laatste af: wat met telecomabonnementen bij een overlijden?
  • Apple verwijdert WhatsApp op bevel van Chinese autoriteiten


    Foto

    Foto

    een thriller roman aan mijn verbeelding ontsproten en opgedragen aan mijn lieve vrouw Susanne.
    07-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Paddehoef' - Hoofdstuk II
    HOOFDSTUK II
     (De vrouw van Hans )

    Karin werd met een lange geeuw wakker. Ze rolde zich van haar linker op haar rechter zijde en vroeg zich af hoe laat het nu wel was. Ze keek met slaperige half gesloten ogen naar de helrode cijfers van de digitale wekker die op Hans' nachtkastje stond.

    Negen uur en vijf,te vroeg om nu al uit de veren te komen,dacht ze. Ze draaide zich op haar rug,trok de donsdeken tot aan haar neus op en probeerde terug in te slapen,wat haar niet zo best lukte. Andere dagen die ze meestal in verveling doorbracht had ze geen probleem met slapen. Ze kon er heerlijk van genieten. Vandaag had ze heel wat om handen en daar hield ze niet zo gek veel van.

    Ze staarde naar het plafond. Het plafond waarvan ze elke vierkante centimeter uit het hoofd kende. Alle barstjes en de kleinste oneffenheden kon ze haarfijn terug vinden. Ze had er zo dikwijls naar gekeken als Hans op haar kwam.

    Hij had haar nooit kunnen bevredigen en zijn pogingen daartoe waren met de jaren meer en meer afgenomen. Hij was vaak vermoeid van het harde werken en ze vrijden nog maar zelden.

    Nochtans verafgode hij haar en elke wens die ze ook maar kon bedenken, probeerde hij naar vermogen in vervulling te laten gaan. Ze vond hem een echte schat van een man,ze hield zielsveel van hem,maar seksueel genot had ze bij een ander moeten zoeken. Beter nog,het had zichzelf aangeboden.

    Ze kon zich die dag nog levendig herinneren want Jaak en Ingrid kwamen net zoals vandaag op bezoek. Het was die dag in augustus snikheet geweest. Ze had een ijskoude douche genomen en was naakt en drijfnat door de woonkamer gehold toen de telefoon rinkelde. Ze had reeds een heel tijdje met Ingrid langs de draad staan kletsen toen ze geschrokken vaststelde dat ze aan het raam werd aangestaard door een jongeman met op het door de zon gebruinde aangezicht een glimlach die verraadde hoe amusant hij het wel vond haar daar in haar blootje te zien telefoneren. Ze was er zodanig van geschrokken dat ze de hoorn op de haak had gegooid – tot verbazende ergernis van Ingrid - ,razendsnel naar de slaapkamer was gerend en vliegensvlug Hans' kamerjas had aangetrokken. Het had enkele minuten geduurd voordat het tot haar doordrong dat die dag de glazenwasser langs kwam. Ze was uiteindelijk een beetje verlegen terug naar de woonkamer gegaan,had het raam geopend en de jongeman vriendelijk gevraagd of hij met dit tropisch klimaat geen zin had in een pils of dergelijks.

    Hij had het aanbod aanstonds aangenomen en was met een elegante sprong over de vensterbank binnen gewipt. Zijn naam was Gunther Van Laer,hij was nog maar pas een week in dienst als glazenwasser en had dit tafereel als een aangename en welgekomen verrassing beschouwd.

    Ze wist nog steeds niet wat haar toen overkomen was.Was het de warmte van die dag geweest,zijn atletisch gebouwde lichaam of het feit dat hij haar reeds naakt gezien had,na wat heen en weer gepraat hadden ze de slaapkamer opgezocht.

    Ze dacht een beetje weemoedig terug aan die eerste ontmoeting en aan al die volgende namiddagen die ze onstuimig en voor de buitenwereld verborgen houdend,op zijn vrijgezellenflat hadden doorgebracht. Het waren heerlijke momenten van ontspanning geweest in haar saaie en vol van verveling zijnde leven. Nochtans had ze beslist na vandaag hun relatie op te geven. Ze zou Gunther proberen duidelijk te maken dat ze het niet meer aankon. Ze hield té veel van Hans en dat ze hem bedroog knaagde aan haar geweten. Ze had dit spel nooit mogen spelen vond ze nu zelf.

    Inmiddels was het kwart over negen geworden en met deze gedachten in haar hoofd kon ze nog moeilijk de slaap vatten. Ze kwam uit bed. Ze strompelde wat licht versuft naar de badkamer,draaide de mengkraan boven de badkuip open en voelde met het topje van haar grote teen of het water warm genoeg was.

    “Een heet bad zal me wel opmonteren”,zei ze tegen zichzelf en trok haar pastel groene(groen was haar lievelingskleur) satijnen nachtkleed over haar hoofd voordat ze zich languit,eerst wat aarzelend,maar dan de temperatuur gewend rakende,in het bad neervlijde. Ruim een half uur bleef ze genieten van het warme schuimige naar dennen ruikende water dat haar lichaam volledig omsloot.

    Toen het wat afkoelde trok ze de stop uit de afloop en bleef liggen totdat het schuimwater door de

    afvoer was weggevloeid. Ze stapte uit bad en ging,zich afdrogend,voor de manshoge spiegel staan.

    Ze vond haar lichaam nog steeds prachtig. Alleen haar borsten vond ze wat klein en haar huid kon best wat zonlicht gebruiken. Ze borstelde haar ravenzwarte haar dat tot over haar schouders hing en zocht in haar garderobe naar de voor deze middag gepaste kledij.

    Het was klokslag twaalf uur toen ze,gekleed in een lichtblauwe jeans en een groen gehaakte wollen trui over een roze kanten beha en bijpassende string,haar appartement afsloot en de lift nam die haar naar de ondergrondse garage bracht. Ze liep gehaast op haar fonkelnieuwe 'opel astra' af,die ze zo enig had gevonden en die Hans enkele weken geleden voor haar op het autosalon had gekocht. Hij had de verkoper er nadrukkelijk op gewezen dat de verkoop alleen maar kon doorgaan als de wagen in een grasgroen kleurtje kon geleverd worden. Ze hadden nadien nog hevig gelachen met de jonge verkoper die op alle mogelijke en vrij stuntelige manieren had geprobeerd aan de hand van een kleurenkaart dit uit hun hoofd te praten.

    De schemerige ondergrondse garage boezemde haar telkens weer angst in. De kranten stonden bol van verslagen over aanranding en moord in ondergrondse parkings, die het uitverkoren terrein waren geworden van psychopaten en in de rand van de marge levende enkelingen. Ook Brussel was zoals alle andere grootsteden niet van banditisme en vandalisme gespaard gebleven.

    Ze wipte zich vlug en elegant in haar wagen en vertrok. Ze zou in het centrum van de stad lunchen en nog wat winkels kijken voordat ze Gunther in zijn flat zou opzoeken.

                                  °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

     




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 07/04-13/04 2008
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • groeten uit Egmond-binnen.
  • groet van boomer
  • Warme groetjes uit Tessenderlo
  • Ik kom je een mooie en warme zondag avond wensen
  • Prettige avond

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • adripa
  • BLOG TIPS
  • ninas erotica world
  • borriquito
  • pol-de-postman

  • http://adripa.skynetblogs.be

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    noyo
    blog.seniorennet.be/noyo

    Laatste commentaren
  • Vlot geschreven... (Titipoes)
        op "De Paddehoef" (Hoe het begon)

  • Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!