ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
04-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo

.

levendige-kamillebloesems-brengen-schoonheid-naar-de-rustige-weide-gegenereerd-door-kunstmatige-inte



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (41)

10-05-2024
Zonnige groetjes op deze heerlijke vrijdag aan al mijn blogvrienden.
oie-1075351-J1-EGM1h-B

Goedemorgen beste vrienden.Net als gisteren zal het een mooie lentedag worden.Vogeltjes fluiten en iedereen is reeds in de weer.Wat is het heerlijk als Je mag ontwaken met de zon die schijnt door het vensterraam,net alsof ze zegt.Ik ben hier om Jullie allen te verwennen en te verwarmen.Gisterennamiddag was het zalig op mijn terras en zat ik op de eerste rij om de koers te volgen.Ze zullen het ook wel warm gehad hebben.Op zo een dagen kan ik mijn tijd goed opvullen want na het bloggen en mijn middageten doe ik mijn verslaafde slaapje en om 14u30 kan ik naar buiten.Ik hoop dat Jullie ook mogen en kunnen genieten van deze prachtige lentedag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een boeketje lentegroetjes lieve Ani.Je blijft zo stil.Het is niet van Je gewoonte.Hopelijk kan het zonneke Je weer blij en vrolijk maken.Doe alles kalm aan en hopelijk krijgt Je bezoek in het weekenwant daar kun Je U stevig aan optrekken.Dikke steunknuffel.

10-05-2024, 09:33 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Anitje ,,

Hopelijk zal u ook een beetje genieten van dit weertje Ani ,, want het is wel maar van korte duur ,, dus profiteren he ,, hopelijk verder alles goed met u in de mate dat gaat natuurlijk ,, misschien eens lekker naar de zee Ani maar ik denk dat iedereen daar nu wel wil zijn ,, dan maar rustig in u tuin genieten kan ook he ,, hou u verder goed Ani .

10-5-2024
Goede morgen en een fijn verlengd weekend gewenst ,, met het zonnetje erbij kan het zeker niet meer stuk , dus geniet ervan zou ik zeggen ,, vriendelijk groetje Ingrid .

10-05-2024, 07:19 geschreven door Ingrid.


geniet van je dag !

girl-summer-hair-time-sunset-sunshine-2048x1365.jpg
niet aarzelen
gewoon je hoofd leeg maken
en genieten van het mooie weer
dat ze ons hebben beloofd   !
liefs meeuw

10-05-2024, 07:11 geschreven door meeuw


09-05-2024
Goeie avond Ani

Wat een heerlijk dag was het vandaag met zon, een aangename temperatuur en rust... daar hebben we al lang op gewacht. Hopelijk hebben je ook genoten Ani.

Het was hier de laatste tijd weer hectisch met afspraken en klussen en de tuin die voorrang kreeg omdat ik bloemen wil in de zomer en daardoor heb ik jullie allemaal verwaarloosd sorry.

Voor de rest ik het ok met ons. Hopelijk met jou ook ?


Nog een aangename avond en morgen gezond weer op! Knuffel


 vis.gif

09-05-2024, 19:06 geschreven door NATOKEN


hey Ani

en die margrietjes zijn nu overal te vinden in de bermen langs de wegen en in heel wat velden...zalig he...dit jaar zijn er ook heel veel paardenbloemen en boterbloemen...wij drukten vroeger toen we klein waren met de stamper van de boterbloemen, bloemetjes in onze arm...raar he dat dit dingen zijn waar je aan denkt als je die bloemetjes ziet...en nu wachten we nog op de klaprozen...ben ook altijd blij als ik die zie opduiken in de tuin... normaal staan er heel wat naast de margrieten in onze tuin...

En met het mooie weer ben ik er zeker van dat jij nu je hartje ophaalt daar aan het zeetje en een wandeling maakt op je geliefkoosde plekjes...heerlijk he om daarvan te kunnen genieten...

wij hebben het goede weer ook al besteld en hopen om echt dat we einde mei ook zalig weer hebben...we hebben het nodig (wie niet he)

Ik wens je nog een fijne Hoogdag en hou je goed he...knuffel 

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

09-05-2024, 18:36 geschreven door Klaproosje1


Fijne hemelvaartsdag

1Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

09-05-2024, 11:25 geschreven door Annie & Rogier


Fijne feestdag Ani en we hebben de zon erbij

Welkom bij powerpoint Roosje

Vriendschap is een wonderlijk woord,misschien wel het mooiste op aard

misschien wel het mooiste op aard

Een knuffel voor iedere dag en om je mond een stralende lach

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

09-05-2024, 11:03 geschreven door Roosje


Onze Lieve Heer Hemelvaart !!!
oie-9815207-Mo-Jb-URK

Goedemorgen beste vrienden.We zijn vandaag Ons Heer Hemelvaart en ik wens Jullie een zonnige Hoogdag.Ook vandaag is het Rerum Novarum,het feest van de Christelijke arbeiders.Hier is het nog zwaar bewolkt en lichte mist.Geleidelijk zal de zon overheersen en ons een mooie en een zonnige Hemelvaart schenken.Voorlopig hou ik het nog een beetje kort,doch we krijgen eindelijk een deugddoende zon om van te genieten.Hier is er deze namiddag koers en ik zit op de eerste rij en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een zonnige donderdag lieve Ani.Als Je kunt geniet van het lange weekend met veel zon.Warmte kan zo een deugd doed.Dikke steunknuffel.

09-05-2024, 09:53 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goedemorgen blog vrienden

Haan.jpg

Goedemorgen vandaag Hemelvaartsdag
Dinsdag was het heel prachtig weer met bijna 25°.
Het word alweer een hele mooie zonnig dag vandaag
Wens iedereen nog een fijne dag vandaag.
gr.Dirk

09-05-2024, 09:16 geschreven door 't Vosken


08-05-2024
fijne mid-week

welkom op Bunic Jos

08-05-2024, 12:38 geschreven door Bunic Jos.


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-872255-Lw-VOME0m

Goedemorgen beste vrienden.Hier begint de dag grijs en het zou wel eens middag kunnen worden alvorens er opklaringen komen.De temperatuur is vandaag nog te laag voor de tijd van het jaar met haar 15 graden,doch het blijft heel waarschijnlijk droog met een windkracht van 3 beaufort,dus geleidelijk bijna windstil.Ik wens Jullie een fijne midweek toe en ik hoop net als Jullie vandaag het zonneke te zien en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een fijne en een gezellige woensdag lieve Ani.Gaat het reeds een beetje.Wellicht zal het mooie weer dat ze voorspellen en het zonneke terug kracht geven.Ik zit ook nog in een diep dal maar met het zonneke lukt het me veel beter een gezonder mens te zijn.Veel lieve groetjes van mij en als ik me goed voel kom ik elke dag even langs.

08-05-2024, 09:12 geschreven door Jos Vande Ghinste


liefs voor jou vandaag ...

2a6nthj.jpg
daar is ze
die eerst ontluikende bloem
aarzelend
om jou een heel fijne dag te wensen   ...
liefs meeuw

08-05-2024, 08:13 geschreven door meeuw


Dag Anitje ,,

Kom nog eens kijken hoe het met u gaat ,, hopelijk alles toch en beetje naar wens ,, ze praten dat we een beetje beter weer zouden krijgen hopelijk is dat waar en is het geen lokkertje om mensen naar zee te krijgen met dit verlengd weekend ,, geniet van wat u doet Ani en voor vandaag een fijne dag ,,

8-5-2024
Alweer midden in de week ,, en op deze woensdag een vriendelijk groetje van mij ,, laat het u goed gaan en geniet van deze dag hopelijk met wat zon erbij , Ingrid .

08-05-2024, 07:13 geschreven door Ingrid.


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-40Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

08-05-2024, 06:58 geschreven door Annie & Rogier


07-05-2024
Hallo Ani

Kom nog eens langs, zien of alles goed gaat? Hoop dat je hebt kunnen gaan wandelen in de Mote? Naar het einde van de week praten ze ook weer van beter, laat ons hopen. Ge hebt toch een goed vooruitzicht voor donderdag smiley-smile.gif Onze oudste verjaart dan ook 54j wat gaat het toch snel allemaal. Ik heb nu een vaste ronde om te fietsen, en bij goed weer ben ik weg zo'n 3 uurtjes. Met mijn man samen is nog niet voor meteen, ik fiets iets te rap en mijn toer nog iets te groot voor hem smiley-smile.gif Hij rijd zijn eigen rondje en tempo smiley-smile.gif Het is niet gemakkelijk als je van vanalles last hebt he. Aan zee kan het misschien weer druk worden met dit verlengd weekend ? smiley-undecided.gif Ik wens je fijne dagen en veel liefs Alfy smiley-wink.gif

 

07-05-2024, 16:57 geschreven door alfvyo


Hoi

Mijn lievelingsbloemetje is dat blauwe dingetje dat je vroeger in de graanvelden kon vinden tussen de klaprozen in maar nu verdwenen is blijkbaar en ik kan niet op de naam komen... woensdag 1 mei was mijn laatste zalige dag want ik lig al de hele week meer plat dan ik recht zit wegens zware rugpijn... de tol die ik moet betalen voor al dat gewas, gestrijk en gepoets de volgende donderdag... en dan is sennet weer eens ambetant aan het doen en geraak ik niet binnen om een nieuw bericht te plaatset... pfff!!!

07-05-2024, 14:21 geschreven door Myette34


fijne dag...

welkom op Bunic Jos

07-05-2024, 11:13 geschreven door Bunic Jos.


Voila Ani, ik kom weer eens langs. Hou je bezig.

aa-7

07-05-2024, 10:59 geschreven door eddy meuris


IK hou ook van bloemen

Gisteren ben ik nog tot 16u bezig geweest in de tuin om te zorgen dat er deze zomer weer een overvloed aan bloemen is rond het huis , daarna begon het te druppelen. Die margrietjes die staan hier gewoon in de gazon en papavers die zaaien zichzelf als je die eenmaal in je tuin gehad hebt. Ik moet ze zelfs uitdunnen of ze overwoekeren alles. Maar ik vind ze wel mooi.

Nu ga ik snel even markten want bij ons is dat maar elke eerste dinsdag van de maand.

Groetjes en houd je goed

vis.gif

07-05-2024, 10:52 geschreven door NATOKEN


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-774731-Pba-Zh-E1-M

Goedemorgen beste blogvrienden.Eerst en vooral een welgemeende MERCI aan mijn vrienden die me steunden in deze moeilijke periode.Chapeau want dit deed echt deugd.Alles is goed verlopen in het ziekenhuis maar ik moet op 27 mei terug om een bakje te laten plaatsen voor 24 uur want mijn hart is te onrustig en ik mag ook niet boeken aan zee vooraleer de cardioloog de uitslag weet.Ja we beginnen hier met zware bewolking en het ziet er niet te best uit voor vandaag.Het was een moeilijke periode met veel slapen en dan kwam terug de verveling en ik ben in die periode veel van de rest van mijn leven moeten inleveren.We proberen er nog het beste van te maken zolang ik maar geen evenwichtstoringen meer krijg.Gisteren bij de dokter was het terug van dat.Ik wens Jullie een fijne dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en ik ben reuzeblij dat mijn lievelingsploeg KRC.Harelbeke verder mag spelen in 2A en is reeds beginnen bouwen naar volgend seizoen toe.Reeds 3 nieuwe spelers hebben voor Harelbeke getekend waaronder de zoon van Marc Degrijse.Fijne dinsdag lieve Ani.Hier zijn we stillekes terug.in Bloggenland.Alles is goed verlopen in het ziekenhuis;maar ik moet op 27 mei terug om een bakje dat ik 24 uur moet dragen daar mijn hart te onrustig is.Ik hoop dat het met U ook de goede kant uitgaat en geniet vanaf donderdag van het zonneke.

07-05-2024, 09:31 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goede morgen Ani

Image1-misty
De lente is ver te zoeken
maak er ondanks het triest weertje
een leuke dag van met liefs José

07-05-2024, 08:40 geschreven door José


Wilde bloemen zijn mooi

1-19Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

07-05-2024, 07:22 geschreven door Annie & Rogier


hopelijk wat zon vandaag !

bhanoz.jpg
mens en dier
allen vragen liefde en genegenheid
een lief woord of een aai
het doet wonderen   !
liefs meeuw

07-05-2024, 07:10 geschreven door meeuw


06-05-2024
Lieve groetjes

Veel wilde bloemen zie je echt niet meer.

I-have-a-farm-Annie
Nog een mooie avond en een fijne verdere week

06-05-2024, 19:13 geschreven door annie


Dag Ani

untitlednm-588-x-327

Een mooie nieuwe week met hopelijk veel zon

06-05-2024, 17:52 geschreven door Tiny en Ans


fijne maandag

welkom op Bunic Jos

06-05-2024, 14:34 geschreven door Bunic Jos.


Dag Ani van veld bloemen kan je ook een mooi boeketje maken kijk daar ook altijd naar als we fietsen zo veel verschillende veld bloemen

Welkom bij powerpoint Roosje

Als een bloem zo is het leven,

't begin is teer en klein.

De een die bloeit uitbundig,

de ander geurt heel fijn.

Sommige bloemen blijven lang,

weer anderen blijven even.

Vraag niet bij welke bloem je hoort,

dat is 't geheim van het leven.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

06-05-2024, 13:30 geschreven door Roosje


margrieten, rode papavers, engelse kerkhoven jeugdherinneringen uit de westhoek

12d783e267e54928e1bf8a5473186d3e

06-05-2024, 10:44 geschreven door liliane


Goede morgen Ani

Image1-its-spring
Ik wens je een hele goede start van een nieuwe week
en een hele mooie dag vandaag met liefs José

magrietjes zijn zeker hele mooie bloemen en klaprozen ook

06-05-2024, 09:38 geschreven door José


start van een mooie nieuwe week !

istockphoto-526833776-612x612.jpg
blijgezind begin ik aan een nieuwe dag
hopelijk is de zon van de partij
kan ik terug ademen   !
liefs meeuw

06-05-2024, 07:17 geschreven door meeuw


Was er ziek van, maar de hersteller heeft het kunnen oplossen, gelukkig

1-63Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

06-05-2024, 07:09 geschreven door Annie & Rogier


Dag Anitje ,,

Het dierenrijk en de natuur is zo mooi Anitje ,, een mens zou beter moeten weten ,, maar die zoeken liever de conflicten en vernielingen op ,, alleen voor macht ,,

6-5-2024
Goede morgen in deze nieuwe week ,,we beginnen alweer aan de maandag en wens u een hele fijne dag met een groetje van mij erbj Ingrid .

06-05-2024, 06:08 geschreven door Ingrid.


05-05-2024
Ani, die staan ook thuis, en waarom we ze mooi vinden ... ze stralen die frisheid uit, optimisme!

aa-6

05-05-2024, 18:49 geschreven door eddy meuris


Goedenavond Ani
Op deze, bij ons regenachtige "Bevrijdingsmiddag", kom ik eens even langs uw mooie blog en lees dat u het, naar omstandigheden redelijk maakt !
Hier afgelopen dagen genoten van mooi voorjaarsweer en komende week lijkt het met het weer ook wel goed te komen.
Helaas hebben wij geen tuin en moeten het met "Geranium's en begonia's op het balkon doen; ook mooi maar er gaat toch niets boven een mooie tuin !
In het "Koningsweekend" waren we met de Valys (WMO taxivervoer) naar onze kinderen in Rotterdam dus weinig van het koninklijk bezoek gezien.
 
Hartelijk dank voor de bezoekjes
en
alvast een hele fijne week toegewenst
 
  lieve groet van Gé 

05-05-2024, 17:39 geschreven door Gé


geniet van een gezellige zondag !

2263206-bigthumbnail.jpg
ieder zoekt een plekje
waar je rust en tevredenheid vindt
een plaats waar het heerlijk vertoeven is   ...
liefs meeuw

05-05-2024, 08:40 geschreven door meeuw


Dag Anitje ,,

Magrietjes zijn ook mooie bloemetjes Ani ,, en ja de klaproosjes zeker ,, eigenlijk zijn alle bloemen zo mooi ,, ik hou ook van een vers bosje in huis ,, geniet van wat u doet Anitje en hopelijk ook eens wat meer zonnestraaltjes erbij ,,

5-5-2024
Goede morgen ,,,Fijne zondag kom ik u wensen ,lekker een beetje uitrusten en dingen doen die u leuk vind ,, met een vriendelijke groetje erbij Ingrid .

05-05-2024, 06:33 geschreven door Ingrid.


04-05-2024
Endlich Frühling

Fr-hling-02

04-05-2024, 19:41 geschreven door Bernward DF6JL


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

We zijn terug, we waren gehacked en konden niks meer doen, is in orde nu 1-56Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

04-05-2024, 19:09 geschreven door Annie & Rogier


Hallo Ani

Hier op de gazon zie ik die nog wel margrietjes, maar vermits ze die al eens maaien zijn de bloemkes ook weg natuurlijk smiley-frown.gif Ik heb één vaas en daar staan nooit bloemen in, die zijn te tellen die ik heb gehad smiley-laughing.gif Heb er zelf ook nooit gekocht, ben totaal geen planteman, wel buiten in tuinen en parken maar niet binnen smiley-smile.gif In de voormiddag was het droog maar nu al heel de namiddag regen, misschien heb jij meer geluk gehad? zodat je kon gaan wandelen in de mote smiley-smile.gif Morgen schijnt het een droge dag te worden, we zullen geduld moeten hebben tot woensdag smiley-undecided.gif dan gaan de temperaturen ook omhoog, al heb ik op deze paar dagen al goed gezweet smiley-laughing.gif Maar ik ben een slechte barrometer, vermits ik het rap te warm heb. Woensdag met de kleindochter afgesproken, en ga ik de traperieën ophangen, en dat is echt het laatste voor mij bij haar smiley-smile.gif Maandag gaat dochter tekenen voor haar appartement, en moet ik nog afwachten wat hulp zij nodig heeft? want daar woont nog iemand daar hangt het vanaf. Dus ik heb nog tijd smiley-smile.gif Wens je veel zon en liefs Alfy smiley-wink.gif

 

04-05-2024, 19:08 geschreven door alfvyo


fijn weekend

welkom op Bunic Jos

04-05-2024, 13:01 geschreven door Bunic Jos.


Bloemen

Ik heb geluk met de bloemen, toch wat de struiken betreft, gouden regen, en dan een struik die paars bloeit met daanaast een struikje die heel veel witte bloemen geeft!

Maarten-nieuw.gif

04-05-2024, 12:02 geschreven door Martin


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!