ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
29-05-2024
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag Lieve mensen

.

Het Brugs eindigt meestal op een “ tjie “
Zo herinner ik me dat mijn vader , wanneer hij ons wilde troosten , steeds zei --kom kleen schietertjie , je moe nie kryschen , = kom lieverd , je moet niet wenen


Ach , ik ben tegenwoordig nogal nostalgisch --- ik heb nu de leeftijd om terug te blikken , vandaar ?


En – dat ik niet veel op het blog kom is omdat het soms niet lukt , wat er aan de hand is , weet ik niet , maar het is iets met sennet ?
Verder heb ik er ook nog weinig zin in --- heb last van mijn ogen , maar verder kan ik jullie gerust stellen


“ Ik ziekik zo gezund lik u vistjie in t woatre ! “
Was dat laatste maar waar ---


Maar --- ik mag niet klagen , ik heb nu elke week poetshulp , heb om de maand de tuinman voor een dag, dus mijn tuin staat er mooi bij ( een beetje nat , en een beetje duur , mor ja -- )
Kan af en toe met vriendin een spelletje scrabblen en doe elke dag mijn kleine wandeling –


Mijn trots en mijn glorie bellen me om de zoveel dagen en komen wanneer ze kunnen = veel !


En voor mijn verjaardag werd ik weer eens reuze verwend met bloemen --- eentje werd gebracht door een bloemen firma van heel ver , een man met Hollands accent en een orange auto --- prachtig !


Heel veel telefoontjes uit het buitenland en berichtjes van vrienden en de kinderen van Sim ( mijn lieve vriendin sedert de kleutertuin , die nu 10 of is het 11 jaar overleed ) ik ben zo blij dat zij me nog steeds niet vergeten zijn !!

Voilà , ik ben er weer even geweest , meer kan niet , mijn ogen kunnen het niet aan ----morgen probeer ik bezoekjes te maken --- tot gauw !

thumbnail-20240529-143440

thumbnail-20240529-124538



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (39)

04-06-2024
Hopelijk straks terug alles goed!
Maarten-nieuw.gif

04-06-2024, 10:26 geschreven door Maarten


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
oie-481833d-It-RTn-NK

Goedemorgen beste vrienden.Vandaag is het,het feest van de onschuldige kinderen.Velen zijn vermoord in die zinloze oorlogen in Ukraine en Palestina.Vandaag krijgen we de derde droge dag op rij met bewolking in de voormiddag en zon in de namiddag en de temperatuur zou rond de 20 graden schommelen.Het ziet er toch reeds een beetje beter en warmer uit en de lente mag toch nog een sprintje trekken wil ze niet hoeft te blozen eer de zomer begint.Mijn appartement is terug kraak proper en de torenhoge strijk zit terug opgeborgen in de kasten.Ik wens Jullie een droge en een zonnige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne dinsdag lieve Ani.Hier schijnt reeds het zonneke en hopelijk bij Jou ook.Het zal Je deugd doen eens te gaan wandelen deze namiddag en probeer eens van de veranderende natuur te genieten.Dikke steunknuffel voor Jou.

04-06-2024, 09:52 geschreven door Jos Vande Ghinste


Dag Anitje ,, kom nog eens op bezoek ,,

Hopelijk gaat het een beetje met u Anitje ,, doe alles gewoon rustig aan ,, en hopelijk kunnen we binnnekort dan eens gaan genieten van een zomer dat een zomer moet zijn he , ,veel sterkte en tot een volgende keer maar weer ,, hou u goed Anietje ,,

4-6-2024
Goede morgen en een aangename dinsdag gewenst ,, laat het u goed gaan en geniet van wat u ziet vandaag ,, groetjes Ingrid .

04-06-2024, 07:27 geschreven door Ingrid.


Dag Ani, loopt alles naar wens?

aa-14

04-06-2024, 07:02 geschreven door eddy meuris


03-06-2024
Lieve groetjes
Spring-Promise-Annie
Het weekend is weer voorbij, en maandag namiddag is het Line Dans voor mij

03-06-2024, 10:51 geschreven door annie1201


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
oie-381116-F5j-Y2-Te3

Goedemorgen beste vrienden.We starten hoopvol de eerste nieuwe volle week van juni.Hopelijk is het verlof van het zonneke in Spanje ten einde en vindt ze haar weg terug naar onze contreien.Wat het weer vandaag zal brengen weet ik niet want hier is het niet te doen.Eerst de verpleging en nu de poetsvrouw die hier al meer dan 20 vertellingen gedaan heeft want het is anderhalve maand dat ze hier nog was door mijn ziekenhuisbezoek en tweede Pinksteren.Zo weet ik terug alle laatste nieuws.Dat het droog zal blijven vandaag heb ik in een vluchtje gelezen op Facebook.Ik hoor toch van de mensen die ik tegen kom in de lift dat er beter weer op komst is.Laat het maar zeer warm worden in juli en augustus want dan zit waarschijnlijk op verlof aan zee.Ik wens Jullie een goede maar wel een gezonde nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag lieve Ani en een goede start van een gezonde nieuwe week en hopelijk krijgen we nog een mooie zomer.

03-06-2024, 10:01 geschreven door Jos Vande Ghinste


hey Ani

daar beginnen we weer...een nieuwe week...hopelijk brengt die ons wat meer van die heerlijke zonnestraaltjes want die hebben we allemaal zo nodig...

vandaag ben ik er vroeg bij om blogbezoekjes te doen, want hebben werkmannen over de vloer en dus moesten we er vanmorgen heel vroeg uit ...het was vanmorgen om 6 uur nog effe in mijn oogjes wrijven want ben het helemaal niet meer gewoon om zo vroeg op te staan...maar ach, het heeft ook zijn voordeel, want ik heb al een machine was gedaan en die hangt buiten al te drogen...

ik wens je heel fijne nieuwe week...lieve groet  

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

03-06-2024, 08:23 geschreven door Klaproosje1


LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER

1-66Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

03-06-2024, 07:06 geschreven door Annie & Rogier


02-06-2024
Dag Ani kom nog eens eventjes langs om je een fijne zonnige week toe te wensen

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

02-06-2024, 21:06 geschreven door Roosje


Amaaaaaaaiiiiii!!!

Amaaaaaaai wat werd jij weer verwend... mag ik effe jaloers zijn... effe maar... nog even een DIKKE LATE PROFICIAT van mij... wat betreft jullie dialect... bij ons in Antwerpen is dat een "tje" zoals "schatTJE" ach dialecten... mijn dada!

02-06-2024, 10:19 geschreven door Myette34


. . .

Een heel fijne zondag Ani, ik hoop dat het ook hier weer eens wat meer droog blijft, alles heeft zon en mooi weer nodig, niet alleen wij maar wij kunnen het zeggen, voor de diertjes is het wat anders.  Ik zie hier dagelijks kleine jonge vogeltjes in het gras zitten zoeken naar eten, gelukkig is er dat nog wel te vinden, tenminste, dat denk ik toch.  Een roodborstje komt iedere keer op mijn poortje zitten, is het misschien daardoor dat het langs die ene zijde wat scheef is gezakt, neen, wat weet ik ook dat het niet door het vogeltje komt maar wel door een pin die niet goed verankerd zit in de muur waartegen het gezet is, daar moet nog eens wat gedaan worden ook, misschien wanneer de volgende keer de tuinman nog eens langs komt om het gras te maaien . . . want dat staat nu lang genoeg, wegens "maai mei niet" maar we zijn nu juni en als het weer eens droog is zal hij wel hier staan om dat af te maaien met de zitmaaier, weer een tijd van lawaai maar als het daarna weer proper en mooi erbij ligt dan zijn de mensen tevreden, meer moet dat immers niet zijn !
Geniet nog van je zondag, ik hoop dat we wat droge momenten kennen, geniet er maar van terwijl we de kans hebben.  Groetjes en nog een lieve knuffel.

02-06-2024, 10:17 geschreven door Chris


Fijne zondag lieve vrienden.Geniet er van.
oie-28056i-Rhb-K2-AZ

Goedemorgen beste vrienden.Eindelijk eens een droge dag vandaag en vanaf 11 uur zal het zonneke door de wolken breken en dit voor de rest van de dag.We halen gemakkelijk 18 graden en er waait een matige wind van 3 beaufort.Zondag rustdag maar bij de warme bakker was het reeds heel druk want de mensen stonden in rij op straat.De verpleegster was hier kop 7 uur en zo had ik de tijd om pistoleetjes te halen.Het is reeds 4 dagen dat ik moeilijk uit mijn bed kan en nog altijd slaap heb.Mijn o.....c is verdubbelt en dit zou wellicht de oorzaak kunnen zijn.Ook ben ik een beetje afgevallen.Nu weeg ik nog 86 kgr wat voor een maand nog tegen de 91 kgr. was.Ik zit vol ongeduld te wachten op de uitslag van die holter die ik 24 uur gedragen heb om gans de werking van mijn hart te controleren want mijn hart was te onrustig volgens Ivan Elegeert,de hoofd hartchirurg van het AZ.ziekenhuis Groeninge in Kortrijk.Hopelijk is 1 van de twee appartementen die ik op het oog heb dan nog vrij want ik zou heel graag op verlof gaan naar Mariakerke - Oostende aan zee van 1 juli tot en met 15 augustus.Ik wens Jullie vandaag een heel zonnige zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag lieve Ani.Deze middag zal het zonneke schijnen tot deze avond.Een mooie gelegendheid om rustig een mooie wandeling te makenGeniet ervan lieve Ani want morgen zal het terug anders zijn.Doen !!!

02-06-2024, 10:11 geschreven door Jos Vande Ghinste


fijne zondag , geniet er van !

428d6448-b1d8-4a11-866c-adfd8789bd3c-560-420xxxx.jpg
ik ben blij met jouw vriendschap
samen genieten van de kleine dingen
die het leven mooi maken   !
liefs meeuw

02-06-2024, 07:19 geschreven door meeuw


01-06-2024
hey Ani

neen, mooie liedjes duren niet lang zeggen ze dikwijls...mijn blogpauze is voorbij en zo ook mijn verlof...maar ik heb heerlijk genoten om weer in de Westhoek en aan het zeetje te zijn...we hadden het goed en eigenlijk heel wat zon gehad...op naar de volgende keer!

Blij te lezen dat het je naar behoren goed gaat...en...dat je zo lekker verwend bent met je verjaardag! 

bedankt voor je bezoekjes aan mijn blog tijdens mijn afwezigheid. lieve groet en een heel fijn weekend. 

een-lieve-groet.jpg

Groei, geniet en geef.
Lach, laat gaan, relax en leef,
Straal met je aanwezigheid
en blijf vooral jezelf
Altijd!

01-06-2024, 20:32 geschreven door Klaproosje1


Dag maaTJE

Voilà zo ben ik mee met wat je laatst schreefsmiley-laughing.gif

Ik ben aan de lentekuis begonnen, ik stelde het steeds uit omdat het maar niet wilde lente worden maar ik heb het opgegeven om te wachten... Het slaapkamergedeelte en badkamer kregen hun grote beurt en alles ruikt weer fris en ziet er goed uit  Mij halfbedde zei wel :" Wat sta je hier te schrobben en te kuisen , het is toch niet vuil".... Ik heb hem het sopje laten zien dat bewees dat het wel nodig was... en dan was zijn reactie :" ah ja...., ik zie weer door de ramen en de gordijnen zijn weer wit en ik kan weer uitglijden op de geboende vloer... " Mannen ..... smiley-laughing.gif

Ik zet nu al mijn hoop op juni want eens moet het toch beter worden en dan denk ik aan die mensen die zullen onteigend worden omwille van wateroverlast. Het zal je maar overkomen op je oude dag...

Hoe gaat het daar met jou? Lukt het een beetje met je hulp en zo?

Ik wens je in ieder geval een aangenaam weekend en liefst zonder regen dat is al een begin!

Hartelijke groeten en ik geniet ook van je vriendschap

vis.gif

01-06-2024, 18:28 geschreven door NATOKEN


Dag Ani, hopelijk heb je 'n prettig weekend tot dusver.

aa-13

01-06-2024, 15:26 geschreven door eddy meuris


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
oie-1823501-CWhsd-GV

Goedemorgen lieve vrienden.We vergeten snel de natte maand mei en juni is al even nat haar start begonnen.Juni is de maand die toegewijd is aan het Heilig Hart van Jezus.Toen ik nog een broekventje was ging er een processie door de straten en voor ieder raam stond het beeld van het Heilige Hart van Jezus en was er bloemenhulde.Mooie tijden die we voor het ogenblik niet meer terug zien.Ja het word terug een natte zaterdag en de eerste rampscenarios zijn reeds begonnen.90 huizen moeten verplicht verdwijnen tot grote droefenis van die vele mensen die er reeds ettelijke jaren woonden en sommigen eigenhandig hun woning hadden gebouwd.Gisteren op het VRT nieuw kon een man zijn tranen niet verbergen en dit is maar het begin als we geen beter weer krijgen.Overstromingen niet zo ver van huis en aanpalende landen waar het nog erger is in Duitsland en Oostenrijk.De grond steekt het water terug want de ondergrond is verzadigd.Laat ons hopen dat het in een korte tijd stopt.Ik wens Jullie allen een zo droog mogelijke zaterdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne en een gezellige zaterdag lieve Ani.Een mens word er ziek van als hij naar buiten kijkt.Geen lachend zonneke maar steeds die vervelende regen.Juni is vandaag in het zelfde bedje ziek en hopelijk word het vlug beter want de mensen worden depressief.Ik wens Je toch een aangename en een gezellige zaterdag toe.

01-06-2024, 10:16 geschreven door Jos Vande Ghinste


Parchtige bloemen heel mooi boeket

boeket.jpg

We beginnen alweer met een nieuwe maand
De maand Juni begin al niet west donker en buien.
Nu maar hopen dat Juni beter word wat het weer betreft.
Het een zeer nat voorjaar voor de boeren, ze kunnen niet zaaien of poten.
Wat zullen het maar nemen zoals het komt niets aan te doen.
Wens iedereen nog een fijn weekend
gr.Dirk

01-06-2024, 09:44 geschreven door 't Vosken


Prachtige bloemen lieve Ani fijn weekend gewenst xxx
Lieve-witte-poes-knuffies-warme-groet.gif

01-06-2024, 09:43 geschreven door Lenie


Goeie morgen lieve Ani...
oie-423022-Wc-Rf-Umn-E.png

Ondanks het zo slechte weertje, kom ik jou een leuk
weekendje wensen, alweer vond ik het fijn hier op je
zo mooie blogje. Veel dank dat je mij niet vergeet, doet
deugd zoiets. Tot later eens en Rebecca geeft jou dankbare

signature-12.gif

Prachtige bloemen en ik wist echt niet dat je jarig was lieve Ani.
Daarom wens ik jou nog een te late proficiat, maar hij komt wel
recht uit mijn hartje hoor Ani. Doe er nog vele gelukkige jaartjes
bij, liefst zonder "last en pijn".
Maak je zeker niet druk in de blogjes, ik blog ook in
stukjes en zo geraak ik 1 keer in de week bij iedereen.
Fijn dat je huisje wekelijks wordt opgekuist, alsook je tuin.
Maar ik vind het zo erg van je ogen. Draag maar goed zorg
voor jezelf lieveke en doe alles rustig aan. xxxx

01-06-2024, 07:51 geschreven door Rebecca


mooie nieuwe maand !

360-F-630120552-hma46n10-I2-VS4o-Pl-N6fbyk-XEr-YBC0-R8-X.jpg
ik wens jou een kleurrijke nieuwe maand
boordevol zon
met een grote dosis optimisme
we gaan er voor   !
liefs meeuw

01-06-2024, 06:38 geschreven door meeuw


Tof hé oeze tale

1-41Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

01-06-2024, 06:32 geschreven door Annie & Rogier


31-05-2024
Goedemiddag Ani

Ik ben blij dat het met u weer wat gaat en dat u zo in de belangstelling staat van familie en vrienden. Vervelend dat de ogen niet echt mee willen werken. Darom: doe alles op uw tijd en ik wens u een fijn weekend toe.

Hartelijke groet 
van



 

31-05-2024, 13:50 geschreven door Albert Goeree


Regengroetjes op vrijdag !!! Maak er toch een gezellige dag van !!!
oie-31815118-Vs0-Bcl-C
pic upload

Goedemorgen beste blogvrienden.En dat regenplaatje blijft maar doordraaien.Ik denk dat het ondertussen iedereen nu wel kent.Regen is een zegen maar die komt nu ongelegen.Niets aan te doen.We moeten verder en hopen dat juni beter en zonniger zal zijn want anders word het een catastrofe.Vandaag zullen we het terug moeten doen met wolken,zon, regen en wind.Ik wens Jullie ondanks het slechte weer een gezellige vrijdag toe.Toch is er een troost want we stevenen op het weekend af.Fijne vrijdag lieve Ani.Mooie bloemen maar weer regen,het houd niet op.Mijn auto staat reeds met de wielen in het water in mijn garage.Water vind overal zijn weg als het zo door gaat gaan we naar een ramp.Veel groetjes en een knuffel.

31-05-2024, 09:48 geschreven door Jos Vande Ghinste


Goede morgen Ani

fond-blanc-simple-beautiful
Ik wens je van harte een hele gezellige vrijdag
maak er iets moois van en geniet met liefs José

Je bent jarig geweest, sorry dat wiste ik niet, nog hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Ani en je het prachtige bloemen gekregen

31-05-2024, 09:28 geschreven door José


Lieve groetjes

Je was jarig oeps ik wist het niet, toch nog proficiat hoor

Penelope-Annie
Weer vrijdag, en dan op naar een mooi weekend

31-05-2024, 08:51 geschreven door annie1201


. . .

Oh Ani, wat een mooie bloemenweelde, dat doet toch deugd als je het verjaardag is, ja, ik las het wel op een reactie van iemand maar ik heb toen niks gezet dacht ik.  Heb  niet ook altijd de tijd want ik moet zelf mijn boodschappen doen en doe dat steeds te voet zoals je weet, voor de beenhouwer moet ik niet ver gaan, het grote warenhuis is dicht bij de deur al is het toch telkens wat stappen eer je er bent en steeds een drukke baan over steken dus ja, telkens toch wat spanning waar ik niet van hou maar ik doe het toch ook allemaal nog.
Gisteren ook een mooie dag gehad, zonder regen eigenlijk, samen gaan winkelen met de jongste dochter en het was een fijne maar vermoeiende dag.  Ik heb weer wat nieuwe spullen maar niet allemaal dure spullen, ook heel wat andere, nadien thuis komen en alles beginnen te wassen, duurt ook weer even want er lag nog wat anders ook om te wassen dat ik in de voorbije dagen had gedragen.  Ik moet nu nog alles weer opbergen of klaar hangen om te strijken, ja er zijn ook spullen bij die moeten gestreken worden maar dat valt wel mee.
Verder ben ik gisteren dus vrij snel gaan slapen want ik was uitgeput, zou zelfs bij de tv in slaap zijn gevallen maar ja, een halve dag rond lopen voor aankopen, het is niet niks als je dat niet meer gewoon bent maar het heeft deugd gedaan.  We zijn iets gaan eten op een terras en daar deden ze de luifel open toen we net daar waren, omdat toen de zon erdoor kwam en het was er echt goed om in die lekkere kussens te zitten !  Zo wil ik nog wel een dagje gaan winkelen als het nog nodig mocht zijn, al zal dat wel weer een tijd moeten wachten.  Alsnog een fijne verjaardag toegewenst, al is het wel even te laat maar beter laat dan nooit, groetjes, lieve knuffel en drie kussen !!!

31-05-2024, 08:49 geschreven door Chris


. . .

Oh Ani, wat een mooie bloemenweelde, dat doet toch deugd als je het verjaardag is, ja, ik las het wel op een reactie van iemand maar ik heb toen niks gezet dacht ik.  Heb  niet ook altijd de tijd want ik moet zelf mijn boodschappen doen en doe dat steeds te voet zoals je weet, voor de beenhouwer moet ik niet ver gaan, het grote warenhuis is dicht bij de deur al is het toch telkens wat stappen eer je er bent en steeds een drukke baan over steken dus ja, telkens toch wat spanning waar ik niet van hou maar ik doe het toch ook allemaal nog.
Gisteren ook een mooie dag gehad, zonder regen eigenlijk, samen gaan winkelen met de jongste dochter en het was een fijne maar vermoeiende dag.  Ik heb weer wat nieuwe spullen maar niet allemaal dure spullen, ook heel wat andere, nadien thuis komen en alles beginnen te wassen, duurt ook weer even want er lag nog wat anders ook om te wassen dat ik in de voorbije dagen had gedragen.  Ik moet nu nog alles weer opbergen of klaar hangen om te strijken, ja er zijn ook spullen bij die moeten gestreken worden maar dat valt wel mee.
Verder ben ik gisteren dus vrij snel gaan slapen want ik was uitgeput, zou zelfs bij de tv in slaap zijn gevallen maar ja, een halve dag rond lopen voor aankopen, het is niet niks als je dat niet meer gewoon bent maar het heeft deugd gedaan.  We zijn iets gaan eten op een terras en daar deden ze de luifel open toen we net daar waren, omdat toen de zon erdoor kwam en het was er echt goed om in die lekkere kussens te zitten !  Zo wil ik nog wel een dagje gaan winkelen als het nog nodig mocht zijn, al zal dat wel weer een tijd moeten wachten.  Alsnog een fijne verjaardag toegewenst, al is het wel even te laat maar beter laat dan nooit, groetjes, lieve knuffel en drie kussen !!!

31-05-2024, 08:48 geschreven door Chris


op naar het weekend !

kids-girl-flowers-sleeping-grass-style-vivid-dreamscapes-921860-61764.jpg
het mooie in het leven
daarvoor moeten we kiezen
elke dag telt  !
liefs meeuw

31-05-2024, 07:33 geschreven door meeuw


op naar het weekend !

kids-girl-flowers-sleeping-grass-style-vivid-dreamscapes-921860-61764.jpg
het mooie in het leven
daarvoor moeten we kiezen
elke dag telt  !
liefs meeuw

31-05-2024, 07:33 geschreven door meeuw


Dag Anitje ,,

Was tevreden u even op mijn blogje te zien Ani ,, ben tevreden dat het redelijk met u gaat ,, u moet niks forceren zeker niet ,, de blogjes dat komt wel eens als het gaat voor u en anders komen we geregeld wel eens zelf kijken he ,, nu nog de zon die moet komen Ani ,, dan zal u zien dat vele mensen ineens wat zullen opknappen ,, dus hopelijk komt ze snel morgen is het toch alweer juni . hou u zeker goed Anietje .

31-5-2024
Goede morgen ,, en ben hier weer even om u toch een aangename dag te komen wensen ,, de laatste dag van de maand mei is het alweer ,, nu hopen dat juni ons helemaal in het zonnetje zal zetten ,, vriendelijk groetje Ingrid .

31-05-2024, 07:14 geschreven door Ingrid.


Mooie bloemen, Ani

1-2Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

31-05-2024, 06:52 geschreven door Annie & Rogier


30-05-2024
Prachtig boeket, Ani. Tja die rozen, ik kreeg van mijn app 3 type's, met alle 3 "roos" in de volle naam.

aa-10

30-05-2024, 19:09 geschreven door eddy meuris


Goed gedaan meiske!!

Wiedre gebruiken meer ke ipv ske of tje,bv een boekske,  een jongske, een meiske een koekske enz.... hoe dan ook onze kinderen en zeker onze kleinkinderen spreken niet meer zo plat als wij indertijd. Ik ook niet meer want anders verstaan ze me hier niet smiley-laughing.gif alleen als ik met familie of vrienden van het thuisfront spreek of van in de de omgeving dan durf ik nog eens mijn dialect gebruiken dat komt spontaan.

Vandaag eens een dag zonder regen,jaja je hoort het goed... ik kan het zelf ook bijna niet geloven. Zou juni dat eindelijk wat beter en droger zijn? Ik hoop het.

Nog een goeie avond en morgen gezond weer op

vis.gif

30-05-2024, 18:27 geschreven door NATOKEN


Dag Ani weet niet wanneer je verjaard maar alsnog van harte proficiat ja de bloggen lopen niet krijg ook steeds die robot

Welkom bij powerpoint Roosje

Wees een zonnestraaltje,

voor elk die je ontmoet.

Dan geef je andere vreugde,

en heb je het zelf goed.

wens jullie een fijne dag

Lieve groetjes Roosje

30-05-2024, 13:54 geschreven door Roosje


Altijd lbij je te lezen!

Heel mooie bloemen! Inderdaad, ik werd bestolen in eigen woning; iemand belde aan, ik ging open doen maar er was niemand; Toen de persoon die binnen was, en eigenlijk vroeg naar tuinonderhoud en ik hem zegde dat ik vaste tuinman had, is hij vertrokken; pas veel later gemerkt dat ik alles kwijt was!

Maarten-nieuw.gif

30-05-2024, 10:20 geschreven door Maarten


Juuste, een boekskie en zo, alles op ie, hier ook

1-10Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

30-05-2024, 07:52 geschreven door Annie & Rogier


Dag Anitje ,,

Prachtige de Orchidee ik hou ook van die bloemen en we hebben er zolang plezier van ,, ik wist niet dat u jarig bent geweest Ani ,, toch nog een verlate verjaardagwens van mij en een dikke knuffel xxx gewoon alles rustig aan en zoveel mogelijk proberen te genieten Anietje ,,

30-5-2024
Op deze donderdag ben ik er weer even om u een aangename dag te komen wensen ,, geniet van het weer en alles wat u graag doet ,,met de groetjes van Ingrid .

30-05-2024, 07:37 geschreven door Ingrid.


sorry , sorry

Ik zag daar juist op mijn lijstje dat je deze week( 27ste) jarig was en ik ben vergeten langs te komen. Is te laat ook nog ok Ani?

Een dikke proficiat met je verjaardag en doe er nog maar een paar jaartjes bij. Gelukkig hebben je kids en vrienden jou niet vergeten en ik zie dat je nog een tijdje zal kunnen genieten van de supermooie bloemen.

Spijtig dat jouw ogen je af en toe in de steek laten maar als je hier nog iets plaatst dan weten we dat je ok bent en ik zie het wel als het lukt om langs te komen.

Een hartelijke verjaardagsknuffel

verjaardagsbloem

30-05-2024, 00:21 geschreven door NATOKEN


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!